Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Προστακτικες στα φιλαρακια σου, οι απαντησεις που λαμβανεις ειναι στο υφος που μου απευθυνεσαι.

Παμε τωρα παρακατω. Μου ειναι παγερα αδιαφορες οι φιλοσομπουρδικες αναλυσεις σου (αποψεις χαρακτηριζω κι εγω για να μην μου triggαρεσαι χωρις λογο). Εχω στη γειτονια εναν τυπο που τραβαει χειροφρενα εξω απο σχολειο καθε μερα. Του εχω κανει παρατηρηση ευγενικοτατη, πηρε το κλασσικο ελληνοτραμπουκικο υφακι (καλη ωρα σαν το δικο σου), του εχουν κανει κι αλλοι, δεν χαμπαριαζει. Κατ'εμε η επομενη κινηση ειναι να γινει καταγγελια γιατι αποτελει δημοσιο κινδυνο, κατ'εσε οποιος το κανει ειναι ρουφιανος.

Πηγαινε μια στο σημειο που κανει τις μαγκιες του και στησου πεζος να δω κατι πλιζ...

Αντιστοιχα φασαρια σε ωρες κοινης ησυχιας συνεπαγεται οτι η γειτονια μενει ξυπνια απο εναν που δεν χαμπαριαζει απο παρατηρησεις κλπ. Εσυ που θα τον υποστηριζες και που σε καθε περιπτωση εναντιωνεσαι στο να καταγγελθει, ελα να μεινεις με τους δικους σου να δω κατι...

κατ αρχας απ τη στιγμη που μιλας σε δημοσιο βημα να εχεις και τη διαθεση να ακουσεις κριτικη.

Επισεις ενα τραγικο λαθος που κανεις ειναι οτι τσουβαλιαζεις τα παντα και σχολιαζεις χωρις καν να εχεις κατανοησει τι διαβασες απ αυτο που πας να σχολιασεις, αλλα εσυ εχεις την ενδομυχη φαντασιωση οτι οι αποψεις σου πρεπει να βρισκονται στο απυροβλητο.

ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε οτι το να ενοχλεις  οποιονδηποτε ανθρωπο ειναι σωστο. Απ το πρωτο μου μυνημα κι ολας τονισα πως το προβλημα ειναι οι ιδιες οι πολυκατοικιες και το τσουβαλιασμα του κοσμου μεσα σε τετοιου ειδους κτιρια. Ακομα και ξενοδοχεια που πας για να μεινεις μερικες μερες ειναι πολυ πιο σωστα φτιαγμενα για να μενει ανομοιογενεις κοσμος. (ειδικα στις καλες σουιτες δεν υπαρχει κανενα προβλημα συνυπαξης με τους υπολοιπους θαμωνες, και απο τη στιγμη που φτιαχνονται σπιτια που ο αλλος θα ζει χρονια η και μια ζωη μεσα σε αυτα θα επρεπε να πληρουν τουλαχιστο αυτες τις προδιαγραφες).

Ο δε τουριστας που δινει τα ωραια του λεφτα για να μεινει καπου εχει καθε δικαιωμα να κανει ενα παρτακι η οτιδηποτε.

ΑΝ για καποιο λογο δε μπορει να λυθει το προβλημα των πολυκατοικιων τουλαχιστο η airbnp ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, και κατα τη γνωμη μου ειναι καθαρα δικο τους το φταιξιμο και το προβλημα και ΚΑΝΕΝΟΣ αλλου. Αν λοιπον εχετε θεμα ποιαστε το προβλημα απ την πραγματικη του σκοπια κι οχι απο οπου μπορει να σας φαινεται πιο "ευκολο".

Η δε δικη σου προτροπη για καταγγελιες σε οτιδηποτε μη νομιμο βλεπεις στη ζωη σου, ακομα και για θεματα που δε σε αφορουν ανηκει σε συμπεριφορες που εχουν μελλετηθει μια χαρα απ την εποχη του Φρουντ (αν οχι και παλιοτερα), και η πιο light περιπτωση ανθρωπων που πασχουν ειτε απο δικομανια ειτε απο την αλογιστη επικληση των νομων ειναι ανθρωποι που εχουν παει φυλακη η που εχουν τιμωρηθει πολυ ασχημα στα παιδικα τους χρονια για κατι που οντως καναν. 

Δε λεω οτι ανηκεις σε καποια απ αυτες τις περιπτωσεις, μπορει απλα να εγραψες κατι και ετσι να σου βγηκε, ομως η επικληση της προστασιας της εξουσιας για το καθε τι δεν σηματοδοτει και το οτι καλυτερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι τυπος που δεν σταυρωνει λεξη για λεξη, θα ερθει να μου διδαξει Φρόυντ επειδη ειπα οτι οι παρανομοι πρεπει να καταγγελονται, μονο στο ινσομνια θα μπορουσε να συμβει. Ειμαι ενας αλλος , ζω σε παρανοια.

Αλλα επειδη δεν ειμαι κακος, θα αποδωσω το γεγονος στη ζεστη.

Και νταξει τα ελληνικα. Αλλα ρε μαστορα εχω και τους αλλους που λενε για τρολλς και βλεπεις οτι προσπαθω να μην τους ακουω και να σε παρω στα σοβαρα. Και ερχεσαι και μου λες airbnp? Τι εχει να πει ο Φρόυντ για αυτο;

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νταξει, ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 1/8/2019 στις 4:04 ΜΜ, Oscar_Mike είπε

Δηλαδή απ ο,τι καταλαβαίνω, αυτή τη στιγμή για παράδειγμα 4:00μμ που ο διπλά κάνει εργασίες με κρουστικό στον τοίχο και σφυρί καλέμι, και το κάνει εδώ και μέρες, ή ο άλλος που έχει μπαρ και το πάει μέχρι 01:00-02:00πμ με μουσική, δε μπορώ να φωνάξω αστυνομία να τους κάνει σύσταση, σωστά;

Η φωνάζω δικηγόρο οπότε ζήσε Μάη, ή περνάω στα αντίποινα-αυτοδικία

Για της εργασίες δεν ξέρω τι παίζει στο μπαρ από την άλλη περνεις αστυνομία για παράβαση ωραρίου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...