Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Πραγματικα δεν ξερω γιατι ο κοσμος  προτιμαει τοσο πολυ το ps4 και το λεω εγω σαν φαν της εταιρειας που εχω παρει ολες τις κονσολες της εκτος απο βητα και 4.

Το ΧΒΟΧ με το pass ειναι για μενα μονοδρομος με 3 ευρω εχω παιξει παιχνιδαρες, το 4 θα το νοικιασω αργοτερτα μονο και μονο για το GOW

Την κονσόλα την αγοράζεις αποκλειστικά και μόνο για τα παιχνίδια και συγκεκριμένα τα exclusive. Αν το XBOX δεν έχει κανένα τίτλο που να με ενδιαφέρει να πάρω γιατί να το προτιμήσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά από την στιγμή που η ms μεταφέρει όλες τις υπηρεσίες του one στα windows 10 άλλα και το app του xbox ,όπως και τα 3 με 4 exclusive που έχει τι να κάνει κανείς την κονσόλα ?για 50 με 60€ διαφορά θα πάρεις ps4 όπου θα παίξεις ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ!(exclusives)Αλλά και σε 3rd party τίτλους όπου θα τους τρέχεις 1080p κάτι που το s δεν κάνει αλλά και σε καλύτερα fps 

Επεξ/σία από THE GG GAMER
  • Like 4
Δημοσ.

Μην κατουρατε πολύ ...το Nintendo switch ξεπέρασε σε πωλήσεις το ps4 και είναι σχεδόν 2 χρόνων η κονσόλα ..καλησπέρα 😎😎

• Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TsoliasGR είπε

Grand Turismo,Ace Combat,Uncharted series,Horizon Zero Dawn,GOW,Last of us 1-2-3-4,Knack,Knack 2,The order 1866,Hidden agenda,frantics,bound, Infamous,killzone,driveclub,rachet and clank,Last guardian,Days gone,tetris,until dawn,Shadow of the Colossus,Bloodborne,Spiderman,Spiderman 2 και μπορώ να σκεφτώ τόσους τίτλους ακόμα.....Και δεν πρόλαβα να σου θυμήσω και το VR.Kαι επειδή τυχαίνει να έχω το xbox 1s επίσης μαζί με το PS4 Slim 500...αβλεπί PS4 λόγω exclusives και VR.Σαν κονσόλες είναι πιο καλή βέβαια το xbox αλλά....

Oπως ειπα μονο το gow θα με τραβαγε , και το ΧΒΟΧ εχει παιχνιδαρες Halo 5, Gears 4, Ashen, Quantum Break και αλλα τα οποια ειναι τζαμπε με το pass και στο xbox one x εχουν γραφικαρες καθομουν σα μλκς μιση ωρα και εβλεπα την στολη και της λεπτομεριες στο Master Chief

26 λεπτά πριν, GrandGamer είπε

Την κονσόλα την αγοράζεις αποκλειστικά και μόνο για τα παιχνίδια και συγκεκριμένα τα exclusive. Αν το XBOX δεν έχει κανένα τίτλο που να με ενδιαφέρει να πάρω γιατί να το προτιμήσω;

Eχει και το ΧΒΟΧ αποκλειστικότητες, επισης στα αλλα ειναι καλυτερο προσφατα τελείωσα Monster Hunter World και ειχε απίστευτες γραφικαρες και πριν απο αυτο το Middle-earth: Shadow of Mordor τα οποία είναι και αυτά τζαμπε μεσω pass και εχω ακομα να παιξω Hellblade: Senua's Sacrifice, Metro Exodus, Metal Gear V, Shadow of Tomb Raider , Fallout 4 και πολλα αλλα τα οποια θα ερθουν στο pass.

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
Δημοσ.

Το μονο που με στεναχωρεί ειναι οτι η Sony ειναι τοσο μπροστά σε πωλήσεις που δεν θα σκεφτεί ποτε να αλλαξει το απαίσιο μενού που έχει. 

Δημοσ.

Ηταν η καλυτε κονσολα με τις λιγοτερες βλακειες, του στιλ always online και τους καλυτερους τιτλους με ΔΙΑΦΟΡΑ.

Για αλλη μια φορα το ps ειναι η σωστη επιλογη και ακομη και το 2019 με το ps5 να ερχεται σε 12 μηνες, ειναι ακομη καλη αγορα./

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Oπως ειπα μονο το gow θα με τραβαγε , και το ΧΒΟΧ εχει παιχνιδαρες Halo 5, Gears 4, Ashen, Quantum Break και αλλα τα οποια ειναι τζαμπε με το pass και στο xbox one x εχουν γραφικαρες καθομουν σα μλκς μιση ωρα και εβλεπα την στολη και της λεπτομεριες στο Master Chief

Eχει και το ΧΒΟΧ αποκλειστικότητες, επισης στα αλλα ειναι καλυτερο προσφατα τελείωσα Monster Hunter World και ειχε απίστευτες γραφικαρες και πριν απο αυτο το Middle-earth: Shadow of Mordor τα οποία είναι και αυτά τζαμπε μεσω pass και εχω ακομα να παιξω Hellblade: Senua's Sacrifice, Metro Exodus, Metal Gear V, Shadow of Tomb Raider , Fallout 4 και πολλα αλλα τα οποια θα ερθουν στο pass.

Δεν έχεις άδικο απλά φουσκώνεις κάτι που ναι μεν ισχύει αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη διαφορά.

Το XBoX One X είναι σαφώς ανώτερη κονσόλα από το PlayStation Pro.

Αλλά το PlayStation Pro είναι αρκετά κοντά. Δεν είναι δηλαδή χαοτική η διαφορά.

Οπότε, έχεις δύο κοντινές κονσόλες σε απόδοση (σαφώς καλύτερη και πάλι λέω το XBOX One X) αλλά αυτή που είναι λίγο χειρότερη, έχει αποκλειστικά που ούτε μπορείς να τα φανταστείς στο XBoX.

Ειδικά, στη μεγάλη πλειοψηφία που είναι οι casual gamers, που πολλές φορές δεν έχουν καν τις σωστές ρυθμίσεις για την καλύτερη ποιότητα, η διαφορά είναι ακόμα πιο αμελητέα.

Και βέβαια μετά από τη σαφή υπεροχή του PlayStation στις πωλήσεις, έρχονται κι άλλα που το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό. Πολλά παιχνίδια γράφονται με ειδική μέριμνα για το PlayStation (όπως τα τελευταία AC), ο κόσμος στο online της είναι πάντα περισσότερος (ειδικά στην Ελλάδα είναι τεράστια η διαφορά) κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Dirkyyy είπε

Μην κατουρατε πολύ ...το Nintendo switch ξεπέρασε σε πωλήσεις το ps4 και είναι σχεδόν 2 χρόνων η κονσόλα ..καλησπέρα 😎😎

καλησπερα

37εκ κονσολες εχει πουλησει το Nintendo Switch μεχρι σημερα, ενω το PS4 100εκ

οποτε αυτο που γραφετε δεν ισχυει καθολου

😎😎

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, fytotech είπε

Δεν έχεις άδικο απλά φουσκώνεις κάτι που ναι μεν ισχύει αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη διαφορά.

Το XBoX One X είναι σαφώς ανώτερη κονσόλα από το PlayStation Pro.

Αλλά το PlayStation Pro είναι αρκετά κοντά. Δεν είναι δηλαδή χαοτική η διαφορά.

Οπότε, έχεις δύο κοντινές κονσόλες σε απόδοση (σαφώς καλύτερη και πάλι λέω το XBOX One X) αλλά αυτή που είναι λίγο χειρότερη, έχει αποκλειστικά που ούτε μπορείς να τα φανταστείς στο XBoX.

Ειδικά, στη μεγάλη πλειοψηφία που είναι οι casual gamers, που πολλές φορές δεν έχουν καν τις σωστές ρυθμίσεις για την καλύτερη ποιότητα, η διαφορά είναι ακόμα πιο αμελητέα.

Και βέβαια μετά από τη σαφή υπεροχή του PlayStation στις πωλήσεις, έρχονται κι άλλα που το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό. Πολλά παιχνίδια γράφονται με ειδική μέριμνα για το PlayStation (όπως τα τελευταία AC), ο κόσμος στο online της είναι πάντα περισσότερος (ειδικά στην Ελλάδα είναι τεράστια η διαφορά) κλπ.

εγω σε βιντεακια που ειδα σε ΥΤ ηταν μεγαλες οι διαφορες ειδικα σε τιτλους Xbox One X Enhanced

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Δεν είπε κανείς ότι δεν έχει αποκλειστικότητες απλά είναι και πολύ λιγότερες και ο κόσμος γενικά προτιμάει αυτές του PS4. Επίσης όλα τα παιχνίδια που ανέφερες είναι crossplatform και ποτέ μα ποτέ δεν συγκρίνουμε κονσόλα με PC.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, KilliK είπε

καλησπερα

37εκ κονσολες εχει πουλησει το Nintendo Switch μεχρι σημερα, ενω το PS4 100εκ

οποτε αυτο που γραφετε δεν ισχυει καθολου

😎😎

Για να δούμε σε 3 χρόνια πόσα θα έχει πουλήσει η Nintendo.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

εγω σε βιντεακια που ειδα σε ΥΤ ηταν μεγαλες οι διαφορες ειδικα σε τιτλους Xbox One X Enhanced

Ο περισσότερος κόσμος παίρνει τα απλά,όπου εκεί πρέπει να δεις καλά την διαφορά με το ps4 και με το xbox one s δεν σε βάζω το φατ,και είναι τραγικό το one όπου η ms ισχυριζόταν ότι και καλά το φατ ήταν δυνατότερο από ένα ps4 και το αποτέλεσμα ήταν μαύρο χάλι. Τώρα πάμε για τις 4κ κονσόλες ,προσωπικά θα έπαιρνα το pro μόνο και μόνο για να παίξω τις αποκλιστικότιτες σε ακόμα καλύτερα γραφικά και όχι τα 3rd party.Δεν λέω σίγουρα είναι δυνατότερο το one x αλλά τι να το κάνω ? Και έχω αγοράσει 2 φορές xbox και τα έχω σουτάρει...... 

Επεξ/σία από THE GG GAMER
Δημοσ.

ειχα κανει μια προβλεψη οταν ξεκιναγε η σημερινη γενια κονσολων. 

οτι oταν πλησιαζε προς το τελος της , οι συνολικες πωλησεις στα XBOX1 και PS4, θαναι αρκετα κατωτερες απο τις αντιστοιχες της προηγουμενης γενιας.

η προηγουμενη γενια πουλησε 84εκ XBX360 και 87εκ PS3, δηλαδη συνολο 171εκ κονσολες.

η σημερινη γενια πουλησε 40εκ XBX1 και 100εκ PS4, δηλαδη συνολο 140εκ κονσολες. 

δηλαδη στην νεα γενια πουληθηκαν 31εκ λιγοτερες κονσολες. Φυσικα η διαφορα θα μειωθει αφου οι κονσολες θα συνεχισουν να πουλανε για μερικα χρονια ακομη αλλα θα παραμεινει σημαντικη.

αν συμπεριλαβω και τις κονσολες της Νιντεντο, η διαφορα θα γινει δυσθεωρητη, αλλα θεωρω, οπως και οι ιδιες οι MS και Sony, οτι δεν ειναι αμεσος ανταγωνιστης των κονσολων τους και πως στοχευει σε διαφορετικο κομματι της gaming αγορας.

ενολιγοις, η διαισθηση μου οτι ειχε ξεκινησει μια συρρικνωση στην αγορα των κονσολων  ηταν βασιμη. μενει να δουμε αν θα συνεχισει αυτη η ταση και στην επομενη γενια κονσολων, και τι αντικτυπο μπορει να εχει εντελει στον συγκεκριμενο τυπο ψυχαγωγιας.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GrandGamer είπε

Δεν είπε κανείς ότι δεν έχει αποκλειστικότητες απλά είναι και πολύ λιγότερες και ο κόσμος γενικά προτιμάει αυτές του PS4. Επίσης όλα τα παιχνίδια που ανέφερες είναι crossplatform και ποτέ μα ποτέ δεν συγκρίνουμε κονσόλα με PC.

Ναι αλλα εχει καλυτερα γραφικα στο ΧΒΟΧ , φυσικα δεν κανω συγκριση με πισι βεβαια με 400 που εχει το Χ εχει καλυτερη εμπειρια στα ιδια λεφτα απο οτι με πισι

5 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε

Ο περισσότερος κόσμος παίρνει τα απλά,όπου εκεί πρέπει να δεις καλά την διαφορά με το ps4 και με το xbox one s δεν σε βάζω το φατ,και είναι τραγικό το one όπου η ms ισχυριζόταν ότι και καλά το φατ ήταν δυνατότερο από ένα ps4 και το αποτέλεσμα ήταν μαύρο χάλι. Τώρα πάμε για τις 4κ κονσόλες ,προσωπικά θα έπαιρνα το pro μόνο και μόνο για να παίξω τις αποκλιστικότιτες σε ακόμα καλύτερα γραφικά και όχι τα 3rd party.Δεν λέω σίγουρα είναι δυνατότερο το one x αλλά τι να το κάνω ? Και έχω αγοράσει 2 φορές xbox και τα έχω σουτάρει...... 

σε ολες τις γενιες εχω παρει και τις 2 κονσολες και παντα επαιρνα σονυ πρωτα τωρα ομως με τα ιδια σχεδον λεφτα εχω καλυτερα γραφικα συν το pass οποτε πηρα ΧΒΟΧ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...