panos2310 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Καλημερα. Βλεπω σε ενα μπαλκονι αυτον τον εξοπλισμο και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζουμε το μοντελο, αν προκειται για πομπο ή δεκτη και αν ειναι πιθανο να προκειται για κομβο του twmn. Χαιρετω.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 γενικη ερωτηση.αν ειναι wifi ειναι πομπος δεκτης μαζι και long range.κατι παρομοιο https://www.wifi-stock.com/details/wis-networks-wis-d5230.html On 02/08/2019 at 09:21, panos2310 said: Καλημερα. Βλεπω σε ενα μπαλκονι αυτον τον εξοπλισμο και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζουμε το μοντελο, αν προκειται για πομπο ή δεκτη και αν ειναι πιθανο να προκειται για κομβο του twmn. Χαιρετω.
kontow Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Τούτο απέναντι τι ακριβώς είναι? Γνωρίζει κανείς απο αυτά? Μπορεί κάποιος να καταλάβει κ γιατί είναι 3 μαζί?
Conan2046 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μια που δείχνουμε κεραίες έχω δει κι εγώ 2 κεραίες δίπλα δίπλα. Δεν έχω φωτογραφίες αλλά έκανα ένα σκιτσάκι, είναι ένα κοντάρι (μαύρο στο σκίτσο με 4 σύρματα Ξέρει κάποιος τι λαμβάνει και γιατί είναι 2;
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 On 08/08/2019 at 10:14, Conan2046 said: Μια που δείχνουμε κεραίες έχω δει κι εγώ 2 κεραίες δίπλα δίπλα. Δεν έχω φωτογραφίες αλλά έκανα ένα σκιτσάκι, είναι ένα κοντάρι (μαύρο στο σκίτσο με 4 σύρματα Ξέρει κάποιος τι λαμβάνει και γιατί είναι 2; εχω δει τετοια σε ξενοδοχειο και ηταν για Pagers πως τα ελεγαν αυτα παλια.σιγουρα μπορει να χρησιμοποιουνται και για αλλη χρηση On 08/08/2019 at 09:53, kontow said: Τούτο απέναντι τι ακριβώς είναι? Γνωρίζει κανείς απο αυτά? Μπορεί κάποιος να καταλάβει κ γιατί είναι 3 μαζί? και wifi θα μπορουσε να ειναι αλλα νομιζω και σε ραδιοταξι εχω δει τετοια.
cb_papi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Στις 8/8/2019 στις 9:53 ΠΜ, kontow είπε Τούτο απέναντι τι ακριβώς είναι? Γνωρίζει κανείς απο αυτά? Μπορεί κάποιος να καταλάβει κ γιατί είναι 3 μαζί? Κεραίες ραδιοερασιτέχνη πρέπει να είναι για VHF/UHF. Αν είναι επαγγελματικό το κτήριο μπορεί να είναι και για ραδιοταξί ή κάτι παρόμοιο που επικοινωνούν σε αυτές τις συχνότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα