Simos805 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Έχει κανείς ιδεα τι είναι αυτό? Το έχω δει σε διάφορους τσιμεντένιους τείχους στην αθήνα και μου έχει κάνει εντύπωση διότι πάντα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έχει κεφάλι σαν βίδα και μοιάζει μπρούτζινο. Ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτού του πράγματος? Το συγκεκριμένο βρήσκεται σε τσιμεντένιο τείχος στη στάση μετρό Νομισματοκοπείο, εκεί που αρχιπζοφν οι κυλειόμενες σκάλες.
tpapage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Είναι σταθερό σημείο με γνωστό υψόμετρο, γνωστό και ως ρεπερ. Το χρησιμοποιούν οι τοπογράφοι ως υψομετρική αφετηρία. 6 7
Simos805 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, tpapage είπε Είναι σταθερό σημείο με γνωστό υψόμετρο, γνωστό και ως ρεπερ. Το χρησιμοποιούν οι τοπογράφοι ως υψομετρική αφετηρία. Απίστευτο! Κι εγώ που νόμιζα θα ειναι κάτι για την κατασκευή του τσιμέντου... τι μαθαίνει κανείς! Μα καλά, και επιτρέπεται να το τοποθετούν αυτό έτσι σε οποιονδήποτε τείχο? Ή παίρνουν άδεια?
fredd0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Simos805 είπε Απίστευτο! Κι εγώ που νόμιζα θα ειναι κάτι για την κατασκευή του τσιμέντου... τι μαθαίνει κανείς! Μα καλά, και επιτρέπεται να το τοποθετούν αυτό έτσι σε οποιονδήποτε τείχο? Ή παίρνουν άδεια? σε δημοσια κτιρια και κοινοχρηστους χωρους το βαζουν,οχι σε σπιτια και πανω γραφει τα αρχικα της υπηρεσιας η οποια το εβαλε (Α.Μ = Αττικο Μετρο) Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από fredd0 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα