Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ff7lucas είπε

τώρα εσύ μας έγραψες την συλλογή σου να φανταστώ, γιατί άμα γράφεις για KNACK - TETRIS και SPIDERMAN που είναι σαν να παίζεις το   ΒΑΤΜΑΝ στο 360...

Δεν έχω κανένα  απο τα 3 αλλά είναι exclusives που αξίζουν.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Saloufas είπε

Δηλαδή με 429€ ζεστά μαρούλια μπορείς σήμερα (2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του xbox1x) να φτιάξεις pc που να έχει 8core soc, 6trflop gpu power, 12GB GDDR5 για memory subsystem, Ultra HD Blu-ray optical drive, 1ΤΒ HDD, Ασύρματο gamepad, δώρο στην συσκευασία 2 αποκλειστικούς τίτλους και 1 μήνα δωρεάν συνδρομή? όλα αυτά σε ένα όμορφο minimal πακέτο για το σαλόνι?   Μήπως κάτι σου ξέφυγε στο μέτρημα με τα μαρούλια?

Τα έχουμε πει, το pc έχει αρχικό μεγάλο κόστος αλλά δεν τα μετράμε έτσι. Η σωστή μέτρηση είναι τι θα σου κοστίσει σε βάθος 5 ετών με δεδομένο ότι αγοράζεις κάθε μήνα ένα παιχνίδι. Στο pc τα παιχνίδια είναι φθηνότερα με περισσότερες επιλογές αγοράς και ταυτόχρονα δεν χρειάζεσαι έξτρα συνδρομή για το multi-player αν ενδιαφέρεσαι. Σε βάθος 5 ετών λοιπόν θα έχεις κερδίσει μπόλικα στην τσέπη σου. 

Τα χρήματα που θα έχεις κερδίσει μπορείς να τα ρίξεις σε νέα GPU ή άλλες αναβαθμίσεις για να είσαι πάντα μπροστά από οποιαδήποτε κονσόλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, tempo είπε

ευχαριστώ φίλε μου, εδώ νομίζω ότι υπερτερεί το xbox με το game pass. Έχεις αξιολογότατους τίτλους (όχι μόνο αποκλειστικούς) με ένα μικρό αντίτιμο.....νομίζω ότι για κάποιον που θέλει να έχει αρκετούς τίτλους (για να παίζει λίγο απο όλα) και δεν έχει διάθεση να δίνει τα 50άρικα το xbox είναι μονόδρομος.

Που τα οποία μπορείς να τα πουλήσεις κατευθείαν και να τα παίξεις με 10-15€ το ένα

Όσοι βλέπεις που αγοράζουν preorder και day one στα 70 στην χειρότερη το έχουν πουλήσει 50 μετά τον τερματισμό του και ο επόμενος πάλι..

Αυτό γίνεται συνήθως έξω που μένω και υπάρχει μεγάλη βάση χρηστών

Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που οι κονσολαδες δεν θέλουν ψηφιακή μορφή παιχνιδιών

Επεξ/σία από Superuser
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Saloufas είπε

Δηλαδή με 429€ ζεστά μαρούλια μπορείς σήμερα (2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του xbox1x) να φτιάξεις pc που να έχει 8core soc, 6trflop gpu power, 12GB GDDR5 για memory subsystem, Ultra HD Blu-ray optical drive, 1ΤΒ HDD, Ασύρματο gamepad, δώρο στην συσκευασία 2 αποκλειστικούς τίτλους και 1 μήνα δωρεάν συνδρομή? όλα αυτά σε ένα όμορφο minimal πακέτο για το σαλόνι?   Μήπως κάτι σου ξέφυγε στο μέτρημα με τα μαρούλια?

Εδώ σε έχω https://ethercalc.org/52vgarmsbgf7

8 πυρίνες
16GB RAM
1TB HDD
Τα Teraflops είναι μία ψεύτικη μονάδα που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές κονσολών για να σου πουλήσουν ωμή επεξεργαστική δύναμη που δεν σε αφορά στα παιχνίδια.

Δεν έχει τα παιχνίδια και το blu-ray αλλά ποιος χρησιμοποιεί οπτικά μέσα εν έτη 2019; Θα προτιμούσα βέβαια να μην είχα θυσιάσει τον SSD για να βάλω το χειριστήριο του XBox που τόσο επιθυμείς.

Και πιο φτηνό από το Xbone είναι και τα περισσότερα παιχνίδια τα παίζει σε 1080p αντίστοιχες επιδόσεις με το XboneX και σε 2-3 χρόνια μπορείς να σκάσεις άλλα ~200(αντί για 400φεύγα που έκανε η X έκδοση του XBone) και να πάρεις μία κάρτα γραφικών που θα απογειώσει τις επιδόσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GrandGamer είπε

Εδώ σε έχω https://ethercalc.org/52vgarmsbgf7

8 πυρίνες
16GB RAM
1TB HDD
Τα Teraflops είναι μία ψεύτικη μονάδα που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές κονσολών για να σου πουλήσουν ωμή επεξεργαστική δύναμη που δεν σε αφορά στα παιχνίδια.

Δεν έχει τα παιχνίδια και το blu-ray αλλά ποιος χρησιμοποιεί οπτικά μέσα εν έτη 2019; Θα προτιμούσα βέβαια να μην είχα θυσιάσει τον SSD για να βάλω το χειριστήριο του XBox που τόσο επιθυμείς.

Και πιο φτηνό από το Xbone είναι και τα περισσότερα παιχνίδια τα παίζει σε 1080p αντίστοιχες επιδόσεις με το XboneX και σε 2-3 χρόνια μπορείς να σκάσεις άλλα ~200(αντί για 400φεύγα που έκανε η X έκδοση του XBone) και να πάρεις μία κάρτα γραφικών που θα απογειώσει τις επιδόσεις.

1oν Αυτό το APU δεν είναι 8core. είναι 4core+4T.

2ον Η gpu που ενσωματώνει έχει 704 stream processors, and 16 ROPs. Μήπως τυχαίνει να ξέρεις τι είναι τα  αυτά τα νούμερα και πόσα έχει το xbox1x για να κάνεις την σύγκριση? 2560 stream processors, and 32 ROPs σου λέει κάτι το Νούμερο πέρα απο τα teraflop? 🤭

3ον Δεν έχει το 4k blue ray drive λέει και τα παιχνίδια😂 120€ τα παιχνίδια και άλλα τόσα το drive πάμε στα 640+, βάλε και πληκτρολόγια ποντίκια windows OS , wifi + blue tooth adapters, φτάσαμε τα 700+, άμα βάλουμε και μια πραγματική 6Tflop GPU 1660ti ή 1070 πάμε στο χιλιάρικο++++. Αλλά πρόλαβες βλέπω να ακυρώσεις κάθε μονάδα μέτρησης υπολογιστικής δύναμης που χρησιμοποιεί η παγκόσμια βιομηχανία με απλά και λιτά επιχειρήματα. 

Φυσικά ποιος Χριστιανός Χρησιμοποιεί σήμερα 4κ blue ray disks στο σαλόνι του στην 55αρα 4κ tv μαζί με το home cinema για να δει ταινίες ή για να κάνει install 100GB+ παιχνίδια από το Blue ray disk, κανείς.  :rolleyes:

Άστο γιατί έχεις μπερδέψει τα αυγά και τα μαρούλια στο μέτρημα, δεν βγαίνουν σου λέω.

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Saloufas είπε

1oν Αυτό το APU δεν είναι 8core. είναι 4core+4T.

2ον Η gpu που ενσωματώνει έχει 704 stream processors, and 16 ROPs. Μήπως τυχαίνει να ξέρεις τι είναι τα  αυτά τα νούμερα και πόσα έχει το xbox1x για να κάνεις την σύγκριση? 2560 stream processors, and 32 ROPs σου λέει κάτι το Νούμερο πέρα απο τα teraflop? 🤭

3ον Δεν έχει το 4k blue ray drive λέει και τα παιχνίδια😂 120€ τα παιχνίδια και άλλα τόσα το drive πάμε στα 640+, βάλε και πληκτρολόγια ποντίκια windows OS , wifi + blue tooth adapters, φτάσαμε τα 700+, άμα βάλουμε και μια πραγματική 6Tflop GPU 1660ti ή 1070 πάμε στο χιλιάρικο++++. Αλλά πρόλαβες βλέπω να ακυρώσεις κάθε μονάδα μέτρησης υπολογιστικής δύναμης που χρησιμοποιεί η παγκόσμια βιομηχανία με απλά και λιτά επιχειρήματα. 

Φυσικά ποιος Χριστιανός Χρησιμοποιεί σήμερα 4κ blue ray disks στο σαλόνι του στην 55αρα 4κ tv μαζί με το home cinema για να δει ταινίες ή για να κάνει install 100GB+ παιχνίδια από το Blue ray disk, κανείς.  :rolleyes:

Άστο γιατί έχεις μπερδέψει τα αυγά και τα μαρούλια στο μέτρημα, δεν βγαίνουν σου λέω.

Το γεγονός ότι μιλάμε για έναν Casual Gamer, ο οποίος προσπαθεί να αποφασίσει ποια πλατφόρμα θα αγοράσει στα 430€ για να παίζει κάνα παιχνίδι να περάσει η ώρα, και η απόφαση του θα είναι ότι θα πάρει το XboneX αντί για ένα PC με τα ίδια λεφτά, επειδή το XboneX τρέχει Custom AMD Jaguar με 2560 Shaders, 160 TMUs και 32 ROPs, με ξεπερνά. Το χιλιάρικο++++ δεν ξέρω πως το υπολόγισες δε αλλά μάλλον κάτι διαφορετικό έχεις στο μυαλό σου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GrandGamer είπε

Το γεγονός ότι μιλάμε για έναν Casual Gamer, ο οποίος προσπαθεί να αποφασίσει ποια πλατφόρμα θα αγοράσει στα 430€ για να παίζει κάνα παιχνίδι να περάσει η ώρα, και η απόφαση του θα είναι ότι θα πάρει το XboneX αντί για ένα PC με τα ίδια λεφτά, επειδή το XboneX τρέχει Custom AMD Jaguar με 2560 Shaders, 160 TMUs και 32 ROPs, με ξεπερνά. Το χιλιάρικο++++ δεν ξέρω πως το υπολόγισες δε αλλά μάλλον κάτι διαφορετικό έχεις στο μυαλό σου.

Να μην σε "ξεπερνά"  σαν άλλη Ντένη Μαρκορά. (κάνει και ομοιοκαταληξία)

Δέξου απλά ότι δεν ισχύει αυτό που είπες παραπάνω, μην αναφερθώ και σε άλλα μαργαριτάρια που είπες ότι με το pc των 400€ με μια gpu της τάξης 1050 που ενσωματώνει θα παίζεις 1080p/60fps με καλύτερη εμπειρία gaming από xbox1x,  ένα xbox1x το οποίο παίζει Forza 4k/60fps.  Έλα να σου βάλω LIve τα Forza 4 και 7 να δεις τι εστι πραγματική εμπειρία gaming.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Να μην σε "ξεπερνά"  σαν άλλη Ντένη Μαρκορά. (κάνει και ομοιοκαταληξία)

Δέξου απλά ότι δεν ισχύει αυτό που είπες παραπάνω, μην αναφερθώ και σε άλλα μαργαριτάρια που είπες ότι με το pc των 400€ με μια gpu της τάξης 1050 που ενσωματώνει θα παίζεις 1080p/60fps με καλύτερη εμπειρία gaming από xbox1x,  ένα xbox1x το οποίο παίζει Forza 4k/60fps.  Έλα να σου βάλω LIve τα Forza 4 και 7 να δεις τι εστι πραγματική εμπειρία gaming.

Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ βλέπω τα πραγματικά νούμερα να μιλάνε

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GrandGamer είπε

Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ βλέπω τα πραγματικά νούμερα να μιλάνε

Ωραία μείνε εκεί εσύ στα πραγματικά νούμερα, μη σου το χαλάω άλλο, εσύ ξέρεις καλύτερα και εφόσον αυτό που βλέπεις στο video σε ικανοποιεί πάω πάσο.

Δημοσ.

OK....Παίζεις στα 'ιδια λεφτά τα ίδια παιχνίδια με 30 περίπου καρέ (ένα μέσο όρο) και συνήθως οι ρυθμήσεις είναι 720 medium/1080 low ενώ εγώ παίζω μόνιμα σε 1080 full.PS4 Slim.Η δε ποιότητα στα γραφικά είναι σαν να παίζω σε PS3...με αυτές τις ρυθμίσεις.Και δεν έχουμε βάλει ακόμα στην εξίσωση κάρτες wifi που έχουν κόστος,BLU RAY που έχει κόστος και OS,Keyboard,mouse,mousepad κτλπ κτλπ.

Τα κόστη εκτοξεύονται.Σορρυ σε προσγειώνω απότομα...

Δημοσ.

Πάλι διαβάζουμε Consoles VS PC σε θέμα που αφορά το PS4.Αυτό το θέμα έχει αναλυθεί πολλές φορές, γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και ο καθένας έχει κάνει την επιλογή του.

Στις κονσόλες έχεις την ευκολία plug n play με μικρό κόστος και δεν αναβαθμίζεις, στο PC έχεις καλύτερα αποτελέσματα αλλά με μεγαλύτερο κόστος hardware, χρειάζεται να ασχοληθείς με settings κλπ. και κάποια στιγμή αναβαθμίζεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...