lefterispod7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχοντας ενα daytona sprinter 50cc μετα απο λιγο καιρο αφού δεν μπορουσα να κανω σωστα την δουλεια μου διότι ήταν πολυ αργο απόφασησα να του κανω μια βελτίωση και απο 50cc το εκανα 72cc μονο με ενα σετ κυλινδροπιστονα.Αφού τα εβαλα ολα απανω και το εβαλα μπρος παρατήρησα οτι στο απότομο γκαζωμα του και οταν ζοριζοταν χτυπούσε κατι μεσα στο μοτέρ πιθανόν το πιστόνι στις βαλβίδες τι μπορω να κανω ωστε να το διορθωσω?? Ευχαριστώ!!! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από lefterispod7
Mesqal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Πιθανον εχεις βαλει το πιστονι αναποδα, το οποιο αν ειχε βελακι πρεπει να δειχνει τη βαλβιδα εξαγωγης (προς τα κατω).
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Αν εβαλες ανάποδα το πιστόνι, χτυπάνε οι βαλβίδες πάνω του, θα διαλύσει όλα
lefterispod7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Παιδια το πίστονι το εχω βαλει κανονικά το in που γράφει κοιτα προς τα πανω που ειναι η εισαγωγή και λαδια εχει ολα μια χαρα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι....
VonLoutsos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μήπως δεν έχετε ρυθμισει καλά τις βαλβίδες και χτυπάνε πάνω στο πιστόνι;
lefterispod7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μηπως επειδή ήταν ημιπομπε τπ πιστόνι να βρίσκει? Σε αυτη την περίπτωση τι κανω? Χωρις να το παω στο τορνο
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Έσφιξες τις βίδες με δυναμοκλειδο, με τα απαιτούμενα βάρη
lefterispod7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι φιλε μου τις εσφιξα ερασιτεχνικά αλλα πιστεύω με το σωστο τροπο Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από lefterispod7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα