Rpanagos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 @manos89 δείτε και το nissan Micra. Καλά σου βρίσκει 2-3 γιατί έχεις τικαρει ένα κάρο πράγματα που πόλοι πωλητές δεν συμπεριλαμβάνουν καν στην αγγελία τους..οπότε σου ξεφεύγουν πολλά που έχουν τα χαρακτηριστικά που θες
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, jmmys είπε Λίγο off topic,αλλά στα συγκεκριμένα BMW μονο runflat ελαστικά μπαινουν; Μπαίνουν και απλά αλλά αφενός δε θα λειτουργεί το tpms και αφετέρου εάν πάθεις λάστιχο με μεγάλη ταχύτητα (οπωσ Έπαθα εγώ και ευτυχώς είχα runflat) θα σκοτωθείς... επισης δεν έχει γρύλο και ρεζέρβα ούτε χώρο για να μπουν
calico Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Αφήστε τα κουρέλια και πάρτε καινούριο Hyundai i20. Μεταχειρισμένο = συνεργείο.
thanasisxask Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, stefanospf είπε Στην ίδια ακριβώς θέση είμαι και με την κοπέλα μου. Θέλει να αγοράσει μεταχειρισμένο στα 6.000 και έχει βάλει στο μάτι ενα fiesta του 10' 1.400 κυβ. πετρέλαιο απο έμπορο Προσπαθώ να την μεταπείσω αλλα θέλει να πάει να το δεί απο κοντά τι θα συμβουλευατε να ρωτησω τον εμπορο για να μπορεσω να καταλαβω,οσο γινεται βεβαια,σε τι κατασταση βρισκεται το αμαξι περα απο τον ελεγχο μηχανικου; Ότι και να τον ρωτήσεις θα σου πει ότι είναι άψογο! Φυσικά και δεν θα τον πιστέψεις πρέπει να το τσεκάρει και ο μηχανικός. Έχω κάνει 400 km για ένα "άψογο" και "ατρακαριστο" αυτοκίνητο το οποίο είχε δύο άσχημα τρακαρισματα 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, paylidis είπε To Corsa βγάζει προβλήματα (πχ καδένα) πήγαινε για φιέστα είναι αθάνατο. αυτο δεν ηταν προβλημα στα Corsa C? Απο D και μετα λυθηκε νομιζω. Οχι?
paylidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 47 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αυτο δεν ηταν προβλημα στα Corsa C? Απο D και μετα λυθηκε νομιζω. Οχι? Τις ίδιες ασθένειες έχει κ το d
turbat0s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, calico είπε Αφήστε τα κουρέλια και πάρτε καινούριο Hyundai i20. Μεταχειρισμένο = συνεργείο. Καινούριο με τίποτα. Σε μεταχειρισμένο νομίζω βρίσκει άνετα 2010 προσεγμένο και γλιτώνει ζημιές και μαστόρια.
raflas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/23237787/ 1
manos89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Να πω για την ιστορία ότι πήρε το Fiesta. Όσο ωραίο και να ήταν το Corsa, ήταν πιο ακριβό και ακούσαμε και τις συμβουλές όλων εδώ μέσα που λέγαν ότι τα fiesta είναι αθάνατα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, manos89 είπε ακούσαμε και τις συμβουλές όλων εδώ μέσα που λέγαν ότι τα fiesta είναι αθάνατα μόλις πας συνεργείο πρώτη φορά θέλουμε και update. Kαλοτάξιδο
manos89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Xacti είπε μόλις πας συνεργείο πρώτη φορά θέλουμε και update. Kαλοτάξιδο Ευχαριστούμε. Το πήγαμε για έλεγχο πριν την αγορά και για service θα το πάμε Πέμπτη ή Παρασκευή. Θα ενημερώσω. Να πω την αλήθεια με έψησες για την 116 πάντως :P. Όταν έρθει η ώρα να αγοράσω εγώ θα ανοίξω ξανά τόπικ Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από manos89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα