Narayan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Στις 1/8/2019 στις 10:36 ΠΜ, Stamer είπε Ελάτε να βάλουμε ρε παιδιά, οτι μπορείτε ο καθένας, οτι ποσό θέλετε, τίποτα δεν είναι. Και ελπίζω να δείξουμε τον ίδιο ζήλο όπως σε κάτι παντελώς άκυρα θέματα στο φορουμ που γεμίζουν 100 σελίδες ποστ. 13 ώρες πριν, txcellas είπε Αν ήταν κανένα θέμα πικάντικο θα είχαν μαζευτεί σελίδες.. Ίσως πάντως κάποιοι να μν το είδαν γιατί θεωρώ δύσκολο να μν μπορεί κάποιος να στείλει 1-2 ευρώ. Να μη θέλει πιθανότερο. Μερικοί από μας είμαστε και λίγο καχύποπτοι επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Αλλά και 100% legit να είναι, ποιόν από τους 100άδες διαδικτυακούς επαίτες να πρωτοβοηθήσουμε, ούτε δύο μηνιάτικα δεν φτάνουν για όλους. Αν είναι legit πάντως μακάρι το παληκάρι να γίνει καλά, αν και θα έχει θέματα όλη του τη ζωή μετά. 1 1 1
skapodis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι 100% legit γιατί γνωρίζω προσωπικά την οικογένεια. Καταλαβαίνω τον προβληματισμό του "... ποιόν να βοηθήσουμε από τους τόσους" αλλά μιλάμε για θέμα ζωής (αν δεν εγχειριστεί άμεσα... το παιδί θα πεθάνει), το ότι είναι ένα μικρό παιδί που υποφέρει από 2 χρονών και στην άρνηση του ΕΟΠΥΥ να βάλει έστω και ένα ευρώ (όποιος θέλει να μάθει τον λόγο pm). Η διαφορά που μπορεί να κάνει ένα site σαν το Insomnia είναι η δύναμη στο πλήθος των μελών του. Δεν χρειάζονται λίγοι και πολλά... απλά μία ευαισθητοποίηση από πολλούς για λίγα! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από skapodis 4
stelios18120 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Καταρχήν συγχαρητήρια για το θέμα και εύχομαι και στο μέλλον όταν κάποιος έχει τόσο σοβαρή και σημαντική ανάγκη να γίνεται αναφορά και να βοηθάει ο καθένας όπως και όσο μπορεί. Ελπίζω να πάρει και μεγαλύτερη εκταση το θέμα, καθώς το ποσό δεν ειναι και τόσο μεγάλο (πχ να χρειαζονται εκατομμύρια). Μακάρι να κάνουν 2-3 καλές δωρεές τίποτα εφοπλιστες η επιχειρηματίες και να σωθεί το παιδί (εννοείται να βοηθήσουμε και εμείς όπως μπορουμε, ακόμα και ένα μικρό ποσό φέρνει το παιδί πιο κοντά στην σωτηρία του) 4
lightsout Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Καλή επιτυχία στο παιδί για την σπουδαία μάχη που δίνει. 1
HALF EVIL Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μακάρι να πάνε όλα καλά. 5 ώρες πριν, stelios18120 είπε Καταρχήν συγχαρητήρια για το θέμα και εύχομαι και στο μέλλον όταν κάποιος έχει τόσο σοβαρή και σημαντική ανάγκη να γίνεται αναφορά και να βοηθάει ο καθένας όπως και όσο μπορεί. Ελπίζω να πάρει και μεγαλύτερη εκταση το θέμα, καθώς το ποσό δεν ειναι και τόσο μεγάλο (πχ να χρειαζονται εκατομμύρια). Μακάρι να κάνουν 2-3 καλές δωρεές τίποτα εφοπλιστες η επιχειρηματίες και να σωθεί το παιδί (εννοείται να βοηθήσουμε και εμείς όπως μπορουμε, ακόμα και ένα μικρό ποσό φέρνει το παιδί πιο κοντά στην σωτηρία του) Αυτό. Σαράντα χιλιάρικα για κάποιους είναι ψίχουλα. 4 1
Iamthagod Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Με το καλό να γίνει καλά το παιδί! @skapodis γράψε εδώ όταν έχεις νέα από την κατάσταση του παιδιού! 1
darkman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Εκανα και εγω την μεταφορα μεσω ebanking και ολα καλα αυτο λιγο που με τσάντισε λιγο ειναι οτι η παγκρητια τραπεζα για ενα τετοιο σκοπο κραταει και προμήθεια , θα μπορουσαν και αυτο το 1 ευρω να το δωσουν για το παιδάκι αντι να το βαλουν τσεπη Ενα μπράβο στον Σκαποδη που ανεδειξε και αυτος με την σειρα του το θεμα εδω ώστε οσοι μπορουμε να βοηθήσουμε 1
fragma Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Στις 2/8/2019 στις 1:37 ΜΜ, Narayan είπε Μερικοί από μας είμαστε και λίγο καχύποπτοι επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Αλλά και 100% legit να είναι, ποιόν από τους 100άδες διαδικτυακούς επαίτες να πρωτοβοηθήσουμε, ούτε δύο μηνιάτικα δεν φτάνουν για όλους. Αν είναι legit πάντως μακάρι το παληκάρι να γίνει καλά, αν και θα έχει θέματα όλη του τη ζωή μετά. Να σου πω την αλήθεια το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα και εγώ μόλις είδα το θέμα, γιατί δεν ειναι λίγες οι περιπτώσεις τέτοιων scams σήμερα. Το έκλεισα, και μπήκα στο Σκρουτζ να ψαξω για AIO υδρόψυξη για την 2080Ti, αλλά ένιωσα εντελώς σάπιος με την σκέψη οτι ενα παιδί λίγο μεγαλύτερο απο τον γιό μου δίνει μάχη για την ζωή του και εγω το προσπερνω για να ασχοληθώ με μάταια πράγματα. Ελπίζω η μικρή μου κατάθεση μου να βοηθήσει. Καλό κουράγιο στους γονείς του. 12
CyberCr33p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, darkman είπε Εκανα και εγω την μεταφορα μεσω ebanking και ολα καλα αυτο λιγο που με τσάντισε λιγο ειναι οτι η παγκρητια τραπεζα για ενα τετοιο σκοπο κραταει και προμήθεια , θα μπορουσαν και αυτο το 1 ευρω να το δωσουν για το παιδάκι αντι να το βαλουν τσεπη Ενα μπράβο στον Σκαποδη που ανεδειξε και αυτος με την σειρα του το θεμα εδω ώστε οσοι μπορουμε να βοηθήσουμε 1,15 ευρώ εάν θυμάμαι καλά χρέωσε η παγκρήτια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, CyberCr33p είπε 1,15 ευρώ εάν θυμάμαι καλά χρέωσε η παγκρήτια. Tο ιδιο κι εμενα η Eurobank.Με επιλογη ολα τα εξοδα δικα μου.
mitskitsamal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Ενα ευρω με εξοδα δικα μας εχει η πειραιως.
kasp31 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Ολα καλα να πανε.. Εμενα η εθνικη με χρεωσε 2,20ευρω με ολα τα εξοδα δικα μου.
ronnie79 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 1€ Η Πειραιώς Όσοι μπορείτε βάλτε έστω και ένα μικρό ποσό, ότι μπορεί ο καθένας 1
afterhours Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Kατι τετοιες εκτακτες και αμεσες περιπτωσεις ειναι που χρειαζεται η αμεση συμβολη του κρατους....Ελπιζω το υπουργειο υγειας ή η κυβερνηση γενικα να μην αφησει αυτο το επειγον θεμα...Μακαρι να γινει το παιδακι καλα.
Δημοφιλής ανάρτηση skapodis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Με ειδοποίησε σήμερα η οικογένεια του μικρού Γιάννη ότι το ποσό συμπληρώθηκε 😀. Ο μικρός Γιάννης και η μητέρα του είναι στην Αμερική από τις 31/07 για τον προεγχειρητικό έλεγχο που έγινε στις 02/08. Ναι... είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο της Βοστώνης κι ας μην είχε μαζευτεί το ποσό ακόμα, αλλά πίστευαν στο θαύμα, το οποίο και έγινε. Το χειρουργείο έχει προγραμματιστεί σε 2 εβδομάδες. Εκ μέρους της οικογένειας Ινιωτάκη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Admins του Insomnia για την βοήθεια τους στην ανάδειξη του θέματος και βέβαια σε όλα τα μέλη του Insomnia που βοήθησαν για να μπορέσει ο μικρός Γιάννης να κάνει αυτή την σωτήρια εγχείρηση. Είμαι 100% πεπεισμένος ότι ένα μεγάλο μέρος του υπολειπόμενου ποσού συμπληρώθηκε από εμάς. Και πάλι σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Εννοείται ότι θα ενημερώνω μέσω αυτού του post για την εξέλιξη του μικρού Γιάννη... Στέφανος Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από skapodis 41 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα