Philippe Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Το πού θα σου βρουν να μείνεις είναι σημαντικό. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι που έχω υπόψη μου μένουν μαζί με άλλους συναδέλφους τους σε υπόγεια. Άσχημες συνθήκες. Tips έχει καλά, ειδικά τα τελευταία χρόνια που γίνεται χαμός από Άραβες, Τούρκους κλπ. Πάντως εκτός από τα γνωστά λαμόγια, υπάρχουν και αρκετοί σοβαροί επιχειρηματίες στο νησί, οι οποίοι επενδύουν στο προσωπικό τους. 1
Mobid Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Καταρχάς είναι αργά για φέτος να πας οπότε μιλάμε για του χρόνου . Μάθε να φτιάχνεις καφέ τώρα τον χειμώνα έστω λίγο σε κάνα μαγαζάκι της πλάκας λίγο σέρβις . Φτιάχνεις βιογραφικό το στέλνεις παντού σε όλες τις αγγελίες για νησιά στείλε βρε παιδί μου ( ξενοδοχείο θα σου πρότεινα ) αυτά θα τα κάνεις από αρχές Απριλίου . Θα δέχεσαι τηλέφωνα σημείωσε τα όλα λευτα , ώρες κτλπ και πήγενε εκεί που θα νοιώσεις καλύτερα , σου προτείνω εξαρχής να ρωτήσεις άμα το δωμάτιο που θα σου δώσουν διαθέτει κλιματιστικό η τουλάχιστον είναι δροσερό .Η δικιά μου γνώμη ψάξε κάτι για Πάρο , Μύκονο , Σαντορίνη . Εγώ δούλευα 8 ωρο σε ποολ μπαρ (καφε-ποτα - κοκτέιλς) δικό μου δωμάτιο με αιρκοντίσιον και έπαιρνα 1100 ευρώ βέβαια στην πρώτη σεζόν γύρισα με τον τελευταίο μισθό . Νομίζω σε βοήθησα ότι παραπάνω θες για σεζόν ρώτα με και θα σε βοηθήσω . 1
dmyl Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 μετα απο πολλες εμπειριες πολυ δικων μου ανθρωπων , το να κανεις σκληρη οικονομια και να παζαρευεις καθε μερα τη ψυχικη σου υγεια για αν θα κατσει καποιο μεγαλο μπουρμπουαρ και φθασει και σε εσενα κατι δεδομενου οτι υπαρχει και εκει επετηριδα με αετονυχηδες και παλαιοτερους στα κολπα απο εσενα που θα λιμαινονται και το δικο σου κοπο και στο τελος επιστρεψεις αρχες Νοεμβρη στο σπιτακι σου με κανα 2000-3000 ευρω κομποδεμα δεν νομιζω οτι αξιζει. καλυτερα γινε μαγκακος στον τοπο σου πιανντας καποιο καλο ποστο στα τοπικα μαγαζια της περιοχης σου και μετα σκεψου αν μπορεις να πας σεζον. μην γελιομαστε 18χρονων ειναι καποιος παιδι για να μπορει να προσφερει υπηρεσιες υψηλου επιπεδου οπου θα ανταμοιφτουν και με καποιο μπουρμπουαρ. κατσε εκει που εισαι η συμβουλη μου και ασχολησου με κατι λιγοτερο αερτζιδικο. Μπορεις αν θελεις να περιμενεις και το πασοκ! Φιλικα μαθε που πας να μπλεξεις. Υ.Γ. https://www.athensvoice.gr/politics/555806_sto-nisi-gia-ti-sezon 1
SuperIplaev Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Στις 2/8/2019 στις 2:30 ΠΜ, Mobid είπε Καταρχάς είναι αργά για φέτος να πας οπότε μιλάμε για του χρόνου . Μάθε να φτιάχνεις καφέ τώρα τον χειμώνα έστω λίγο σε κάνα μαγαζάκι της πλάκας λίγο σέρβις . Φτιάχνεις βιογραφικό το στέλνεις παντού σε όλες τις αγγελίες για νησιά στείλε βρε παιδί μου ( ξενοδοχείο θα σου πρότεινα ) αυτά θα τα κάνεις από αρχές Απριλίου . Θα δέχεσαι τηλέφωνα σημείωσε τα όλα λευτα , ώρες κτλπ και πήγενε εκεί που θα νοιώσεις καλύτερα , σου προτείνω εξαρχής να ρωτήσεις άμα το δωμάτιο που θα σου δώσουν διαθέτει κλιματιστικό η τουλάχιστον είναι δροσερό .Η δικιά μου γνώμη ψάξε κάτι για Πάρο , Μύκονο , Σαντορίνη . Εγώ δούλευα 8 ωρο σε ποολ μπαρ (καφε-ποτα - κοκτέιλς) δικό μου δωμάτιο με αιρκοντίσιον και έπαιρνα 1100 ευρώ βέβαια στην πρώτη σεζόν γύρισα με τον τελευταίο μισθό . Νομίζω σε βοήθησα ότι παραπάνω θες για σεζόν ρώτα με και θα σε βοηθήσω . Θέλει αρκετό πλούσιο βιογραφικό έτσι ώστε να σε πάρουν σε αυτά τα νησιά;;;
xristfount Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδη πολλα ακουσα εδω μεσα θα σου πω την δικια μου εμπειρια...Δουλευω στην Μυκονο απο 18 χρονων μολις τελειωσα το λυκειο χωρις καμια προυπηρεσια χωρις τιποτα φετος θα παω για 6 συνεχομενη χρονια που αυτο σημαινει οτι τα λεφτα ειναι παραπανω απο καλα και πολλες φορες δεν χρειαζεται να δουλεψω και τον χειμωνα που γυριζω πισω.Οσο αφορα την στεγη ασφαλεια και διατροφη οι πιο πολλοι εργοδοτες δινουν ποτε δεν εχω πληρωσει για κατι τετοιο και τις 6 συνεχομενες σεζον σε 2 διαφορετικα μαγαζια.Επισης δεν ξερω τι λενε απο πανω αλλα Μυκονο Σαντορινη και αλλα νησια εχουν παρα πολυ καλα βραβευμενα εστιατορια και ξενοδοχειο που μετρανε στο βιογραφικο και θα μαθεις παρα πολλα στο κομματι της εστιασης και ξενοδοχειου.Αν κοιτας να ασχοληθεις με αυτο σοβαρα εγω σου λεω αξιζει η προσπαθεια να πας και να βγαλεις μια τουριστικη σχολη και ναι οντως οι ωρες ειναι πολλες και χωρις ρεπο σε καποιες περιπτωσεις αλλα ο καθενας κανει την επιλογη του οπως θα εκανε και σσ οπιαδηποτε αλλη δουλεια Επεξ/σία 9 Μαΐου 2021 από xristfount 5
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, xristfount είπε Επειδη πολλα ακουσα εδω μεσα θα σου πω την δικια μου εμπειρια...Δουλευω στην Μυκονο απο 18 χρονων μολις τελειωσα το λυκειο χωρις καμια προυπηρεσια χωρις τιποτα φετος θα παω για 6 συνεχομενη χρονια που αυτο σημαινει οτι τα λεφτα ειναι παραπανω απο καλα και πολλες φορες δεν χρειαζεται να δουλεψω και τον χειμωνα που γυριζω πισω.Οσο αφορα την στεγη ασφαλεια και διατροφη οι πιο πολλοι εργοδοτες δινουν ποτε δεν εχω πληρωσει για κατι τετοιο και τις 6 συνεχομενες σεζον σε 2 διαφορετικα μαγαζια.Επισης δεν ξερω τι λενε απο πανω αλλα Μυκονο Σαντορινη και αλλα νησια εχουν παρα πολυ καλα βραβευμενα εστιατορια και ξενοδοχειο που μετρανε στο βιογραφικο και θα μαθεις παρα πολλα στο κομματι της εστιασης και ξενοδοχειου.Αν κοιτας να ασχοληθεις με αυτο σοβαρα εγω σου λεω αξιζει η προσπαθεια να πας και να βγαλεις μια τουριστικη σχολη και ναι οντως οι ωρες ειναι πολλες και χωρις ρεπο σε καποιες περιπτωσεις αλλα ο καθενας κανει την επιλογη του οπως θα εκανε και σσ οπιαδηποτε αλλη δουλεια Μπράβο. Γιατί εδώ μεσα ειναι ολοι αρνητικοί Επεξ/σία 9 Μαΐου 2021 από NikosKallithea 1
Daenerys. Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 @xristfount επιβεβαιώνω. Κατεβαίνω απο το 2018, δεν συγκρίνεται σε τιποτα με αλλα νησια ή Χαλκιδική που εχω κανει κ εκει σεζον...
k_w_t Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Στις 9/5/2021 στις 2:58 ΜΜ, NikosKallithea είπε Μπράβο. Γιατί εδώ μεσα ειναι ολοι αρνητικοί Στις 9/5/2021 στις 5:04 ΜΜ, Daenerys. είπε @xristfount επιβεβαιώνω. Κατεβαίνω απο το 2018, δεν συγκρίνεται σε τιποτα με αλλα νησια ή Χαλκιδική που εχω κανει κ εκει σεζον... Αρνητικοι στο θεμα νυχτας εχει διαφορα να λες παω στην μυκονο να δουλεψω σε club και αλλο σε Ξενοδοχειο- εστιατοριο κτλ...
PCharon Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Διαφωνώ με το 3&60 που ειπώθηκε (να μου πει παρακαλώ ποιός πήγε κι έπαιρνε βασικό μισθό). Χώρο είναι απίθανο να βρεις, οπότε μόνο αν βρεθεί εργοδότης που διαθέτει και χώρο σε εργαζόμενούς του (υπόψην ο χώρος αυτός συνήθως μοιράζεται με άλλους). Προσοχή, λέω τη λέξη «χώρο», μέχρι εκεί. Συμφωνώ πως οι εργοδότες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ποιότητα των υπηρεσιών κι άρα ζητούν και ανάλογη ικανότητα. Μη κάνεις σχέδια να βρεθείς πχ σε ξενοδοχείο ή καλό εστιατόριο αν είσαι άπειρος. Ίσως και να μην τα φας όλα τα λεφτά σου διότι είναι απίθανο να σου μένει πολύς χρόνος και δύναμη να τα φας. Το πόσα λεφτά θα φάει κάποιος είναι στο χέρι του εξάλλου, είναι στο χαρακτήρα του καθενός δεν έχει σημασία πού βρίσκεται. Προσωπικά χωρίς κάποιο γνωστό/συστάσεις δε βλέπω πιθανό να χωθείς μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα