notist Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Καλημέρα. Πήρα μια arielli 32 smart από το προηγούμενο newsletter του e shop,βασικά για το εξοχικό, με την σκέψη να την φέρνω τον χειμώνα στην Αθήνα. Εχθές λοιπόν την δοκίμασα για να δω αν αξίζει να την φέρνω πίσω το χειμώνα, αλλά μάλλον μπα εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Η εικόνα για τα λεφτά της καλή είναι. Τις έβαλα καλώδιο Ethernet και έπαιξα μέσω kodi από το nas synology ντοκιμαντέρ και ταινίες χωρίς σπασίματα. Σύνδεσα τον υπολογιστή με hdmi μέτρια πράγματα. Εντάξει λογικό αφού είναι hd ready με ανάλυση 1366×768 ενώ η κάρτα γραφικών μου 1050ti πάει ψηλότερα αλλά η arielli δεν μπορεί. Εκεί που κόλλησα είναι ότι στο Netflix ενώ έβαλα τους κωδικούς,όταν το κλείνω και το ανοίγω τους ζητάει πάλι. Το δοκίμασα 3 φορές. Στο μενού επιλογής ταινίας πάνω κάτω πάει με το κουμπί CH των καναλιών, δεξιά αριστερά δεν έχω βρει και πάω με το κουμπί mouse. Στο kodi έβαλα το grecotm wizard και το gkobu build. Τα σεταρα όλα κανονικά είδα έβαλα το nas στα αγαπημένα και το έκλεισα. Τα ίδια έχω κάνει και σε ένα mi box s που έχω και δουλεύει μια χαρά. Προς έκπληξη μου όταν άνοιξα ξανά το kodi είχαν χαθεί όλα!!! Να σημειώσω ότι τα apps κατεβαίνουν από το aptoide που έχει εγκατεστημένο. Μήπως φταίει η έκδοση Android 7 που έχει? Η ζητάω πολλά? Ευχαριστώ.
zx1234r Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μάλλον ζητάς πολλά απο τη συγκεκριμένη τηλεόραση. Ενδέχεται να είναι έτσι ρυθμισμένη ώστε να μην κρατάει τίποτα αποθηκευμένο λόγω μικρής χωρητικότητας και στο restart να τα σβήνει. Γενικά πάντως, μην πολυβασίζεσαι σε καμία τηλεόραση για τέτοιες δυνατότητες. Καλύτερα να βάζεις ένα android tv box και εκεί να κάνεις τις δουλειές σου. 1
notist Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, zx1234r είπε Μάλλον ζητάς πολλά απο τη συγκεκριμένη τηλεόραση. Ενδέχεται να είναι έτσι ρυθμισμένη ώστε να μην κρατάει τίποτα αποθηκευμένο λόγω μικρής χωρητικότητας και στο restart να τα σβήνει. Γενικά πάντως, μην πολυβασίζεσαι σε καμία τηλεόραση για τέτοιες δυνατότητες. Καλύτερα να βάζεις ένα android tv box και εκεί να κάνεις τις δουλειές σου. Χαχαχα το είπα και εγώ. Είχα σκεφτεί μπας και το χειμώνα έπαιζε στο παιδικό. Πάντως από τα 8gb που έχει χωρητικότητα με εγκατεστημένο Netflix και kodi είχε άλλα 4gb διαθέσιμο. Έλεγα να αποφύγω τα πολλά κοντρόλ αλλά τελικά θα πάρω μια full hd με mi box s και τέλος αυτά τα παιδικά θέματα.
zx1234r Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, notist είπε Χαχαχα το είπα και εγώ. Είχα σκεφτεί μπας και το χειμώνα έπαιζε στο παιδικό. Πάντως από τα 8gb που έχει χωρητικότητα με εγκατεστημένο Netflix και kodi είχε άλλα 4gb διαθέσιμο. Έλεγα να αποφύγω τα πολλά κοντρόλ αλλά τελικά θα πάρω μια full hd με mi box s και τέλος αυτά τα παιδικά θέματα. Ναι η rom του μπορεί να είναι οκ αλλά αν δεν έχει αρκετή ram, ενδέχεται να το κάνει αυτό. Επίσης υπάρχει και το σενάριο έτσι να είναι ρυθμισμένη. Γενικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Είναι καλές για κάποιον φοιτητή ή κάποιον που έχει ξενοδοχείο ή airbnb. Μέχρι εκεί. Οτιδήποτε έξτρα, πρέπει να ανέβεις κατηγορία δυστυχώς. Πάρε το φθηνότερο android tv box και καθάρισες. Ακόμα και ένα fire tv stick είναι ό,τι πρέπει. Ένα 50ρικο έχουν ελλάδα και τα βρίσκεις και φθηνότερα. 1
notist Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Ναι η rom του μπορεί να είναι οκ αλλά αν δεν έχει αρκετή ram, ενδέχεται να το κάνει αυτό. Επίσης υπάρχει και το σενάριο έτσι να είναι ρυθμισμένη. Γενικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Είναι καλές για κάποιον φοιτητή ή κάποιον που έχει ξενοδοχείο ή airbnb. Μέχρι εκεί. Οτιδήποτε έξτρα, πρέπει να ανέβεις κατηγορία δυστυχώς. Πάρε το φθηνότερο android tv box και καθάρισες. Ακόμα και ένα fire tv stick είναι ό,τι πρέπει. Ένα 50ρικο έχουν ελλάδα και τα βρίσκεις και φθηνότερα. Ναι έχεις δίκιο. Ακόμη κι αν δεν την έχω για οθόνη του υπολογιστή λόγω ανάλυσης, ένα σενάριο που το είχα απορρίψει από την αρχή, είδα ότι στο Netflix αλλά και στο kodi όσο κράτησαν οι ρυθμίσεις τους , η εικόνα ήταν μέτρια. Ποιό πολύ ήθελα να καταλήξω ότι χρειάζομαι μια 27αρα για τον υπολογιστή και όχι την aoc 32 που έλεγα να βάλω, και μια full hd με tv box ως τηλεόραση. Νομίζω ότι ήταν ανέφικτο να τα συνδυάσω όλα με μια 32αρα arielli χαχαχα.
zx1234r Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, notist είπε Ναι έχεις δίκιο. Ακόμη κι αν δεν την έχω για οθόνη του υπολογιστή λόγω ανάλυσης, ένα σενάριο που το είχα απορρίψει από την αρχή, είδα ότι στο Netflix αλλά και στο kodi όσο κράτησαν οι ρυθμίσεις τους , η εικόνα ήταν μέτρια. Ποιό πολύ ήθελα να καταλήξω ότι χρειάζομαι μια 27αρα για τον υπολογιστή και όχι την aoc 32 που έλεγα να βάλω, και μια full hd με tv box ως τηλεόραση. Νομίζω ότι ήταν ανέφικτο να τα συνδυάσω όλα με μια 32αρα arielli χαχαχα. Ναι σε αυτές τις περιπτώσεις ό,τι κερδίζεις σε κόστος αρχικής αγοράς, το δίνεις μετά για τα έξτρα. Πάρε κάτι ελαφρώς καλύτερο για να είσαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα