Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχω ψάξει για κάμποσο χρόνο στο Internet και δεν έχω βρει άκρη, είπα να φτιάξω thread εδώ.

Οπως έγραψα και στον τίτλο, σκέφτομαι την πιθανότητα να πάρω μία δεύτερη κάρτα Vega 56 για δυνατότητες Crossfire, για προσωπική περιέργεια κυρίως. Εχω ήδη μία Vega 56 με BIOS Vega 64, και αν αποφασίσω να κάνω το βήμα, έχω σχέδιο να αναβαθμίσω και το τροφοδοτικό σε τουλάχιστον 850W 80 Plus Gold για την ησυχία μου κυρίως (έχω ένα 730W 80 Plus Bronze τώρα, το Thermaltake Smart SE). Οι κάρτες θα είναι reference για την αποφυγή ταίζματος ζεστού αέρα από την κάτω κάρτα στην πάνω, με σχέδιο στο backburner για υδρόψυξη. Θορυβώδες, αλλά όλα έχουν το use case τους.

Η απορία μου είναι ως εξής: πόσο αξίζει; Καταλαβαίνω ότι θα δουλεύει μόνο για παιχνίδια που το υποστηρίζουν και τα τελευταία το έχουν παρατήσει, αλλά όπως είπα, είναι κυρίως για περιέργεια, και τα παιχνίδια που παίζω δεν είναι και τα τελευταία, και είμαι πρόθυμος να δουλέψω λίγο για να δουλέψει κανονικά το Crossfire. Κύριος στόχος είναι 4K 60fps (και την ικανοποίηση της προσωπικής μου περιέργειας).

Δημοσ.

Το "η περιέργεια σκότωσε τη γάτα" ταιριάζει γάντι στην περίπτωση σου.

Ρωτάς εάν αξίζει μια τέτοια αγορά ενώ γνωρίζεις τα μειονεκτήματα. 

Κράτα την καρτουλα σου μέχρι το φθινόπωρο και τα Χριστούγεννα πάνε πάρε μία 5700ΧΤ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...