Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια ερωτήσει αν καποιο παιδι ασχοληθεί με αρμολολογιμα πέτρας και μπορεί να μου πει. Θέλω να φτιάξω λάσπη σε κίτρινη ώχρα για να αρμολογισω δυο πετρινους τοίχους αντί για ασβέστη θα βάλω Α3 με οικοδομική ριτηνη και ίνες .το τσιμέντο και η αμμοςγια να βγει το χρωμα πρέπει να είναι άσπρα? για χρωματισμό να βάλω τσιμεντοχρωμα? Και αν ξέρει να μου πει αναλογίες για τα υλικά. Γιατί θα μαλαξω με παλαμι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nik416 είπε

Παιδιά μια ερωτήσει αν καποιο παιδι ασχοληθεί με αρμολολογιμα πέτρας και μπορεί να μου πει. Θέλω να φτιάξω λάσπη σε κίτρινη ώχρα για να αρμολογισω δυο πετρινους τοίχους αντί για ασβέστη θα βάλω Α3 με οικοδομική ριτηνη και ίνες .το τσιμέντο και η αμμοςγια να βγει το χρωμα πρέπει να είναι άσπρα? για χρωματισμό να βάλω τσιμεντοχρωμα? Και αν ξέρει να μου πει αναλογίες για τα υλικά. Γιατί θα μαλαξω με παλαμι.

IMG_20190801_144745.jpg

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nik416 είπε

Α3-ΥΠΟΚΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ-ΑΣΒΕΣΤΗ-600x600 (1).jpg

Έχει δίκιο μάρμαρο αντί για άμμο 

Αναλογίες ίδιες το μάρμαρο με την άμμο 

Ξέρεις θέλω να βγει το χρώμα και να μην σκάσουν οι αρμοιγιαυτο βάζω και υποκατάστατο ασβεστη

Επειδή θα κάνω βαθιά αρμολογυση ένα αντικαστησω το μείγμα αντί για άμμο μάρμαρο τι υλικό θα είναι υσχηρο? Γιατί θέλω και να δέσουν οι πέτρες όχι έξω κούκλα και μέσα πανουκλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...