ZELOMOTH Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε οι πυκνωτες παντως φαινονται μια χαρα...αρα μαλλον τα μοσφετ πρεπει να τα επαιξαν Ακριβώς αυτό...
smoke0man2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε Ακριβώς αυτό... υπαρχει περιπτωση απο αλλες μητρικες που εχω(δεν λειτουργουν) να μπορεσω να κανω την αλλαγη εννοω να ειναι τα ιδια μοσφετ?
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δεν νομίζω αλλά μην σου λέω και ψέματα, δεν τοεχω ψάξει καν αυτο.. Δεν ξέρω πως ακριβώς συνδέονται με την μητρική ώστε να σου πω αν γίνεται έτσι χύμα ή αν θέλει καλό ηλεκτρονικό... Κι αν πρέπει να βρείς τα ίδια(που λογικά θα πρέπει.. Σου ξανα είπα.. Εδω στις αγγελίες μπορείς να βρείς με ελάχιστα χρήματα για να κάνεις την δουλειά σου.. Τζάμπα θα παιδευτείς κιόλας... Δεν αξίζει...
j2k Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ΤΟ προβλημα ειναι 99.9% πυκνωτες οχι τα mosfets. Τα συμπτωματα ειναι 100% χαρακτηριστικα και δειχνουνε πυκνωτες. Πηγενε σε ενα μαστορα με ειδικο πιστολι με τρομπα αερα να σου ξεκολλησει τους παλιους και να σου βαλει καινουργιους με 20-30 ευρω καθαρισες. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από j2k
smoke0man2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 τελικα αλλαξα το bios chipset και δουλευει ευχαριστω πολυ
M@dB0x Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Και τι bios και με πιο τροπο το περασες? Εκτος και αν εβαλες ιδιο με καπιοα αλλο..............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα