fogeo933 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Παιδια καλησπερα .. Μετα απο 1 ωρα gaming η θερμοκρασια στον επεξεργαστη ryzen 5 εφτασε τους 107 βαθμους.. Εχω windows 10 , rtx 2060 καρτα γραφικων, 16 gb ram . Ειναι πολυ ? Εχω ανεμιστηρα της cooler master οχι τον δικο του που ειναι μικροτερος...
Mene Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Σαφώς και είναι πολύ. Για ποια ψύκτρα λες και ποιος την τοποθέτησε; Έχει μπει σωστά; Ο ανεμιστήρας λειτουργεί;
Xristaras12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 λογικά θα έπρεπε να είχε σβήσει. με ποιο πρόγραμμα κοιτάζεις τις θερμοκρασίες; την ψυκτρα την εχεις τοποθετήσει μόνος; αν ναι, θερμοαγωγιμη αναμεσα στον επεξεργαστη και την ψυκτρα εχεις βαλει; σε ποσοστητα ενος μπιζελιού περίπου. έχει σίγουρα πατήσει καλά η ψύκτρα πάνω στον επεξεργαστή; αν την κουνήσεις με το χέρι μετακινείται;
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Παιδια καλησπερα .. Μετα απο 1 ωρα gaming η θερμοκρασια στον επεξεργαστη ryzen 5 εφτασε τους 107 βαθμους.. Εχω windows 10 , rtx 2060 καρτα γραφικων, 16 gb ram . Ειναι πολυ ? Εχω ανεμιστηρα της cooler master οχι τον δικο του που ειναι μικροτερος... ryzen 5 hmmm Θα έκλεινε με τόσο ψυλές θερμοκρασίες και από ότι ξέρω το speecy δείχνει τόσο υψηλές θερμοκρασίες , δοκίμασε temp core Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από Mariosleagueoflegends 1
fogeo933 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 22 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε ryzen 5 hmmm Θα έκλεινε με τόσο ψυλές θερμοκρασίες και από ότι ξέρω το speecy δείχνει τόσο υψηλές θερμοκρασίες , δοκίμασε temp core H μετρηση εγινε με speecy τωρα μετα απο ωρα σε κατασταση ηρεμιας δειχνει 103 Με το temp core δειχνει 45 βαθμους ... wtf H συναρμολογηση εγινε σε μεγαλο καταστημα γνωστο ειναι εδω αθηνα
Xristaras12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 για θερμοκρασίες γενικότερα σε amd να βλέπεις με το HWinfo αλλά και με τα προγράμματα που δίνει η amd (παλίοτερα μπορούσες μέσω του amd overdrive να δεις) δεν ξέρω αν έχει βγάλει κάτι αντίστοιχο για τους ryzen. 1
ilias78 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Εχω διαβασει εδω απο πολλους οτι το speecy δειχνει οτι να ναι θερμοκρασια στους ryzen 5. Προφανως δεν συνεργάζονται σωστα.
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, fogeo933 είπε H μετρηση εγινε με speecy τωρα μετα απο ωρα σε κατασταση ηρεμιας δειχνει 103 Με το temp core δειχνει 45 βαθμους ... wtf H συναρμολογηση εγινε σε μεγαλο καταστημα γνωστο ειναι εδω αθηνα Κομπλε εισαι bro μην ανισηχεις το speecy και εμενα διχνει 100 βαθμούς + εισαι κομπλε με 45
dpolal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, fogeo933 είπε H μετρηση εγινε με speecy τωρα μετα απο ωρα σε κατασταση ηρεμιας δειχνει 103 Με το temp core δειχνει 45 βαθμους ... wtf H συναρμολογηση εγινε σε μεγαλο καταστημα γνωστο ειναι εδω αθηνα Το speccy δείχνει άλλα'ντάλλων στις θερμοκρασίες όπως ήδη σου είπανε, δοκίμασε με άλλο πρόγραμμα.
benign Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Αυτο ειναι το καλυτερο διαγνωστικο τρεξτο και δες. https://www.aida64.com/
fogeo933 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μου εσβησε πρωτη φορα πριν λιγο .. Αρα υπερθερμενεται ... σιγουρα κοντα 90 βαθμους .. επαιζα far cry και λογω ζεστης κιολας δεν ειχα ανοιξει κλιματιστικο τα επαιξε Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από fogeo933
ilias78 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Καθαρησε τον επεξεργαστη απο την παστα που εχεις βαλει κ ξαναβαλε καινουρια. Ποσοτητα ενος μπιζελιου κ στο κεντρο του επεξεργαστη. Μην την απλωσεις, θα απλωσει μονη της μολις ακουμπησεις την ψυχτρα. Τέλος βάλε την ψύχρτα κ βίδωσε την καλά. Να είναι σταθερή κ να μη κουνιέται. Ποια ψύχτρα έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα