Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κααλησπερα παιδια. Μια ερωτηση, θελω να παρω το redmi note 7. Μου ειπανε οτι δεν υποστιριζει Την b20 η αλλιως την 800αρα. 

Αυτο θελω να παρω, την εχει την 800αρα? Επισεις τα 48mp δε τα υποστιριζει ο επεξεργαστης σωστα;

https://www.skroutz.gr/s/17793486/Xiaomi-Redmi-Note-7-32GB.html

Ευχαριστω!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Zergoulini είπε

Κααλησπερα παιδια. Μια ερωτηση, θελω να παρω το redmi note 7. Μου ειπανε οτι δεν υποστιριζει Την b20 η αλλιως την 800αρα. 

Αυτο θελω να παρω, την εχει την 800αρα? Επισεις τα 48mp δε τα υποστιριζει ο επεξεργαστης σωστα;

Ευχαριστω!

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_7-9513.php

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Δηλαδή αν κατάλαβα καλά την υποστηρίζει Μία χαρά την 800αρα λόγου ότι είναι global version σωστα;

Επίσης ο επεξεργαστής του Αληθεύει ότι δεν υποστηρίζει τα 48 megapixel camera και ότι η κάμερα Είναι όντως 48 megapixel απλά η φωτογραφία είναι 12. 

Είναι αλήθεια αυτό; 

Συγνώμη αν ρωτάω τα ίδια Απλά έχω μείνει πίσω με τα κινητά Ειδικά τα Xiaomi που είναι πολλά μοντέλα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Zergoulini είπε

Ευχαριστω!

Διάβασε και θα καταλάβεις https://gr.gizchina.com/2019/04/12/redmi-note-7-greek-review/

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Zergoulini είπε

Μα αυτα στο skroutz global δεν εχουν?

Ότι λέει EU είναι και Global.

Αλλά όλα σχεδόν εχουν μόνο κατά παραγγελία.

Αν θες κοιτάς εδώ που είναι από 4-10 μέρες https://www.kinitakias.gr/product/xiaomi-redmi-note-7-4gb-64gb-dual-sim-black/?ref=bestprice.gr

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα! Εγώ που είμαι άσχετη να ρωτήσω θέλω να πάρω το rn7 120G αλλά βλέπω ότι δεν κυκλοφορεί στα καταστήματα εκτός skroutz υπάρχει κάποιο θεμ;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Barbarabana είπε

Καλημέρα! Εγώ που είμαι άσχετη να ρωτήσω θέλω να πάρω το rn7 120G αλλά βλέπω ότι δεν κυκλοφορεί στα καταστήματα εκτός skroutz υπάρχει κάποιο θεμ;; 

Μάλλον δεν εισάγεται από τον επίσημο εισαγωγέα, την Infoquest. Κάποια σκρουτζομαγαζα ομως που έχουν το 128gb, όπως και το e-shop.gr που είναι εκτός Σκρουτζ δινουν διετή εγγυηση (δηλαδη κάνουν παραεισαγωγη και δίνουν εγγύηση καταστήματος και οχι της infoquest). 

Επεξ/σία από anderog
Δημοσ.
5 ώρες πριν, anderog είπε

Μάλλον δεν εισάγεται από τον επίσημο εισαγωγέα, την Infoquest. Κάποια σκρουτζομαγαζα ομως που έχουν το 128gb, όπως και το e-shop.gr που είναι εκτός Σκρουτζ δινουν διετή εγγυηση (δηλαδη κάνουν παραεισαγωγη και δίνουν εγγύηση καταστήματος και οχι της infoquest). 

Απλά κάποιος μ ανέφερε ότι το 128 δεν έχει 800αρα που δν ξέρω ούτε το είναι ΟΥΤΕ αν ισχύει ξέρουμε κάτι;; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Barbarabana είπε

Απλά κάποιος μ ανέφερε ότι το 128 δεν έχει 800αρα που δν ξέρω ούτε το είναι ΟΥΤΕ αν ισχύει ξέρουμε κάτι;; 

Απο οτι βλεπω στο bangood εχει κανονικα 800αρα

Basic Information
 Model  Xiaomi Redmi Note 7 Global Version (4GB+128GB)
 Style  Bar
 Color  Black, Blue
 Network Band   2G: GSM B2/B3/B5/B8
 3G: WCDMA B1/B2/B4/B5/B8
 4G: FDD-LTE B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B20
        TDD-LTE B38/B40
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Barbarabana είπε

Υπάρχει η global έκδοση του redmi note 7 με την B20 (λεγομενη 800αρα) και η κινέζικη έκδοση που δεν την έχει.  Λογικά τα μαγαζιά που γράφουν ότι είναι η global είναι εντάξει, αλλά σε κάθε περίπτωση ζητάς γραπτώς με email να σε διαβεβαιώσουν ότι περιλαμβάνει την B20 (το γράφει και έξω στο κουτί της συσκευής) και αφου απαντήσουν θετικά μετά παραγγελνεις. Αυτή η μπάντα βοηθάει να έχουμε 4g εκτός αστικών κέντρων, σε απομακρυσμένες περιοχες και ειδικά αν έχεις wind/q

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, anderog είπε

Υπάρχει η global έκδοση του redmi note 7 με την B20 (λεγομενη 800αρα) και η κινέζικη έκδοση που δεν την έχει.  Λογικά τα μαγαζιά που γράφουν ότι είναι η global είναι εντάξει, αλλά σε κάθε περίπτωση ζητάς γραπτώς με email να σε διαβεβαιώσουν ότι περιλαμβάνει την B20 (το γράφει και έξω στο κουτί της συσκευής) και αφου απαντήσουν θετικά μετά παραγγελνεις. Αυτή η μπάντα βοηθάει να έχουμε 4g εκτός αστικών κέντρων, σε απομακρυσμένες περιοχες και ειδικά αν έχεις wind/q

Αααα σε ευχαριστώ πολύ! Γενικά δεν είναι καλύτερο να έχει μεγαλύτερο αποθηκευτικό το κινητό; γτ κάποιος να διαλέξει 32αρι ας πούμε;; μόνο εμένα π φαίνεται περίεργο που δεν κοιτάνε το μεγάλο; η υπάρχει και τπτ άλλο που θα έπρεπε να ξέρω; 

Αυτό εδώ έχει global λογικά έτσι;; το κατάστημα ξέρουμε αν είναι αξιόπιστο;; 

Screenshot_2019-08-28-01-34-23-723_com.android.browser.png

Δημοσ.

Αν το θέλεις για απλή χρήση και θέλεις να γλιτώσεις μερικά ευρώ παρε το 3/32 αλλα νομίζω το 4/64 είναι καταλληλοτερο. Παίρνει  και καρτα sd οποτε δεν υπάρχει θέμα αποθηκευτικού χωρου.

Το συγκεκριμένο 128gb που παρέθεσες δεν περιλαμβανει την B20, αν δεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά πιο κατω, μπορεί βεβαια και να μην είναι σωστά ενημερωμένος ο πινακας. Το κατάστημα είναι οκ αλλά στείλε email όπως είπα για να ξεκαθαριστει αν έχει την B20.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anderog είπε

Αν το θέλεις για απλή χρήση και θέλεις να γλιτώσεις μερικά ευρώ παρε το 3/32 αλλα νομίζω το 4/64 είναι καταλληλοτερο. Παίρνει  και καρτα sd οποτε δεν υπάρχει θέμα αποθηκευτικού χωρου.

Το συγκεκριμένο 128gb που παρέθεσες δεν περιλαμβανει την B20, αν δεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά πιο κατω, μπορεί βεβαια και να μην είναι σωστά ενημερωμένος ο πινακας. Το κατάστημα είναι οκ αλλά στείλε email όπως είπα για να ξεκαθαριστει αν έχει την B20.

Θα στείλω email αλλά σε περίπτωση που την έχει δεν ειναι καλύτερα να πάρω αυτό;; θέλω να πω εκτός από τη B20 δεν θα έχει άλλο θέμα σωστά; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...