basilis_k6 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, aek211981 είπε Το έχω αναθέσει σε γραφείο για να γίνει το άμεσότερο δυνατό - το γραφείο μου είπε εντός του Νοέμβρη θα είναι έτοιμο. Αν είχα εγώ την επήβλεψη για τα μαστόρια τότε σίγουρα θα πήγενε πολύ παραπάνω... αυτο αν μπορείς να της το αποδείξεις με κάποιο χαρτι-συμφωνητικο νομίζω θα βοηθούσε αρκετά να τα βρείτε. άλλωστε μιλάμε για 4 μήνες και ο ένας μπηκε ηδη.
BadBoy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε αυτο αν μπορείς να της το αποδείξεις με κάποιο χαρτι-συμφωνητικο νομίζω θα βοηθούσε αρκετά να τα βρείτε. άλλωστε μιλάμε για 4 μήνες και ο ένας μπηκε ηδη. Σε τι βοηθάει το χαρτί αν το γραφείο βγει εκτός προγράμματος για οποιοδήποτε λόγο;
basilis_k6 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, BadBoy είπε Σε τι βοηθάει το χαρτί αν το γραφείο βγει εκτός προγράμματος για οποιοδήποτε λόγο; οτι δεν λεει ψευτικες δικαιολογίες. μαζι με τα εξτρα χρηματα νομίζω θα δεχτει.
nik416 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Φίλε απλά και ξεκάθαρα πόσο αύξηση σου ζήτησε? Όχι 4 αλλά 6 μήνες σου λέω και 50 το μήνα είναι 300 .Δωστα και μη τα πολυσκαλιζεις. Το γράφειο για την ανακίνηση θα σου πάρει ένα κάρο λεφτά για τα 300 κολλας. Και αν έχεις καψα κανε ένα 3 -4- 5- 6- μηνο συμβολαιο
aek211981 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Αυτο το τοπικ, πραγματικα, με κανει να λυπαμαι τους ιδιοκτητες που νοικιαζουν τα διαμερισματα τους, με τις περιπτωσεις στις οποιες τυχαινουν. 1. Ζητας ανανεωση συμβασης απο τον ενοικιαστη αλλα αρνειται να υπογραψει. 2. Ζητας αυξηση μισθωματος καθως εχουν ανεβει τριγυρω στην περιοχη τα ενοικια, συμφωνει μαζι σου, αλλα και παλι αρνειται να δεχθει, ειτε αυξηση ενοικιου, ειτε ανανεωση συμβασης. 3. Αφου δε συμφωνειτε ουτε στο υψος του μισθωματος ουτε στην υπογραφη συμφωνητικου, του ζητας το αυτονοητο που προκυπτει, δηλαδη να φυγει, αλλα κι αυτο το αρνειται επικαλουμενος προσωπικους λογους. Κατσικωνεται στο διαμερισμα λοιπον για οσο χρονο γουσταει με οτι ενοικιο γουσταρει αυτος. 4. Δειχνεις καλη θεληση, κατανοεις τους προσωπικους λογους που επικαλειται, και του δινεις το χρονικο περιθωριο που σου ζητησε να ταχτοποιηθει και να φυγει απο το σπιτι (το οποιο δεν ειναι και μικρο-5 μηνες, δηλαδη κατα πολυ μεγαλυτερο απο το "ευλογο χρονικο διαστημα" που προβλεπεται σε τετοιες περιπτωσεις). 5. Με την ληξη του 5μηνου επικαλειται κι αλλους προσωπικους λογους για να παραμεινει κι αλλο στο διαμερισμα. Ξεροκαταπινεις αλλα παλι δειχνεις κατανοηση και καλη θεληση. 6. Στους επτά μηνες κατσικωματος πλεον, σου ζηταει αλλο ενα 4μηνο (το συνολο 11) επικαλουμενος νεους προσωπικους λογους. Και βεβαιως ξερεις ηδη τι θα σου ζητησει και οταν παρελθει το 11μηνο, και τι θα επικαλεστει παλι. 7. Του ζητας και παλι αυτονοητο. Αφου 11 μηνες λεει οτι φευγει κι ακομα εκει ειναι αλλαζοντας καθε 2-3 μηνες τους προσωπικους λογους που επικαλειται για να μην φυγει, τοτε να υπογραφει συμβαση με νεο (αυξημενο) ενοικιο, και παλι ομως αρνειται. 8. On top of that, σου πουλαει και πνευμα οτι ειναι καλος ενοικιαστης επειδη πληρωνει τα ενοικια στην ωρα τους και ψαχνεται και νομικα να μαθει μην τυχον και βρεις τροπο να τον απομακρυνεις απο το διαμερισμα πριν το αποφασισει ΑΥΤΟΣ (ενω το οτι δεν υπαρχει συμβαση σε ισχυ και οτι αρνειται να υπογραψει νεα, ουσιαστικα σημαινει οτι φευγει...χθες). Ολα αυτα για ενα διαμερισμα που σου ανηκει κι εχεις δικαιωμα να το εκμεταλλευτεις με οποιο νομιμο τροπο επιθυμεις. Κι ομως, ο ενοικιαστης αποφασιζει για σενα, γιατι μπορει. Και σου πουλαει και το πνευμα του, τυπου σου πληρωνω τα ενοικια, αραξε στα κυβικα σου... Καλο κουραγιο στην ιδιοκτητρια που απο την περιγραφη του ts φαινεται και εξαιρετικος συγκαταβατικος ανθρωπος (αυτο ειναι που της κοστιζει ομως οπως αποδεικνυεται και στο παρον τοπικ, η καλοσυνη της...). Και αυτος ειναι και ο λογος που στον επομενο ενοικιαστη ενδεχομενως να φερθει σαν σκυλα, αλλα να τι γινεται οταν τον αλλο τον πας με το σεις και με το σας... Σε καβαλαει και σου ζηταει να του πεις κι ευχαριστω. Πάμε λίγο ένα ένα..... 1) Ναι δεν συμφωνώ στην ανανέωση γιατί δεν θέλω για άλλα 3 χρόνια να μείνω σε ένα 'κουκλόσπιτο' που δεν έχει καν 2ο Υ/Δ παρά ενα υπόγειο που πρέπει να κάνεις ακροβατικά για να κατέβεις - το σπίτι είναι για ζευγάρι χωρίς παιδί - είναι λοιπόν έκγλημα να μην συμφωνώ? Θα της έδινα 3 μήνες περιθώριο και θα είχα φύγει όταν το παιδί ήταν 6 μηνών πριν συμβούν όλα τα τραγικά γεγονότα που περιγράφω.... 2) Δεν συμφωνώ μαζί της - υπάρχουν ακόμη σπίτια σε normal τιμές όπως ανέφερα και πρίν - ΠΟΤΕ δεν έγραψα ότι συμφωνώ μαζί της... έγραψα για φούσκα AIRBNB ναι? 3) Με μωρό μηνών δεν πάω πουθενά - αν ήθελε ας μου το έλεγε όταν είχε μάθει για την εγγυμοσύνη για να έχω χρόνο να ψάξω - μάθε λίγο να εκφράζεσαι καλύτερα, ούτε κατσικώνομαι ούτε τίποτα... θέλω όσο τίποτα άλλο να φύγω από εκεί μέσα αλλά λόγο ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα και πλέον έχω πατρικό αρα ΔΕΝ μπορώ να βρω ενοίκιο αλλού για 4 μήνες... εντάξει και εδώ? 5) Είναι πραγματικοί λόγοι - έχω τα χαρτιά για όλα.... 8 ) Δεν πούλησα ποτέ πνέυμα - αναφέρω ότι στις πληρωμές μου είμαι τυπικός. Πάμε τώρα πάλι χωρίς εξυπνάδες και εκφράσεις καφενείου - αν δεν συμφωνήσουμε στο τί θα γίνει τους επόμενους μήνες και συνεχίσω να πληρώνω το σημερινό ενοίκιο τι μπορεί να μου κάνει αν αναλογιστούμε τα θέματα ανωτέρας βιας που είναι πραγματικά και όχι στην σφαίρα της φαντασίας όπως είναι το post σου... μπορεί να μου κάνει έξωση? Αν ναι πόσο γρήγορα κλπ...... 2 λεπτά πριν, nik416 είπε Φίλε απλά και ξεκάθαρα πόσο αύξηση σου ζήτησε? Όχι 4 αλλά 6 μήνες σου λέω και 50 το μήνα είναι 300 .Δωστα και μη τα πολυσκαλιζεις. Το γράφειο για την ανακίνηση θα σου πάρει ένα κάρο λεφτά για τα 300 κολλας. Και αν έχεις καψα κανε ένα 3 -4- 5- 6- μηνο συμβολαιο Ακόμη δεν μου έχει ζητήσει αλλά θα μου ζητήσει γιατί μου το ανέφερε - για 50€ δεν έχω πρόβλημα... απλά φοβάμαι ότι θα ζητήσει κάτι τρελό τύπου +150€ - 200€ γιατί το έφερε απέξω πως το σπίτι πλέον θα μπορούσε να το νοικίασει με +170€. Το σπίτι δεν αξίζει 170€ και με τα ίδια λεφτά υπάρχουν πολύ πιο λειτουγικά σπίτια - απλά αν φτάσει εκεί η κουβέντα θα έχει ξεφύγει η κατάσταση... Επίσης μπορεί να μου πεί δώσε μου και αναδρομικα κλπ κλπ κλπ - για αυτό θέλω να είμαι προετοιμασμένος για αν φτάσει στα άκρα η κουβέντα.... 3
nik416 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι δε μπορεί να σου κάνει έξωση. Της πληρωνης το ενοικιο και περιμενης μωρό το μπελάτης θα βρει από την εφορία πρώτα από όλα.απο κει και πέρα 9 μήνες εγκυμοσύνη μπορούσες να βρεις κάτι να μην κάνεις εκροβατικα. Είχες θεμα με τους γονείς σου οι μια μετακόμιση κάνει μια μέρα. Και όπως τα λες για το σπιτη εύκολα θα μπορούσες να βρεις ένα λίγο καλύτερο Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από nik416
spyros007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Φιλε μου εισαι παραλογος και εριστικος. Δεν εχεις συμβολαιο αρα σε πεταει αυριο το πρωι κανονικοτατα ,αρκει να θελει να αναλαβει οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται.Ειδικα αν ειναι και νομιμη στις υποχρεωσεις ουτε δυο μήνες δεν εχεις. Σου ζηταει αυξηση και μας λες οτι δεν την δινεις γιατι ετσι γουσταρεις Οι λογοι που αναφερεις εναι σημαντικοί για σενα αλλα για την ιδιοκτητρια ουδεμια σημασια εχουν καθώς για αυτην σημασια εχουν τα λευτα της και καλα κανει. Αντι να της δωσει το 50 και να μεινεις με την ησυχια σου οσο χρειαζεσαι μας αραδιάζεις ενα σορό ανουσίες δικαιολογίες για να μην πω αλλη λεξη και παρεξηγηθεις Συνεχισε το ετσι αλλα μην παρξηγηθεις μετα με αυτα που θα ακουσεις.................. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από spyros007 6 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό που ξέρω είναι οτι μετά την πάροδο της τριετίας, η σύμβαση μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου, σε αυτή την περίπτωση, ο μισθωτής μπορεί να φύγει χωρίς ο ιδιοκτήτης να απαιτήσει κάτι αλλά και ο ιδιοκτήτης μπορεί αν διώξει τον ενοικιαστή ακόμα κι αν πληρώνει (μετά προφορικής συμφωνίας), μπορεί να σε διώξει μετά από δικαστική απόφαση έξωσης. Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, νέα συμφωνία για χ μήνες, αν δεν δέχεται δεν βλέπω κάποια λύση. Εαν γίνει δικαστήριο εκεί επικαλείσαι και τα προβλήματά σου. Με τέτοιο ιστορικό που υπάρχει και με κόντρες με την ιδιοκτήτρια καλύτερα να μην μείνετε άλλο εκεί. Τώρα, καλύτερα να ρωτήσεις και έναν δικηγόρο για πιο αξιόπιστες συμβουλές. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από Βασίλης_29 1
fredd0 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, aek211981 είπε Η ίδια ζήτησε αύξηση και να υπογράψουμε σύμβαση μέχρι τέλος χρονιάς - κάτι που δεν θέλω να κάνω σε καμία περίπτωση γιατί 1) δεν θέλω να δεσμευτώ από χαρτί σε περίπτωση που φύγω πιο γρήγορα 2) φοβάμαι με την σύμβαση ότι μπορεί να έχει μεγαλύτερη ισχύ από το χρονικό διάστημα που περιγράφει (όπως ισχύει με το 1ο συμφωνητικό ενοικίου) 3) δεν θεωρώ πως το σπίτι αξίζει παραπάνω λεφτά 20 λεπτά πριν, aek211981 είπε Το έχω αναθέσει σε γραφείο για να γίνει το άμεσότερο δυνατό - το γραφείο μου είπε εντός του Νοέμβρη θα είναι έτοιμο. Αν είχα εγώ την επήβλεψη για τα μαστόρια τότε σίγουρα θα πήγενε πολύ παραπάνω... δηλαδη η ιδιοκτητρια που σε εξυπηρετησε μια χαρα μεχρι τωρα, ουτε σε πεταξε εξω οταν ειχες σειρα δικα σου προβληματα ουτε τιποτα σου λεει δεσμευσου μεχρι 31/12 και συ λες οχι δε θελω γιατι μπορει να φυγω ενα μηνα νωριτερα? Εχεις κατσικωθει στην περιουσια της πληρωνοντας οτι εσυ θεωρεις οτι αξιζει και θες βοηθεια απο εμας να συνεχισεις να εξυπηρετεις τα προσωπικα σου συμφεροντα αγνοωντας τελειως οτι στη συγκεκριμενη εμπορικη σχεση υπαρχει κι αλλο ενα μερος, το οποιο κατα τα λεγομενα σου μεχρι τωρα σου εχει φερθει αψογα. σορρυ αλλα εισαι γαιδουρι, και απο πλευρας μου δε θελω να σε "βοηθησω" να γινεις ακομα μεγαλυτερο γαιδουρι. Μπορεις να πας σε δικηγορο, να του σκασεις ενα πεντακοσαυρο και τουλαχιστον να εχεις πληρωσει την εκπαιδευση σου Η γινε ανθρωπος και καταλαβε οτι οπως σε εξυπηρετει η αλλη μεχρι τωρα, με ζημια στην τσεπη της γιατι το λες κι ο ιδιος οτι τα νοικια εχουν ανεβει αλλα εσυ κατσικωθηκες και κανεις το κουναβι,το ιδιο οφειλεις να κανεις και εσυ. Βρειτε μια λυση, γιατι οπως εσυ δε θες να βρεθεις στο δρομο κι αλλη δε θελει να ψαχνει νοικαρηδες ανημερα τα χριστουγεννα αν τοτε σου καπνισει εσενα να φυγεις. Και λυση μονο προς οφελος σου δεν ειναι λυση. Λυση ειναι πιστευω θα σου αδειασω το σπιτι 15 Νοεμβριου, σου πληρωνω νοικια μεχρι 31/12 με τοσο εξτρα πανω απο το συμφωνημενο, δε μπορω να σου δωσω +150, μπορω +70 +50 οτι μπορεις. 15 2
nik416 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έξωση δε μπορεί να του κανει αν μιλάμε για 4 5 6 μήνες περιθώριο. Το έχω ψάξει πολύ καλα.εγω δε καταλαβαίνω και 6 μηνω συμβόλαιο να κάνεις και να φύγεις πιο νωρίς πιο το κολλημα Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από nik416
aek211981 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, spyros007 είπε Φιλε μου εισαι παραλογος και εριστικος. Δεν εχεις συμβολαιο αρα σε πεταει αυριο το πρωι εξω. Σου ζηταει αυξησει και μας λεσ οτι δεν την δινεις γιατι ετσι γουσταρεις Οι λογοι που αναφερεις εναι σημαντικοί για σενα αλλα για την ιδιοκτητρια ουδεμια σημασια εχουν καθώς για αυτην σημασια εχεουν τα λεφτα της και καλα κανει. Αντι να της δωσει το 50 και να μεινεις με την ησυχια σου οσο χρειαζεσαι μας αραδιάζεις ενα σορό ανουσίες δικαιολογίες για να μην πω αλλη λεξη και παρεξηγηθεις Συνεχισε το ετσι αλλα μην παρξηγηθεις μετα με αυτα που θα ακουσεις.................. Πραγματικά προσπαθώ να είμαι κόσμιος... Αν δείς παραπάνω θα προσπαθήσω να βρώ μια μέση λύση - τύπου έξτρα 50€ τον μήνα για τους επόμενους 4 μήνες. Επειδή έχω περάσει πολλά τελευταία ίσως να γράφω λίγο πιο επιθετικά αλλά δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου... μέ εχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα όπως ότι περίμενε να μου ζητήσει αύξηση και νέο συμβόλαιο σε χρονικό διάστημα που δεν θα μπορούσα να φύγω - εμένα μου φαίνετε άσχημο αλλά ίσως να είναι μόνο δική μου άποψη.... Ποτέ δεν έιχα πρόβλημα με ιδιωκτήτες... πάντα τυπικός σε όλα μου - είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο αν αυτό έχει κάποια αξία για σένα.... Ρωτάω τι μπορεί να κάνει από πλευράς της για να είμαι προετοιμασμένος σε περίπτωση που φτάσουμε στα άκρα και δεν συμφώνουμε σε τίποτα. Ποτέ δεν είπα ότι δεν θέλω να της δώσω τίποτα κλπ κλπ κλπ Φιλικά 6 λεπτά πριν, fredd0 είπε δηλαδη η ιδιοκτητρια που σε εξυπηρετησε μια χαρα μεχρι τωρα, ουτε σε πεταξε εξω οταν ειχες σειρα δικα σου προβληματα ουτε τιποτα σου λεει δεσμευσου μεχρι 31/12 και συ λες οχι δε θελω γιατι μπορει να φυγω ενα μηνα νωριτερα? Εχεις κατσικωθει στην περιουσια της πληρωνοντας οτι εσυ θεωρεις οτι αξιζει και θες βοηθεια απο εμας να συνεχισεις να εξυπηρετεις τα προσωπικα σου συμφεροντα αγνοωντας τελειως οτι στη συγκεκριμενη εμπορικη σχεση υπαρχει κι αλλο ενα μερος, το οποιο κατα τα λεγομενα σου μεχρι τωρα σου εχει φερθει αψογα. σορρυ αλλα εισαι γαιδουρι, και απο πλευρας μου δε θελω να σε "βοηθησω" να γινεις ακομα μεγαλυτερο γαιδουρι. Μπορεις να πας σε δικηγορο, να του σκασεις ενα πεντακοσαυρο και τουλαχιστον να εχεις πληρωσει την εκπαιδευση σου Η γινε ανθρωπος και καταλαβε οτι οπως σε εξυπηρετει η αλλη μεχρι τωρα, με ζημια στην τσεπη της γιατι το λες κι ο ιδιος οτι τα νοικια εχουν ανεβει αλλα εσυ κατσικωθηκες και κανεις το κουναβι,το ιδιο οφειλεις να κανεις και εσυ. Βρειτε μια λυση, γιατι οπως εσυ δε θες να βρεθεις στο δρομο κι αλλη δε θελει να ψαχνει νοικαρηδες ανημερα τα χριστουγεννα αν τοτε σου καπνισει εσενα να φυγεις. Και λυση μονο προς οφελος σου δεν ειναι λυση. Λυση ειναι πιστευω θα σου αδειασω το σπιτι 15 Νοεμβριου, σου πληρωνω νοικια μεχρι 31/12 με τοσο εξτρα πανω απο το συμφωνημενο, δε μπορω να σου δωσω +150, μπορω +70 +50 οτι μπορεις. Δεν θα σταθώ ότι με αποκαλείς γαιδούρι κλπ κλπ όταν δεν με γνωρίζεις καν. Για μένα είναι αυτονόητο πως πρέπει να μου δώσει χρόνο να βρώ σπίτι αφου δεν συμφωνώ σε ανανέωση όταν έχω ένα νεογέννητο παιδί, ειδικά όταν γνωρίζει πως περιμένω παιδί για πολλούς μήνες και μας το λέει τον 9ο μήνα... όπως και είναι τραγικά τα συμβάντα μετά που μας έχουν οδηγήσει εδώ.... Ασχέτος πως πιστεύω το σπίτι δεν αξίζει παραπάνω λεφτά έχω απαντήσει σε άλλους φίλους πως είμαι διατεθημένος να βρώ μια μέση λύση μαζί της - ο λόγος που ρωτάω όλα αύτα έιναι αν φτάσουμε στα άκρα και δεν συμφωνούμε σε τίποτα.... Μην χαρακτηρίζεις κάποιον που δεν γνωρίζεις - εγώ δεν επιτέθηκα σε κανέναν.... 8 λεπτά πριν, nik416 είπε Έξωση δε μπορεί να του κανει αν μιλάμε για 4 5 6 μήνες περιθώριο. Το έχω ψάξει πολύ καλα.εγω δε καταλαβαίνω και 6 μηνω συμβόλαιο να κάνεις και να φύγεις πιο νωρίς πιο το κολλημα Φοβάμαι μήπως έχει κάποια άλλη ισχύ - πχ όπως το 1ο συμφωνητικό ενοικίου που ότι και να γράφει για χρονικό περιθώριο έχει ισχύ για 3 χρόνια....
nik416 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Φίλε μου έχω 2 μικρά και πριν 1μηνα έκανα μόνος μου μετάκομησει σε σπίτι 100τμ.μεσα σε 3 μέρες έβαψα 100τμ. Μη τρελαθούμε παιδί περίμενεις δεν είναι ότι θα σου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. Εγώ νομίζω ότι λόγο με τα ζόρια των γονέων Εχεις ψιλοκλαταρι. Και τα βλέπεις ολα βουνό. Είσαστε και οι ΑΕΚ τζίδες λίγο μαλθακή. Δεν σε βγάζει έξω τον κολοτης να χτυπάει αλλά και εσύ για να εισεσωστος πίστης μάνταμ πόσα ζητάς πάνω πόσα μπορείς εσύ κτλ...
haris_216 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) @ts Ανθρώπινα και κατανοητά όλα (σχεδόν) αυτά που σου συνέβησαν αλλά πραγματικά ο τρόπος που τα έχεις στο μυαλό σου και οι λύσεις που απαιτείς (είναι ξεκάθαρο ότι τις απαιτείς, άσχετα αν δεν εμφανίζεις επιτακτικό λόγο) θεωρώ ότι είναι η επιτομή του "βλέπω μόνο την πλευρά μου και οι άλλοι ας προσαρμοστούν στα θέλω και τις ανάγκες μου" Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από haris_216
basilis_k6 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 κοίτα να δεις. παρόλο που είσαι σε μια δυσκολη φάση, με αυτο εδω χάνεις λιγο το δικιο σου. Αναφορά σε κείμενο Η ίδια ζήτησε αύξηση και να υπογράψουμε σύμβαση μέχρι τέλος χρονιάς - κάτι που δεν θέλω να κάνω σε καμία περίπτωση γιατί 1) δεν θέλω να δεσμευτώ από χαρτί σε περίπτωση που φύγω πιο γρήγορα 2) φοβάμαι με την σύμβαση ότι μπορεί να έχει μεγαλύτερη ισχύ από το χρονικό διάστημα που περιγράφει (όπως ισχύει με το 1ο συμφωνητικό ενοικίου) 3) δεν θεωρώ πως το σπίτι αξίζει παραπάνω λεφτά Εφοσον εχεις ξεκινησει μια διαδικασία στο πατρικο σου και σου προτείνει μια καθαρη διεξοδο απόλο αυτο τοτε κάνε μια συμβαση 6 μηνων με ενα εξτρα ποσο και τελειωσε. έτσι θα εισαι συνεπης. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Χωρίς να είναι τραγική η περίπτωση (υπάρχουν και πολύ χειρότερες) δεν πιστεύω να βρίσκει παράξενο κάποιος όταν ένας ιδιοκτήτης προτιμάει AirBnB αντί για μακροχρόνια ενοικίαση. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις