FromDusk_TillDawn Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Καλησπερα παιδια 2 ερωτησεις 1 Ειμαι κατοχος του s7 edge μπορω να κανω downgrade σε nougat? 2 Αν οχι υπαρχει καποιος τροπος να κανω καλυτερη τη μπαταρια μου σε ορεο;Απο 6 ωρες οθονη εχω παει με το ζορι στης 4 ωρες με απλη χρηση.
TechnoState Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 .... πόσο καιρό το έχεις? Μήπως απλά έτυχε, παράλληλα με την έκδοση oreo να εμφανίζει σημάδια ότι αργοπεθαίνει (η μπαταρία) χωρίς αποκλειστικά να φταίει η έκδοση? Μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάζεις για αντικατάσταση μπαταρίας (ενώ όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν φυσιολογικά)?
saruman123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε Καλησπερα παιδια 2 ερωτησεις 1 Ειμαι κατοχος του s7 edge μπορω να κανω downgrade σε nougat? 2 Αν οχι υπαρχει καποιος τροπος να κανω καλυτερη τη μπαταρια μου σε ορεο;Απο 6 ωρες οθονη εχω παει με το ζορι στης 4 ωρες με απλη χρηση. 1. Όχι 2. Ότι είπε ο @TechnoState
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, TechnoState είπε .... πόσο καιρό το έχεις? Μήπως απλά έτυχε, παράλληλα με την έκδοση oreo να εμφανίζει σημάδια ότι αργοπεθαίνει (η μπαταρία) χωρίς αποκλειστικά να φταίει η έκδοση? Μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάζεις για αντικατάσταση μπαταρίας (ενώ όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν φυσιολογικά)? Το εχω 2 χρονια το κινητο δε γνωριζω ποσο κραταει η μπαταρια σε καλη κατασταση.Εγγυηση δεν εχω. Drain δεν εχω απ οσο εχω δει απλα βλεπω οτι χανει αρκετο % με τα πιο απλα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα