Zergoulini Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Κααλησπερα παιδια. Μια ερωτηση, θελω να παρω το redmi note 7. Μου ειπανε οτι δεν υποστιριζει Την b20 η αλλιως την 800αρα. Αυτο θελω να παρω, την εχει την 800αρα? Επισεις τα 48mp δε τα υποστιριζει ο επεξεργαστης σωστα; https://www.skroutz.gr/s/17793486/Xiaomi-Redmi-Note-7-32GB.html Ευχαριστω!
zx1234r Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, Zergoulini είπε Κααλησπερα παιδια. Μια ερωτηση, θελω να παρω το redmi note 7. Μου ειπανε οτι δεν υποστιριζει Την b20 η αλλιως την 800αρα. Αυτο θελω να παρω, την εχει την 800αρα? Επισεις τα 48mp δε τα υποστιριζει ο επεξεργαστης σωστα; https://www.skroutz.gr/s/17793486/Xiaomi-Redmi-Note-7-32GB.html Ευχαριστω! https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_7-9513.php
Zergoulini Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Δηλαδή αν κατάλαβα καλά την υποστηρίζει Μία χαρά την 800αρα λόγου ότι είναι global version σωστα; Επίσης ο επεξεργαστής του Αληθεύει ότι δεν υποστηρίζει τα 48 megapixel camera και ότι η κάμερα Είναι όντως 48 megapixel απλά η φωτογραφία είναι 12. Είναι αλήθεια αυτό; Συγνώμη αν ρωτάω τα ίδια Απλά έχω μείνει πίσω με τα κινητά Ειδικά τα Xiaomi που είναι πολλά μοντέλα
saruman123 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Zergoulini είπε Κααλησπερα παιδια. Μια ερωτηση, θελω να παρω το redmi note 7. Μου ειπανε οτι δεν υποστιριζει Την b20 η αλλιως την 800αρα. Αυτο θελω να παρω, την εχει την 800αρα? Επισεις τα 48mp δε τα υποστιριζει ο επεξεργαστης σωστα; https://www.skroutz.gr/s/17793486/Xiaomi-Redmi-Note-7-32GB.html Ευχαριστω! Διάβασε και θα καταλάβεις https://gr.gizchina.com/2019/04/12/redmi-note-7-greek-review/
Zergoulini Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Απο οτι καταλαβα μονο με την Global εκδοση αξιζει. Μα αυτα στο skroutz global δεν εχουν?
saruman123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, Zergoulini είπε Μα αυτα στο skroutz global δεν εχουν? Ότι λέει EU είναι και Global. Αλλά όλα σχεδόν εχουν μόνο κατά παραγγελία. Αν θες κοιτάς εδώ που είναι από 4-10 μέρες https://www.kinitakias.gr/product/xiaomi-redmi-note-7-4gb-64gb-dual-sim-black/?ref=bestprice.gr
Zergoulini Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Ωραια σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια,
Barbarabana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Καλημέρα! Εγώ που είμαι άσχετη να ρωτήσω θέλω να πάρω το rn7 120G αλλά βλέπω ότι δεν κυκλοφορεί στα καταστήματα εκτός skroutz υπάρχει κάποιο θεμ;;
anderog Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Barbarabana είπε Καλημέρα! Εγώ που είμαι άσχετη να ρωτήσω θέλω να πάρω το rn7 120G αλλά βλέπω ότι δεν κυκλοφορεί στα καταστήματα εκτός skroutz υπάρχει κάποιο θεμ;; Μάλλον δεν εισάγεται από τον επίσημο εισαγωγέα, την Infoquest. Κάποια σκρουτζομαγαζα ομως που έχουν το 128gb, όπως και το e-shop.gr που είναι εκτός Σκρουτζ δινουν διετή εγγυηση (δηλαδη κάνουν παραεισαγωγη και δίνουν εγγύηση καταστήματος και οχι της infoquest). Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από anderog
Barbarabana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, anderog είπε Μάλλον δεν εισάγεται από τον επίσημο εισαγωγέα, την Infoquest. Κάποια σκρουτζομαγαζα ομως που έχουν το 128gb, όπως και το e-shop.gr που είναι εκτός Σκρουτζ δινουν διετή εγγυηση (δηλαδη κάνουν παραεισαγωγη και δίνουν εγγύηση καταστήματος και οχι της infoquest). Απλά κάποιος μ ανέφερε ότι το 128 δεν έχει 800αρα που δν ξέρω ούτε το είναι ΟΥΤΕ αν ισχύει ξέρουμε κάτι;;
christosx13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, Barbarabana είπε Απλά κάποιος μ ανέφερε ότι το 128 δεν έχει 800αρα που δν ξέρω ούτε το είναι ΟΥΤΕ αν ισχύει ξέρουμε κάτι;; Απο οτι βλεπω στο bangood εχει κανονικα 800αρα Basic Information Model Xiaomi Redmi Note 7 Global Version (4GB+128GB) Style Bar Color Black, Blue Network Band 2G: GSM B2/B3/B5/B8 3G: WCDMA B1/B2/B4/B5/B8 4G: FDD-LTE B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B20 TDD-LTE B38/B40
anderog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Barbarabana είπε Απλά κάποιος μ ανέφερε ότι το 128 δεν έχει 800αρα που δν ξέρω ούτε το είναι ΟΥΤΕ αν ισχύει ξέρουμε κάτι;; Υπάρχει η global έκδοση του redmi note 7 με την B20 (λεγομενη 800αρα) και η κινέζικη έκδοση που δεν την έχει. Λογικά τα μαγαζιά που γράφουν ότι είναι η global είναι εντάξει, αλλά σε κάθε περίπτωση ζητάς γραπτώς με email να σε διαβεβαιώσουν ότι περιλαμβάνει την B20 (το γράφει και έξω στο κουτί της συσκευής) και αφου απαντήσουν θετικά μετά παραγγελνεις. Αυτή η μπάντα βοηθάει να έχουμε 4g εκτός αστικών κέντρων, σε απομακρυσμένες περιοχες και ειδικά αν έχεις wind/q
Barbarabana Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, anderog είπε Υπάρχει η global έκδοση του redmi note 7 με την B20 (λεγομενη 800αρα) και η κινέζικη έκδοση που δεν την έχει. Λογικά τα μαγαζιά που γράφουν ότι είναι η global είναι εντάξει, αλλά σε κάθε περίπτωση ζητάς γραπτώς με email να σε διαβεβαιώσουν ότι περιλαμβάνει την B20 (το γράφει και έξω στο κουτί της συσκευής) και αφου απαντήσουν θετικά μετά παραγγελνεις. Αυτή η μπάντα βοηθάει να έχουμε 4g εκτός αστικών κέντρων, σε απομακρυσμένες περιοχες και ειδικά αν έχεις wind/q Αααα σε ευχαριστώ πολύ! Γενικά δεν είναι καλύτερο να έχει μεγαλύτερο αποθηκευτικό το κινητό; γτ κάποιος να διαλέξει 32αρι ας πούμε;; μόνο εμένα π φαίνεται περίεργο που δεν κοιτάνε το μεγάλο; η υπάρχει και τπτ άλλο που θα έπρεπε να ξέρω; Αυτό εδώ έχει global λογικά έτσι;; το κατάστημα ξέρουμε αν είναι αξιόπιστο;;
anderog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Αν το θέλεις για απλή χρήση και θέλεις να γλιτώσεις μερικά ευρώ παρε το 3/32 αλλα νομίζω το 4/64 είναι καταλληλοτερο. Παίρνει και καρτα sd οποτε δεν υπάρχει θέμα αποθηκευτικού χωρου. Το συγκεκριμένο 128gb που παρέθεσες δεν περιλαμβανει την B20, αν δεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά πιο κατω, μπορεί βεβαια και να μην είναι σωστά ενημερωμένος ο πινακας. Το κατάστημα είναι οκ αλλά στείλε email όπως είπα για να ξεκαθαριστει αν έχει την B20.
Barbarabana Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, anderog είπε Αν το θέλεις για απλή χρήση και θέλεις να γλιτώσεις μερικά ευρώ παρε το 3/32 αλλα νομίζω το 4/64 είναι καταλληλοτερο. Παίρνει και καρτα sd οποτε δεν υπάρχει θέμα αποθηκευτικού χωρου. Το συγκεκριμένο 128gb που παρέθεσες δεν περιλαμβανει την B20, αν δεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά πιο κατω, μπορεί βεβαια και να μην είναι σωστά ενημερωμένος ο πινακας. Το κατάστημα είναι οκ αλλά στείλε email όπως είπα για να ξεκαθαριστει αν έχει την B20. Θα στείλω email αλλά σε περίπτωση που την έχει δεν ειναι καλύτερα να πάρω αυτό;; θέλω να πω εκτός από τη B20 δεν θα έχει άλλο θέμα σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα