razorblade334 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, Azerothakis είπε 64CU/4096 bye bye 2080ti. ναι αλλα χωρις RTX
Arkin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, razorblade334 είπε ναι αλλα χωρις RTX Το οποίο υπάρχει σε 3 παιχνίδια εδώ και 1 χρόνο που στα 2 ούτε καν το παρατηρείς. Επίσης το 2020 η AMD θελα φέρει τη δικιά της υλοποίηση για το RT. 2
Ouranium Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Τώρα πραγματικά 15 άτομα από κώμα σηκωθηκατε και έχετε χάσει τα τελευταία 3 χρόνια.ο ένας λέει για τοστιέρα την ώρα που η AMD είναι καλύτερα από τους άλλους σε θερμοκρασία.ο άλλος για την ΔΕΗ την ώρα που η AMD καίει λιγότερο ρεύμα και ο τρίτος πάλι καλα λέει που έφτασε Τώρα η AMD την προηγούμενη τεχνολογία Γιατί η αύξηση απόδοσης στην nvidia ήταν λόγο τεχνολογίας και όχι αλλαγής ddr5 σε ddr6 στην μνήμη.ξεχασα υπάρχει και ένας που κάτι λέει για rtx που το ξέχασαν οι dev από την 1η εβδομάδα. Ξερω έχει ζέστη αλλά κάντε ένα ντουζάκι να συνέλθετε. 5 1
Arkin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, Ouranium είπε Τώρα πραγματικά 15 άτομα από κώμα σηκωθηκατε και έχετε χάσει τα τελευταία 3 χρόνια.ο ένας λέει για τοστιέρα την ώρα που η AMD είναι καλύτερα από τους άλλους σε θερμοκρασία.ο άλλος για την ΔΕΗ την ώρα που η AMD καίει λιγότερο ρεύμα και ο τρίτος πάλι καλα λέει που έφτασε Τώρα η AMD την προηγούμενη τεχνολογία Γιατί η αύξηση απόδοσης στην nvidia ήταν λόγο τεχνολογίας και όχι αλλαγής ddr5 σε ddr6 στην μνήμη.ξεχασα υπάρχει και ένας που κάτι λέει για rtx που το ξέχασαν οι dev από την 1η εβδομάδα. Ξερω έχει ζέστη αλλά κάντε ένα ντουζάκι να συνέλθετε. Έχουν μείνει στους FX μάλλον. 2
freegr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 To Navi μου θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας ως ονομασίας από το The epxanse και από ονόματα άλλο τίποτα, μένει να το δούμε στην πράξη... 1
fragma Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Αν είχα οικονομικό πρόβλημα σίγουρα θα προτιμούσα ΑMD. Αλλά προς το παρόν περιμένω το modern warfare για τρελό κάψιμο με τον 9900Κ και την 2080Ti και γελάω με τα fanboys 1
razorblade334 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Arkin είπε Επίσης το 2020 η AMD θελα φέρει τη δικιά της υλοποίηση για το RT. το θεμα δεν ειναι τι θα γινει σε 2 χρονια αλλα τι υπαρχει τωρα. και dlss + rtx μονο η nvidia εχει να προσφερει. σε δυο χρονια μπορει να μην ασχολουμαι καν με παιχνιδια...ειμαι και μιας ηλικιας...στο battlefield V το rtx ειναι αρκετα εντυπωσιακο οπως εχω ακουσει και στο metro Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από razorblade334
nosstrom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, tsibosp είπε Τι να σου πω εγω με μια 1080 που πηρα πριν 2,5χρονια μια χαρα στεκομαι ακομα σε 1440p/60fps. Την ειχα πληρωσει 532 ευρω βεβαια ακομα το θυμαμαι γτ με ειχε πονεσει το ολο θεμα χαχα! Τωρα βεβαια δεν ξερω τι θα γινεται με τους καινουργιους τιτλους στο αμεσο μελλον αλλα πιστευω 1 χρονο ακομα θα τον βγαλω. Μετα πουλημα γυρω στα 250 ευρω και θα βαλω την διαφορα για οτι με καλυπτει αντιστοιχα εκεινη την στιγμη. και εγώ σε γενικές γραμμές αυτό σκέφτομαι έχω την 1080 TI θα με βγάλει ακόμα. Αλλά με έχει κουράσει η πρακτική της Νvidia 1 ώρα πριν, razorblade334 είπε το θεμα δεν ειναι τι θα γινει σε 2 χρονια αλλα τι υπαρχει τωρα. και dlss + rtx μονο η nvidia εχει να προσφερει. σε δυο χρονια μπορει να μην ασχολουμαι καν με παιχνιδια...ειμαι και μιας ηλικιας...στο battlefield V το rtx ειναι αρκετα εντυπωσιακο οπως εχω ακουσει και στο metro Ποτέ δε μεγαλώνουμε εμείς..😁
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Σε λιγο μια καρτα γραφικων της nvidia θα κοστιζει οσο ενα αυτοκινητο - βασικα ηδη κοστιζει οσο ενα αυτοκινητο (2080ti) Θελω να πιστευω πως η amd θα τη πατησει αυτη τη φορα σε σχεση αποδοση τιμη για πρωτη φορα στην ιστορια των gpu, αν και κατοχος nvidia απο παντα, θα ηθελα πολυ να δω την nvidia να ''χανει''. 1 1
tsibosp Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, razorblade334 είπε το θεμα δεν ειναι τι θα γινει σε 2 χρονια αλλα τι υπαρχει τωρα. και dlss + rtx μονο η nvidia εχει να προσφερει. σε δυο χρονια μπορει να μην ασχολουμαι καν με παιχνιδια...ειμαι και μιας ηλικιας...στο battlefield V το rtx ειναι αρκετα εντυπωσιακο οπως εχω ακουσει και στο metro Το θεμα ειναι οτι το rtx για την ωρα ειναι μαρκετινγκ gimmick και μεχρι εκει. Δεν δικαιολογει το premium ποσο και οντως ειναι αρκετα νωρις ακομα , επισης θα πρεπει να δουμε και την υλοποιηση της AMD στο συγκεκριμενο και να κρινουμε. Ακομα και στη θεωρια παντως της AMD ακουγεται ηδη καλυτερο καθως ειναι open ended οπως εχουν δηλωσει και πολυ πιο ελαφρυ. Βεβαια αν δεν δουμε δεν κρινουμε. Επισης κατι αλλα για DLSS κτλ παλι της NVIDIA πολλα site τα κραζουν γτ τελικα σε πολλα σημεια δινει χειροτερα αποτελεσματα και δεν αξιζει το ολο θεμα και προτεινουν να μην χρησιμοποιειται. χαχα ρε φιλε ειλικρινα στο τελευταιο που λες και γω ελπιζω σε κανα 2-3 χρονια να μην ασχολουμαι καθοτι και γω ειμαι καποιας ηλικιας, να εχω σημαντικοτερα πραγματα να κανω στον ελευθερο μου χρονο. Οτι και να κανουμε παντως λιγο χρονο για το χομπι μας καλο θα ειναι να εχουμε! Θα δειξει! 1
adtakhs Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Σε λιγο μια καρτα γραφικων της nvidia θα κοστιζει οσο ενα αυτοκινητο - βασικα ηδη κοστιζει οσο ενα αυτοκινητο (2080ti) Θελω να πιστευω πως η amd θα τη πατησει αυτη τη φορα σε σχεση αποδοση τιμη για πρωτη φορα στην ιστορια των gpu, αν και κατοχος nvidia απο παντα, θα ηθελα πολυ να δω την nvidia να ''χανει''. Η AMD με τις σειρές HD4800 , HD 5800 /6800 και RX 390/390 την πατούσε την NVIDIA σε VFM , ειδικά οι 4800/5800 δεν είχαν αντίπαλο, αλλά πωλήσεις μεγάλες δεν έκανε .... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από adtakhs
Arkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Σε λιγο μια καρτα γραφικων της nvidia θα κοστιζει οσο ενα αυτοκινητο - βασικα ηδη κοστιζει οσο ενα αυτοκινητο (2080ti) Θελω να πιστευω πως η amd θα τη πατησει αυτη τη φορα σε σχεση αποδοση τιμη για πρωτη φορα στην ιστορια των gpu, αν και κατοχος nvidia απο παντα, θα ηθελα πολυ να δω την nvidia να ''χανει''. 27 λεπτά πριν, adtakhs είπε Η AMD με τις σειρές HD4800 , HD 5800 /6800 και RX 390/390 την πατούσε την NVIDIA σε VFM , ειδικά οι 4800/5800 δεν είχαν αντίπαλο, αλλά πωλήσεις μεγάλες δεν έκανε .... Μακάρι να αλλάξει αυτό με τις navi. Έχει αποτυπωθεί στο μυαλό του κόσμου ότι η nvidia έχει καλύτερες κάρτες και ότι της AMD καίνε πολύ ρεύμα αλλά τουλάχιστον με τις navi δεν ισχύει αυτό. Ο τροχός πρέπει να γυρίσει στην αντίληψη που έχει ο κόσμος.
Stamer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Σε λιγο μια καρτα γραφικων της nvidia θα κοστιζει οσο ενα αυτοκινητο - βασικα ηδη κοστιζει οσο ενα αυτοκινητο (2080ti) Θελω να πιστευω πως η amd θα τη πατησει αυτη τη φορα σε σχεση αποδοση τιμη για πρωτη φορα στην ιστορια των gpu, αν και κατοχος nvidia απο παντα, θα ηθελα πολυ να δω την nvidia να ''χανει''. Το ίδιο θα ήθελα κι εγώ αλλά όπως είπα και σε άλλο ποστ, πάλι θα βγάλει (έστω και λίγους μήνες αργότερα) η nvidia ampere ή κάτι τέτοιο και άντε γεια πάλι. 2 ώρες πριν, Arkin είπε Μακάρι να αλλάξει αυτό με τις navi. Έχει αποτυπωθεί στο μυαλό του κόσμου ότι η nvidia έχει καλύτερες κάρτες και ότι της AMD καίνε πολύ ρεύμα αλλά τουλάχιστον με τις navi δεν ισχύει αυτό. Ο τροχός πρέπει να γυρίσει στην αντίληψη που έχει ο κόσμος. Μα η nvidia έχει καλύτερες κάρτες στο high end range (ασχέτως RT). Όσο η nvidia παίζει μόνη της στο high end μην περιμένεις να αλλάξουν πολλά (και κυρίως στις τιμές δυστυχώς). Σε mid range και κάτω υπάρχουν πλέον πάρα πολλές επιλογές.
Arkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, Stamer είπε Το ίδιο θα ήθελα κι εγώ αλλά όπως είπα και σε άλλο ποστ, πάλι θα βγάλει (έστω και λίγους μήνες αργότερα) η nvidia ampere ή κάτι τέτοιο και άντε γεια πάλι. Μα η nvidia έχει καλύτερες κάρτες στο high end range (ασχέτως RT). Όσο η nvidia παίζει μόνη της στο high end μην περιμένεις να αλλάξουν πολλά (και κυρίως στις τιμές δυστυχώς). Σε mid range και κάτω υπάρχουν πλέον πάρα πολλές επιλογές. Σκεψου οτι το high end ειναι ενα 2-3% παγκοσμιως. Το mid η ακομα περισσοτερο το low range που παιζει η πλειοψηφια η amd εχει πολυ ανωτερα προιοντα τα τελευταια χρονια. Απλα ο κοσμος επειδη ακουει οτι στο high end τα παει καλυτερα η nvidia νομιζει οτι και στις πιο χαμηλες κατηγοριες ειναι και εκει καλυτερη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα