stelios18120 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 27 λεπτά πριν, gianniskks είπε Το σχόλιο μου δεν αναφερόταν σε εσένα ειδικά. Ο καθένας αγοράζει αυτό που τον βολεύει. Για παράδειγμα εγώ προσωπικά android tablet δεν θα το χρησιμοποιούσα ούτε για σουβέρ. Έτσι όπως ήταν από κάτω το πέρασα για απάντηση σε εμενα Οκ τότε 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, 360kias είπε Εργαλείο φαίνεται αλλά το αφήνεις το iPad Pro 11 γι αυτό ?? ουτε μια στο τρις Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από firepc 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ploumouris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δεδομένη η απόκτησή του, γιά την αφεντιά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Arkin είπε Το απόλυτο tablet αυτή τη στιγμή με την καλύτερη οθόνη της αγοράς τα καλύτερα ηχεία και τον εξαιρετικό 855. Μπράβο Samsung. Που την ειδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Πρώτη φορά που android tablet με κάνει να θέλω να το κοιτάξω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billi the Kid Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Χαίρομαι που βλέπω μεγάλο ανταγωνισμό τα τελευταία χρόνια καθώς αυτός ευνοεί τον καταναλωτή σε τιμές και νέες τεχνολογίες, αν υπήρχε εκτός συναγωνισμού "τεχνολογικό μονοπώλιον" θα είχαμε ακόμα iPad 4th Gen σαν ναυαρχίδα με τιμή Macbook Pro. Εμάς σαν καταναλωτές θα πρέπει να μας ενθουσιάζει και όχι να μας φανατίζει η κόντρα των εταιριών προς όφελος μας. Ειδικότερα ο ανταγωνισμός των κολοσσών επεξεργαστών Intel AMD και σε λίγα χρόνια της Apple έχει τεράστια διαφορά στον τελικό χρήστη-πελάτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dellapple Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Τι έχετε πάθει....? Ότι έκανε το περσινό κάνει και αυτό ακόμα και το προπέρσινο μοντέλο... φίλε δεν αλλάζουν τίποτα απόλυτος αλλάζουν ένα επεξεργαστεί που στα χαρτιά είναι καλύτερος σε τι .. Ακόμα το ψάχνω.... Και μιλάνε για παραγωγικότητα.... σε τι? Γιατί το προηγούμενο μοντέλο δεν προσφέρει τα ίδια.... ? Η έγιναν οι εφαρμογές ποιο βαριές και οι απαντήσεις για ένα δευτερόλεπτο μεγαλύτερες... έλεος βαρέθηκα. Απλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Πείτε μου σε τι διαφέρει αυτο το ταμπλετ απο ενα Galaxy Note;;Δεδομένου οτι και τα δύο εχουν πενάκι. Εχει καποια επιπλέον ευκολία μιας και είναι ταμπλετ, π.χ. καποια επιπλεον χειρονομια που βοηθάει στην καθημερινή χρήση ή ειναι απλα ενα μεγάλο android τηλέφωνο; Εχουν βελτίωσει τίποτα ή ειναι ακομα οπως το Galaxy Tab Α που εχω ωπου ολα ειναι ταπ ταπ ταπ και για να βγεις απο το full screen του YouTube πρέπει πρωτα να βγεις εκτος εαυτού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasvas100 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Τρομερό νέο χαρακτηριστικό το double tap to wake!! LG G2 εσυ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apollonas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε Αν ψαχνεις κατι τετοιο καλυτερα να πας σε Yoga 530 (i7 η Ryzen 7 (Εγω εχω το Ryzen 7 και τα σπαει)) Με windows και Pen Αποψη μου... θα συμφωνησω...εχω το Yoga 540 i7 Και τα σπαει για τετοιες δουλειες...ομως υπαρχουν και Dell και HP αντιστοιχα κορυφαια λαπτοπ. Τα ταβλετ δεν ειναι για αυτοκαδ και φωτοσοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpilio Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 δυστυχώς στα tablet το παιχνίδι το έχει χάσει το android και όχι οι κατασκευαστες... οι εφαρμογές και η χρήση σε σχέση με iPad είναι η μέρα με την νύχτα ανεξάρτητα της ποιότητας του tablet... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Παρόλο που είμαι Android fan ομολογώ πως η σειρά ipad είναι κλάσης μπροστά και σαν χρήση και σαν OS μιλώντας για τα δεδομένα των Tablet.... Τεράστιος αριθμός εφαρμογών με εγγενή υποστήριξη σε μεγάλη οθόνη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 εκανα μεταβαση από το s3 στο s4 λογο της αθλιας μπαταριας του s3 ,αναρωτιέμαι ποιος ο λογος να παει καποιος από το 4 στο 6 ειδικα επειδή βλεπω να εχουν παλι μειωσει την μπαταρια ,το audio jack που αφαιρέσανε να το συγχορεσω μια και που δεν ακουω με ακουστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 18 ώρες πριν, memtsas είπε Χωρίς να έχω διάθεση fanboyισμου, αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, το iPad δεν έχει ανταγωνισμο. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που είδα κάποιον να έχει non-Apple tablet. Το ipad λογω λειτουργικου μου φαινεται αναπηρο μπροστα στα tab S που κυκλοφορανε χρονια τωρα με τα οποια μπορεις να κανεις τα παντα. Στις οθονες ηχεια εκει ξεφευγει ακομα περισσοτερο ενα samsung με amoled και τα HK ηχειαρες που εχει. Ο 855 ηταν αυτο που ελειπε απο τα προηγουμενα tablet της σειρας S ωστε να μην υπαρχει κανενας λογος για καποιο ipad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros_tsim Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 22 ώρες πριν, foxgre είπε Έχει κανείς εμπειρία με tablet και autocad κατά πόσο εξυπηρετεί; Φαίνεται πολλά υποσχόμενο με το s pen και πολύ πιο βολικό από το laptop. Ως χρήστης autocad σε tablet (iPad χωρίς pen) και κινητό τηλέφωνο θα έλεγα ότι είναι απλά για προβολή, παρουσίαση και άντληση πληροφοριών σε εξωτερικό χώρο. Για παραγωγή σε καμία περίπτωση προς το παρόν τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα