elpaso1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Θελω να ρωτησω περα απο το γεγονος οτι οι emulators στο pc εχουν καλυτερα γραφικα, στα κινητα μπορουν να μπουν mods και plugins; Θελω να ξεκινησω ολη την σειρα Final Fantasy και βλεπω κατι τρελα mods που βελτιωνουν τα γραφικα κατακορυφα! Αυτα ειναι μονο για υπολογιστη! Το καλο με το κινητο, τωρα που παιζω ποκεμον ειναι οτι το εχεις παντου μαζι σου και παιζεις οποτε γουσταρεις.. Στον υπολογιστη ειναι πιο δυσκολο και θελεις και χειριστηριο. Επισης να φανταστω οτι και οι emulators στον υπολογιστη εχουν fast forward κουμπι; Ειναι αρκετα βολικο, καποια παιχνιδια παραειναι αργα για τα σημερινα δεδομενα! Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από elpaso1
Getta Robo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μπορεις να βαλεις φιλτρα και λοιπες βελτιωσεις και στο android. Εξαρταται παντα για το τι εξομοιωνεις και σε τι συστημα, αλλα ναι εχεις διαφορες επλογες. Αν δεν βολευεσαι με την οθονη αφης, μπορεις να παιξεις παιχνιδια με χειριστηριο μεσω bluetooth, υπαρχουν διαφορα. Φυσικα προυποθετει να εχεις στηριξη για το κινητο πχ. Διαφοροι εξομοιωτες επισης υποστηριζουν την επιλογη rewind/fast forward. Αν εχεις καλο κινητο αρχισε να διαβαζεις και να βλεπεις βιντεακια πανω στον εξομοιωτη retroarch.
elpaso1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Εχω αγορασει τον FPSE, αλλα κολλαει καποιες φορες στο Final Fantasy 1. Τωρα το παιχνιδι ειναι δεκαετιες πριν, οποτε κατι πρεπει να φταιει ειτε με το παιχνιδι, ειτε με τον emulator. Παντως το crash bandicoot το παιζει χωρις προβληματα. Αλλα ειναι δυσκολος ο χειρισμος. Δλδ θα χρειαστω απαραιτητα καποιο χειριστηριο, εαν θελω να παιζω τετοια παιχνιδια. Μεσω bluetooth εχω ακουσει οτι κολλανε καποιες φορες;
Getta Robo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δεν τον εχω δοκιμασει τον συγκεκριμενο και δεν ξερω να σου απαντησω. Κοιταξε για τον mednefen του retroarch η τον epsxe για πιο απλο εξομοιωτη. Περι του χειρισμου ουτε εγω μπορω την οθονη αφης για τετοια παιχνιδια, γιαυτο και υπαρχουν και χειριστηρια. Το προβλημα συνηθως ειναι αν εχει καθυστερηση (lag) το χειριστηριο, κοινο προβλημα στα φθηνιαρικα. Κοιταξε για καποιο καλο. Υπαρχουν διαφορα, πχ της 8bitdo.
elpaso1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι αυτο της 8bitdo εχω σταμπαρει, αλλα θελει επιπλεον αγορα για το stand. Και δεν το βρισκω απο Ελλαδα. Επισης μετα λιγο δυσκολο να παιζω στο κρεβατι ξαπλωμενος!! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από elpaso1
Getta Robo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Τα 8bitdo τα αγοραζεις απο Ευρωπη διχως προβληματα εδω και χρονια. Για το χειρισμο κτλ τωρα, ζυγιζεις τις επιλογες σου οπως ξερεις εσυ. Αν δεν σε βολευει το κινητο μπορεις να πας σε λυσεις οπως πχ raspberry pi4 με οθονη και κελυφος.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Χ1S gamepad παρέα με αυτό και είσαι gg. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Malthador
elpaso1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πολλα τα λεφτα. Εχω το Dual-shock 4, αν και διαβαζω οτι εχει προβληματα σε android. To 8bitdo ευρωπη απο που; Αμαζον; Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από elpaso1
Getta Robo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δες στο gearbest εχει διαφορα μοντελα. Και κοιτας για ευρωπαικη αποθηκη.
elpaso1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Ειδα αρκετα reviews, φαινεται κορυφαιο, το μοναδικο που με χαλαει οτι κανουν αρκετο θορυβο τα κουμπια, και ειναι μεγαλο μειονεκτημα σε σχεση με το αθορυβο touch των κινητων. Παιζω κυριως το βραδυ στο κρεβατι και δε θελω να ξυπνησω τη γυναικα και το μωρο!
Getta Robo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δεν ξερω αν υπαρχουν οντως αθορυβα κουμπια, σιγουρα ομως δεν παραγουν ολα τα ιδια επιπεδα ηχου. Πχ φιλος εχει χειριστηριο τυπου Snes που ειναι πολυ πιο θορυβωδες απο το Buffalo Snes usb χειριστηριο μου, και το 8bitdo bluethooth Mega Drive χειριστηριο εχει πραγματικα πολυ μαλακα κουμπια.
elpaso1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Με το bluetooth εχεις αποσυνδεσεις με καλο χειριστηριο;
Getta Robo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Οχι με σοβαρο χειριστηριο. Υπαρχει καποια καθυστερηση σε σχεση με τα ασυρματα, αλλα δεν ειναι αισθητο. Οχι δηλαδη σε αυτα που εχω παιξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα