Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω πως η ιδιοκτητρια συμφωνα με αυτα που λες ηταν αρκετα συνεργασιμη με τα προσωπικα προβληματα που αντιμετωπισες και να σου ζηταει μια μικρη δεσμευση μερικων μηνων μηνων δεν ειναι παραλογο.

Υποχωρησε οταν ηθελες και σου εδωσε αυτο που ηθελες τωρα ειναι η σειρα σου,δεν γινεται να σου κανει ολα τα χατιρια επειδη αντιμετωπιζεις καποια προβληματα,δεν μπορεις να μεταβιβασεις τα προβληματα του σε αλλους οπως αναφερθηκε,ωρα να υποχωρησεις λιγο και εσυ,εξαλλου υπαρχουν και πιο σημαντικα πραγματα οπως καταλαβες τον τελευταιο καιρο απο το να υπογραψεις για δυο μηνες παραπανω απο αυτο που θελεις.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και να πεις ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα να τον καταλάβαινα τον ΤS εδω κάνει ανακαίνιση που την έχει δώσει σε γραφείο και τσιγκούνευεται 2-3-4 κατοστάρικα να κάνει την δουλειά του με την ησυχία του χωρίς άγχος αφού έχει και νεογέννητο μωρό. Είδες πως φαίνεται το θέμα από την αλλη πλευρά; 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, aek211981 είπε

Πάμε λίγο ένα ένα.....

1) Ναι δεν συμφωνώ στην ανανέωση γιατί δεν θέλω για άλλα 3 χρόνια να μείνω σε ένα 'κουκλόσπιτο' που δεν έχει καν 2ο Υ/Δ παρά ενα υπόγειο που πρέπει να κάνεις ακροβατικά για να κατέβεις - το σπίτι είναι για ζευγάρι χωρίς παιδί - είναι λοιπόν έκγλημα να μην συμφωνώ?  Θα της έδινα 3 μήνες περιθώριο και θα είχα φύγει όταν το παιδί ήταν 6 μηνών πριν συμβούν όλα τα τραγικά γεγονότα που περιγράφω....

2) Δεν συμφωνώ μαζί της - υπάρχουν ακόμη σπίτια σε normal τιμές όπως ανέφερα και πρίν - ΠΟΤΕ δεν έγραψα ότι συμφωνώ μαζί της... έγραψα για φούσκα AIRBNB ναι?

3) Με μωρό μηνών δεν πάω πουθενά - αν ήθελε ας μου το έλεγε όταν είχε μάθει για την εγγυμοσύνη για να έχω χρόνο να ψάξω - μάθε λίγο να εκφράζεσαι καλύτερα, ούτε κατσικώνομαι ούτε τίποτα... θέλω όσο τίποτα άλλο να φύγω από εκεί μέσα αλλά λόγο ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα και πλέον έχω πατρικό αρα ΔΕΝ μπορώ να βρω ενοίκιο αλλού για 4 μήνες... εντάξει και εδώ?

5) Είναι πραγματικοί λόγοι - έχω τα χαρτιά για όλα....

8 ) Δεν πούλησα ποτέ πνέυμα - αναφέρω ότι στις πληρωμές μου είμαι τυπικός.

Πάμε τώρα πάλι χωρίς εξυπνάδες και εκφράσεις καφενείου - αν δεν συμφωνήσουμε στο τί θα γίνει τους επόμενους μήνες και συνεχίσω να πληρώνω το σημερινό ενοίκιο τι μπορεί να μου κάνει αν αναλογιστούμε τα θέματα ανωτέρας βιας που είναι πραγματικά και όχι στην σφαίρα της φαντασίας όπως είναι το post σου... μπορεί να μου κάνει έξωση? Αν ναι πόσο γρήγορα κλπ...... 

Ακόμη δεν μου έχει ζητήσει αλλά θα μου ζητήσει γιατί μου το ανέφερε - για 50€ δεν έχω πρόβλημα... απλά φοβάμαι ότι θα ζητήσει κάτι τρελό τύπου +150€ - 200€ γιατί το έφερε απέξω πως το σπίτι πλέον θα μπορούσε να το νοικίασει με +170€.

Το σπίτι δεν αξίζει 170€ και με τα ίδια λεφτά υπάρχουν πολύ πιο λειτουγικά σπίτια - απλά αν φτάσει εκεί η κουβέντα θα έχει ξεφύγει η κατάσταση...

Επίσης μπορεί να μου πεί δώσε μου και αναδρομικα κλπ κλπ κλπ - για αυτό θέλω να είμαι προετοιμασμένος για αν φτάσει στα άκρα η κουβέντα....

1-2. Δικαιωμα σου να μη συμφωνεις με τους ορους που σου βαζει . Το οποιο συνεπαγεται οτι φευγεις.

3. Κατσικωνεσαι και με το παραπανω. Το δεν παω πουθενα σημαινει υπογραφεις νεο συμφωνητικο. Το δεν υπογραφεις νεο συμφωνητικο, σημαινει φευγεις. Το δεν υπογραφεις ουτε συμφωνητικο, ουτε φευγεις, σημαινει κατσικωνεσαι με το ετσι θελω, δε πα να επικαλεστεις οποιο λογο θες. Δες λιγο και την μερια της ιδιοκτητριας, μην κοιτας μονο την παρτη σου και τους δικους σου προσωπικους λογους. Κι αυτη μπορει να εχει πιο σοβαρους λογους απο σενα για αυτα που σου ζηταει. Το θεμα δεν ειναι ποιος τον εχει πιο σοβαρο το προσωπικο λογο, αλλα να ειναι η μια πλευρα σωστη απεναντι στην αλλη. Εσυ λοιπον οχι μονο δεν εισαι, αλλα καταχραζεσαι και τη διαλλακτικοτητα της αλλης πλευρας. Σορρυ, αυτη ειναι η αληθεια και προκυπτει απο τις δικες σου περιγραφες και μονο (που να ακουγαμε και την αλλη πλευρα...).

4. Κανεις δεν ειπε οτι λες ψεματα. Σε πιστευουμε. Το προβλημα παραμενει το ιδιο. Επικαλεισαι προσωπικους λογους και δεν διευκολυνεις τον ιδιοκτητη σε τιποτα απο οσα σου ζηταει κι αυτος, αντιθετως χρησιμοποιεις τους λογους αυτους για να περασει το δικο σου και θεωρεις παραλληλα οτι εχεις αυτονοητο δικαιωμα να επιβαλεις δικους σου ορους στην χρηση του διαμερισματος, λογω των προσωπικων σου λογων.

Και μανι-μανι εχεις φτασει να εχεις ζητησει 11 μηνες παραταση, αρνουμενος ομως υπογραφη νεας συμβασης και επιβαλλοντας τους δικους σου ορους.  Και βαζω απο τωρα ενα στοιχημα οτι και μετα τους 11 μηνες εκει θα εισαι διοτι ολο και κατι θα κολλησει στην ανακαινιση του σπιτιου σου. Λιγο οτι ο υδραυλικος εβαλε παραγγελια κατι σωληνες αλλα καθυστερουν να ερθουν, λιγο οτι ο ηλεκτρολογος πηζει στη δουλεια και σε παει πισω μερικες εβδομαδες, λιγο οτι τον Νοεμβρη με τις βροχες δεν ειναι καλη περιοδος να βαψουμε το σπιτι, λιγο οτι το πλακακι της τουαλετας δεν ειναι το μπεζ που θελουμε για να κανει τη σωστη αντιθεση με τα επιπλα και ασε καλυτερα να περασουμε αλλο πλακακι, λιγο οτι ο μαραγκος δεν βρηκε ξυλο οξυα που θελουμε για την τραπεζαρια και πρεπει να βρουμε αλλο μαραγκο... Και γενικα μεχρι να σεταρεις τη ζωη σου οπως εσυ θες ειναι βεβαιο οτι θα βρισκεις προσωπικους λογους σημαντικους ή ασημαντους, με μονιμο παρανομαστη οτι στα @@παρια σοτυ η ζωη και οι αναγκες της ιδιοκτητριας του διαμερισματος.

Και για να εισαι και καλα-καλα καβατζωμενος ανοιγεις κι ενα thread σε ενα forum να σιγουρευτεις αν η ιδιοκτητρια μπορει να κανει κατι για να σταματησει την καταχρηση του διαμερισματος και της καλοσυνης της απο την μερια σου. Και αμα δεις και καμια γνωμη που σου τα λεει στα ισα -επειδη η ιδιοκτητρια μαλλον παραειναι καλοσυνατη για να στα πει- γινεσαι κι εριστικος κι απο πανω σε φαση "κατσε τωρα ακου που σου λεω 'γω...".

ΥΓ. Το σπιτι το ανακαινιζεις με εργολαβους κλπ γιατι δεν εχεις εσυ χρονο να ασχοληθεις με δαυτα...Αλλα το 50ρικακι στο ενοικιο που σου ζηταει η ιδιοκτητρια δε το συζητας καν μαζι της... ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ τωρα αρχηγε μου, ασε... Εισαι ΛΑΘΟΣ στα παντα και ακομα πιο λαθος εισαι που ενω το ξερεις και το αρνεισαι και ψαχνεις τροπο να καβατζωθεις/διασφαλιστεις. Διοτι αν ηξερεις οτι εισαι σωστος δε θα ανοιγες καν thread να ρωτησεις μηπως μπορει να σου κανει εξωση. Για να παει εκει ο νους σου καταλαβαινεις μια χαρα τις κουτσουκελες σου κι ας κανεις την παπια εδω , μπας και απομυζησεις απο κανεναν την απαντηση που ψαχνεις για να πεσεις ησυχος για υπνο το βραδυ.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

1-2. Δικαιωμα σου να μη συμφωνεις με τους ορους που σου βαζει . Το οποιο συνεπαγεται οτι φευγεις.

3. Κατσικωνεσαι και με το παραπανω. Το δεν παω πουθενα σημαινει υπογραφεις νεο συμφωνητικο. Το δεν υπογραφεις νεο συμφωνητικο, σημαινει φευγεις. Το δεν υπογραφεις ουτε συμφωνητικο, ουτε φευγεις, σημαινει κατσικωνεσαι με το ετσι θελω, δε πα να επικαλεστεις οποιο λογο θες. Δες λιγο και την μερια της ιδιοκτητριας, μην κοιτας μονο την παρτη σου και τους δικους σου προσωπικους λογους. Κι αυτη μπορει να εχει πιο σοβαρους λογους απο σενα για αυτα που σου ζηταει. Το θεμα δεν ειναι ποιος τον εχει πιο σοβαρο το προσωπικο λογο, αλλα να ειναι η μια πλευρα σωστη απεναντι στην αλλη. Εσυ λοιπον οχι μονο δεν εισαι, αλλα καταχραζεσαι και τη διαλλακτικοτητα της αλλης πλευρας. Σορρυ, αυτη ειναι η αληθεια και προκυπτει απο τις δικες σου περιγραφες και μονο (που να ακουγαμε και την αλλη πλευρα...).

4. Κανεις δεν ειπε οτι λες ψεματα. Σε πιστευουμε. Το προβλημα παραμενει το ιδιο. Επικαλεισαι προσωπικους λογους και δεν διευκολυνεις τον ιδιοκτητη σε τιποτα απο οσα σου ζηταει κι αυτος, αντιθετως χρησιμοποιεις τους λογους αυτους για να περασει το δικο σου και θεωρεις παραλληλα οτι εχεις αυτονοητο δικαιωμα να επιβαλεις δικους σου ορους στην χρηση του διαμερισματος, λογω των προσωπικων σου λογων.

Και μανι-μανι εχεις φτασει να εχεις ζητησει 11 μηνες παραταση, αρνουμενος ομως υπογραφη νεας συμβασης και επιβαλλοντας τους δικους σου ορους.  Και βαζω απο τωρα ενα στοιχημα οτι και μετα τους 11 μηνες εκει θα εισαι διοτι ολο και κατι θα κολλησει στην ανακαινιση του σπιτιου σου. Λιγο οτι ο υδραυλικος εβαλε παραγγελια κατι σωληνες αλλα καθυστερουν να ερθουν, λιγο οτι ο ηλεκτρολογος πηζει στη δουλεια και σε παει πισω μερικες εβδομαδες, λιγο οτι τον Νοεμβρη με τις βροχες δεν ειναι καλη περιοδος να βαψουμε το σπιτι, λιγο οτι το πλακακι της τουαλετας δεν ειναι το μπεζ που θελουμε για να κανει τη σωστη αντιθεση με τα επιπλα και ασε καλυτερα να περασουμε αλλο πλακακι, λιγο οτι ο μαραγκος δεν βρηκε ξυλο οξυα που θελουμε για την τραπεζαρια και πρεπει να βρουμε αλλο μαραγκο... Και γενικα μεχρι να σεταρεις τη ζωη σου οπως εσυ θες ειναι βεβαιο οτι θα βρισκεις προσωπικους λογους σημαντικους ή ασημαντους, με μονιμο παρανομαστη οτι στα @@παρια σοτυ η ζωη και οι αναγκες της ιδιοκτητριας του διαμερισματος.

Και για να εισαι και καλα-καλα καβατζωμενος ανοιγεις κι ενα thread σε ενα forum να σιγουρευτεις αν η ιδιοκτητρια μπορει να κανει κατι για να σταματησει την καταχρηση του διαμερισματος και της καλοσυνης της απο την μερια σου. Και αμα δεις και καμια γνωμη που σου τα λεει στα ισα -επειδη η ιδιοκτητρια μαλλον παραειναι καλοσυνατη για να στα πει- γινεσαι κι εριστικος κι απο πανω σε φαση "κατσε τωρα ακου που σου λεω 'γω...".

ΥΓ. Το σπιτι το ανακαινιζεις με εργολαβους κλπ γιατι δεν εχεις εσυ χρονο να ασχοληθεις με δαυτα...Αλλα το 50ρικακι στο ενοικιο που σου ζηταει η ιδιοκτητρια δε το συζητας καν μαζι της... ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ τωρα αρχηγε μου, ασε... Εισαι ΛΑΘΟΣ στα παντα και ακομα πιο λαθος εισαι που ενω το ξερεις και το αρνεισαι και ψαχνεις τροπο να καβατζωθεις/διασφαλιστεις. Διοτι αν ηξερεις οτι εισαι σωστος δε θα ανοιγες καν thread να ρωτησεις μηπως μπορει να σου κανει εξωση. Για να παει εκει ο νους σου καταλαβαινεις μια χαρα τις κουτσουκελες σου κι ας κανεις την παπια εδω , μπας και απομυζησεις απο κανεναν την απαντηση που ψαχνεις για να πεσεις ησυχος για υπνο το βραδυ.

Πραγματικά αρχίζω και δεν σας καταλαβαίνω...... έχω πει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ηδη πως δεν έχω πρόβλημα να δώσω 50€ άντε και 100€ παραπάνω - τι κάνω αν μου ζητήσει 300€ παραπάνω γιατι ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ....

Πόσο πιό ξεκάθαρο να το κάνω?????????

Για αυτό θέλω να ξέρω νομικά τι μπορεί να γίνει - ο καθένας εδώ μέσα βγάζει την χολή του...... και επίσης δεν μένω τσάμπα στο σπίτι ούτε το πήρα κοψοχρονιά το ενοίκιο..... δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση ότι τόσο καιρό ήταν μέλι-γάλα και ξαφνικά ζητάει αύξηση όταν ΔΕΝ μπορώ να κάνω κάτι αλλο?

2 λεπτά πριν, user2163 είπε

Κάποιος συντονιστής να ελέγξει τη "συζήτηση";

δεν έβρισα ούτε μίλησα άσχημα σε κανέναν.... αντιθέτως με έχουν πεί από ζώο, γαιδούρι, τουρκόσπορο και τι άλλο δεν ξέρω.....

Τον τύπο τον έβρισα γιατί ξεκίνησε τις χυδαιότητες πρώτος......

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nevyn είπε

Νομιζω πως η ιδιοκτητρια συμφωνα με αυτα που λες ηταν αρκετα συνεργασιμη με τα προσωπικα προβληματα που αντιμετωπισες και να σου ζηταει μια μικρη δεσμευση μερικων μηνων μηνων δεν ειναι παραλογο.

Υποχωρησε οταν ηθελες και σου εδωσε αυτο που ηθελες τωρα ειναι η σειρα σου,δεν γινεται να σου κανει ολα τα χατιρια επειδη αντιμετωπιζεις καποια προβληματα,δεν μπορεις να μεταβιβασεις τα προβληματα του σε αλλους οπως αναφερθηκε,ωρα να υποχωρησεις λιγο και εσυ,εξαλλου υπαρχουν και πιο σημαντικα πραγματα οπως καταλαβες τον τελευταιο καιρο απο το να υπογραψεις για δυο μηνες παραπανω απο αυτο που θελεις.

Σε ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο - θέλω να βρω μια μέση λύση άρα να δίνω κάποια παραπάνω χρήματα γιατί δεν θέλω εντάσεις.  Αυτό που ζητάω είναι αν δεν βρούμε άκρη τι μπορεί να συμβεί...

1 ώρα πριν, Nevyn είπε

Φίλε σε ευχαριστώ για το κόσμιο μηνυμά σου - αυτό θέλω να κάνω να βρω μια μέση λύση.  Απλά δεν μου έχει πει ακόμη πόσα λεφτά παραπάνω θέλει και θέλω να ξέρω τι μπορεί να γίνει αν δεν συμφωνήσουμε κάπου.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, aek211981 είπε

Πραγματικά αρχίζω και δεν σας καταλαβαίνω...... έχω πει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ηδη πως δεν έχω πρόβλημα να δώσω 50€ άντε και 100€ παραπάνω - τι κάνω αν μου ζητήσει 300€ παραπάνω γιατι ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ....

Για αυτό θέλω να ξέρω νομικά τι μπορεί να γίνει - ο καθένας εδώ μέσα βγάζει την χολή του...... και επίσης δεν μένω τσάμπα στο σπίτι ούτε το πήρα κοψοχρονιά το ενοίκιο..... δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση ότι τόσο καιρό ήταν μέλι-γάλα και ξαφνικά ζητάει αύξηση όταν ΔΕΝ μπορώ να κάνω κάτι αλλο?

δεν έβρισα ούτε μίλησα άσχημα σε κανέναν.... αντιθέτως με έχουν πεί από ζώο, γαιδούρι, τουρκόσπορο και τι άλλο δεν ξέρω.....

Τον τύπο τον έβρισα γιατί ξεκίνησε τις χυδαιότητες πρώτος......

Από τη στιγμή που σου έχουν πει την λύση και συνεχίζεις ,θα απολαύσεις κάθε σχόλιο εδώ μέσα .

ΥΓ. Η λύση σε περίπτωση  που δεν κατάλαβες είναι να υπογράψεις ένα νέο ολιγόμηνο συμβόλαιο με ξεκάθαρο ποσό .

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, aek211981 είπε

Εχμμμμ.....ΦΕΥΓΕΙΣ?...

• Like 3
Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά είσαι λάθος. Η ιδιοκτήτρια παρόλο που ούτε συμβόλαιο δέχτηκες να κάνεις, ούτε μια αύξηση, σου έδωσε ήδη δυο παρατάσεις και δε μιλάμε για 3-4 μήνες, αλλά για 11. 

Αντικειμενικά σεβάστηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισες, αλλά αντικειμενικά επίσης, εσύ δε σέβεσαι τις δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίζει και εκείνη. Μπορεί την αύξηση να τη χρειάζεται επειδή έχει ανάγκη κάποια έξτρα χρήματα. Η ανάγκη μπορεί να είναι οτι απολύθηκε απ τη δουλειά της και "δε βγαίνει", μέχρι το οτι εσύ θα φύγεις και θα πρέπει να "φρεσκάρει" το σπίτι για να το ξανανοικιάσει και δε μπορεί να καλύψει το έξτρα κόστος. Το συμβόλαιο μπορεί να το θέλει για να έχει ένα πλάνο οτι τους επόμενους Χ μήνες ακόμα, θα έχει ένα έσοδο. Αλλά οτι και να ναι, δε σε αφορά.

Οπότε σκέψου πόσο καιρό θα χρειαστείς μέχρι πραγματικά να μετακομίσεις και βάλε 50-100€ παραπάνω στο νοίκι. Λες οτι δε σε πειράζει να δώσεις κάτι παραπάνω και κάνειε σενάρια στο.μυαλό σου για το πόσα παραπάνω θα θελήσει. Αλλά τόσους μήνες δεν έκανες την κίνηση να δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω, ούτε για να δεις αντίδραση, ούτε εκτίμηση για την υπομονή της. Δε φαίνεται άνθρωπος που θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα.

Επίσης από τη στιγμή που ήξερες οτι το σπίτι δε θα σε κάλυπτε οταν αποκτούσες παιδί, θα έπρεπε να είχες μετακομίσει πριν ή το πρώτο διάστημα που η γυναίκα σου έμεινε έγκυος.

Δημοσ.

Μίλησα με την ιδιωκτήτρια και τα βρήκαμε μια χαρά τελικά με μία normal αύξηση για 5 μήνες....  τέλος καλό όλα καλά.

Εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν αυτό που πέρασα τους τελευταίους 7 μήνες.

Ευχαριστώ όσους κόσμια μοιράστηκαν την άποψή τους.

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρα, ανανεωνουμε το ραντεβου μας για το Δεκεμβρη λοιπον.

Δημοσ.

Αυτό που όλοι εδώ ζητάτε γνώμες όμως πρέπει να είναι αυτές που σας συμφέρουν και σας χαϊδεύουν τα αυτιά με ξεπερνάει...

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Μια χαρα, ανανεωνουμε το ραντεβου μας για το Δεκεμβρη λοιπον.

Ασε το βλεπω το thread απο τωρα "Ο εργολαβος μου καθυστερισε την ανακαινιση 2 εβδομαδες και πρεπει να μεινω σε airbnb αλλα δε βρισκω σπιτι συμφωνα με τον τιμαριθμο της Εθνικης Τραπεζας στην περιοχη και εχω μωρο 6μηνων" χαχα

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Ασε το βλεπω το thread απο τωρα "Ο εργολαβος μου καθυστερισε την ανακαινιση 2 εβδομαδες και πρεπει να μεινω σε airbnb αλλα δε βρισκω σπιτι συμφωνα με τον τιμαριθμο της Εθνικης Τραπεζας στην περιοχη και εχω μωρο 6μηνων" χαχα

Θέλω η ιδιοκτήτρια να μου το νοικιαζει με τη μέρα γιατί μπορεί μεθαύριο να φύγω, γιατί να πληρώνω ολόκληρο μήνα...

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, aek211981 said:

Ήθελα να ξερα τι θα γινόταν αν είχαμε γρήγορες διαδικασίες στα δικαστήρια όπως έχουν άλλες χώρες και δεν υπήρχε τόσο μεγάλη προστασία στον ενοικιαστή.

Φίλος στο Lux, μετά από 1.5 χρόνο σε σπίτι αλλάζει διότι το θέλει ιδιοκτήτης για να μείνει η κόρη του or something. Εδώ θα έπαιρνε από τα 3 το μακρύτερο ο ιδιοκτήτης, εκεί την έκανε σε λογικό χρόνο χωρίς μα μου σου του ο φίλος...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...