Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη οθονης lenovo σε ips

lakisgre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω ένα lenovo ideapad 320-15ikb το οποίο το πήρα για την σχολή αλλά καθώς αμολούμε με επεξεργασίά εικόνας ήθελα κάτι που να έχει λίγο δύναμη και να είναι στο μπάτζετ μου

( κολημα με ιντελ οπότε ιντελ)

το θέμα είναι ότι έχει tn led οθόνη αν κατάλαβα καλά, και κοιτάω να την αλλάξω σε ips panel για να πάρω πιο ζoντανα χρώματά και να γίνει πιο εύκολη η ζωή μου στην επεξεργασίά εικόνας.

έχει επιχειρήσει κάποιος αλλαγή οθόνης, δούλεψε ? και γενικά τι προτείνεται να κάνω ?

(κάπου στο πίσω μέρος του κεφαλιού υπάρχει και η σκέψη της πώλησής και αγοράς καινούριου με IPS αλλα το θέμα είναι το έχω λιγότερο απο χρόνο και δεν μου πάει τόσο η καρδία)

ευχάριστό προκαταβολικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 λεπτά πριν, lakisgre είπε

Καλησπέρα έχω ένα lenovo ideapad 320-15ikb το οποίο το πήρα για την σχολή αλλά καθώς αμολούμε με επεξεργασίά εικόνας ήθελα κάτι που να έχει λίγο δύναμη και να είναι στο μπάτζετ μου

( κολημα με ιντελ οπότε ιντελ)

το θέμα είναι ότι έχει tn led οθόνη αν κατάλαβα καλά, και κοιτάω να την αλλάξω σε ips panel για να πάρω πιο ζoντανα χρώματά και να γίνει πιο εύκολη η ζωή μου στην επεξεργασίά εικόνας.

έχει επιχειρήσει κάποιος αλλαγή οθόνης, δούλεψε ? και γενικά τι προτείνεται να κάνω ?

(κάπου στο πίσω μέρος του κεφαλιού υπάρχει και η σκέψη της πώλησής και αγοράς καινούριου με IPS αλλα το θέμα είναι το έχω λιγότερο απο χρόνο και δεν μου πάει τόσο η καρδία)

ευχάριστό προκαταβολικά

Δεν αξίζει ούτε το χρόνο ούτε τα χρήματα για να την αλλάξεις. Γίνεται αλλά πρέπει να βρεις το ακριβώς ίδιο μοντέλο σε ips, και να βρεις άνθρωπο να το κάνει γιατί δεν είναι απλό. Γενικά θα σου πάει παραπάνω απο την αγορά καινούργιου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...