rafinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Πήρα τις προάλλες κάτι από το ebay και από ότι είδα μου το έστειλαν μέσω της DPD. Τώρα βλέπω ότι σήμερα το απόγευμα "Δυστυχώς, το πακέτο μου δεν παραδόθηκε... μπλα μπλα μπλα ". Εμένα δεν με ενόχλησε κανείς πάντως για το συγκεκριμένο δέμα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτή η εταιρεία στην Ελλάδα ή συνεργάζεται με κάποια άλλη; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από rafinos
rafinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, poulinos είπε υπαρχει dpd greece.μιλα.μαζι τους. Πάντως ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα; Φαίνεται από τα διάφορα στάδια της παραγγελίας, πως πήγαν στον σωστό νομό, αλλά εγώ δεν τον είχα αναφέρει στην παραγγελία. Έγραψα απλώς το όνομα του χωριού μου, την διπλανή πόλη και τον ταχυδρομικό κώδικα (και φυσικά όνομα και τηλέφωνο) όπως πάντα. Η κεντρική πόλη του νομού, η οποία είναι άλλη και αναφέρεται στα στάδια της παραγγελίας έχει διαφορετικό ταχυδρομικό κώδικα. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από rafinos
fylatos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Θα το δώσουν στην speedex ή σε άλλη ελληνική εταιρία για την τελική παράδοση. Πάρε ένα τηλέφωνο αν θες να σου δώσουν τον αριθμό παρακολουθεί της ελληνικής εταιρίας. Μια χαρά εξυπηρετικοί είναι.
LittyMeek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Speedex συνήθως τα φερνει και ενίοτε αν είσαι τυχερός η acs 1
sotirisl Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Απλά να αναφέρω επειδή μένω Αγγλία ότι η DPD είναι πραγματικά ότι χειρότερο υπάρχει. Η σαπίλα η ίδια. Διανομείς που έχουν τερματίσει την αδιαφορία και την αγένεια, τις περισσότερες φορές δεν μιλάνε καν αγγλικά, οπότε και δεν μπορεις να συννενοηθείς μαζί τους, συνέχεια λάθη στις παραδόσεις δεμάτων... Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός τρόπος να επικοινωνήσεις με την εταιρία... Άθλιοι... Για την Ελλάδα δεν ξέρω τι ισχύει...
meletis_m Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα η Acs το έφερε. Κακή εξυπηρέτηση από την acs καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία έδωσα τον αριθμό της DPD και για 2 ημέρες δεν έβρισκαν το δέμα , ενώ η κατάσταση έλεγε ότι είναι στο κατάστημα τους Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από meletis_m
rafinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Τελικά μετά από επικοινωνία μέσω email, καθώς δεν σήκωναν το τηλέφωνο, με ενημέρωσαν πως είναι στην Speedex και μου έδωσαν κωδικό αποστολής, αλλά και ένα τηλέφωνο (από άλλο νομό...). Επικοινώνησα με την σωστή Speedex (του δικού μου νομού) και με ενημέρωσαν πως λείπει το τηλέφωνο. Μετά από την επίλυση του προβλήματος (αν και τελικά θα μου στείλουν τη δευτέρα αυτό που έπρεπε να έχω ήδη στα χέρια μου) η DPD που ξανάστειλε email (από άλλο email αυτή τη φορά) και μου έλεγε τα ίδια πράγματα με τη μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά είχε το τηλέφωνο της σωστής Speedex. Ούτε μεταξύ τους δεν συνεννοούνται; Πάντως και η συμπεριφορά του courier ήταν τραγική, καθώς μένω σε χωριό, το οποίο επισκέπτεται συχνά για παραδόσεις και γνώριζε πως μπορούσε να βρει ποιος είμαι, αλλά επειδή δεν είχε τηλέφωνο (υποθέτω πως η DPD ξέχασε να το δώσει;) προτίμησε να το πάει πίσω.
kage Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Συνηθιζεται να γραφουν μλκς, αρκετες απο τις παραπανω που αναφερθηκαν..του στυλ δεν βρεθηκε ο ιδιοκτητης θα ξαναπροσπαθησουν αυριο Τα τρακινγκ number της dpd δεν παραμενουν ιδια μεχρι το τελος σε τετοιες αποστολες.. Dpd την διαλεγουν οσοι δεν θελουν ελεγχους γιατι ερχονται οδικως... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από kage 1
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 On 03/08/2019 at 00:41, rafinos said: Τελικά μετά από επικοινωνία μέσω email, καθώς δεν σήκωναν το τηλέφωνο, με ενημέρωσαν πως είναι στην Speedex και μου έδωσαν κωδικό αποστολής, αλλά και ένα τηλέφωνο (από άλλο νομό...). Επικοινώνησα με την σωστή Speedex (του δικού μου νομού) και με ενημέρωσαν πως λείπει το τηλέφωνο. Μετά από την επίλυση του προβλήματος (αν και τελικά θα μου στείλουν τη δευτέρα αυτό που έπρεπε να έχω ήδη στα χέρια μου) η DPD που ξανάστειλε email (από άλλο email αυτή τη φορά) και μου έλεγε τα ίδια πράγματα με τη μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά είχε το τηλέφωνο της σωστής Speedex. Ούτε μεταξύ τους δεν συνεννοούνται; Πάντως και η συμπεριφορά του courier ήταν τραγική, καθώς μένω σε χωριό, το οποίο επισκέπτεται συχνά για παραδόσεις και γνώριζε πως μπορούσε να βρει ποιος είμαι, αλλά επειδή δεν είχε τηλέφωνο (υποθέτω πως η DPD ξέχασε να το δώσει;) προτίμησε να το πάει πίσω. μια φορα ετυχε να παραγγειλω με dpd και χαθηκε.και η dpd αστα να πανε αλλα και η εταιρεια που παραγγειλα 10 χρονια να απαντησουν. On 03/08/2019 at 06:57, kage said: Συνηθιζεται να γραφουν μλκς, αρκετες απο τις παραπανω που αναφερθηκαν..του στυλ δεν βρεθηκε ο ιδιοκτητης θα ξαναπροσπαθησουν αυριο Τα τρακινγκ number της dpd δεν παραμενουν ιδια μεχρι το τελος σε τετοιες αποστολες.. Dpd την διαλεγουν οσοι δεν θελουν ελεγχους γιατι ερχονται οδικως... πολλες εταιρειες το κανουν.κλασσικα δεν σε βρηκαμε κτλ.σε διεθνεις αποστολες σε πολλες εταιρειες αλλαζει το tracking επειδη το παραδιδουν σε αλλη εταιρεια. On 01/08/2019 at 22:46, rafinos said: Πάντως ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα; Φαίνεται από τα διάφορα στάδια της παραγγελίας, πως πήγαν στον σωστό νομό, αλλά εγώ δεν τον είχα αναφέρει στην παραγγελία. Έγραψα απλώς το όνομα του χωριού μου, την διπλανή πόλη και τον ταχυδρομικό κώδικα (και φυσικά όνομα και τηλέφωνο) όπως πάντα. Η κεντρική πόλη του νομού, η οποία είναι άλλη και αναφέρεται στα στάδια της παραγγελίας έχει διαφορετικό ταχυδρομικό κώδικα. μια φορα που χρειαστηκε εδω ειχα μπει και καλεσα. https://www.dpd.com/gr/archikhe_selhida/ypereshies/classic_service το ειχαν σηκωσει ασχετα και απαντησαν σωστα ασχετα που το δεμα χαθηκε πριν μπει ελλαδα. 2
mindreader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 On 03/08/2019 at 06:57, kage said: Συνηθιζεται να γραφουν μλκς, αρκετες απο τις παραπανω που αναφερθηκαν..του στυλ δεν βρεθηκε ο ιδιοκτητης θα ξαναπροσπαθησουν αυριο Τα τρακινγκ number της dpd δεν παραμενουν ιδια μεχρι το τελος σε τετοιες αποστολες.. Dpd την διαλεγουν οσοι δεν θελουν ελεγχους γιατι ερχονται οδικως... Καλο αυτο. Ειδικα σε εποχες που το θεμα τελωνειο εχει γινει μεγαααλο αγκαθι.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 On 23/08/2023 at 10:21, mindreader said: Καλο αυτο. Ειδικα σε εποχες που το θεμα τελωνειο εχει γινει μεγαααλο αγκαθι. ας το κλεισουμε το θεμα 4 χρονια μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις