Ryzenlake Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, TsoliasGR είπε Το 2015 τόσο είχε η συγκεκριμένη,Αγορασμένη απο ΜSYSTEMS. Το 2015 δεν υπήρχε 1050ti..νταξει κατάλαβα. Κατι άτομα σαν και σένα διαδίδουν τις κουφές για ακριβό PC Gaming. 1
tempo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 μπορεί κανείς να μου πει πόσο περίπου είναι το κόστος για 5 αποκλειστικά του ps (αν τα πάρει κανείς μέσα στο πρώτο 3μηνο απο την κυκλοφορία τους)
Fotis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, tempo είπε μπορεί κανείς να μου πει πόσο περίπου είναι το κόστος για 5 αποκλειστικά του ps (αν τα πάρει κανείς μέσα στο πρώτο 3μηνο απο την κυκλοφορία τους) Αν υπολογισουμε 55 το ενα που τα βρισκεις σχεδον ολα απο σκρουτζ day one ,τοτε 275 .
tempo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Αν υπολογισουμε 55 το ενα που τα βρισκεις σχεδον ολα απο σκρουτζ day one ,τοτε 275 . ευχαριστώ φίλε μου, εδώ νομίζω ότι υπερτερεί το xbox με το game pass. Έχεις αξιολογότατους τίτλους (όχι μόνο αποκλειστικούς) με ένα μικρό αντίτιμο.....νομίζω ότι για κάποιον που θέλει να έχει αρκετούς τίτλους (για να παίζει λίγο απο όλα) και δεν έχει διάθεση να δίνει τα 50άρικα το xbox είναι μονόδρομος. 1
Fotis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, tempo είπε ευχαριστώ φίλε μου, εδώ νομίζω ότι υπερτερεί το xbox με το game pass. Έχεις αξιολογότατους τίτλους (όχι μόνο αποκλειστικούς) με ένα μικρό αντίτιμο.....νομίζω ότι για κάποιον που θέλει να έχει αρκετούς τίτλους (για να παίζει λίγο απο όλα) και δεν έχει διάθεση να δίνει τα 50άρικα το xbox είναι μονόδρομος. Με μοναδικο κριτηριο το οικονομικο ισως αλλα εμενα σαν gamer δεν με καλυπτει το xbox .Το καλο ειναι οτι υπαρχουν λυσεις και επιλογες για ολους αναλογα με τις προτιμησεις και τις δυνατοτητες του καθενος . 1
TsoliasGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 36 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Το 2015 δεν υπήρχε 1050ti..νταξει κατάλαβα. Κατι άτομα σαν και σένα διαδίδουν τις κουφές για ακριβό PC Gaming. H RAM κόστιζε τόσο.Και περίπου τότε πήρα και την 750Τi.Tην 1050Τi την πήρα το 17 απο ask adam.Mην διαβαζεις μόνο ότι θελεις σε παρακαλώ. 11 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Αν υπολογισουμε 55 το ενα που τα βρισκεις σχεδον ολα απο σκρουτζ day one ,τοτε 275 . Υπάρχει πάντα και το insomnia και τα public που βρίσκεις μεταχειρισμένα.
Fotis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, TsoliasGR είπε Υπάρχει πάντα και το insomnia και τα public που βρίσκεις μεταχειρισμένα. Σιγουρα η' μπορει και να τα νοικιασεις οπως κανουν πολλοι , νομιζω ομως πως αναφεροταν σε καινουρια .
Spiroth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, tempo είπε ευχαριστώ φίλε μου, εδώ νομίζω ότι υπερτερεί το xbox με το game pass. Έχεις αξιολογότατους τίτλους (όχι μόνο αποκλειστικούς) με ένα μικρό αντίτιμο.....νομίζω ότι για κάποιον που θέλει να έχει αρκετούς τίτλους (για να παίζει λίγο απο όλα) και δεν έχει διάθεση να δίνει τα 50άρικα το xbox είναι μονόδρομος. Αν είναι αυτό το πρόβλημα, τότε Android τσαμπέ κιόλας. Τόνοι free to play.
TsoliasGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Σιγουρα η' μπορει και να τα νοικιασεις οπως κανουν πολλοι , νομιζω ομως πως αναφεροταν σε καινουρια . Aφ ενος δεν διευκρινίζει το καινουριο,αφ ετέρου μέσα στο τρίμηνο το μεταχειρισμένο απο 60 πχ μπορεί να το βρεί 40-35 οπότε να γλιτώσει σημαντικό ποσό. Και κάποιους τίτλους δεν έχεις πρόβλημα να τους παίξεις και πιο μετά.Πχ ακόμα έχω στο ράφι κάμποσα resident evil και assassins creed που δεν εχω προλάβει να τα παίξω.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, -Dimitris- είπε Με ενα PC και ενα PS4 παιζεις τα παντα απο παιχνιδια. Τι να το κανεις ακριβως το Xbox; Ολα τα παιχνιδια που αναφερεις υπαρχουν στο PC και στο PS4. Γιατι να συμβιβαστεις με την αποδοση στο xbox; 1ον δεν ειναι ολα τα παιχνιδια ιδια στο pass για xbox και πισι και 2ον με 400 κατοσταρικα δεν φτιαχνεις πισι να παιζεις 4k games 1
Saloufas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Στις 1/8/2019 στις 1:15 ΠΜ, GrandGamer είπε Δεν αγοράζεις την κονσόλα για τα γραφικά όπως προείπα, την αγοράζεις για τα exclusive. Αν λοιπόν θες να παίξεις Halo 5 θα πάρεις Xbone. Αν θες να παίξεις Bloodborne, Kingdom Hearts, Horizon: Zero Dawn κλπ. θα πάρεις PS4. Για οτιδήποτε άλλο PC. Όσων αφορά τα €400 για PC, τώρα με τον Ryzen 5 3400G φτιάχνεις άνετα PC σε αυτά τα χρήματα με αντίστοιχη ποιότητα γραφικών και πιθανόν και καλύτερα FPS από ότι ένα Xbone. Δηλαδή με 429€ ζεστά μαρούλια μπορείς σήμερα (2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του xbox1x) να φτιάξεις pc που να έχει 8core soc, 6trflop gpu power, 12GB GDDR5 για memory subsystem, Ultra HD Blu-ray optical drive, 1ΤΒ HDD, Ασύρματο gamepad, δώρο στην συσκευασία 2 αποκλειστικούς τίτλους και 1 μήνα δωρεάν συνδρομή? όλα αυτά σε ένα όμορφο minimal πακέτο για το σαλόνι? Μήπως κάτι σου ξέφυγε στο μέτρημα με τα μαρούλια? 2
ff7lucas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Στις 31/7/2019 στις 10:32 ΜΜ, TsoliasGR είπε Grand Turismo,Ace Combat,Uncharted series,Horizon Zero Dawn,GOW,Last of us 1-2-3-4,Knack,Knack 2,The order 1866,Hidden agenda,frantics,bound, Infamous,killzone,driveclub,rachet and clank,Last guardian,Days gone,tetris,until dawn,Shadow of the Colossus,Bloodborne,Spiderman,Spiderman 2 και μπορώ να σκεφτώ τόσους τίτλους ακόμα.....Και δεν πρόλαβα να σου θυμήσω και το VR.Kαι επειδή τυχαίνει να έχω το xbox 1s επίσης μαζί με το PS4 Slim 500...αβλεπί PS4 λόγω exclusives και VR.Σαν κονσόλες είναι πιο καλή βέβαια το xbox αλλά.... τώρα εσύ μας έγραψες την συλλογή σου να φανταστώ, γιατί άμα γράφεις για KNACK - TETRIS και SPIDERMAN που είναι σαν να παίζεις το ΒΑΤΜΑΝ στο 360...
X4Tz1S Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 17 ώρες πριν, Fotis13 είπε Αν ηταν να εχεις μονο μια κονσολα ομως,που μια εχουν οι περισσοτεροι εεε? Αν ήταν έτσι θα μέναμε στις κονσόλες της Nintendo 1
Fotis13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, X4Tz1S είπε Αν ήταν έτσι θα μέναμε στις κονσόλες της Nintendo Εσυ ,εγω ουτε για ανεκδοτο ...
-Dimitris- Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε 1ον δεν ειναι ολα τα παιχνιδια ιδια στο pass για xbox και πισι και 2ον με 400 κατοσταρικα δεν φτιαχνεις πισι να παιζεις 4k games Eχεις στο σαλονι σου μεγαλη οθονη 4Κ και μετρας τα ευρω ενα προς ενα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα