Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε

Να το θέσω αλλιώς. Με 1000 ευρώ, θα μπορούσα να πάρω ένα XR Plus ή ότι version του S10 Plus παίζει στο χιλιάρικο ή να φτιάξω ένα τούμπανο PC που να κάνω την δουλειά μου, κυριολεκτικά 8 φορές πιο γρήγορα. Το συνειδητοποίησα όταν έβαλα να κάνω build το project που δουλεύω και το έκανε σε 4 λεπτά, ενώ το προηγούμενο, σε μισή ώρα. Εκεί μπαίνει η αμφιβολία του "τελικά άξιζε"; Για εμένα είναι θέμα του τι αξία περιμένεις να πάρεις από αυτά που ξόδεψες. Αν είχα άπειρα λεφτά, σίγουρα δε θα με ένοιαζε. Όπως λες, αυτή η λέξη κάνει την διαφορά, και συμφωνώ.

Δεν πάει έτσι όταν τα έχεις δεν μπαίνεις στο κόπο να σκεφτείς να αγχωθείς (το συμαντικοτερο)

λιγότερο άγχος περρισωτερα ζεις με λιγότερες ασθένειες και είσαι. Όπου μπορείς να μην μπλέξεις να κάτσεις να σκεφτείς να αγχωθείς είναι ότι καλύτερο.

Δεν έχει άξιζε δεν άξιζε παίρνεις κάτι έτοιμο out of the box και δεν ασχολείσαι ποτέ ξανά (εξάλλου τα κινιτα κλπ μας βοηθάνε στην ζωή όχι εμείς που περισσότεροι έχουν καταντήσει υπηρέτες το κινιτων)

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Να το θέσω αλλιώς. Με 1000 ευρώ, θα μπορούσα να πάρω ένα XR Plus ή ότι version του S10 Plus παίζει στο χιλιάρικο ή να φτιάξω ένα τούμπανο PC που να κάνω την δουλειά μου, κυριολεκτικά 8 φορές πιο γρήγορα. Το συνειδητοποίησα όταν έβαλα να κάνω build το project που δουλεύω και το έκανε σε 4 λεπτά, ενώ το προηγούμενο, σε μισή ώρα. Εκεί μπαίνει η αμφιβολία του "τελικά άξιζε"; Για εμένα είναι θέμα του τι αξία περιμένεις να πάρεις από αυτά που ξόδεψες. Αν είχα άπειρα λεφτά, σίγουρα δε θα με ένοιαζε. Όπως λες, αυτή η λέξη κάνει την διαφορά, και συμφωνώ.

Και με 1000€ θα μπορούσες να τρως για δύο τρεις μήνες. Τι λογική είναι αυτή;

Στις αγορές βάζουμε προτεραιότητες, τι έχουμε ανάγκη περισσότερο.

Αν είχες να ξοδέψεις μονο ενα χιλιάρικο και δε πήρες μηχάνημα που το έχεις περισσότερο ανάγκη αλλά κινητό, τότε δεν έκανες σωστή επένδυση. 

Αλλιώς υπομονή να πάρεις και μηχάνημα και κινητό.

.Δε μιλάω για σένα αλλά γενικά.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, valkon είπε

Η μετοχή δεν έπεσε και στο wsb είχαμε θύματα χθες.

15 ώρες πριν, Snolly είπε

φωτογραφια με τον τσουκαλα και το σουρωτηρι σε 3.2.1...

15 ώρες πριν, Hetfield είπε

Φυσικα και ειναι καλυτερο σε αρκετα σημεια σαν λειτουργικο.

Αυτο δε σημαινει οτι ειναι bug-free.

14 ώρες πριν, makridis είπε

Και εγώ έχω ανακαλύψει 10 πολύ σοβαρά κενά ασφαλείας στο Android 9. Θα μπορούσα να τα πουλήσω 10.000.000 στο dark web αλλά είμαι καλό παιδί και δεν το κάνω. Απλώς κάνω δυσφήμιση ε συγνώμη ενημέρωση αναφορικά με αυτό.

Πάντα σε θέματα Android μας λέτε πόσο ασφαλές είναι το ios και σε θέματα ασφάλεια ασφαλείας ios τρελιτσα.Σουρωτήρι  και το ios όπως όλα μην τρώτε κουτόχορτο 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν υπήρχαν κενά ασφαλείας σε όλα τα λειτουργικα, δεν θα υπήρχαν και ενημερώσεις ασφαλείας. Άρα εντάξει δεν ανακαλύψαμε και την Αμερική.

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, Deadpool 1 said:

Πάντα σε θέματα Android μας λέτε πόσο ασφαλές είναι το ios και σε θέματα ασφάλεια ασφαλείας ios τρελιτσα.Σουρωτήρι  και το ios όπως όλα μην τρώτε κουτόχορτο 

Ποιοι λεμε; Τι λεμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πλάκα όταν η κατ' εξακολούθηση κερατωμένη χαίρεται για το κέρατο που έφαγε η φίλη της...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
17 ώρες πριν, gthe είπε

'H .... έξυπνοι και ικανοί άνθρωποι της μίας εταιρίας (είτε την λένε google είτε apple) κάνουν καλά και σωστά την δουλειά τους και βρίσκουν exploits που έχει το λειτουργικό της άλλης. Και ισχύει και προς τις 2 κατευθύνσεις. Αυτοί θα πάνε στο συνέδριο και θα παρουσιάσουν την δουλεία τους ... αυρίο μεθαύριο μπορεί να αλλάξουν εταιρία και να ανέβουν χρηματικά και να πάνε στην άλλη.

Μη μας το χαλάς... Εμείς, στη συνείδηση μας, τους έχουμε ως Apple haters:P

Δημοσ.
1 hour ago, Deadpool 1 said:

Αυτοί που έχετε ios και πιστεύετε στα παραμύθια του μαγειρα

Ποια παραμυθια;

Δεν διαβασα στην ειδιση τιποτα σχετικο με παραμυθια :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Deadpool 1 είπε

Αυτοί που έχετε ios και πιστεύετε στα παραμύθια του μαγειρα

Το ότι είναι πιο ασφαλές από το android είναι γεγονός. Από κει και πέρα, οτιδήποτε είναι online, hackάρετε. Εδώ είχαν hackάρει δορυφόρους, στο iOS θα κολλήσουν;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Ποια παραμυθια;

Δεν διαβασα στην ειδιση τιποτα σχετικο με παραμυθια :) 

44 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Το ότι είναι πιο ασφαλές από το android είναι γεγονός. Από κει και πέρα, οτιδήποτε είναι online, hackάρετε. Εδώ είχαν hackάρει δορυφόρους, στο iOS θα κολλήσουν;

Περισσότερο ευθύνονται οι κατασκευαστές Android που παρατάνε τα μοντέλα τους με μια αναβάθμιση .

Και τα 2 χακάρονται . Απλά το Android έχει περισσότερους χρήστες και είναι πιο εύκολος στόχος .

Αναμενουμε fix για τα mic permissions που επηρεάζουν μέχρι και το GarageBand της apple .

Και συνομοσιολογοντας ,μιας και το ένα κενό ασφαλείας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα ,σε συνδυασμό με το bug , λες να υπήρχε δυνατότητα να ανοίγουν το μικρόφωνο από μακρυά ???!!! 😜

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...