Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ΟΤΕ εδώ και 4 χρόνια και δεν είχα ποτέ ούτε ενα πρόβλημα.Ξαφνικά πρίν 2 μήνες άρχισα να έχω ping spikes κάθε 5 λεπτά που κρατούσαν 2-3 δευτερόλεπτα και μετα ολα οκ για 5 λεπτά μέχρι το νεο ping spike.Αυτό το θέμα το έχω ολη τη μέρα μεχρι τις 11-12.Μέτα τις 11 μέχρι και τις 5-6 το πρωί το ιντερνετ ολα καλα χωρίς ούτε ενα μικρό ping spike.Επίσης όταν έχω ping spike και τυχαίνει να μιλάω στο σταθερό εκείνη τη στιγμή(δεν έχω ping κάθε φορά που ειμαι στο σταθερό οπότε δν μ το κάνει το τηλέφωνο γτ μετα τις 11 φτίαχνει και αύτο) δν μπορώ να ακούσω αυτούς π μ μίλανε στο τηλ αλλα μπορούν να με ακούν αυτοι.¨Εχω πάρει 15 τηλέφωνα στον οτε και μ λένε οτι τα βλέπουν ολα οκ.Τι router έχω αλλάξει τη νεα συσκευή τηλεφώνου πήρα γτ ήταν παλία και είπα μπορεί να μ τη κάνει αύτο τι fastpath μ είπαν οτι έβαλαν τπτ.Μέχρι και τεχνικός ήρθε σπίτι μ μετα τα 10 τηλέφωνα και μ είπε οτι το vdsl μ κάνει θέμα γτ δν φτάνει στο σπίτι μ(είχα 24αρα και έβαλα 50αρα πριν ενα μήνα αλλά το πρόβλημα το έχω εδώ και 2 μήνες).Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει και αν το πρόβλημα το έχω εγώ (βραχυκύκλωμα στη καλωδίωση) η είναι ο ΟΤΕ το θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σημαίνει Ping spike? Για τι ms μιλάμε?

Επίσης μήπως κάποιος σου τραβάει ίντερνετ?

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.

Όταν λέω ping spike σημαίνει οτι εκει π εχω 60ms στο game πάει στα 1000-1200 για 2-3 δευτερόλεπτα  καικαποιές φορές το ms μένει στα 1000-1200 για 10 δευτερόλεπτα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ELS1995 είπε

Όταν λέω ping spike σημαίνει οτι εκει π εχω 60ms στο game πάει στα 1000-1200 για 2-3 δευτερόλεπτα  καικαποιές φορές το ms μένει στα 1000-1200 για 10 δευτερόλεπτα

Μήπως κάποιος τραβάει ίντερνετ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Μήπως κάποιος τραβάει ίντερνετ?

Αν λές μέσα στο σπίτι οχι μονο το pc μ ειναι στο ιντερνετ και το κινητό στο wifi αλλά εχώ δοκιμάσει kai με κλειστό το wlan τα ίδια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ELS1995 είπε

Αν λές μέσα στο σπίτι οχι μονο το pc μ ειναι στο ιντερνετ και το κινητό στο wifi αλλά εχώ δοκιμάσει kai με κλειστό το wlan τα ίδια

Ίσως κάτι παίζει με την καλωδίωση, αφού ο οτε λέει ότι είναι όλα καλά. Φέρε έναν ηλεκτρολόγο για να το δει και να είσαι σίγουρος απο την δική σου μεριά.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...