Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα σύστημα Fx8350 με στοκ φαν + την Asus M5a97 R2.0 + 8gb ddr3 1333mhz dual channel + Evga 500w 80plus + με σκληρό HDD WD blue 1tb 7200rpm + Msi Gtx 1050ti lp στο κουτι Aerocool v3x...δεν μπορω να κανω άμεσα αναβάθμιση να πάω σε ryzen για τουλάχιστον δύο χρόνια πιστεύω...την βγάζω καθαρή για gaming?δεν εχω τρελα για ultra... μπορώ να αλλάξω καμία κάρτα και να παίζω νορμάλ;και ποια σε οικονομική τιμή;

Επεξ/σία από skiathos7
Δημοσ.

Περνεις ssd. Ένας απλός 480γβ κάνει 50 ευρο. Αλλιώς crucial mx500 η Samsung 860. Μετά βλέπεις τι λεφτά έχεις και μας λες. Τέλος. 

Δημοσ.

Αν δεν σε καλύπτει η 1050ti τότε πουλά την και πάρε μια RX570/580 ή καμιά μτχ. GTX1060. Από κει και πέρα, άλλα 8gb (2x4) ram θα βοηθήσουν, ενώ ένας ssd θα βοηθήσει πολύ στη χρηστικότητα και τα load times.

• Like 2
Δημοσ.

Η 1050ti που εχω εχει μεγάλη διαφορά με την 570/580?και ο fx θα την σηκώνει;μιπως πρέπει να μπει και καμια ψυκτρα στον fx αξίζει;ο ssd βοηθάει και στα παιχνίδια;

Δημοσ.

με τον fx θα είσαι οριακά στα παιχνίδια αν δεν είσαι ήδη.

με μια 570/580 θα έχεις παραπάνω επιδόσεις σε λογική τιμή, μάλιστα η 580 είναι στα ίδια επίπεδα με την 1060 6gb.

ψύκτρα στον FX ναι εφόσον μπορείς να τον ανεβάσεις και λίγο ( πχ 4.4-4.6) να σπρώξει λίγο παραπάνω την κάρτα όσο μπορεί μιας και υστερεί σε single core επιδόσεις.

Με τον ssd το σύστημα θα πάρει τα πάνω του απο πλευράς Loading όχι μόνο των παιχνιδιών αλλά και του λειτουργικού και γενικότερα θα είναι πιο άμεσο. Κακώς που δεν έχεις και μένεις με τον μηχανικό δίσκο για το λειτουργικό.

Δημοσ.

Αν βαλω ενα ssd μονο το λειτουργικό να βαλω;η και τα παιχνίδια; ανάμεσα σε 570-580 ποια προτείνεις;δεν θα παιζω ultra γνωριζω με τον fx απλα και σε medium δεν με χαλάει...για overclock δεν το βλεπω γιατι δεν γνωρίζω πως κ αν το θελω σταθερό το σύστημα θα κανει δουλειά;απο χρήματα δεν ξερω κανενα 200αρι βαριά...

Δημοσ.

πιθανότατα ο FX δεν είναι καν για ultra με τις επιδόσεις που έχει. Η 580 σαφως ειναι δυνατότερη κάρτα απο την 570, το θέμα είναι πότε θα κάνεις αναβάθμιση και ΑΝ θα κάνεις.

Με τα χρήματα που διαθέτεις όμως για καμια 570 σε βλέπω συν τον SSD.

Δημοσ.

Καλησπέρα να πω την γνώμη μου σχετικά με τον fx 8350 σε συνδυασμό με rx 580 , έχω τον ίδιο συνδυασμό χωρίς να έχει γίνει overclock πουθενά, δυστυχώς η cpu δεν τραβάει σε games καθόλου με απότελεσμα να μην τα δίνει όλα η gpu

Δημοσ.

Πάρε έναν ssd και μετά Έτσι όπως τα βλέπω καλύτερα να πας σε νέο σύστημα ryzen. Πουλά τον fx ραμ και μητρική για να βγάλεις κανένα εκατοστάρικο. Μετά τα υπόλοιπα πρέπει να μας πεις budget. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, preditor είπε

Καλησπέρα να πω την γνώμη μου σχετικά με τον fx 8350 σε συνδυασμό με rx 580 , έχω τον ίδιο συνδυασμό χωρίς να έχει γίνει overclock πουθενά, δυστυχώς η cpu δεν τραβάει σε games καθόλου με απότελεσμα να μην τα δίνει όλα η gpu

Kαθόλου όμως; Στο παρακάτω βίντεο μια χαρά απόδοση βλέπω με μια 1060 με stock ρολόγια.

• Like 1
Δημοσ.

ram εχω 8gb dual channel 1333mhz αν βαλω αλλα 8gb 1600mhz θα είναι σταθερο το συστημα για να μην τις βγαλω αχρηστες αυτές που εχω…?και τον ssd τον θελω μικρο για το λειτουργικο μονο η μεγαλο και για παιχνίδια μεσα?

Δημοσ.
24 minutes ago, skiathos7 said:

ram εχω 8gb dual channel 1333mhz αν βαλω αλλα 8gb 1600mhz θα είναι σταθερο το συστημα για να μην τις βγαλω αχρηστες αυτές που εχω…?και τον ssd τον θελω μικρο για το λειτουργικο μονο η μεγαλο και για παιχνίδια μεσα?

Με τις τιμές των σσδ όπως είναι δεν έχει πια νόημα να πάρεις μικρό σσδ. Πάρε έναν 480 500γβ. Στης ραμ δεν θα έχεις θεμα εκτός απροόπτου. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...