Προς το περιεχόμενο

Αγορά Xiaomi redmi 6 4/64 απο Kaizershop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Για την εγγύηση των Σκρουτζάδικων.

Η καταγγελία για παραπληροφόρηση και αρπαχτή που εννοείται θα κάνω πως φαίνεται ?Γιατί απαντάς με μισόλογα και χωρίς να λες κάτι ουσιαστικό ή κάτι που δεν γνωρίζω? Και δεν ΄ρωτησα αυτό!!!

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, MAIK721 είπε

Η καταγγελία για παραπληροφόρηση και αρπαχτή που εννοείται θα κάνω πως φαίνεται ?

Να κάνεις αν το νιώθεις και θα σε χαλαρώσει.

Xiaomi ακόμη δεν μου έχει πάθει κάτι και μόνο από Κίνα τα φέρνω....

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, skar1983 είπε

Επειδή είχαμε κάποιες εξελίξεις και περαιτέρω επικοινωνία θα  σας ενημερώσω από Δευτέρα για την κατάληξη. Ευχαριστώ πολύ και καλό ΣΚ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MAIK721 είπε

Η καταγγελία για παραπληροφόρηση και αρπαχτή που εννοείται θα κάνω πως φαίνεται ?

Αν νομίζεις ότι εξαπατήθηκες να την κάνεις.

Δημοσ.

Το κινητό επιστράφηκε εχθές το ίδιο και τα αντίτιμο παρόλο που η συσκευασία είχε αποσφραγιστεί . Το αρνητικό σχόλιο που άφησα στο skroutz ήταν αρκετό . 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MAIK721 είπε

Το κινητό επιστράφηκε εχθές το ίδιο και τα αντίτιμο παρόλο που η συσκευασία είχε αποσφραγιστεί . Το αρνητικό σχόλιο που άφησα στο skroutz ήταν αρκετό . 

Εγώ πάντως περιμένω εδώ και 10 ημέρες να εμφανιστεί η αρνητική αξιολόγηση μου στο κατάστημα drele και ακόμα τίποτα, το έφαγε η μαρμάγκα του skroutz 😤

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, music_lover είπε

Εγώ πάντως περιμένω εδώ και 10 ημέρες να εμφανιστεί η αρνητική αξιολόγηση μου στο κατάστημα drele και ακόμα τίποτα, το έφαγε η μαρμάγκα του skroutz 😤

Δεν είχε δημοσιευτεί καν.Ήταν υπό αξιολόγηση -διερεύνηση ?? από το κατάστημα και με πήραν τηλ.

-Κzr: Παρακαλώ κατεβάστε το αρνητικό σχόλιο αν θέλετε να το επιστρέψετε!

-Εγώ: Το σχόλιο θα κατέβει μόλις μου επιστρέψετε το ποσό!

-Κzr: Όχι, δεν γίνεται αυτό!

-Εγώ: Ωραία, στείλτε μου ένα email που θα λέει ότι μπορώ να επιστρέψω την συσκευή παρόλο που έχει αποσφραγιστεί και θα κατεβάσω την αρνητική αξιολόγηση μόλις το λάβω. Νομίζω αρκεί..

-Κzr: Αυτό είναι το πιο έυκολο!

Και έτσι έγινε. Αν μη τι άλλο πρέπει να παραδεχτώ ότι οι συνομιλίες και η συνεχής υποστήριξη πάνω στο θέμα αυτό ήταν άψογες με το κατάστημα. Οφέιλω να τους ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση αλλά και για την άμεση επίλυση του ζητήματος.

Στις 2/8/2019 στις 5:19 ΜΜ, skar1983 είπε

Τώρα που το επέστρεψα χαλάρωσα και ήδη ψάχνομαι για το note 7. :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...