AeonBeliever Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, Dirkyyy είπε Μην κατουρατε πολύ ...το Nintendo switch ξεπέρασε σε πωλήσεις το ps4 και είναι σχεδόν 2 χρόνων η κονσόλα ..καλησπέρα 😎😎 To Switch έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις το PS4 ΜΟΝΟ στην Ιαπωνία, το οποίο δεν μου κάνει εντύπωση παρόλο που είναι 2 χρόνια στην αγορά σε αντίθεση με τα 5 της Sony. Σε παγκόσμιο επίπεδο όμως τη Sony δεν τη βλέπει ούτε με μονόκυαλο σε πωλήσεις.
stafftw Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, AeonBeliever είπε To Switch έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις το PS4 ΜΟΝΟ στην Ιαπωνία, το οποίο δεν μου κάνει εντύπωση παρόλο που είναι 2 χρόνια στην αγορά σε αντίθεση με τα 5 της Sony. Σε παγκόσμιο επίπεδο όμως τη Sony δεν τη βλέπει ούτε με μονόκυαλο σε πωλήσεις. Μπα τα 3 πρώτα χρόνια είχε πουλήσει περίπου 35m το PS4 επμένως αναλογίκα θα είναι περισσότερα σίγουρα...τώρα για το τέλος της ζώης τους δεν έχω ιδέα
Spiroth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, thanoskkk είπε Για να δούμε σε 3 χρόνια πόσα θα έχει πουλήσει η Nintendo. Σίγουρα λιγότερα από το PS4 όπως έχει αποδειχτεί ιστορικά, το οποίο είναι πιθανό να φτάσει ακόμα και το PS2, και σίγουρα δεν έχει και σημασία μιας και το Switch είναι handheld console, οπότε και θα συγκρίνεται με PSP/DS/GB κτλ. Ειδικά αφού πλέον θα γκρουπάρεται μαζί με τις Πωλήσεις του καθαρά φορητού Switch που θα κυκλοφορήσει. 13 ώρες πριν, Dirkyyy είπε Μην κατουρατε πολύ ...το Nintendo switch ξεπέρασε σε πωλήσεις το ps4 και είναι σχεδόν 2 χρόνων η κονσόλα ..καλησπέρα 😎😎 Από πότε? Ό,τι νά'ναι διαβάζουμε πλέον. 12 ώρες πριν, KilliK είπε ειχα κανει μια προβλεψη οταν ξεκιναγε η σημερινη γενια κονσολων. οτι oταν πλησιαζε προς το τελος της , οι συνολικες πωλησεις στα XBOX1 και PS4, θαναι αρκετα κατωτερες απο τις αντιστοιχες της προηγουμενης γενιας. η προηγουμενη γενια πουλησε 84εκ XBX360 και 87εκ PS3, δηλαδη συνολο 171εκ κονσολες. η σημερινη γενια πουλησε 40εκ XBX1 και 100εκ PS4, δηλαδη συνολο 140εκ κονσολες. δηλαδη στην νεα γενια πουληθηκαν 31εκ λιγοτερες κονσολες. Φυσικα η διαφορα θα μειωθει αφου οι κονσολες θα συνεχισουν να πουλανε για μερικα χρονια ακομη αλλα θα παραμεινει σημαντικη. αν συμπεριλαβω και τις κονσολες της Νιντεντο, η διαφορα θα γινει δυσθεωρητη, αλλα θεωρω, οπως και οι ιδιες οι MS και Sony, οτι δεν ειναι αμεσος ανταγωνιστης των κονσολων τους και πως στοχευει σε διαφορετικο κομματι της gaming αγορας. ενολιγοις, η διαισθηση μου οτι ειχε ξεκινησει μια συρρικνωση στην αγορα των κονσολων ηταν βασιμη. μενει να δουμε αν θα συνεχισει αυτη η ταση και στην επομενη γενια κονσολων, και τι αντικτυπο μπορει να εχει εντελει στον συγκεκριμενο τυπο ψυχαγωγιας. Δεν νομίζω να συρρικνωθεί αισθητά η βάση. Ίσα ίσα λογικά θα αυξηθεί αισθητά. Το PS4 θα καταλήξει κάπου στα 130 εκ. χωρίς κανένα ακόμα price cut. Αν η Sony του κάνει μία τιμή στα 150 τότε θα φτάσει 160 εκ. Διότι μην ξεχνάμε πως το PS4 έγινε η πιο γρήγορη Home Console που φτάνει τα 100 εκ. πωλήσεις και μάλιστα στα 300 Ευρώ παρακαλώ. Στο ίδιο διάστημα, τα PS1/Wii/PS2 πωλούνταν για 99/149. 1 ώρα πριν, Owen είπε Το switch κυκλοφορεί 2μιση χρόνια στην αγορά ενώ το ps4 κοντεύει να κλείσει 6.H σύγκριση είναι άκυρη ,αλλά αν αναλογιστούμε τα νούμερα από την έναρξη κυκλοφορίας του switch τότε ναι έχει περισσότερες πωλήσεις.Φυσικά εδώ δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι αν κυκλορούσαν μαζί τότε πάλι θα ήταν μπροστά το switch.Δεν είναι αναλογικά τα δεδομένα.Επίσης καλό είναι να αναφέρουμε ότι η Nintendo μετά την αποτυχία του wii u αναγκάστηκε να κάνει κάτι το οποίο θα άλλαζε τα δεδομένα και το κατάφερε.Το σίγουρο είναι ότι και οι 2 κονσόλες θεωρούνται επιτυχημένες για αυτό και έχουν υψηλά νούμερα στις πωλήσεις και θα συνεχίσουν να έχουν. Κάνεις λάθος φίλε μου, launch-aligned το PS4 έχει περισσότερες Πωλήσεις από το Switch στο ίδιο ακριβώς διάστημα. Όχι πως έχει σημασία. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από Spiroth 1
Dirkyyy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Παίδες Μ..το ποστ υπάρχει ακόμα και στους unboxholics ...το switch για τα δύο χρόνια κυκλοφορίας το έχει καταμασισει το ps4 ..δεν είμαι Nintendo fun .. έχω psx δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας στην Ελλάδα με 100 χιλιάδες δραχμές αγορά...πριν καν βγει το analog controll ..είναι κάτοχος ps4 και switch btw .. 1
Choutas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Dirkyyy είπε Παίδες Μ..το ποστ υπάρχει ακόμα και στους unboxholics ...το switch για τα δύο χρόνια κυκλοφορίας το έχει καταμασισει το ps4 ..δεν είμαι Nintendo fun .. έχω psx δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας στην Ελλάδα με 100 χιλιάδες δραχμές αγορά...πριν καν βγει το analog controll ..είναι κάτοχος ps4 και switch btw .. Και πάλι υπάρχουν πολλές ερμηνείες το switch το βοήθησαν πολύ τα Mario Galaxy και Zelda ακόμα την ροπή από εκεί την κρατάει +.τα indie games ππυ όσοι είναι indie gamers προτιμούν switch λόγω φορητότητας. Δηλαδή στους επόμενους 12 μήνες με 3 δυνστούς αποκλειστικούς τίτλους Tsushima DS TLoU 2 υπάρχει πιθάνοτητα να μην πουλήσει το PS; Μακροπρόθεσμα αν δεν φέρει κόσμο μέσω δυνατών first party τίτλων και τα lineup της PS αλλά και της MS είναι καλύτερα. Ίσως η δικαιότερη ανάλυση είναι οτί το Switch είναι το 3DS με tegra x1.και dock. Εύχομαι να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός για να βγαίνουν καλά παιχνίδια.
-Dimitris- Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Eχει και το ΧΒΟΧ αποκλειστικότητες, επισης στα αλλα ειναι καλυτερο προσφατα τελείωσα Monster Hunter World και ειχε απίστευτες γραφικαρες και πριν απο αυτο το Middle-earth: Shadow of Mordor τα οποία είναι και αυτά τζαμπε μεσω pass και εχω ακομα να παιξω Hellblade: Senua's Sacrifice, Metro Exodus, Metal Gear V, Shadow of Tomb Raider , Fallout 4 και πολλα αλλα τα οποια θα ερθουν στο pass. Με ενα PC και ενα PS4 παιζεις τα παντα απο παιχνιδια. Τι να το κανεις ακριβως το Xbox; Ολα τα παιχνιδια που αναφερεις υπαρχουν στο PC και στο PS4. Γιατι να συμβιβαστεις με την αποδοση στο xbox;
aypnia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mansa2k είπε Καταρχήν άλλο έσοδα άλλο κέρδη. Επιπλέον σε περίπτωση συγκρίσεων πρέπει να λάβεις και άλλα πράγματα υπόψιν όπως χρέη σε δάνεια, χρηματιστηριακή αξία, κτλ. Παράδειγμα δες εδώ μια άλλη έρευνα που κατατάσσει τις Ιαπωνικές εταιρίες με βάση τα χρήματα που έχουν στην άκρη μείον τα χρέη τους: Η Sony είναι στην θέση 37η λόγω των δανείων. Με λίγα λόγια πίνακες και νούμερα μπορούν να παρουσιάσουν και να κατατάσσουν τις εταιρίες σε εντελώς διαφορετικές θέσεις και να δίνονται διάφορες ερμηνείες. Η ουσία είναι πως μετράνε πολλά πράγματα και δεν γίνεται να κρίνουμε με μονωμένα στοιχεία. Αυτό που έχει σημασία και έχει αξία γενικότερα σε αυτό το πινακάκι που παραθέτεις είναι πως οι (δυτικές) τρίτες εταιρίες έχουν ιδιαίτερα υψηλά έσοδα και αυτές αποφασίζουν την μοίρα συστημάτων sony και microsoft. Όσο για τις αποκλειστικότητες που αναφέρονται ξέρουμε πολύ καλά πως όποιος έχει τα καλύτερα γραφικά σε συνδυασμό με την καλύτερη (ίδια στην συγκεκριμένη περίπτωση) τιμή βγήκε νικητής σε αυτήν την γενιά γιατί τράβηξε το κοινό που ενδιαφέρεται για τα multiplatforms που είναι και η πλειοψηφία. Κάτι ανάλογο λογικά θα είναι και το βασικό κριτήριο για την επόμενη γενιά. Ναι, το έχουν το θέμα με τα χρέη οι Ιάπωνες, η Ιαπωνία αν θυμάμαι καλά έχει το μεγαλύτερο ιδιωτικό χρέος. Πάντως η Sony στα του gaming είναι σε ανοδική πορεία. Δες τη σύγκριση εσόδων του 17 και του 18. 41% αύξηση εσόδων και 4 δις παραπάνω στα ταμεία. Και η Nintendo είναι φυσικά σε πολύ καλή κατάσταση και μεγάλη αύξηση εσόδων. Βέβαια όλος ο κλάδος είναι σε άνθηση και μεγαλώνει συνέχεια, είναι πολλά τα λεφτά. Για αυτό θέλει να μπει και η Apple με το Apple Arcade και η Google με το Stadia στο παιχνίδι. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από aypnia
X4Tz1S Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 PS4 έχεις μόνο για τα exclusive , και xbox για να παίζεις όλα τ'άλλα παιχνίδια.
Fotis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, X4Tz1S είπε PS4 έχεις μόνο για τα exclusive , και xbox για να παίζεις όλα τ'άλλα παιχνίδια. Αν ηταν να εχεις μονο μια κονσολα ομως,που μια εχουν οι περισσοτεροι εεε?
Ryzenlake Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Ναι αλλα το ένα ειναι κονσόλα και το άλλο pc.Η διαφορά είναι μεγάλη.Σαν hardware μπορεί να είναι κοντά αλλα έχεις OS που ειναι optimized για gaming. Προσωπικά είμαι κάτοχος PS1-2-3-4,Xbox 360,One S,NES,GBA,SNES κτλπ.Πλέον σε αυτη την γενιά εγκατέλειψα το PC Gaming *και μιλάμε για πισι που είχε κοστίσει τετραψήφιο αριθμό) και εάν συνεχίσουν έτσι με βλέπω και για PS5.Δεν υπάρχει λόγος να ανανεώνω obsolete hardware κάθε 3 χρόνια όταν μπορώ με τα μισά αν μη τι άλλο λεφτά να αγοράζω κονσόλα κάθε 6-7 χρόνια. Άντε να αλλάξω 750ti στα 2 χρόνια με μια 1050ti,άντε άλλα 2 χρόνια μετά να βάλω την 2050 πχ,άντε να βάλω άλλα 8-16 γιγα ραμ άντε το ένα άντε το άλλο ....Για να πλουτίζει η κάθε εταιρία παραγωγής hw ενώ με τα ίδια λεφτά μπορώ να έχω τίτλους σε όποια κονσόλα; Τέλως πάντων είναι λίγο offtopic το τελευταίο....απλή γκρίνια ενός gamer.... Οι 2 κάρτες που άλλαξες μαζί με τις RAM και τα λοιπά κόστισαν λιγότερο από ότι ένα ps4 ξέρω γω 😜
zaico Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Παιδιά συγγνώμη για το offtopic αλλά μιας και διάβασα αναφορές και εμπειρίες από γνώστες για όλες τις κονσόλες επειδή με έχει τρελάνει ο πιτσιρικάς (9 ετών) να του πάρω PlayStation δεν ξέρω ποια κονσόλα τελικά να του πάρω . Τώρα έχει ένα Wii τσιπαρισμένο.. που δεν τον ενθουσιάζει ….Του αρέσουν FIFA 19 και γενικά ποδόσφαιρο και πολεμικά (π.χ call of duty) που παίζει στους φίλους του. Επειδή πρόσφατα πήρα τηλεόραση 4Κ έλεγα για το PS4pro αλλά είναι πανάκριβο με δεύτερο χειριστήριο και το FIFA 19 που θέλει. Το xbox δεν ξέρω αν έχει τα ίδια παιχνίδια ποδόσφαιρου και σαν χειρισμό –εμπειρία ή το switch ( που παίζει και πρόσφορά) . Από την άλλη τα αποκλειστικά που υπάρχουν στο PS4 και XBOX δεν νομίζω ότι κάνουν για την ηλικία του (μάλλον για τον μπαμπά…..) Να πάρω κανένα PS4 από τις αγγελίες όπως έκανα με το Wii μέχρι να βγει το PS5? Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη
TsoliasGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Οι 2 κάρτες που άλλαξες μαζί με τις RAM και τα λοιπά κόστισαν λιγότερο από ότι ένα ps4 ξέρω γω 😜 173 euro GTX 750Ti StormX,190 euro GTX 1050Ti,260 euro 2x8 DDR3 HyperX Savage@2400,νομίζω πάει παραπάνω απο ενα ps4. Kαι δεν βάζω κόστη για δισκους,επεξεργαστές κτλπ και άλλα μακροπρόθεσμα ....Και με το backward compatibility του PS5 που έχει αργήσει πολύ για μένα (η MS το έχει καιρό με το 360 και το ΟΝΕ Χ/S) ξεκινάς με απλά μια τεράστια βιβλιοθήκη.
Spiroth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Dirkyyy είπε Παίδες Μ..το ποστ υπάρχει ακόμα και στους unboxholics ...το switch για τα δύο χρόνια κυκλοφορίας το έχει καταμασισει το ps4 ..δεν είμαι Nintendo fun .. έχω psx δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας στην Ελλάδα με 100 χιλιάδες δραχμές αγορά...πριν καν βγει το analog controll ..είναι κάτοχος ps4 και switch btw .. Φίλε μου κάνεις λάθος μην το ψάχνεις. Από τα επίσημα οικονομικά reports της Sony και της Nintendo, το οικονομικό Έτος 2018 (1η Απριλίου 2018 - 31 Μαρτίου 2019) το PS4 πούλησε περισσότερα τεμάχια παγκοσμίως από το Switch. Το οποίο λέει πολλά αν αναλογιστούμε πως το PS4 είναι στο έκτο έτος της ζωής (δλδ στην δύση του, και μάλιστα ακόμα σε υπερβολικά μεγάλη τιμή σε σχέση με την ηλικία του) σε σχέση με το πιο καινούριο Switch. Όχι ότι έχει σημασία και πάλι, μιας και το Switch είναι handheld.
Ryzenlake Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε 173 euro GTX 750Ti StormX,190 euro GTX 1050Ti,260 euro 2x8 DDR3 HyperX Savage@2400,νομίζω πάει παραπάνω απο ενα ps4. Kαι δεν βάζω κόστη για δισκους,επεξεργαστές κτλπ και άλλα μακροπρόθεσμα ....Και με το backward compatibility του PS5 που έχει αργήσει πολύ για μένα (η MS το έχει καιρό με το 360 και το ΟΝΕ Χ/S) ξεκινάς με απλά μια τεράστια βιβλιοθήκη. Ε τότε σε κλέψανε και αγόρασες πανάκριβα και άχρηστα πράματα. Ddr3 2400 16gb για να πιάσεις τι, επιδόσεις ps3? Η 750ti έτρεχε καλύτερα όλα τα games του ps4 μέχρι το 2017 σύμφωνα με τa reviews. Μη συγκρινουμε οτι να ναι γενικά, λιγο να πατάμε γη. 190 λέει η 1050ti 😂 Το pc gaming βγαίνει φτηνότερο από το console gaming, έχει αναλυθεί δεκάδες φορές μη το κουράζουμε πάλι. Αυτή τη στιγμή με επεξεργαστή του 2009 παίζεις όλα τα games σε αντίστοιχα settings με το ps4 pro. Δηλαδή μια κάρτα γραφικών βάζεις στο PC του 2009 και παίζεις. Αντε ίσως και ram άμα είχες κάτω από 8gb, η οποία ram δεν κάνει 240ευρω.
TsoliasGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Ryzenlake είπε Ε τότε σε κλέψανε και αγόρασες πανάκριβα και άχρηστα πράματα. Ddr3 2400 16gb για να πιάσεις τι, επιδόσεις ps3? Η 750ti έτρεχε καλύτερα όλα τα games του ps4 μέχρι το 2017 σύμφωνα με τa reviews. Μη συγκρινουμε οτι να ναι γενικά, λιγο να πατάμε γη. 190 λέει η 1050ti 😂 Το pc gaming βγαίνει φτηνότερο από το console gaming, έχει αναλυθεί δεκάδες φορές μη το κουράζουμε πάλι. Αυτή τη στιγμή με επεξεργαστή του 2009 παίζεις όλα τα games σε αντίστοιχα settings με το ps4 pro. Δηλαδή μια κάρτα γραφικών βάζεις στο PC του 2009 και παίζεις. Αντε ίσως και ram άμα είχες κάτω από 8gb, η οποία ram δεν κάνει 240ευρω. Το 2015 τόσο είχε η συγκεκριμένη,Αγορασμένη απο ΜSYSTEMS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα