mishka Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Στις 2/8/2019 στις 5:43 ΜΜ, SilverMachine είπε Αν δεν εχεις να πεις κατι για το ζητημα του streaming μην ποσταρεις. Σταματα το σπαμαρισμα σε παρακαλω. Δεν μου καιγεται καρφι τι εχεις. Αν ηταν οι ανθρωποι να χαρακτηριζονταν απο τα ηλεκτρονικα τους, θα ησουν ο καλυτεροτερος. Αλλα ελα μου ντε............... Σε παρακαλω μην γραφεις οτι σου κατεβαινει μονο κ μονο για να... δεν ξερω κ γω τι παριστανεις. Ασε καναν αλλον με πραγματικη γνωμη να μιλησει. Θα ηθελα να διαβασω ατομα με αποψη επι του streaming κ τις κοινωνικες του προεκτασεις- οχι εναν που σπαμαρει οτι του ερθει. Techno-humanism or Dataism? Εκεί είναι το θέμα σου και ψάξε να βρεις την (δική σου) απάντηση
Fulgore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Αυτο που ηθελε να πει το εγραψε μια χαρα,οτι ειναι καθετος για δικους του λογους γενικα στο streaming. Επισης και απο τα likes στα πρωτα σχολια φαινεται και ποσοι πραγματικα γνωριζουν τον ρολο του Twitch αλλα και του streaming,και γιατι η πλειοψηφια των σχολιων που γραφτηκαν στις 10σελιδες ειναι ασχετα με την ειδηση. Σε τεχνολογικο forum κιολας..... Ειναι αντιστοιχη περιπτωση με το να πεις στην Ελλαδα οτι στα 25,30,35 και 40+ σου ασχολεισαι με τα video games(παρολο που στο εξωτερικο οι περισσοτεροι σε αυτες τις ηλικιες ασχολουνται) και οι περισσοτεροι να σε κοροιδεψουν/ειρωνευτουν(ακομα και στην δουλεια φυσικα) επειδη τους εχουν περασει οι γονεις τους οτι με παιχνιδια ασχολειται καποιος μεχρι τα 18-20του,γιατι ειναι μονο για παιδια. 1 1
Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Μαλλον ο @Arkin θα ηθελε να πει οτι οι αμοιβες και η αναγνωριση δεν στεκουν. Μα, θα έλεγε κάποιος και για τους αθλητές και τους ραλλίστες δεν ισχύει το ιδιο; Σε ένα βαθμό ναι. Όμως ο αθλητισμός θεωρητικά βασίζεται σε ανώτερα ιδεώδη, άσχετα αν σήμερα πλέον είναι καθαρο εμπόριο. Το ρεζουμέ εν πάση περίπτωση είναι ότι αυτό που θέλει ο κόσμος κάποιος θα βρεθεί να το προσφέρει και εν προκειμένω αυτό κάνει ο πιτσιρικάς και "μπραβο" του. Δεν λέγονται και e-sports για τυχαίο λόγο. Έτσι είναι πλέον όμως...
HALF EVIL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Στις 2/8/2019 στις 5:42 ΜΜ, AtiX είπε Επόμενη κουβέντα vs αν αξίζουν τα λεφτά που βγάζουν όσες δείχνουν λίγο κwlo, λίγο μπούτι και μια πρέζα από βζι... Μπορεί να το κάνουν για να μαζέψουν λεφτα για το Yale University.
Nvidiaman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Τρομερά τα σχόλια που έχω διαβάσει. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι χαίρομαι για τον άνθρωπο που κατάφερε να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα σε τόσο νεαρή ηλικία ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών και σεξουαλικών προτιμήσεων. Θα ήθελα πολύ να ήμουν στην θέση του. Ας ανησυχώ εγώ τώρα για τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ 1
SilverMachine Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 17 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε Προκατειλημμένος much? Τι σχέση έχουν τα μαλλιά κάποιου...? Τι σχέση έχει η σεξουαλική προτίμηση κάποιου...? Κραγμένη λουλού = επιτυχία? Από πότε? Όχι φίλε μου... δεν ζηλεύεις... ΒΡΑΖΕΙΣ! K γω γελαω κ ριχνω μουτζες στα μαλλια του κ ειμαι μακρυμαλλης με σκουλαρικια κ μουσια ! Προκατειλημμενος again? Δλδ πρεπει να μου αρεσουν οσοι βαφονται κ χτενιζονται οπως γουσταρουν γιατι ειμαι κ γω στην ιδια "ομαδα"? Κ δεν ειμαι straight, αλλα ναι, σαν κραγμενη λουλου μοιαζει ο τυπος. Δλδ δεν εχω δικαιωμα να πω την γνωμη μου για να μην στεναχωρηθεις? Η πρεπει να τον υπερασπιστω γιατι στην φαντασια καποιων δεν ειμαστε "νορμαλ" κ οι δυο? Η θα αλλαξουμε την αληθεια, μονο κ μονο για να μας βολευει ο τροπος που μιλαει ο αλλος? Φιλε μην προσπαθεις να εξηγησεις την αντιθεση καποιου μονο με ορους ψυχολογιας. Ισως στο πως νοιωθει σε καποια γωνια του εγκεφαλου του εχεις δικιο. Αλλα χανεις εντελως το νοημα αυτων που προσπαθει να μεταδωσει. Την αντιθεση στο πως οδευουν τα πραγματα σημερα. Μην κλειδωνεις την σκεψη σου. Ουτε εσυ ανηκεις σε καποια ομαδα. Αφησε το μυαλο σου ανοιχτο κ καταλαβε τι λεει, περα απο τυπικοτητες κ ορια που βαζουν καποιοι αλλοι, στην προσπαθεια τους να μας χωρισουν σε ομαδες. Τι κ αν δεν μιλησε οπως νομιζεις οτι ειναι το σωστο? Το νοημα κοιτα. Μην απορριπτεις τον αλλον μονο απο την επιφανεια που δειχνει. Στην τελικη, αυτο ειναι που λες οτι κανει εκεινος- μην κανεις ακριβως αυτο κρινοντας τον. Να σε ρωτησω κατι- το βρισκεις δικαιο ενας streamer να κερδιζει οσα κανουμε εμεις εδω μεσα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ??? Δουλευει οσο δουλευουμε εμεις ολοι μαζι? Προσφερει το εργο που προσφερουμε ολοι εμεις μαζι? Ακουστηκε το ποσο των 50+ εκατομμυριων. Αξιζει καποιος ανθρωπος να βγαζει τοσα για να παιζει παιχνιδια σε μια οθονη? Ειναι σωστο μια κοινωνια να επιτρεπει κατι τετοιο? Να το προαγει σαν τροπο ζωης στις επομενες γενιες? Tι επιπτωσεις θα εχουν αυτα στο μελλοντικο (αμεσα) κοσμο που θα ζησουμε εμεις κ τα παιδια μας? Θες να πεις οτι ζηλευω/ βραζω? Να σου αναφερω ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ γιατι τα αναρωτιεμαι αυτα--> Υπαρχει η διενεξη οτι τα games προαγουν την βια κ οτι κανουν την μαζα να την συνηθισει/ανεχεται/χρησιμοποιει. Ασχετα αν εγω δεν το πιστευω, υπαρχει ανοιχτο ακομα αυτο το ερωτημα- Προαγουν τα games την βια στην κοινωνια μας η οχι??? Αφου δεν εχουμε απαντησει τελεσιδικα, ΓΙΑΤΙ προαγουμε το streaming ???? Γιατι δεν πεφτουν ολοι οι "ειδικοι" κ οι ειδικοι, που κοπτονται αν εγω/εμεις θα προσφωνησουμε τον καθε κακομοιρη ως "φτερωτη λουλου", να το ψαξουν, να μας πουν αν οντως τα games προωθουν την βια, κ ΜΕΤΑ να απαγορεψουμε, η οχι, το streaming???? Αυτη δεν ειναι κ η σειρα που επιβαλει η κοινη λογικη φιλε μου? Δειξε ανεκτικοτητα στον τροπο που μιλαει ο καθενας. Σαν προταση στο λεω. Θα σου επιτρεψει να χρησιμοποιησεις τις δυνατοτητες σου περισσοτερο. Θα με θυμηθεις. Κ εστιαζε στο νοημα που προσπαθει ο αλλος να σου δωσει- αυτο επιβαλουν οι βασικοι κανονες επικοινωνιας. Το να σου λεω κοκκινο κ εσυ να βλεπεις μπλε πριν καν το αναλυσεις, σημαινει οτι χρησιμοποιεις στερεοτυπα κ οχι πραγματικη σκεψη. Take your time, step back and look again. Then think and finally reply. To μυστικο ειναι στο να "ξανακοιταξεις". Αυτο θα σε γλυτωσει απο πολλα κ θα σου μαθει ακομα περισσοτερα. 13 ώρες πριν, mishka είπε Techno-humanism or Dataism? Εκεί είναι το θέμα σου και ψάξε να βρεις την (δική σου) απάντηση Το παλιο ερωτημα hardware η software, σε πιο εξεληγμενη μορφη για την δεκαετια μας. Κ τα δυο I guess ? Δεν γινεται να κρατησουμε την ανθρωπια μας, παρολη την τεχνολογια? Γιατι παντα να γινεται κατι πιο σημαντικο απο εμας?
aypnia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, SilverMachine είπε Να σε ρωτησω κατι- το βρισκεις δικαιο ενας streamer να κερδιζει οσα κανουμε εμεις εδω μεσα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ??? Δουλευει οσο δουλευουμε εμεις ολοι μαζι? Προσφερει το εργο που προσφερουμε ολοι εμεις μαζι? Ακουστηκε το ποσο των 50+ εκατομμυριων. Αξιζει καποιος ανθρωπος να βγαζει τοσα για να παιζει παιχνιδια σε μια οθονη? Ειναι σωστο μια κοινωνια να επιτρεπει κατι τετοιο? Να το προαγει σαν τροπο ζωης στις επομενες γενιες? Tι επιπτωσεις θα εχουν αυτα στο μελλοντικο (αμεσα) κοσμο που θα ζησουμε εμεις κ τα παιδια μας? Απόλυτα δίκαιο είναι. Από τη στιγμή που αυτό που κάνει φέρνει τεράστια κέρδη στον "εργοδότη" του γιατί να μη τα πάρει; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το "αξίζει". Γιατί τα έσοδα του καθενός να πρέπει να μπαίνουν σε δημόσια διαβούλευση; Θα σου άρεσε εσένα να αποφάσιζε ο άλλος για το εισόδημα σου; Αν δηλαδή εγώ πιστεύω ότι αξίζεις να παίρνεις ένα ευρώ την ώρα θα έπρεπε να παίρνεις τόσα; Τόσα βγάζουν από αυτόν τόσα παίρνει. Αν και συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι είναι πεταμένα λεφτά γιατί είναι τόσοι που θέλουν να πάρουν τη θέση του και να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μακροπρόθεσμα να μην έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουν οι εργοδότες του αν βγει κάποιο νέο "φυντάνι". 1 ώρα πριν, SilverMachine είπε K γω γελαω κ ριχνω μουτζες στα μαλλια του κ ειμαι μακρυμαλλης με σκουλαρικια κ μουσια ! Προκατειλημμενος again? Δλδ πρεπει να μου αρεσουν οσοι βαφονται κ χτενιζονται οπως γουσταρουν γιατι ειμαι κ γω στην ιδια "ομαδα"? Κ δεν ειμαι straight, αλλα ναι, σαν κραγμενη λουλου μοιαζει ο τυπος. Δλδ δεν εχω δικαιωμα να πω την γνωμη μου για να μην στεναχωρηθεις? Η πρεπει να τον υπερασπιστω γιατι στην φαντασια καποιων δεν ειμαστε "νορμαλ" κ οι δυο? Η θα αλλαξουμε την αληθεια, μονο κ μονο για να μας βολευει ο τροπος που μιλαει ο αλλος? Αν δηλαδή εγώ πιστεύω ότι οι "άντρες" με μακρυά μαλλιά και σκουλαρίκια είναι άξια κραξίματος γιατί τα μακρυά μαλλιά και τα σκουλαρίκια είναι για τις γυναίκες μπορώ να σε κράζω δημοσίως; Έχω δηλαδή το δικαίωμα να σε κράζω γιατί 1) είσαι gay, 2) έχεις μακρύ μαλλί σαν τις γυναίκες και 3) φοράς σαν γυναίκα σκουλαρίκια. Άρα για μένα είσαι λουλού για κράξιμο. Μήπως κανείς δεν είναι άξιος κραξίματος με βάση την εξωτερική του εμφάνιση; Λέω εγώ τώρα και καμία βλακεία να περάσει η ώρα. 1
HALF EVIL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, SilverMachine είπε K γω γελαω κ ριχνω μουτζες στα μαλλια του κ ειμαι μακρυμαλλης με σκουλαρικια κ μουσια ! Προκατειλημμενος again? Δλδ πρεπει να μου αρεσουν οσοι βαφονται κ χτενιζονται οπως γουσταρουν γιατι ειμαι κ γω στην ιδια "ομαδα"? Κ δεν ειμαι straight, αλλα ναι, σαν κραγμενη λουλου μοιαζει ο τυπος. Δλδ δεν εχω δικαιωμα να πω την γνωμη μου για να μην στεναχωρηθεις? Η πρεπει να τον υπερασπιστω γιατι στην φαντασια καποιων δεν ειμαστε "νορμαλ" κ οι δυο? Η θα αλλαξουμε την αληθεια, μονο κ μονο για να μας βολευει ο τροπος που μιλαει ο αλλος? Φιλε μην προσπαθεις να εξηγησεις την αντιθεση καποιου μονο με ορους ψυχολογιας. Ισως στο πως νοιωθει σε καποια γωνια του εγκεφαλου του εχεις δικιο. Αλλα χανεις εντελως το νοημα αυτων που προσπαθει να μεταδωσει. Την αντιθεση στο πως οδευουν τα πραγματα σημερα. Μην κλειδωνεις την σκεψη σου. Ουτε εσυ ανηκεις σε καποια ομαδα. Αφησε το μυαλο σου ανοιχτο κ καταλαβε τι λεει, περα απο τυπικοτητες κ ορια που βαζουν καποιοι αλλοι, στην προσπαθεια τους να μας χωρισουν σε ομαδες. Τι κ αν δεν μιλησε οπως νομιζεις οτι ειναι το σωστο? Το νοημα κοιτα. Μην απορριπτεις τον αλλον μονο απο την επιφανεια που δειχνει. Στην τελικη, αυτο ειναι που λες οτι κανει εκεινος- μην κανεις ακριβως αυτο κρινοντας τον. Να σε ρωτησω κατι- το βρισκεις δικαιο ενας streamer να κερδιζει οσα κανουμε εμεις εδω μεσα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ??? Δουλευει οσο δουλευουμε εμεις ολοι μαζι? Προσφερει το εργο που προσφερουμε ολοι εμεις μαζι? Ακουστηκε το ποσο των 50+ εκατομμυριων. Αξιζει καποιος ανθρωπος να βγαζει τοσα για να παιζει παιχνιδια σε μια οθονη? Ειναι σωστο μια κοινωνια να επιτρεπει κατι τετοιο? Να το προαγει σαν τροπο ζωης στις επομενες γενιες? Tι επιπτωσεις θα εχουν αυτα στο μελλοντικο (αμεσα) κοσμο που θα ζησουμε εμεις κ τα παιδια μας? Θες να πεις οτι ζηλευω/ βραζω? Να σου αναφερω ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ γιατι τα αναρωτιεμαι αυτα--> Υπαρχει η διενεξη οτι τα games προαγουν την βια κ οτι κανουν την μαζα να την συνηθισει/ανεχεται/χρησιμοποιει. Ασχετα αν εγω δεν το πιστευω, υπαρχει ανοιχτο ακομα αυτο το ερωτημα- Προαγουν τα games την βια στην κοινωνια μας η οχι??? Αφου δεν εχουμε απαντησει τελεσιδικα, ΓΙΑΤΙ προαγουμε το streaming ???? Γιατι δεν πεφτουν ολοι οι "ειδικοι" κ οι ειδικοι, που κοπτονται αν εγω/εμεις θα προσφωνησουμε τον καθε κακομοιρη ως "φτερωτη λουλου", να το ψαξουν, να μας πουν αν οντως τα games προωθουν την βια, κ ΜΕΤΑ να απαγορεψουμε, η οχι, το streaming???? Αυτη δεν ειναι κ η σειρα που επιβαλει η κοινη λογικη φιλε μου? Δειξε ανεκτικοτητα στον τροπο που μιλαει ο καθενας. Σαν προταση στο λεω. Θα σου επιτρεψει να χρησιμοποιησεις τις δυνατοτητες σου περισσοτερο. Θα με θυμηθεις. Κ εστιαζε στο νοημα που προσπαθει ο αλλος να σου δωσει- αυτο επιβαλουν οι βασικοι κανονες επικοινωνιας. Το να σου λεω κοκκινο κ εσυ να βλεπεις μπλε πριν καν το αναλυσεις, σημαινει οτι χρησιμοποιεις στερεοτυπα κ οχι πραγματικη σκεψη. Take your time, step back and look again. Then think and finally reply. To μυστικο ειναι στο να "ξανακοιταξεις". Αυτο θα σε γλυτωσει απο πολλα κ θα σου μαθει ακομα περισσοτερα. Το παλιο ερωτημα hardware η software, σε πιο εξεληγμενη μορφη για την δεκαετια μας. Κ τα δυο I guess ? Δεν γινεται να κρατησουμε την ανθρωπια μας, παρολη την τεχνολογια? Γιατι παντα να γινεται κατι πιο σημαντικο απο εμας? Φίλε μου για το θέμα της εμφάνισης και για το αν είναι gay ή straight έχεις λάθος. Απλως δεν μας ενδιαφέρει. Για το αν είναι δίκαιο να αμοιβεται τόσο θα αντιπαραθέσω , ειναι δικαιο ο Μεσι να αμοιβεται με 200 εκ., ή εστω ειναι δικαιο να αμοιβεται μια πορνοσταρ με 20χιλ για μια σκηνη; ή τελος ειναι δικαιο η μενεγακη να παιρνει οσα παιρνει; Δεν υπάρχει απάντηση. Εφόσον υπάρχει ζήτηση κάποιος θα το κάνει και θα αμοιφθεί ανάλογα με τα κέρδη που αποφέρει. Αν δεν υπάρχει ζήτηση θα εξαφανιστεί. Τοσο απλα είναι τα πράγματα. Αν τώρα το θέτεις ηθικώς, δηλ. ποσοβ διατεθειμενος είναι κάποιος να κάνει οτιδήποτε δημόσια για να αμοιφθεί , είναι καθαρά θέμα αξιοπρέπειας ,αυτοεκτίμησης και ορίων. 2
j2k Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Πολυ σημαντικη ειδηση και κομβικο γεγονος που θα το παιζουνε χρονια μετα στις εκπομπες "σαν σημερα". Εχει και 10+ σελιδες σχολια..
SilverMachine Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, aypnia είπε Απόλυτα δίκαιο είναι. Από τη στιγμή που αυτό που κάνει φέρνει τεράστια κέρδη στον "εργοδότη" του γιατί να μη τα πάρει; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το "αξίζει". Γιατί τα έσοδα του καθενός να πρέπει να μπαίνουν σε δημόσια διαβούλευση; Θα σου άρεσε εσένα να αποφάσιζε ο άλλος για το εισόδημα σου; Αν δηλαδή εγώ πιστεύω ότι αξίζεις να παίρνεις ένα ευρώ την ώρα θα έπρεπε να παίρνεις τόσα; Τόσα βγάζουν από αυτόν τόσα παίρνει. Αν και συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι είναι πεταμένα λεφτά γιατί είναι τόσοι που θέλουν να πάρουν τη θέση του και να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μακροπρόθεσμα να μην έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουν οι εργοδότες του αν βγει κάποιο νέο "φυντάνι". Ενα παραδειγμα απο την ιστορια μας. Στην αρχαιοτητα ο φτωχος ηταν στα εκηβολα (τοξα, σφεντονες, ακοντια), που δεν χρειαζοταν πανοπλια. Ο κανονικος της μεσαιας ταξης πηγαινε για οπλιτης γιατι ειχε να πληρωσει θωρακα, κρανος, ασπιδα κλπ. Ο σχετικα πλουσιος ηταν ιππεας, γιατι μπορουσε να εχει αλογο+καποιους να φροντιζουν το ζωντανο κ τα οπλα του. Ο πολυ πλουσιος τωρα, ηταν ΥΠΟΧΡΕΟΣ να διατηρει τριηρη!! Αν ηθελες να εισαι πολιτης Α κατηγοριας κ να το παιζεις καπως, επρεπε κ να πληρωνεις κωπηλατες, εργατες ναυπηγιων, συντηρητες, πεζοναυτες κ θεση στο λιμανι. Τοτε μονο σε αφηναν να εισαι ο "καποιος" αναμεσα στους ισους !! Α!! Κ φυσικα για να εχεις δικαιωμα να μιλας επρεπε να πολεμας διπλα σε ολους (εστω ως καπετανιος στην τριηρη σου), οχι να εισαι αραχτος στο σαλονι σου με τον φυγοστρατο γιο σου απο διπλα..... Καταλαβαινεις λοιπον, οτι αν ως ανθρωπινη κοινωνια αναλογιστουμε τα διαφορα ιστορικα παραδειγματα που εχουμε, μονο δικαιολογημενη δεν ειναι η σημερινη ξεφτυλα (που καποιοι τολμανε να ονομαζουν δημκρατια, δικαιοσυνη, αξιοκρατια κλπ). Δεν εξεταζω αν επρεπε ο εργοδοτης του να τον πληρωσει τοσα. Νομιζεις με ενδιαφερει το νουμερο? (τι διαφορα θα ειχε αν του εδινε 1 η 100 μυρια?). Εγω αυτο που βλεπω ειναι εναν κλοουν για παιδακια (για μενα αυτο ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων ο συγκεκριμενος), να πληρωνεται υπερογκα ποσα ΖΩΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ κ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στο κοινωνικο συνολο που τον ανεδειξε. Χωρις εμας τι σοι αστερι θα ηταν? Αν ερθει η στιγμη η ασχημη, τι θα κανει αυτος για μας? Μια τρυπα στο νερο... Θα παρει τον φραπε του, κ το αεροπλανακι του κ θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια. Αυτο εξεταζω. Ποση ανταποδοτικοτητα υπαρχει απο τους κορυφαιους αναμεσα μας? Κ ας μην γελιομαστε-- ΑΚΡΙΒΩΣ γιατι ολοι ξερουμε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καποιου ειδους "ανταποδοση" στην κοινωνια που σε αναδεικνυει, γουσταρουμε σαν τρελοι να ειμασταν στην θεση του φιλε!!!! Γιατι αν σου λεγαν οτι, αντε μπρος, να σε κανουμε αστερι, αλλα οταν θα ερθουν οι Τουρκοι θασαι πρωτο αρμα εισβολης μεσα απ τα ναρκοπεδια, θα το σκεφτοσουν δυο κ τρεις φορες!!!! Αλλα στους καιρους που ζουμε τσαμπα μαγκες ειμαστε ολοι μας..... Κ ας μην κολαμε στην αρχαια Ελλαδα. Υπαρχουν πολλα κοινωνικα μοντελα ανα την υφηλιο, που χειριζονται το θεμα διαφορετικα απ οτι ο δυτικος ψευτοκαπιταλιστικος/ψευτοσοσιαλιστικος/αρπακολα-οτι-ναναι κοσμος που ζουμε. 2 ώρες πριν, aypnia είπε Αν δηλαδή εγώ πιστεύω ότι οι "άντρες" με μακρυά μαλλιά και σκουλαρίκια είναι άξια κραξίματος γιατί τα μακρυά μαλλιά και τα σκουλαρίκια είναι για τις γυναίκες μπορώ να σε κράζω δημοσίως; Έχω δηλαδή το δικαίωμα να σε κράζω γιατί 1) είσαι gay, 2) έχεις μακρύ μαλλί σαν τις γυναίκες και 3) φοράς σαν γυναίκα σκουλαρίκια. Άρα για μένα είσαι λουλού για κράξιμο. Μήπως κανείς δεν είναι άξιος κραξίματος με βάση την εξωτερική του εμφάνιση; Λέω εγώ τώρα και καμία βλακεία να περάσει η ώρα. Το να μπορεις να κανεις κατι κ το να εχεις δικαιωμα να το κανεις ειναι 2 διαφορετικα πραγματα. Αν νομιζεις οτι οσοι εχουν μακρυα μαλλια ειναι αξιοι κραξιματος, τι αλλη επιλογη δινεις στον εαυτο σου? Κ εμενα στην τελικη γιατι με ρωτας? Μονος σου τα εχεις αυτα στο κεφαλι σου, μονος σου αποφασιζεις τι θα κανεις. Αυτο που σου ειπα ειναι οτι δεν εχεις δικαιωμα να λες ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ τι να κανει κ πως να μιλα !!! Γιατι μεχρι σημερα ειχαμε εναν "αγραφο κωδικα" τι ειναι ευγενικο κ τι οχι, κ απο πριν λιγα χρονια κ μετα εχει αρχισει κυνηγητο παντου τι ειναι σωστο να λεγεται κ τι οχι, με ποινες που φτανουν ως κ τα δικαστηρια πλεον!!! Μηπως θες να μου πεις κ πως να σκεφτομαι? (γιατι αυτο ειναι το επομενο επισοδειο στο σηριαλ) Οταν θα νομισω οτι χρειαζομαι δικηγορο, θα επικαλεστω την πολιτικη ορθοτητα. Εως τοτε ακουω διαφορα κ γελαω γιατι... ξερω τον εαυτο μου αδερφε.... Τοσο απλα. Δεν περιμενω καμια κοινωνια να με υποστηριξει. 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Φίλε μου για το θέμα της εμφάνισης και για το αν είναι gay ή straight έχεις λάθος. Απλως δεν μας ενδιαφέρει. Για το αν είναι δίκαιο να αμοιβεται τόσο θα αντιπαραθέσω , ειναι δικαιο ο Μεσι να αμοιβεται με 200 εκ., ή εστω ειναι δικαιο να αμοιβεται μια πορνοσταρ με 20χιλ για μια σκηνη; ή τελος ειναι δικαιο η μενεγακη να παιρνει οσα παιρνει;Δεν υπάρχει απάντηση. Εφόσον υπάρχει ζήτηση κάποιος θα το κάνει και θα αμοιφθεί ανάλογα με τα κέρδη που αποφέρει. Αν δεν υπάρχει ζήτηση θα εξαφανιστεί. Τοσο απλα είναι τα πράγματα. Αν τώρα το θέτεις ηθικώς, δηλ. ποσοβ διατεθειμενος είναι κάποιος να κάνει οτιδήποτε δημόσια για να αμοιφθεί , είναι καθαρά θέμα αξιοπρέπειας ,αυτοεκτίμησης και ορίων. Μην προσδιοριζεις καποιον αν δεν αυτοπροσδιοριζεται φιλε. Δεν αναφερα τιποτα για το τι ειμαι. Μονο τι δεν ειμαι, για να μην νομιζει ο φιλος οτι μιλαω απο μια συγκεκριμενη οπτικη. Αν εσενα δεν σε ενδιαφερει μια (κ πολυ σωστα), εμενα δεν με ενδιαφερει δεκα να πω (επισης πολυ σωστα). Συμφωνουμε δλδ. Οσους αναφερεις σαν περιπτωσεις ακριβοπληρωμενων, εχεις απολυτο δικιο. Κ υπαρχει απαντηση-- ΟΧΙ δεν αξιζουν να παιρνουν τοσα!! Γιατι απλα υπαρχει τοση δυστυχια γυρω μας που... ενταξει... ας ειμαστε λογικοι αδερφε.... υπαρχουν παρα πολλα προβληματα κ αδικιες που θα αξιζε να πανε πρωτα εκει τα λεφτα, απ οτι στα πορτοφολια αυτων που λες. Κ ολοι το γνωριζουμε. Τωρα, θα πανε τα λεφτα εκει ποτε? Δυστυχως οχι. Αρα τι να λεμε? Απλα, να μην συμβιβαζομαστε με την ασχημια κ να μην ξεχναμε την αδικια. Τοτε μονο εχουμε δυναμη στο να κρινουμε (ακομα κ μικρα ζητηματα οπως τα ποσα που δινονται στο streaming). Ηθικα δεν το πηγα γιατι τα μιντια κυριαρχουνται απο εκπορνευση εδω κ δεκαετιες.... Βρωμικο το ζητημα κ το αφησα... Το gaming ηταν (για πολλους, μεταξυ αυτων κ μενα) η φωτεινη διαφοροποιηση- δεν ειχε να κανει σχεδον καθολου με σεξ, αισθηματικες σχεσεις, προτιμησεις κλπ. Δυστυχως παει να αλλαξει κ αυτο.... Το βλεπουμε μεσα απο παιχνιδια οπως το Last of us (ενα παραδειγμα που μουρχεται). Σιγα-σιγα -ιδιως με το streaming κ τις χαζοβιολες που τα "πετανε" εξω για λιγα donations παραπανω- αρχιζει η πραγματικη σεξοποιηση της βιομηχανιας που αγαπησαμε.... Κ με γοργους ρυθμους θα ελεγα ! Τεινει να γινουν κατεστημενο οι ηλιθιοι, -ιες, που κανουν κυριολεκτικα το οτιδηποτε για λιγα χρωματιστα χαρτακια παραπανω.... Πορνεια στα καλυτερα της !!! Εμεις φταιμε βεβαια. Εμεις δεν μαθαινουμε στα παιδια μας να ζουν οπως πρεπει, εμεις ειμαστε η πελατεια, εμεις ψηφιζουμε ηλιθιους που δεν φροντιζουν να κυνηγησουν αυτα τα φαινομενα, εμεις δεν κανουμε ομαδες να κυνηγησουμε αυτες τις εταιριες οπως θα πρεπε. Αρα, ναι, ειναι θεμα αξιοπρπειας. Ποιανου ομως? Του βλακα που αυτογελιοποιειται, η δικια μας που αφηνουμε εναν κοσμο μπαχαλο στα παιδια μας? 1
alexxkidd31 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Στις 2/8/2019 στις 1:21 ΜΜ, gamer73 είπε Φοβερό το μαλλι να μια ωραία ιδέα να το κάνω έτσι Όντως ΤΕΛΕΙΟ είναι!
aypnia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Το να μπορεις να κανεις κατι κ το να εχεις δικαιωμα να το κανεις ειναι 2 διαφορετικα πραγματα. Αν νομιζεις οτι οσοι εχουν μακρυα μαλλια ειναι αξιοι κραξιματος, τι αλλη επιλογη δινεις στον εαυτο σου? Κ εμενα στην τελικη γιατι με ρωτας? Μονος σου τα εχεις αυτα στο κεφαλι σου, μονος σου αποφασιζεις τι θα κανεις. Αυτο που σου ειπα ειναι οτι δεν εχεις δικαιωμα να λες ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ τι να κανει κ πως να μιλα !!! Γιατι μεχρι σημερα ειχαμε εναν "αγραφο κωδικα" τι ειναι ευγενικο κ τι οχι, κ απο πριν λιγα χρονια κ μετα εχει αρχισει κυνηγητο παντου τι ειναι σωστο να λεγεται κ τι οχι, με ποινες που φτανουν ως κ τα δικαστηρια πλεον!!! Μηπως θες να μου πεις κ πως να σκεφτομαι? (γιατι αυτο ειναι το επομενο επισοδειο στο σηριαλ) Οταν θα νομισω οτι χρειαζομαι δικηγορο, θα επικαλεστω την πολιτικη ορθοτητα. Εως τοτε ακουω διαφορα κ γελαω γιατι... ξερω τον εαυτο μου αδερφε.... Τοσο απλα. Δεν περιμενω καμια κοινωνια να με υποστηριξει. Μην προσδιοριζεις καποιον αν δεν αυτοπροσδιοριζεται φιλε. Δεν αναφερα τιποτα για το τι ειμαι. Μονο τι δεν ειμαι, για να μην νομιζει ο φιλος οτι μιλαω απο μια συγκεκριμενη οπτικη. Αν εσενα δεν σε ενδιαφερει μια (κ πολυ σωστα), εμενα δεν με ενδιαφερει δεκα να πω (επισης πολυ σωστα). Συμφωνουμε δλδ. Δεν διαφωνούμε ουσιαστικά. Απλά για κάθε γενιά το κανονικό και το φυσιολογικό διαφέρει. Αν ρωτούσες τον παππού σου τη γνώμη του για ένα άντρα με μακρυά μαλλιά θα έλεγε ότι αυτά είναι γελοία πράγματα και ότι μόνο οι γυναίκες πρέπει να έχουν μακρυά μαλλιά. Στην επόμενη γενιά αυτό ξεπεράστηκε. Αν ρωτήσεις σήμερα κάποιον κάποιας ηλικίας τη γνώμη του για ένα άντρα που βάφει το μαλλί του θα έλεγε ότι αυτά είναι γελοία πράγματα και ότι μόνο οι γυναίκες πρέπει να βάφουν τα μαλλιά τους. Στην επόμενη γενιά των σημερινών δεκαπεντάρηδων και των δεκαεξάρηδων (κυρίως εκτός Ελλάδας) αυτό έχει ξεπεραστεί και δεν το θεωρούν περίεργο. Κάθε γενιά έχει τους δικούς της κανόνες. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από aypnia 1
gamer73 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, alexxkidd31 είπε Όντως ΤΕΛΕΙΟ είναι! Δεν ξέρω αν το πετύχουν στο κομμωτήριο 1
mishka Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, SilverMachine είπε Το παλιο ερωτημα hardware η software, σε πιο εξεληγμενη μορφη για την δεκαετια μας. Κ τα δυο I guess ? Δεν γινεται να κρατησουμε την ανθρωπια μας, παρολη την τεχνολογια? Γιατι παντα να γινεται κατι πιο σημαντικο απο εμας? ΟΧΙ Και στις δυο περιπτώσεις η ''ανθρωπιά'' όπως την αντιλαμβαν(εσαι)(ομαστε) εκλείπει. Απλά στο πρώτο σενάριο κρατάς (ως έμβιο ον) ακόμη ''τα χαλινάρια'' ή τουλάχιστον νομίζεις ότι το κάνεις. Στο δεύτερο είσαι απλά ένας κόμβος (βλ. Matrix). Όπως και νάχει οι παιδικές μας αλάνες (είμαι σίγουρα γηραιότερός σου) τελείωσαν στη μορφή που τις γνωρίζαμε. It's a brave new world (όχι απαραίτητα ''καλύτερος'')
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα