Προς το περιεχόμενο

Το Samsung Galaxy Tab S6 under-display fingerprint reader και S Pen

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 31/7/2019 στις 7:26 ΜΜ, memtsas είπε

Χωρίς να έχω διάθεση fanboyισμου, αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, το iPad δεν έχει ανταγωνισμο. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που είδα κάποιον να έχει non-Apple tablet. 

δε θυμασαι γιατι το ψωνιο του μηλου καλος η κακος το εχουνε πολυ.χρηστικο η οχι μηλαρακι να φαινεται οτι κυκλοφορουν κι ολα μια χαρα.και μη μου πεις οχι.εχω γνωστο σε μεγαλο αρχιτεκτονικο γραφειο και του λεω γιατι αγοραζεται σαν εταιρεια μονο ipad?γιατι λεει ο πελατης οταν βλεπει μηλαρακι σε θεωρει καλυτερο στη δουλεια σου...ασχολιαστο του απαντησα και μιλαμε για τις εποχες που το μονο πενακι που κυκλοφορουσε ηταν με το Note 1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 31/7/2019 στις 7:26 ΜΜ, memtsas είπε

Χωρίς να έχω διάθεση fanboyισμου, αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, το iPad δεν έχει ανταγωνισμο. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που είδα κάποιον να έχει non-Apple tablet. 

fanboyζης

Στις 1/8/2019 στις 12:08 ΠΜ, Dellapple είπε

Τι έχετε πάθει....? Ότι έκανε το περσινό  κάνει και αυτό ακόμα και το προπέρσινο  μοντέλο... φίλε δεν αλλάζουν τίποτα απόλυτος αλλάζουν ένα επεξεργαστεί που στα χαρτιά είναι καλύτερος σε τι .. Ακόμα το ψάχνω.... Και μιλάνε για παραγωγικότητα.... σε τι? Γιατί το προηγούμενο μοντέλο δεν προσφέρει τα ίδια.... ? Η έγιναν οι εφαρμογές ποιο βαριές και οι απαντήσεις για ένα δευτερόλεπτο  μεγαλύτερες... έλεος βαρέθηκα.  Απλά 

σωστός σε όλα που λες αλλά το nickname σου δεν βοηθάει να ακουστείς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηση:

Λεω να αγορασω το Tab S5e μαζι με το keyboard και ισως κανενα bluetooth mouse για να κανω τα βασικα πιο ευκολα. Δεν το θελω για πληρη αντικατασταση του laptop δηλαδη για να προλαβω καποιον. Απλα να κανω αυτα που ηδη κανω στο tablet (browsing, youtube, social κτλ και ισως στο μελλον κανενα ελαφρυ word-excel) πιο ανετα. Υπαρχει καποιος που κανει αυτην την χρηση να μου πει κατα ποσο αξιζει η επενδυση?

Επεξ/σία από ardi21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή τελικά είναι 749ε για το μικρό και 899 ε για το μεγάλο,προπαραγγελιες γίνονται από 15αυγουστου έως 29 και η κυκλοφορία του ορίζεται στις 30 Αυγούστου

Επεξ/σία από slk200gr

1 λεπτό πριν, slk200gr είπε

Η τιμή τελικά είναι 749ε για το μικρό και 899 ε για το μεγάλο,προπαραγγελιες γίνονται από 15αυγουστου έως 29 και η κυκλοφορία του ορίζεται στις 30 Αυγούστου

Τσιμπημένες αρχικές τιμές βλέπω σε 2 3 μήνες να έχει πέσει από τα 500.

21 ώρες πριν, ardi21 είπε

Ερωτηση:

Λεω να αγορασω το Tab S5e μαζι με το keyboard και ισως κανενα bluetooth mouse για να κανω τα βασικα πιο ευκολα. Δεν το θελω για πληρη αντικατασταση του laptop δηλαδη για να προλαβω καποιον. Απλα να κανω αυτα που ηδη κανω στο tablet (browsing, youtube, social κτλ και ισως στο μελλον κανενα ελαφρυ word-excel) πιο ανετα. Υπαρχει καποιος που κανει αυτην την χρηση να μου πει κατα ποσο αξιζει η επενδυση?

Αυτά κάνω και εγώ με το s4  και λίγη επεξεργασία φωτογραφίας (αχ αυτή η οθόνη σε κάνει και νοιώθει μεγάλος φωτογράφος) ,δεν δείχνει σημείο κόπωσης φαντάζομαι και στο 5 έτσι θα ειναι

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Τσιμπημένες αρχικές τιμές βλέπω σε 2 3 μήνες να έχει πέσει από τα 500.

Ναι είναι αλλά επειδή έχω πάρει το 3 και το 4 και περίμενα να πέσουν  κάπως οι τιμές παρατήρησα ότι στα τάμπλετ δεν είναι τόσο γρήγορη η πτώση όσο στα κινητά,θεωρώ ότι  black Friday θα είναι η καλύτερη στιγμή να το πάρει κάποιος που το θέλει κάπως οικονομικό εκτός αν στην προπαραγγελια δώσει και το  keyboard που κάνει περίπου στα 180 ε(αυτό δεν πέφτει ούτε μετά από ενα χρόνο κυκλοφοριΑς )

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Αυτά κάνω και εγώ με το s4  και λίγη επεξεργασία φωτογραφίας (αχ αυτή η οθόνη σε κάνει και νοιώθει μεγάλος φωτογράφος) ,δεν δείχνει σημείο κόπωσης φαντάζομαι και στο 5 έτσι θα ειναι

Ναι είναι αλλά επειδή έχω πάρει το 3 και το 4 και περίμενα να πέσουν  κάπως οι τιμές παρατήρησα ότι στα τάμπλετ δεν είναι τόσο γρήγορη η πτώση όσο στα κινητά,θεωρώ ότι  black Friday θα είναι η καλύτερη στιγμή να το πάρει κάποιος που το θέλει κάπως οικονομικό εκτός αν στην προπαραγγελια δώσει και το  keyboard που κάνει περίπου στα 180 ε(αυτό δεν πέφτει ούτε μετά από ενα χρόνο κυκλοφοριΑς )

Λογικά θα παίξει σε κάποιο sale στις μεγάλες αλυσίδες BF όπως γράφεις και θα είναι εύκολη η αγορά του χωρίς ΦΠΑ. Γιατί τα μικρά καταστήματα του skroutz σε παιδεύουν αρκετά. Γερη πτώση μετά από 1 χρόνο αλλά δύσκολα θα σταθεί σε αυτές τις αρχικές τιμές. 

Επεξ/σία από Arkin

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Λογικά θα παίξει σε κάποιο sale στις μεγάλες αλυσίδες BF όπως γράφεις και θα είναι εύκολη η αγορά του χωρίς ΦΠΑ. Γιατί τα μικρά καταστήματα του skroutz σε παιδεύουν αρκετά. Γερη πτώση μετά από 1 χρόνο αλλά δύσκολα θα σταθεί σε αυτές τις αρχικές τιμές. 

Γεγονός δύσκολα να σταθεί αλλά οποίος θέλει την ναυαρχίδα στα android και δεν θέλει να επιστρέψει στο ipad  όπως εγώ ,διστυχος είναι μονόδρομος

3 ώρες πριν, slk200gr είπε

Γεγονός δύσκολα να σταθεί αλλά οποίος θέλει την ναυαρχίδα στα android και δεν θέλει να επιστρέψει στο ipad  όπως εγώ ,διστυχος είναι μονόδρομος

Αναμφιβολλα εχεις απολυτα δικιο. Αλλα λιγη υπομονη γιατι ειναι παραλογες αυτες οι τιμες. Υπαρχει και το s5e απλα με κατωτερο socket στα 300 ευρω. Αν πας σε amoled παντως οι αλλες οθονες σου φαινονται κατωτερες και εκει η samsung δεν εχει αντιπαλο. Για multimedia/browsing/διαβασμα/gaming ενα tab S ειναι το απολυτο. Τα ipad το πανε και επαγγελματικα με τις εφαρμογες που εχουν.

Απορω πως δεν συζητιεται το s5e. Οπως ειπε και ο συμφορουμιτης απλα με κατωτερο αλλα επαρκεστατο socket στα 300€. Ηρθε η ωρα να αντικαταστησω την ταμπλετα μου. Ετσι κι'αλλιως για ταινιες, youtube και σερφαρισμα στον καναπε το εχω. Μονο για διασκεδαση δλδ. 

3 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

Απορω πως δεν συζητιεται το s5e. Οπως ειπε και ο συμφορουμιτης απλα με κατωτερο αλλα επαρκεστατο socket στα 300€. Ηρθε η ωρα να αντικαταστησω την ταμπλετα μου. Ετσι κι'αλλιως για ταινιες, youtube και σερφαρισμα στον καναπε το εχω. Μονο για διασκεδαση δλδ. 

Δεν μιλάω για το 5 γιατί απλά έχω το 4 κατά τα άλλα πιστεύω ότι οι περισσότεροι μας για διασκέδαση το χουμε και όχι τόσο για εργασίες

2 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

Ειναι ισως οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στα 350 ευρω. Οθοναρα ηχειαρες παρα πολυ λεπτο και ελαφρυ με ενα τιμιο mid range socket. Για διασκεδαση ειναι κορυφη. Αν δεις youtube 4k HDR η καποια ταινια σε τετοια οθονη απλα δεν υπαρχει επιστροφη. 

• Like 1

4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ειναι ισως οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στα 350 ευρω. Οθοναρα ηχειαρες παρα πολυ λεπτο και ελαφρυ με ενα τιμιο mid range socket. Για διασκεδαση ειναι κορυφη. Αν δεις youtube 4k HDR η καποια ταινια σε τετοια οθονη απλα δεν υπαρχει επιστροφη. 

Όχι ίσως σίγουρα είναι το καλύτερο σε αυτή την τιμή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...