Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οταν λες δεν δημιουργει? Η huawei πρωτη εβαλε καμεραρες στο p20 pro. Η xiaomi πρωτη παρουσιασε το mi mix οταν οι αλλοι επαιζαν με τα τεραστια bezels. Τι σημαινει δημιουργω τεχνολογια σημερα? Η apple εχει να καινοτομησει απο το 2007. Η samsung απο εκει που ηταν καθετη για full screen οθονες πηγε και μου εβαλε τρυπες μεσα στην οθονη. Αυτο σημαινει τεχνολογια? Οταν η xiaomi/one παιζουν με full bezeless κινητα εδω και καιρο με K20/oneplus 7pro και ηρθε και η huawei με το honor 9x και τον νεο kirin 810 που πλησιαζει SD845 με κοστος 180 ευρω. 

Για τις οθόνες είσαι λάθος μιας και η sharp έβγαλε πρώτη full screen κατά τα τρία τέταρτα και μάλιστα δικια της, όχι αγορασμένα από Ιάπωνα κατασκευαστή... για τις κάμερες το ίδιο μιας και η Nokia έκανε, δεκαετίες πριν, παπάδες σε αυτό τον τομέα ...

Για να καταλάβεις... Υπάρχει κινέζος κατασκευαστής που να μπορεί να σχεδιάσει, δημιουργήσει και παρουσιάσει διαφοροποιημένο επεξεργαστή από την arm? Υπάρχει κινέζος κατασκευαστής που να κατασκευάσει όπως θέλει ή φαντάζεται μια οθόνη, έναν αισθητήρα κάμερας ή έναν νέο τύπο πιο γρήγορης μνήμης??? 

Επεξ/σία από AtiX
  • Thanks 1
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Με αυτή την λογική δεν θα έπρεπε να χαιρόμαστε ούτε και με το ποιός είναι πρώτος σε πωλήσεις, άρα έχει και αυτός κέρδη, άρα εμμέσως χαιρόμαστε για τα κέρδη του...

Δηλαδή έχω που δεν χαίρομαι που είναι πρώτη η samsung παρόλο που έχω s10+ έχω πρόβλημα? 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Δηλαδή έχω που δεν χαίρομαι που είναι πρώτη η samsung παρόλο που έχω s10+ έχω πρόβλημα? 

Από την απάντηση σου φαντάζομαι ναι...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, inec είπε

Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς είδες χαρά στο ποστ μου. 

Πάντως χαίρομαι που σου αρέσει αυτο που γράφω. Έστω κι αν το αντιλαμβάνεσαι με το δικό σου τρόπο.

'' Που να δεις τα κέρδη της τρίτης θέσης '' 

Κάτι θαυμαστικά ξέχασες. Πρώτη φορά βλέπω καταναλωτή που χαίρεται που κονομαει το εργοστάσιο εις βάρος του. 

1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Από την απάντηση σου φαντάζομαι ναι...

Δηλαδή πρέπει να χαίρομαι που η samsung είναι πρώτη σε πωλήσεις? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Κάτι θαυμαστικά ξέχασες. Πρώτη φορά βλέπω καταναλωτή που χαίρεται που κονομαει το εργοστάσιο εις βάρος του. 

Όχι συγκεκριμένα για την Samsung, εσύ μπορεί να χάρηκες για την άνοδο της Xiaomi ή κάποιας άλλης... Αυτό γιατί είναι κακό και σώνει και καλά πρέπει να έχεις πρόβλημα???

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Όχι συγκεκριμένα για την Samsung, εσύ μπορεί να χάρηκες για την άνοδο της Xiaomi ή κάποιας άλλης... Αυτό γιατί είναι κακό και σώνει και καλά πρέπει να έχεις πρόβλημα???

Θα χαρώ αν βγάλει το note 10 στα 250Ε. 

Καρφί δεν μου καίγεται ποιος είναι πρώτος η δεύτερος η ποιος έχει κονομήσει τα περισσότερα. Αυτά είναι για τους ανεγκεφάλους. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Θα χαρώ αν βγάλει το note 10 στα 250Ε. 

Καρφί δεν μου καίγεται ποιος είναι πρώτος η δεύτερος η ποιος έχει κονομήσει τα περισσότερα. Αυτά είναι για τους ανεγκεφάλους. 

Ζητάς να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών ώστε να αγοράσεις φτηνά κάτι που σου αρέσει χωρίς να υπάρχει η χαρά ή η επιβράβευση από τον αγοραστή προς την εταιρία... βασικά αυτό που ζητάς ειναι να μην υπάρχει η βασική αρχή της κατανάλωσης...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, possiz είπε

Τα Apple πλέον είναι minority, όπως είναι πχ τα Xiaomi. Σε 5 χρόνια δεν θα έχουν πάνω από 5%. Μόνο τρελοί πάνε και δίνουν τόσα λεφτά και αυτοί λογικεύονται με τον καιρό.

Πάνε οι εποχές που το Android λάγκαρε. Τώρα προσφέρει το 90% των δυνατότητων ενός Apple στο 1/5 της τιμής. Η Apple παίζει το τελευταίο της χαρτί της δήθεν ασφάλειας και δεν συμμαζεύεται. Αλλά άλλο 200, άλλο 1200 Ευρώ για μια υποτιθέμενη ασφάλεια που το 99% των χρηστών ούτε που καταλαβαίνει τι είναι (ή και να του χακάρουν το κινητό χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι, format και πάλι από την αρχή).

Οχι που δεν θα ελειπε η γνωστη συγκριση mid range Xiaomi σε σχεση με Apple ναυαρχιδα και με τιμες day one φυσικα.......

Κλασσικα οτι να ναι συμπερασματα μια ζωη.

Επισης οτι να ναι ειναι και το συμπερασμα σου οτι η πλειοψηφια του κοσμου που αγοραζει Iphone το κανει αποκλειστικα για την ασφαλεια.

Ξεχασες καπου την τεραστια υποστηριξη σε updates,ξεχασες καπου το Ios(Γιατι ποσο δυσκολο ειναι να παρετε χαμπαρι ορισμενοι επιτελους οτι δεν αρεσει σε πολλους το Miui.,ειτε. Αγορασουν Iphone,ειτε κατι αλλο...),ξεχασες καπου ολα τα αλλα αξεσουαρ που δουλευουν καλυτερα με Iphone και ειναι πρωτα σε πωλησεις στην κατηγορια τους οπως τα Airpods(bluetooth ακουστικα),iwatch και φυσικα Ipad,ολα αυτα που δουλευουν/συγχρονιζονται καλυτερα με...Iphone.

Παντως εγω μια χαρα πωλησεις βλεπω να κανουν και οι πανακριβες Android ναυαρχιδες τυπου S10+,P30pro,Oneplus7pro που κοστιζουν και αυτες πολλα χρηματα παραπανω απο τα 200ευρω των xiaomi.

Να φανταστω και αυτοι κοροιδα ειναι ετσι???

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ζητάς να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών ώστε να αγοράσεις φτηνά κάτι που σου αρέσει χωρίς να υπάρχει η χαρά ή η επιβράβευση από τον αγοραστή προς την εταιρία... βασικά αυτό που ζητάς ειναι να μην υπάρχει η βασική αρχή της κατανάλωσης...

Θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός για να υπάρχουν νέες τεχνολογίες και φτηνες τιμες.Οποτε παρόλο που έχω Samsung θα πρέπει να χαίρομαι για την άνοδο των Κινέζων. 

Εσύ που έχεις καταναλωτική συνείδηση γιατί χαίρεσαι με την Apple που πουλάει παλιά τεχνολογία σε τριπλάσια τιμή? Σε ποιον τομεα ακριβώς προσφέρει στους καταναλωτές και πρέπει κάποιος να χαίρεται? 

Δημοσ.

Όσο υπάρχει κοινό και δεν είναι λίγοι που αγοράζουν κινητά με 1000+€ τόσο και οι τιμές θα ανεβαίνουν κάθε χρόνο απλά το πάνε σιγά σιγά και μετά θα βλέπουμε τα 2000€ για ναυαρχίδες. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Δεν ήξερα ότι το να λες την αλήθεια αποτελεί ένδειξη χαράς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, AtiX είπε

Για τις οθόνες είσαι λάθος μιας και η sharp έβγαλε πρώτη full screen κατά τα τρία τέταρτα και μάλιστα δικια της, όχι αγορασμένα από Ιάπωνα κατασκευαστή... για τις κάμερες το ίδιο μιας και η Nokia έκανε, δεκαετίες πριν, παπάδες σε αυτό τον τομέα ...

Για να καταλάβεις... Υπάρχει κινέζος κατασκευαστής που να μπορεί να σχεδιάσει, δημιουργήσει και παρουσιάσει διαφοροποιημένο επεξεργαστή από την arm? Υπάρχει κινέζος κατασκευαστής που να κατασκευάσει όπως θέλει ή φαντάζεται μια οθόνη, έναν αισθητήρα κάμερας ή έναν νέο τύπο πιο γρήγορης μνήμης??? 

Huawei.

Δες που ήταν οι Κινέζοι πριν 10 χρόνια και μετά πηγαινε μπροστά 10 χρόνια. 

Επεξ/σία από possiz
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός για να υπάρχουν νέες τεχνολογίες και φτηνες τιμες.Οποτε παρόλο που έχω Samsung θα πρέπει να χαίρομαι για την άνοδο των Κινέζων. 

Οπότε λέμε τα ίδια και συμφωνούμε... Δεν είναι κακό να χαίρεσαι αν μια εταιρία ανταμείφθηκε μέσω των πωλήσεων για ένα καλό προϊόν που έβγαλε στην αγορά...

5 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Εσύ που έχεις καταναλωτική συνείδηση γιατί χαίρεσαι με την Apple που πουλάει παλιά τεχνολογία σε τριπλάσια τιμή? Σε ποιον τομεα ακριβώς προσφέρει στους καταναλωτές και πρέπει κάποιος να χαίρεται? 

Ποιός σου είπε οτι χαίρομαι για την apple??? Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει και όλος ο κόσμος να πράττει όπως εγώ... αν τον άλλον το ικανοποιεί αυτό που αγοράζει στην τιμή που αγοράζει, εμένα δεν μου πέφτει λόγος ή κρίση! Δικαίωμα του να κάνει ότι θέλει τα λεφτά του και να αγοράσει ότι θέλει και γουστάρει η ψυχή του... 

2 λεπτά πριν, possiz είπε

Huawei.

Δες που ήταν οι Κινέζοι πριν 10 χρόνια και μετά πηγαινε μπροστά 10 χρόνια. 

Και πάλι μάλλον δεν καταλαβαίνετε τι λέω... Η Huawei, όπως αναφέρεις πχ, στο μόνο κλάδο που έχει να δείξει έρευνα και δημιουργία είναι στο 5G, πουθενά αλλού... Όλα τα άλλα είναι αγορασμένα από άλλους μη κινέζους δημιουργούς/κατασκευαστες, γι' αυτό και την πήγε σερπατίνα όταν ο τραμπ της έκανε μπαν...

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, selin323 είπε

to μηλο φτιαχνει 3κιν το  sammy 103 .......α

Και 3 μήνες μετά την κυκλοφορία, μπορείς με 680€ να διαλέξεις ανάμεσα σε

S10+ και iPhone XR.

Τεχνολογικα οι διαφορές είναι χαώδεις, αλλά έστω και μόνο για την τεράστια smoked οθοναρα αξίζει να πας S10+.

Αλλά βλέπεις, ακόμη υπάρχουν κακομοίρηδες που νομίζουν ότι με το μήλο θα έχουν πρεστιζ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...