BrocasHelm Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Στις 22/10/2019 στις 1:17 ΠΜ, fylatos είπε Την 40αρα τι θα την κάνεις σε αυτή την απόσταση; Γιατί η 40άρα 16:9 έχει ίδιο ύψος με μια 32άρα 4:3. Μην ξεχνάτε πως η χρήση άλλωστε 99% θα γίνεται για παλιά παιχνίδια (με όλα τα φίλτρα για scan lines κλπ). Για τα άλλα που λέτε, δείτε bitcade για παράδειγμα που έχει αρκετά στυλ και μεγέθη, καθώς και πληθώρα artwork, σε πιο νορμάλ τιμές (παραμένουν τσιμπημένες). Αλλά και πάλι λείπει η επιλογή για ένα σωστό full size upright cabinet με μεγάλη οθόνη. 2
26ska Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Πώς σας φαίνονται οι καμπίνες;Ειναι ένας τύπος στο Φάληρο,που τις κατασκευάζει, δουλειά με μεράκι φαίνεται.Απο ότι έχω δει έχουν γύρω στα 450 ευρώ με φωτιζόμενα πλήκτρα. Τώρα μέσα βάζει από raspberry pie,pc,ότι ζητήσει ο πελάτης.Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να έχει μέσα ή καμπίνα; Θα κάνω μια επίσκεψη από κει να τα συζητήσω με τον τύπο. 2
stefanosnik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, 26ska είπε Πώς σας φαίνονται οι καμπίνες;Ειναι ένας τύπος στο Φάληρο,που τις κατασκευάζει, δουλειά με μεράκι φαίνεται.Απο ότι έχω δει έχουν γύρω στα 450 ευρώ με φωτιζόμενα πλήκτρα. Τώρα μέσα βάζει από raspberry pie,pc,ότι ζητήσει ο πελάτης.Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να έχει μέσα ή καμπίνα; Θα κάνω μια επίσκεψη από κει να τα συζητήσω με τον τύπο. ωραιος, εχει καμια σελιδα fb η κατι για εμας που δεν ειμαστε απο αθηνα? για να μιλησουμε μαζι του?
26ska Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 South coast retro arcades 1 ώρα πριν, stefanosnik είπε ωραιος, εχει καμια σελιδα fb η κατι για εμας που δεν ειμαστε απο αθηνα? για να μιλησουμε μαζι του?
26ska Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρήκα μια καμπίνα με τα εξής χαρακτηριστικά:pentium R G2020 dual core,120 ssd,1 GB ram,19 monitor 4:3. Την δίνει 450,τι λέτε,αξίζει;Να σημειώσω ότι τα πράγματα μέσα είναι μεταχειρισμένα,εκτός από τον SSD.Μπορει να χρησιμοποιηθεί κ σαν pc για περιήγηση στο ίντερνετ και κάνα YouTube ή είναι ψοφιο; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από 26ska
costis ni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, 26ska είπε Retropie η pc καλύτερα για καμπίνα; PC και μόνο. Τρέχει τα πάντα άνετα, και περισσεύει και GPU ισχύς για να κάνει και εφέ, πχ προσομοίωση οθόνης CRT. Παίζω με emulators από τα 90'ς και προσπάθησα να κάνω retropie με Model 3b. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικά underpowered και γενικά κατώτερο σε όλα. Μόνο του καλό οτι εχει script για να γίνονται οι ρυθμίσεις αυτόματα. Ε και mac κάνει βέβαια.
26ska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, 26ska είπε Βρήκα μια καμπίνα με τα εξής χαρακτηριστικά:pentium R G2020 dual core,120 ssd,1 GB ram,19 monitor 4:3. Την δίνει 450,τι λέτε,αξίζει;Να σημειώσω ότι τα πράγματα μέσα είναι μεταχειρισμένα,εκτός από τον SSD.Μπορει να χρησιμοποιηθεί κ σαν pc για περιήγηση στο ίντερνετ και κάνα YouTube ή είναι ψοφιο; 10 λεπτά πριν, costis ni είπε PC και μόνο. Τρέχει τα πάντα άνετα, και περισσεύει και GPU ισχύς για να κάνει και εφέ, πχ προσομοίωση οθόνης CRT. Παίζω με emulators από τα 90'ς και προσπάθησα να κάνω retropie με Model 3b. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικά underpowered και γενικά κατώτερο σε όλα. Μόνο του καλό οτι εχει script για να γίνονται οι ρυθμίσεις αυτόματα. Ε και mac κάνει βέβαια. To pc που παραθέτω πιο πάνω πως το βλέπεις για την συγκεκριμένη φάση; θα μπορέσει λες να δουλέψει και σαν pc, δηλαδή σερφαρισμα και κάνα YouTube;
costis ni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, 26ska είπε To pc που παραθέτω πιο πάνω πως το βλέπεις για την συγκεκριμένη φάση; θα μπορέσει λες να δουλέψει και σαν pc, δηλαδή σερφαρισμα και κάνα YouTube; Με 1 gb ραμ, με τίποτα. βασικά θα εχει και θέμα με παιχνίδια τέλους 90'ς. Κάντα 4gb. H ακόμα καλυτερα κανε μια δική σου σύνθεση. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από costis ni
IKARIWTHS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Ειμαι και εγω στη φαση δημιουργιας καμπινας και μετα απο δυο αποτυχημένες προσπαθειες αποφασισα να παρω ετοιμo κουτι απ εξω,Μερικες συμβουλες και απο εμενα . α)Αν μπει σε σπιτι σκεψου μηπως παρεις sit down cabin β)Αν την κανεις απο mdf σκεψου σοβαρα να του περασεις πολυεστερα , δ)Εχε υπ οψιν οτι για μεγιστη εμπειρια πρεπει να συμβιβαστεις με οθονη μικρη σε μεγεθος crt,διοτι τα παλια παιχνιδια ειναι βελτιστοποιημενα για αυτες . αν πας ομως σε crt θα βρεις ασυμβατοτητες των καρτων γραφικων με το ρυθμο ανανεωσης .Εγω αποφασισα να παω σε μεγαλη συγχρονη lcd ips γιατι στη καμπινα απο κατω θα χωσω και ενα ps4. γ)Ξεκινα με καποιο μικροτερο project το οποιο θα σε βοηθησει να σχεδιασεις τη τελικη καμπινα, Εγω ξεκινοντας ετσι βρεθηκα σε ενα μικρο αδιεξοδο διοτι συνειδητοποιησα οτι με βολευει να πιάνω το χειριστήριο με το δεξι χερι ενω ολες οι οδηγιες ειναι για αριστερο, μετα καταλαβα οτι αν εχεις 8way joystick δε μπορεις να παιξεις 4way παιχνιδια οπως το pacman,διοτι αν κατα τυχη κανεις διαγώνια κίνηση απλα κολλάει. μετα εφτιαξα ενα συστημα με rasberry και ειδα οτι δε με ικανοποιει σε πολλα θεματα και ετσι εφτιαξα ακομα ενα με εναν παλιο υπολογιστη και mame ,και εκει βρηκα δυσκολιες αλλα τις αντιμετωπισα κατεβαζοντας παλιa έκδοση του mame . Απο προβληματα και λυσεις οσα θελεις ,ξεκινα και εδω ειμαστε. 3
26ska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε Ειμαι και εγω στη φαση δημιουργιας καμπινας και μετα απο δυο αποτυχημένες προσπαθειες αποφασισα να παρω ετοιμo κουτι απ εξω,Μερικες συμβουλες και απο εμενα . α)Αν μπει σε σπιτι σκεψου μηπως παρεις sit down cabin β)Αν την κανεις απο mdf σκεψου σοβαρα να του περασεις πολυεστερα , δ)Εχε υπ οψιν οτι για μεγιστη εμπειρια πρεπει να συμβιβαστεις με οθονη μικρη σε μεγεθος crt,διοτι τα παλια παιχνιδια ειναι βελτιστοποιημενα για αυτες . αν πας ομως σε crt θα βρεις ασυμβατοτητες των καρτων γραφικων με το ρυθμο ανανεωσης .Εγω αποφασισα να παω σε μεγαλη συγχρονη lcd ips γιατι στη καμπινα απο κατω θα χωσω και ενα ps4. γ)Ξεκινα με καποιο μικροτερο project το οποιο θα σε βοηθησει να σχεδιασεις τη τελικη καμπινα, Εγω ξεκινοντας ετσι βρεθηκα σε ενα μικρο αδιεξοδο διοτι συνειδητοποιησα οτι με βολευει να πιάνω το χειριστήριο με το δεξι χερι ενω ολες οι οδηγιες ειναι για αριστερο, μετα καταλαβα οτι αν εχεις 8way joystick δε μπορεις να παιξεις 4way παιχνιδια οπως το pacman,διοτι αν κατα τυχη κανεις διαγώνια κίνηση απλα κολλάει. μετα εφτιαξα ενα συστημα με rasberry και ειδα οτι δε με ικανοποιει σε πολλα θεματα και ετσι εφτιαξα ακομα ενα με εναν παλιο υπολογιστη και mame ,και εκει βρηκα δυσκολιες αλλα τις αντιμετωπισα κατεβαζοντας παλιa έκδοση του mame . Απο προβληματα και λυσεις οσα θελεις ,ξεκινα και εδω ειμαστε. Δυστυχώς δεν έχω το χρήμα και το χρόνο να το ψάξω τόσο πολύ...Ηθελα να πάρω μια καμπίνα έτοιμη,σεταρισμενη,να μην ασχολούμαι...
mils Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/11/2019 στις 7:32 ΠΜ, IKARIWTHS είπε Εχε υπ οψιν οτι για μεγιστη εμπειρια πρεπει να συμβιβαστεις με οθονη μικρη σε μεγεθος crt,διοτι τα παλια παιχνιδια ειναι βελτιστοποιημενα για αυτες . Ετσι ειναι..Στη κανονικη απεικονιση των παλιων 2d παιχνιδιων 10ιας 80-90 τα γραφικα φαινονται με pixels στις καινουργιες τηλεορασεις.Υπαρχουν ομως φιλτρα crt,φιλτρα θολουρας κλπ για τις καινουργιες τηλεορασεις ωστε να φαινεται πιο σωστο το αποτελεσμα χωρις pixels.Δεν ασχολουμαι ομως γιατι γινεται ενας χαμος με αυτα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από mils
26ska Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Λοιπόν την πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο κατασκευαστικα, είναι άψογη και πολύ προσεγμένη κατασκευή, όσο και με τα παιχνίδια. Το μόνο που με πειράζει ότι δεν έχει παιχνίδια του dreamcast, virtua striker κατά βάση... Πως μπορώ να βάλω και παιχνίδια του dreamcast; Τελικά έχει 4gb ram, πιστεύω τα σηκώνει... 2
IKARIWTHS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μπορείς να το ορίσεις έτσι ώστε να παίζεις με το δεξί joystickκαι τα αριστερά πλήκτρα ;
smpt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) mame θα τρέχει. Μπορείς να το κάνεις. Αν και εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Προτιμώ αυτά με την μπίλια Είχα πάει στην athenscon και είχε περίπτερο ο South coast. Είχε μια καμπίνα και πολλά χειριστήρια. Πολύ καλή δουλειά. http://www.southcoastretro.gr/ https://el-gr.facebook.com/southcoastretrovtm2/ Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από smpt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα