nik416 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Παιδιά μια ερωτήσει αν καποιο παιδι ασχοληθεί με αρμολολογιμα πέτρας και μπορεί να μου πει. Θέλω να φτιάξω λάσπη σε κίτρινη ώχρα για να αρμολογισω δυο πετρινους τοίχους αντί για ασβέστη θα βάλω Α3 με οικοδομική ριτηνη και ίνες .το τσιμέντο και η αμμοςγια να βγει το χρωμα πρέπει να είναι άσπρα? για χρωματισμό να βάλω τσιμεντοχρωμα? Και αν ξέρει να μου πει αναλογίες για τα υλικά. Γιατί θα μαλαξω με παλαμι.
nik416 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, nik416 είπε Παιδιά μια ερωτήσει αν καποιο παιδι ασχοληθεί με αρμολολογιμα πέτρας και μπορεί να μου πει. Θέλω να φτιάξω λάσπη σε κίτρινη ώχρα για να αρμολογισω δυο πετρινους τοίχους αντί για ασβέστη θα βάλω Α3 με οικοδομική ριτηνη και ίνες .το τσιμέντο και η αμμοςγια να βγει το χρωμα πρέπει να είναι άσπρα? για χρωματισμό να βάλω τσιμεντοχρωμα? Και αν ξέρει να μου πει αναλογίες για τα υλικά. Γιατί θα μαλαξω με παλαμι.
nik416 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, nik416 είπε Παιδιά μια ερωτήσει αν καποιο παιδι ασχοληθεί με αρμολολογιμα πέτρας και μπορεί να μου πει. Θέλω να φτιάξω λάσπη σε κίτρινη ώχρα για να αρμολογισω δυο πετρινους τοίχους αντί για ασβέστη θα βάλω Α3 με οικοδομική ριτηνη και ίνες .το τσιμέντο και η αμμοςγια να βγει το χρωμα πρέπει να είναι άσπρα? για χρωματισμό να βάλω τσιμεντοχρωμα? Και αν ξέρει να μου πει αναλογίες για τα υλικά. Γιατί θα μαλαξω με παλαμι. Έχει δίκιο μάρμαρο αντί για άμμο Αναλογίες ίδιες το μάρμαρο με την άμμο Ξέρεις θέλω να βγει το χρώμα και να μην σκάσουν οι αρμοιγιαυτο βάζω και υποκατάστατο ασβεστη Επειδή θα κάνω βαθιά αρμολογυση ένα αντικαστησω το μείγμα αντί για άμμο μάρμαρο τι υλικό θα είναι υσχηρο? Γιατί θέλω και να δέσουν οι πέτρες όχι έξω κούκλα και μέσα πανουκλα
nik416 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μπορείς να πεις την συνταγη μάστορα για αρμολογηση φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα