leonidas_fs Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 19 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Γενικά στην seedrs υπάρχουν αρκετές εταιρίες απο Ευρώπη που μπαίνουν στον κλάδο της αγοράς πώλησης μετοχών. Για την ώρα δεν θα εμπιστευόμουν καμία απο αυτές. Απο στην άλλη στην robinhood δεν μπορείς να αγοράσεις μέρος μετοχής, αλλά ολόκληρη μετοχή. Το robinhood δυστηχώς δεν παίζει στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Το robinhood δυστηχώς δεν παίζει στην Ελλάδα. Παίζει το Degiro όμως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gthe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Η revolut το έχει γυρίσει σε κάτι τελείως διαφορετικό από ότι οι άλλες fintech τράπεζες. Στο uk πάντως, την πατρίδα των fintech, δεν την προτιμάει ο κόσμος, γιατί είναι από τις λίγες που αρνείται να μπει στην ομπρέλλα του FSCS. Κυριαρχεί η monzo και η starling. Φαντάζομαι τώρα για επενδυτικές κινήσεις, λίγοι θα προτιμήσουν να βάλουν σοβαρά ποσά σε μια τέτοια τράπεζα. Για μικρά ποσά ... οκ είναι όντως πρακτική. Πάντως το commission μιας κανονικής επενδυτικής θυρίδας στο nasdaq δεν είναι πάνω από 4-5 δολλάρια για συναλλαγές 5ψήφιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyboyk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Δηλαδή υπαρχουν άτομα εδώ μέσα που θα τους ενδιέφερε τον εν λόγω θέμα; Χωρίς παρεξήγηση, δε το λέω για να ειρωνευτω, αλλά αν όντως υπάρχουν, τότε ουάου! Respect re! 😎 εγω παντος ηδη κανω trading currency με 3 διαφορετικες καρτες οσο οριο ειναι χωρις χρεωση τα 6000 καθε μηνα..βεβαια δεν ειναι κ τοσο χωρις χρεωση γιατι πχ οταν πουλας στο 1 ευρω την συγκεκρινη στιγμη η τιμη ειναι 1.0003 αρα βγαζει η revolut απο αυτες τις διαφορες στην τιμη.ετσι θα κανει και στις μετοχες βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR-HERMIT Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 κατσε για να καταλαβω κατεβαζω εφαρμογη στελνω λεφτα στον λογαριασμο μου στο rev και ειμαι ετοιμος να.. 1)αγορασω οσες μετοχες θελω? 2)να κανω μεχρι 3 η 8 αγοροπολεισιες μετοχων χωρις χρεωσει? μεταλαμπαδευστε την γνωση σας ω σοφοι (im noob) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j2k Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Το τυρι ειναι αυτο η μηδενικη προμηθεια η φακα ειναι αλλου. Πχ θα εχει η revolut db με stocks μικροεπενδυτων θα μπορει να κανει προφιλ και με αλγοριθμους τεχνητης νοημσυνης να προβλεπει μελλοντικες τιμες μετοχων? Αυτοι εχουνε σκοπο για χοντρες μπαζες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Στις 1/8/2019 στις 8:34 ΜΜ, GR-HERMIT είπε κατσε για να καταλαβω κατεβαζω εφαρμογη στελνω λεφτα στον λογαριασμο μου στο rev και ειμαι ετοιμος να.. 1)αγορασω οσες μετοχες θελω? 2)να κανω μεχρι 3 η 8 αγοροπολεισιες μετοχων χωρις χρεωσει? μεταλαμπαδευστε την γνωση σας ω σοφοι (im noob) επενδυτες εδω εχουμε ακομα τα βαρουφακεια Cap@tes Control . Θεωρεισαι τρομοκρατης με προεδρικο διαταγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llabros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Revolut vs Degiro κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futurewinter67 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Γνωρίζει κάποιος τι παίζει γενικότερα με τις πλατφόρμες.. Αν κάποιο παιδί ασχολείται θα χαρώ χωρίς να κουράσω, να τα πούμε και τηλ να μ πει 2 πράγματα.. (Ήμουν παλιός ''παίχτης'' 2000-2006) και τώρα που πήγα να ασχοληθώ ξανά (μικροποσά κυρίως) βλέπω η τεχνολογία προχωράει... π.χ. κάνω δοκιμαστικό εδω και 5 μέρες στο 500plus και δεν αντιλαμβάνομαι τις νυχτερινές χρεώσεις κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα