Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε ολους, είμαι 18 ετών και στο μέλλον έχω σχέδια για να πάω σεζόν στο νησί των ανέμων, αρχικά ξεκίνησα να εργάζομαι σε νυχτερινο μαγαζί στα λαδαδικα της Θεσσαλονίκης ύστερα μου ήρθε η ιδέα να "πλουτισω" το βιογραφικό όπως να βγάλω πιστοποιημενο χαρτί ρωσικής γλώσσας, αφού ξέρω να γράφω να διαβάζω και να μιλαω εκτός αυτού και αγγλικής γλώσσας το proficiency, μετά έχω σκοπό να εργαστώ σε κάποιο άλλο νυχτερινο μαγαζί ως σερβιτόρος ή σέρβις στην Θεσσαλονίκη χωρίς μεροκάματο διότι δίσκο ακόμα δεν ξέρω ούτε σερβιτόρο ξέρω να κάνω(δουλεύω τωρα λάντζα σε νυχτερινο μαγαζί) θα ήθελα τις γνώμες σας, και αν είναι εφικτός αυτός ο τρόπος για να σε πάρουν πιο εύκολα στο νησί για σεζόν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλεις να δουλεύεις για 3.60, καλώς, πήγαινε Μύκονο. Λίγες επιχειρήσεις αξίζουν εκεί για λεφτά, παρόλο που τρως το ίδιο παλούκι σε όλες. 

Δες άλλο νησί/Χαλκιδική 

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Οποιος παει για σεζον σε τετοια μερη συνηθως γυρναει πισω και δεν του εχει μεινει τιποτα....

Οσα και να βγαλεις στην Μυκονο θα τα φας εκει στο τελος...

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ο άνθρωπος έχει κάποια μελλοντικά σχέδια τι σχέση έχει το ότι θα φαγωθούν εκεί τα χρήματα άλλο ρωτάω άλλο παίρνω για απάντηση 

• Confused 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SuperIplaev είπε

Όταν ο άνθρωπος έχει κάποια μελλοντικά σχέδια τι σχέση έχει το ότι θα φαγωθούν εκεί τα χρήματα άλλο ρωτάω άλλο παίρνω για απάντηση 

Οχι για το βιογραφικο σου δεν ειναι τιποτα η Μυκονος...

Εαν σκοπευεις να γινεις επαγγελματιας σερβιτορος ή μετρ θα σου προτεινα να πας σε σχολη τουριστικων επαγγελματων .

Να αφησεις μπουζουκια και club και κοιτα να πας σε καποιο καλο εστιατοριο για δουλεια..

Ξεκινα σαν βοηθος και αμα εχεις τις γνωσεις και τις γλωσσες που λες θα ανεβεις σιγα σιγα..

Μυκονος Σαντορινη Παρος κτλ ειναι για αρπαχτες...

Δεν πα να μιλας 6 γλωσσες και κρατας 14 πιατα στο καθε χερι... Η ξανθια με τα boobs θα κονομαει πιο πολλα απο σενα...

Εισαι 18 χρονων και κοιτα να βρεις κατι καλυτερο. Και στο λεω επειδη ειχα δουλεψει νυχτα πριν γεννηθεις...

• Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Οχι για το βιογραφικο σου δεν ειναι τιποτα η Μυκονος...

Εαν σκοπευεις να γινεις επαγγελματιας σερβιτορος ή μετρ θα σου προτεινα να πας σε σχολη τουριστικων επαγγελματων .

Να αφησεις μπουζουκια και club και κοιτα να πας σε καποιο καλο εστιατοριο για δουλεια..

Ξεκινα σαν βοηθος και αμα εχεις τις γνωσεις και τις γλωσσες που λες θα ανεβεις σιγα σιγα..

Μυκονος Σαντορινη Παρος κτλ ειναι για αρπαχτες...

Δεν πα να μιλας 6 γλωσσες και κρατας 14 πιατα στο καθε χερι... Η ξανθια με τα boobs θα κονομαει πιο πολλα απο σενα...

Εισαι 18 χρονων και κοιτα να βρεις κατι καλυτερο. Και στο λεω επειδη ειχα δουλεψει νυχτα πριν γεννηθεις...

επισης, αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις ολη σου τη ζωη με αυτο, ακομα και αν γλυκαθεις απο τα μαυρα φροντισε να κολλας ενσημα και να βαζεις κατι στην ακρη. για να μη βρεθεις οπως καποιος που ξερω, που εκανε αυτο μια ζωη και εβγαζε εκατομμυρια τις καλες εποχες της δραχμης και τα ετρωγε σε γκομενες και ιπποδρομους και τωρα μενει στο δρομο γιατι δε κολλησε ενσημα ουτε τα ελαχιστα για μια μειωμενη συνταξη. τωρα που εισαι νεος ειναι ευκολο, μετα απο καποια ηλικια δε θα σε παιρνουν ευκολα ουτε θα αντεχεις την ορθοστασια

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SuperIplaev είπε

Εδώ φίλε δεν είμαστε η γιαγιά και ο παππούς σου, εσύ ρωτάς και ο καθένας λέει ότι θέλει  από εμπειρίες και αποψη

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, duende είπε

επισης, αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις ολη σου τη ζωη με αυτο, ακομα και αν γλυκαθεις απο τα μαυρα φροντισε να κολλας ενσημα και να βαζεις κατι στην ακρη. για να μη βρεθεις οπως καποιος που ξερω, που εκανε αυτο μια ζωη και εβγαζε εκατομμυρια τις καλες εποχες της δραχμης και τα ετρωγε σε γκομενες και ιπποδρομους και τωρα μενει στο δρομο γιατι δε κολλησε ενσημα ουτε τα ελαχιστα για μια μειωμενη συνταξη. τωρα που εισαι νεος ειναι ευκολο, μετα απο καποια ηλικια δε θα σε παιρνουν ευκολα ουτε θα αντεχεις την ορθοστασια

Φίλε μου για να καταλάβεις δεν καπνίζω ούτε πίνω, οπότε έξοδα για αυτά δεν θα έχω όσο για τα χρήματα φυσικά θα τα βάζω στην άκρη, έχω σκοπό να δουλέψω σκληρά 5-6 χρόνια και μετά να βοηθήσω την οικογένεια να ανοίξουμε μια επιχείρηση μαζί, εκτος αυτού ξέρω ότι στο νησί έχει πολυ καλά πουρμπουαρ οπότε και αυτά θα πηγαίνουν στην άκρη, δεν έχω διάθεση να τα ξοδέψω κάπου πάρα να τα επενδύσω κάπου με σωστό τρόπο έτσι ώστε να έχω να ξοδεύω μετά 

Επεξ/σία από SuperIplaev
  • Like 1
Δημοσ.

Το δυσκολότερο στη Μύκονο και οχι μόνο είναι να βρεις στέγη

Οπότε αν κλείσεις με κάποιον φρόντισε να σου παρέχει και κάποιο χώρο για να μένεις, να κοιμάσαι

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το δυσκολότερο στη Μύκονο και οχι μόνο είναι να βρεις στέγη

Οπότε αν κλείσεις με κάποιον φρόντισε να σου παρέχει και κάποιο χώρο για να μένεις, να κοιμάσαι

Έχω διαβάσει άρθρα  όντως έτσι είναι, το έχω στον νου μου 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, SuperIplaev είπε

Φίλε μου για να καταλάβεις δεν καπνίζω ούτε πίνω, οπότε έξοδα για αυτά δεν θα έχω όσο για τα χρήματα φυσικά θα τα βάζω στην άκρη, έχω σκοπό να δουλέψω σκληρά 5-6 χρόνια και μετά να βοηθήσω την οικογένεια να ανοίξουμε μια επιχείρηση μαζί, εκτος αυτού ξέρω ότι στο νησί έχει πολυ καλά πουρμπουαρ οπότε και αυτά θα πηγαίνουν στην άκρη, δεν έχω διάθεση να τα ξοδέψω κάπου πάρα να τα επενδύσω κάπου με σωστό τρόπο έτσι ώστε να έχω να ξοδεύω μέρα 

Φιλε μου με ολο το συμπαθιο σε τετοιες ειδους δουλειες στην Ελλαδα του σημερα  και ειδικα σε τετοια νησια με αυτο το κοστος ζωης καλοκαιρινους μηνες με αυτους τους μισθους που παιζουν ουτε για αστειο τα λεφτα στην ακρη.Και δυστυχως ουτε η σκληρη δουλεια εχει ιδιαιτερη σημασια πλεον.Και τα "πολυ καλα πουρμπουαρ" ειναι πολυ σχετικο.Στο λεω επειδη εισαι 18χρονος και θα σου ερθει η προσγειωση αποτομα.

• Like 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, SuperIplaev είπε

Φίλε μου για να καταλάβεις δεν καπνίζω ούτε πίνω, οπότε έξοδα για αυτά δεν θα έχω όσο για τα χρήματα φυσικά θα τα βάζω στην άκρη, έχω σκοπό να δουλέψω σκληρά 5-6 χρόνια και μετά να βοηθήσω την οικογένεια να ανοίξουμε μια επιχείρηση μαζί, εκτος αυτού ξέρω ότι στο νησί έχει πολυ καλά πουρμπουαρ οπότε και αυτά θα πηγαίνουν στην άκρη, δεν έχω διάθεση να τα ξοδέψω κάπου πάρα να τα επενδύσω κάπου με σωστό τρόπο έτσι ώστε να έχω να ξοδεύω μετά 

Εισαι 18 χρονων....

Και εγω στα 18 δεν επινα δεν καπνιζα δεν χαλαγα λεφτα....

Επιασα δουλεια στα 20  σε ενα ξενυχταδικο (τυπου after) με 12.000δρχ νυχτοκαματο το 1998. + τα τιπς... 

Καθαριζα πολλα λεφτα για την εποχη..

Ειχαμε και ΠΑΣΟΚ τοτε και καναμε σαϊτες με τα πεντοχιλιαρα....

Και υστερα τι εμεινε τιποτα ?

Σχολαγες και πηγαινες αλλου σε πιο μεγαλο afterαδικο. 

Μετα για  βρωμικο και εαν χτυπαγες και κανενα καλο γκομενακι σε χοτελι...

Γυρναγες σπιτι και απο  τα 15.000 δρχ σου εμενε με το ζορι κανενα πεντοχιλιαρο..

Μεινε μακρυα απο νυχτα φιλικα στο λεω....

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχουν μαγαζιά σεζον που παίζουν ΠΟΛΛΑ λεφτα σε τιπς. βασικα ειναι το πιο σημαντικο που πρεπει να μαθεις πριν πας σε μαγαζι. ο μισθος δεν εχει τοση σημασια, το σπιτι και τα τιπς εχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Για να πδρεις καλο τιπ πρεπει να δωσεις κατι....οι εφημεριδες δεν αναφερονται στο κατι, μονο στο τιπ. Αν αντεχεις προχωρα, θα βγαλεις πολλα. Μυκονος μονο για πελατεια.

• Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...