tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Αυτό με την φάκα που το πιάνει χωρίς να το σκοτώσει είναι ότι πρέπει, πήραν οι γονείς μου πρίν 1 μήνα επειδή μπήκε στον 3ο όροφο το έπιασαν την 2 ημέρα και το άφησαν ελεύθερο Όλα κομπλέ χωρίς σπλατεριες 1
agrio.imeros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Ξεκίνα γρήγορα με ένα κλουβί ή φάκα, ανάλογα αν θες να το πιάσεις ή να το εξοντώσεις και αν εμφανιστεί άλλο τις επόμενες ημέρες τότε προχωράς αμέσως σε εταιρεία που αναλαμβάνει μυοκτονίες. Εντωμεταξύ προσπάθησε να βρεις αν είναι δυνατόν από που μπορεί να ήρθε ο Τζέρι. Από σιφόνι μπαλκονιού, από τρύπα τοίχου, κλαδί κτλ και πάρε τα μέτρα σου. Κάνε και ένα έλεγχο μέσα στο σπίτι για περιττώματα, σε ντουλάπια και συρτάρια με τροφές και ρούχα αλλά και πίσω από έπιπλα και μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές. Αν δεις κάτι ύποπτο σου προτείνω να προχωρήσεις σ΄αυτό που σε είπε η εταιρεία μυοκτονιών.
sinikos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 39 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε Ξεκίνα γρήγορα με ένα κλουβί ή φάκα, ανάλογα αν θες να το πιάσεις ή να το εξοντώσεις και αν εμφανιστεί άλλο τις επόμενες ημέρες τότε προχωράς αμέσως σε εταιρεία που αναλαμβάνει μυοκτονίες. Εντωμεταξύ προσπάθησε να βρεις αν είναι δυνατόν από που μπορεί να ήρθε ο Τζέρι. Από σιφόνι μπαλκονιού, από τρύπα τοίχου, κλαδί κτλ και πάρε τα μέτρα σου. Κάνε και ένα έλεγχο μέσα στο σπίτι για περιττώματα, σε ντουλάπια και συρτάρια με τροφές και ρούχα αλλά και πίσω από έπιπλα και μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές. Αν δεις κάτι ύποπτο σου προτείνω να προχωρήσεις σ΄αυτό που σε είπε η εταιρεία μυοκτονιών. Ναι έτσι ακριβως θα κάνω. Αυτο ακριβως έχω στο μυαλό μου!
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μακριά από δήθεν συσκευές που απωθούν έντομα, ζώα, τρωκτικά, φαντάσματα. Δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Τζάμπα λεφτά.
dpolal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, dollyyy19 είπε το ποιο σιχαμενο ζωο στον πλανητη,μαζι με τα κουνουπια........ Oι κατσαρίδες, από τα αγαπημένα σου ;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, dpolal είπε Oι κατσαρίδες, από τα αγαπημένα σου ;;; Οι κατσαριδες και τα κουνουπια δεν ειναι ζωα. Παμε παρακατω.
dpolal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ................. double post Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από dpolal
greekbusters Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ μια κόλα ειδική όπου με το που περάσει από πάνω το ποντίκι κολλάει επάνω κ δεν μπορεί να φύγει. Βέβαια είναι λίγο τοξική κ δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με χέρια/ρούχα. Απλά σε σχέση με την φάκα, είναι πιο επώδυνο για το ποντίκι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις