Stamer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Σκεψου οτι το high end ειναι ενα 2-3% παγκοσμιως. Το mid η ακομα περισσοτερο το low range που παιζει η πλειοψηφια η amd εχει πολυ ανωτερα προιοντα τα τελευταια χρονια. Απλα ο κοσμος επειδη ακουει οτι στο high end τα παει καλυτερα η nvidia νομιζει οτι και στις πιο χαμηλες κατηγοριες ειναι και εκει καλυτερη. πολύ ανώτερα δεν είναι. Κάποια είναι, κάποια όχι. Υπάρχουν πολλές επιλογές όπως είπα και αυτό είναι καλό. Ένα άλλο θέμα είναι θα έπρεπε να της φύγει η ρετσινιά της amd οτι τα παιχνίδια δεν είναι τόσο optimized για τις κάρτες της όσο της nvidia. Είναι σημαντικός παράγοντας! Και γενικά το πιο σημαντικό απ'όλα κατά τη γνώμη μου, είναι να μην αργεί να ακολουθεί (και ας μην έχει super high end μοντέλα). Αλλά ξαναλέω... σκέψου αυτό το σενάριο... Βγάζει ας πούμε το '20 μία 5800, άντε και μια 5900. Και έστω οτι χτυπάει την 2080ti ακόμα και 10% πάνω! Τι θα γίνει λοιπόν οταν η nvidia απαντήσει μετά από 3-4 μήνες με νέα αρχιτεκτονική? Θα κάνει άλλα 2 χρόνια η amd? Αυτά είναι που θα ήθελα να εξαλειφθούν Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από Stamer 1
babs8 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 αυτοι απο αλλους πλανητες που αμφισβητουν μεχρι και τις τελευταιες τοστιερες της amd ακομα υπαρχουν? πηρανε καμια απο αυτες τις καρτες και τους πεταχτηκαν τα ματια εξω και δεν μπορεσαν να δουνε τις καινουριες? κατσε μη λεω πολλα, μπορει να με πληρωσουν και μενα για να τρολλαρω 😂
Arkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Stamer είπε πολύ ανώτερα δεν είναι. Κάποια είναι, κάποια όχι. Υπάρχουν πολλές επιλογές όπως είπα και αυτό είναι καλό. Ένα άλλο θέμα είναι θα έπρεπε να της φύγει η ρετσινιά της amd οτι τα παιχνίδια δεν είναι τόσο optimized για τις κάρτες της όσο της nvidia. Είναι σημαντικός παράγωντας! Και γενικά το πιο σημαντικό απ'όλα κατά τη γνώμη μου, είναι να μην αργεί να ακολουθεί (και ας μην έχει super high end μοντέλα). Αλλά ξαναλέω... σκέψου αυτό το σενάριο... Βγάζει ας πούμε το '20 μία 5800, άντε και μια 5900. Και έστω οτι χτυπάει την 2080ti ακόμα και 10% πάνω! Τι θα γίνει λοιπόν οταν η nvidia απαντήσει μετά από 3-4 μήνες με νέα αρχιτεκτονική? Θα κάνει άλλα 2 χρόνια η amd? Αυτά είναι που θα ήθελα να εξαλειφθούν Η ρετσινια πρεπει να φυγει σωστα το εγραψες. Και να απαντησει η amd στο high end το 95% νοιαζετε για το low-mid range. Μακαρι να γυρισει το πραγμα.
tasosv1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 https://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Micro_Devices https://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia https://en.wikipedia.org/wiki/Intel λέγεται ότι η AMD στις Gpu εχει αφιερωμενους περί τους 1000 υπαλλήλους.... τώρα η Nvidia έχει 10000+. Λογικό δεν είναι αφού έχει όλη την τεχνολογία κλειδωμένη στο συρτάρι να παίζει τη γάτα με το ποντίκι; Εσείς αν είχατε μία επ/ση με 1 υπάλληλο, πόσες πιθανότητες θα είχατε να βγάζατε προιον ισάξιο με εταιρία 10 υπαλλήλων; Στις cpu έχουμε πάλι ίδια αναλογία... Προσωπικά εδώ και 20 χρόνια αγοράζω amd όχι γιατί μου έκανε απαραίτητα αλλά για να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η εταιρία. θα μου πεις από εσένα περίμενε; όχι, προφανώς, αλλά αν δεν περιμένει από τον ένα δεν περιμένει από τον άλλο πώς δηλαδή θα έρθουν οι πωλήσεις; ναι δεν είχα τα fps που ήθελα ή χαμήλωνα λίγο τα γραφικά αλλά ήξερα ότι έκανα το σωστό γιατί έχω περάσει απ'όες τις εποχές των μονοπωλίων....και δεν ήταν καθόλου καλές εποχές ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΝ ΟΛΙΓΟΝ........(μητρική 486dx με 450.000δρχ τότε 1/10 ενός δυαριού 60τ.μ. ΧΩΡΙΣ τον επεξεργαστή;;;;; έφηβος και μου είχε κάνει τόσο εντύπωση που λέω αυτός που την πηρε πρέπει να είναι εφοπλιστής ή κάτι τέτοιο... και αυτό συνεχίστηκε για πολλά πολλά χρόνια....όλοι τα ξέρετε....) Θεωρώ καλό να ψωνίζει ο καταναλωτής όχι μόνο βάση επιδόσεων αλλά και κοιτώντας 2-3 χρόνια μπροστά να δει τι γίνεται αν μία εταιρία εξαφανιστεί. Πρέπει να καταλαβαίνουμε όχι μόνο ένα συγκεκριμένο προιον αλλά και το συνολικό περιβάλλον.... ΚΑΝΕΝΑΝ δεν συμφέρει να υπάρχει μόνο μία εταιρία στο κάθε είδος. πολύ σωστά παρατήρησαν κάποιοι ότι εδώ και κάποια χρόνια πετάνε ένα ξεροκόμματο +10-15% κάθε χρόνο. αν δεν υπάρχει ανταγωνισμός πως θα γίνει μεγαλύτερη αύξηση επιδόσεων; αν δεν υπάρχουν 2+ εταιρίες πως θα υπάρχει ανταγωνισμός; αν δεν αγοράζουν οι καταναλωτές τα προιοντα 2 εταιριών πως θα υπάρχουν 2 εταιρίες; Νομίζω όλοι στον τεχνολογικό κλάδο που τον έχουν δει για 10+ χρόνια γνωρίζουν ότι οι μεγάλες εταιρίες μπορεί να περάσουν από περιόδους κρίσεις με προιόντα όχι τόσο επιτυχημένα. τι θα γίνει; τις αφήνουμε εμείς οι καταναλωτές; δεν ήταν καταστροφή το κλείσιμο της voodoo; η ΑΤΙ δεν έφτασε στο χείλος της καταστροφής; η ΑΜΔ το ίδιο; Να τώρα που η ΑΜΔ έρχεται και κάνει κάποιες πολύ επιτυχεμενές σχεδιάσεις και συμφωνίες (7Nm) παρ'ότι δεν έχει τους πόρους. Παρ'ότι είχε αποκλειστεί από την αγορά με πολλούς τρόπους από τον ανταγωνιστή της (από βελτιστοποίηση s/w μέχρι retail, reviewers κτλ) δεν είναι γιατί επέζησε επειδή κάποιοι την στήριξαν τα δύσκολα χρόνια; Είτε επ/ση είτε άνθρωπος όταν κάποιος είναι στα δύσκολα θεωρ΄ότι είναι από λάθος εώς ανήθικο να τον παρατήσουμε. Μάλλον στα δύσκολα χρειάζονται όλοι βοήθεια..... 1
Ouranium Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Αδελφέ εδώ αν πεις τι συμβαίνει πέφτουν και σε τρωνε. Αν τα games ηταν optimized και για τις 2 εταιρείες και οι dev δν χρησιμοποιούσαν gameworks που δίνει 5% στην nivdia και κόβει 15% στην AMD, θα ήταν άλλη Η διαφορά. Εδώ βλέπεις bench γνωστών youtuber και στην ίδια κάρτα γραφικών πριν 6 μήνες είχαν άλλο αποτέλεσμα και στο ιδιο game τώρα είναι 30% κάτω. Έχει την v7 τοπ σε mining (brute force καρτας) και στα games είναι 4-5 για κάποιον περίεργο λόγο.
tasosv1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Ouranium είπε Αδελφέ εδώ αν πεις τι συμβαίνει πέφτουν και σε τρωνε. Αν τα games ηταν optimized και για τις 2 εταιρείες και οι dev δν χρησιμοποιούσαν gameworks που δίνει 5% στην nivdia και κόβει 15% στην AMD, θα ήταν άλλη Η διαφορά. Εδώ βλέπεις bench γνωστών youtuber και στην ίδια κάρτα γραφικών πριν 6 μήνες είχαν άλλο αποτέλεσμα και στο ιδιο game τώρα είναι 30% κάτω. Έχει την v7 τοπ σε mining (brute force καρτας) και στα games είναι 4-5 για κάποιον περίεργο λόγο. είμαι σωκρατικός. δεν νιώθω. θα πω αυτό το οποίο θεωρώ σωστό για το σύνολο. τους αλκιβιάδηδες και τις ναυμαχίες των αργινουσών τους τρωω 3-3 στο πρωινο μου. 😀😀😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα