drumpao Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο χρονολογιας 2007 συγκεκριμενα εχω βαλει στοχο το yaris 1000 με 1300 κυβικα. Μου αρεσει επισης και το peugeot 207 αλλα λογω κυβικων και πιο ακριβα τελη δεν ειμαι σιγουρος αν θα το επελεγα. Εχει καποιος στη κατοχη του καποιο απο αυτα τα μοντελα να με διαφωτισει αν ειναι καλη επιλογη? Απο θεμα αξιοπιστιας κυριως. Μπατζετ 5000 ευρω το αμαξι προοριζεται για μετακινηση στη πολη και κανα δυο ταξιδια το χρονο. Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από drumpao
filip123go Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Φίλε μου πάρ το με κλειστά τα μάτια. Το 1300 να πάρεις. Το πας σε μηχανικό δικό σου να σου πει ότι είναι κομπλέ και είσαι οκ. Έχω το πρώτο Yaris που είχε βγει και εδώ και 20 χρόνια δεν έχει πάει ούτε μια φορά συνεργείου για βλάβη. 185 χιλιάδες χιλιόμετρα γράφει και συνεχίζει ακάθεκτο. Επίσης τα Yaris έχουν βγεί γενικώς από τα αυτοκίνητα με τις λιγότερες βλάβες. Εδώ είχε δημοσιεύσει το σχετικό άρθρο πριν από μερικές μέρες.
the other one Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Απόφυγε το yaris 1.33 με τα 100 άλογα μετά τα 90-100κ χιλιόμετρα καίει λάδι και αρχίζει και γίνεται ανεμικό. Μόνο αν βρεις κάποιο με καταγεγραμμένη ζημιά που έχει διορθωθεί που και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως δε θα ξανά σκάσει. 1
toyo73 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Υaris εχουμε στην οικογενεια.2008 με τα 1300 και τα 87 αλογα.Εχει 100.000 χωρις κανενα απολυτως προβλημα.Για εμενα αυστηρα αλλαγες στα 7500 και οχι στα 15.000.Βασικος λογος που τα 1330, καποια αρχισαν να καινε λαδι μετα τα 100-120.000 χιλιομετρα.Οσοι αλλαζαν στα 7500(ελαχιστοι) δεν ειχαν προβλημα με καψιμο λαδιου.
VaggD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 14 hours ago, the other one said: Απόφυγε το yaris 1.33 με τα 100 άλογα μετά τα 90-100κ χιλιόμετρα καίει λάδι και αρχίζει και γίνεται ανεμικό. Μόνο αν βρεις κάποιο με καταγεγραμμένη ζημιά που έχει διορθωθεί που και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως δε θα ξανά σκάσει. Yaris με 1329cc κινητήρα και 99 ή 101 άλογα Euro 5, 2008-2012. Απο το 13 και μετά ειναι λύθηκε το πρόβλημα. Η έκδοση με 85 άλογα ειναι οκ. https://forum.4troxoi.gr/node/90795?page=1
alexinhogr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Πάνε δες κάνα Honda jazz μπες μέσα καντο βόλτα, έχει γίνει μόδα το yaris κ σας τον πιάνουν ολίγο, είναι καλύτερο αυτοκίνητο κ μπορεί να το πάρεις στην ίδια τιμή ή κ χαμηλότερα. Δεν κατηγορώ το yaris, απλά λέω την εμπειρία μου κ στα δύο. Αν βρεις δε κ το idsi μοτέρ που φορούσαν τα πρώτα, είναι με καδενα 2 μπουζί στον κύλινδρο (απλά) 8βαλβιδο και καίει σαν πετρέλαιο 2
lele322 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 29 λεπτά πριν, alexinhogr είπε Πάνε δες κάνα Honda jazz μπες μέσα καντο βόλτα, έχει γίνει μόδα το yaris κ σας τον πιάνουν ολίγο, είναι καλύτερο αυτοκίνητο κ μπορεί να το πάρεις στην ίδια τιμή ή κ χαμηλότερα. Δεν κατηγορώ το yaris, απλά λέω την εμπειρία μου κ στα δύο. Αν βρεις δε κ το idsi μοτέρ που φορούσαν τα πρώτα, είναι με καδενα 2 μπουζί στον κύλινδρο (απλά) 8βαλβιδο και καίει σαν πετρέλαιο Επιτελους ενας λογικος ανθρωπος. Ελεος με αυτη την λαγνεια των κουβαδο αμαξιών Παρε ενα honda jazz 2ης γενιας 2009 δλδ., και θα βλεπεις τα yaris και θα γελάς 1
toyo73 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, lele322 είπε Επιτελους ενας λογικος ανθρωπος. Ελεος με αυτη την λαγνεια των κουβαδο αμαξιών Παρε ενα honda jazz 2ης γενιας 2009 δλδ., και θα βλεπεις τα yaris και θα γελάς Αυτα που λες τα πιστευεις.
alexinhogr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Αυτα που λες τα πιστευεις. Μπρο εγώ είχα κ τα δύο, οπότε μπορώ να πω την γνώμη μου, μόνο τα πορτμπαγκάζ να ανοίξεις, βλέπεις την τεράστια διαφορά, μην πω για χώρους μέσα, άσχετα που χω ιμπρεζα από 2006 και δεν το αλλάζω με τπτ. 1
toyo73 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 35 λεπτά πριν, alexinhogr είπε Μπρο εγώ είχα κ τα δύο, οπότε μπορώ να πω την γνώμη μου, μόνο τα πορτμπαγκάζ να ανοίξεις, βλέπεις την τεράστια διαφορά, μην πω για χώρους μέσα, άσχετα που χω ιμπρεζα από 2006 και δεν το αλλάζω με τπτ. To jazz εχει αλλου τυπου αμαξωμα, σαν το yaris verso mk2 που εχει ο αδελφος μου, που ειναι μεγαλυτερο παντου και σε πορτμπαγκαζ απο το απλο yaris.Δεν ειναι σαν το yaris-polo-clio-208 Κ.α Ισως γιαυτο δεν το προτιμα ο κοσμος.Προφανως δεν αρεσει αυτος ο τυπος αμαξωματος.
d_gkal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δεν είναι ίδια κατηγορία το yaris με το jazz Αν θες μεγαλύτερους χώρους πας στο δεύτερο.
Dark_Nightfall Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Στις 2/8/2019 στις 12:24 ΜΜ, toyo73 είπε .Βασικος λογος που τα 1330, καποια αρχισαν να καινε λαδι μετα τα 100-120.000 χιλιομετρα.Οσοι αλλαζαν στα 7500(ελαχιστοι) δεν ειχαν προβλημα με καψιμο λαδιου. Το πρόβλημα αφορούσε κατασκευαστικό ελάττωμα (έγινε και ανάκληση τότε) ,κάτι που παραδέχτηκε και Toyota ,και δεν έχει σχέση με τα λάδια η την συχνότητα αλλαγής τους.
toyo73 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε Το πρόβλημα αφορούσε κατασκευαστικό ελάττωμα (έγινε και ανάκληση τότε) ,κάτι που παραδέχτηκε και Toyota ,και δεν έχει σχέση με τα λάδια η την συχνότητα αλλαγής τους. Nαι, οσοι ομως αλλαζανε συχνα λαδια ειχαν μικροτερο προβλημα η και καθολου.
lele322 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, d_gkal είπε Δεν είναι ίδια κατηγορία το yaris με το jazz Αν θες μεγαλύτερους χώρους πας στο δεύτερο. Ειναι ακριβως η ιδια κατηγορια. Ειναι το μικρο της honda . Απλα ηταν το μεγαλυτερο στην κατηγορια του. Απο Το 3ης γενιας yaris και μετα 2011+ ,το μεγαλωσαν . Τεσπα το θεμα ειναι να μην ακριβοπληρωνεις τον κουβα. Εαν στα ιδια λεφτά βρει το jazz ,κατευθειαν jazz χωρις 2η σκεψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα