C(r)y Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 O ts κλασικος ελληναράς , κοιτάει την πάρτη του , μονοδιάστατος και ανώριμος. αυτά βλέπω και φοβάμαι να νοικιάσω το σπιτι. Δυστυχώς αν και δεν είναι στη φύση μου θα πρέπει να είμαι σκύλος γιατί όπως φαίνεται , όταν είσαι καλός σε καβαλάνε. 5
LittyMeek Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ήθελα να ξερα τι θα γινόταν αν είχαμε γρήγορες διαδικασίες στα δικαστήρια όπως έχουν άλλες χώρες και δεν υπήρχε τόσο μεγάλη προστασία στον ενοικιαστή. Φίλος στο Lux, μετά από 1.5 χρόνο σε σπίτι αλλάζει διότι το θέλει ιδιοκτήτης για να μείνει η κόρη του or something. Εδώ θα έπαιρνε από τα 3 το μακρύτερο ο ιδιοκτήτης, εκεί την έκανε σε λογικό χρόνο χωρίς μα μου σου του ο φίλος... Για τον ελληναρα τον δερβίση πάντα ο ιδιοκτήτης είναι ο κακος, και χάρη του κάνουμε που δίνουμε τα ενοίκια στην ώρα του... πρέπει να να λέει χίλια ευχαριστώ να μην τον φέρουμε κιολλας Μόλις τώρα, C(r)y είπε O ts κλασικος ελληναράς , κοιτάει την πάρτη του , μονοδιάστατος και ανώριμος. αυτά βλέπω και φοβάμαι να νοικιάσω το σπιτι. Δυστυχώς αν και δεν είναι στη φύση μου θα πρέπει να είμαι σκύλος γιατί όπως φαίνεται , όταν είσαι καλός σε καβαλάνε. Και χάρη της κάνει που την πλήρωνε όπως λέει, όντως τύποι σαν τον ts μου ανάβουν τα λαμπάκια. Λες και μόνο αυτός έχει προβλήματα στη ζωή του... 4
nik416 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Έλα καλα και η ιδιοκτήτες τα πιο πολλά έιναι μαύρα κόβουν 100 και περνούν 300 και 400 και ο βασικός μισθός είναι 600 ευρώ έλα μην αγιοπιουμε τα πράγματα .
teddy71 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δουλεύω σε σουπερμάρκετ το οποίο έχει τρία ταμεία (κρατήστε το αυτό) , καποια στιγμή επειδή δεν είχε δουλειά οι ταμίες ήταν έξω στο μαγαζί για γέμισμα , τακτοποίηση κτλπ . . Πλησιάζει μια κυρία και με ρωτάει: σε ποιο ταμείο να περάσω; Εγώ: καλησπέρα, περάστε από το μεσαίο ταμείο. Πελάτισσα: Και πιο είναι το μεσαίο ταμείο ??(τρία ειναι όλα και όλα τα ριμαδια). Εγώ: (με χαμόγελο να μην παρεξηγηθει) Αυτό που είναι ανάμεσα στα άλλα δύο !!! Πελάτισσα:( με χαμόγελο και ναζί και αυτή) εεε που να ξέρω πιο είναι... Εγώ από μέσα μου , ναι είμαστε μεγάλο σουπερμάρκετ με 30 ταμεία και θέλει και κομπιουτεράκι να υπολογίσεις πιο είναι το μεσαίο. Μια άλλη φορά, ένα κύριος γύρω στα 60-65, με πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής και μου λεει ψυθιριστα , σχεδόν συνομωτικα, "αυτιά, αυτια" του λέω: ορίστε; "Αυτιά , αυτια" μου ξαναλέει.Δαγκωθηκακαι απο μέσα μου λέω, ωχ γίναμε ρεζίλι, κάτι έχουν τα αυτιά μου, είμαι και τόσες ωρες στο μαγαζι και δεν μου είπε τιποτα κανείς συνάδελφος!! Τον ξαναρωτάω, "δεν σας κατάλαβα κύριε τι εννοειτε"; Και μου απαντάει: "Αυτά για τα αυτιά " κάνοντας παράλληλα και την κίνηση. Αααα μπατονετες για τα αυτιά θελετε,; Ναι, ναι!!! Στο δίπλα διάδρομο κύριε. Άλλη ιστορία. Είναι μια κυρία στα κρασιά-μπυρες και κοιτάει κοιτάει , την πλησιάζω και την ρωτάω αν θέλει καποια βοήθεια, Ναι μου απαντάει, οι σερβιετες που βρίσκονται? Στο δίπλα διάδρομο της λέω (από μέσα μου ομως με έτρωγε να της απαντήσω στη καβα κυρία μου όσο και να ψάχνεται μόνο μπύρες κρασιά και αναψυκτικά θα βρείτε, σερβίετες παντως όχι. Άλλη φορά πάλι με πιάνει μια κυρία και με ρωτάει σχετικά για τα κρασιά. Ο ξηρός τι γεύση έχει; Είναι γλυκος στη γεύση σου? Εγώ, όχι έχει μια γεύση ιδιαίτερη προς το στιφο ( τι να απαντήσω ο ανθρωπος!, Να ήταν ουίσκι να της έλεγα ότι μυρίζει σαν του κορεους και από γεύση σαν σκαθαροζουμο, όπως λένε και στις ελληνικές ταινίες). Με ξαναρωτα! και ο ημίγλυκος τη γεύση έχει? Προς το γλυκο, της απαντω. Αααα ευχαριστώ μου λεει και φεύγει. Δίπλα, στο μικρό αυτό διάλογο, ήταν και μια νεαρή κοπέλα η οποια κόντευε να λυθεί στα γέλια και μου λεει "χαράς στο κουράγιο σας για αυτά που ακούτε". Και όντως αυτό το τελευταίο ισχύει θέλει πολύ κουράγιο για να αντέχεις αυτά που ακούς καθημερινά από τους πελάτες...και αυτά που εγραψα είναι και τα χιουμοριστικά που τα διασκεδάζουμε και τα λέμε και στο σπίτι για να γελάσουμε. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από teddy71
Προτεινόμενες αναρτήσεις