Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αφήστε την Ελλάδα να γίνει η χώρα των κάφρων. Να κάνει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να σέβεται τους διπλανούς του!

Δηλαδή αν ο άλλος πρέπει να ξυπνήσει το πρωί να πάει στη δουλειά του ή είναι άρρωστος ή ότιδήποτε άλλο και πρέπει να κοιμηθεί εμποδίζει την Ελλάδα να γίνει ζωντανή χώρα.

Επεξ/σία από harskouf
  • Like 7
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πριν το βλακα τον παπαθεμελη ΚΑΝΕΝΑΣ δε σκεφτοταν ετσι (αληθεια ζει αυτος η εχει ψωφισει κι εμεινε μονο ο νομος του? )

Φυσικα και ο κοσμος σεβοταν αλλα και διασκεδαζε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σχέση έχει ο Παπαθεμελής με τις ώρες κοινής ησυχίας. Ο Παπαθεμελής έβαλε ωράριο στα νυχτερινά κέντρα.

Εδώ μιλάμε οτι κάποιοι δεν σέβονται τους συνανθρώπους τους που θέλουν να κοιμηθούν στα σπίτια τους. Μην μπλέκουμε πατάτες με λεμόνια

Επεξ/σία από harskouf
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Εαν ειδες ποσταρα το SMS ... Τελος παντων..

Δηλαδη εαν βγαλω τα 4x500W dantax metal power ηχεια που εχω και αρχιζω να βαραω πριονια στις 4 το μεσημερι

για να ερθει η αστυνομια θα πρεπει να μου κανουν μυνηση ?

Αυτό λέω τόση ώρα, δεν μπορούν να σου κάνουν μήνυση αφού δεν θα κάνεις κάτι παράνομο αφού πλέον δεν υπαρχει νόμος για να τιμωρηθείς!!! Δώσε άφοβα πόνο αλλά μπορούν να σε τρεξουν στα αστικά δικαστήρια να σου διεκδικήσουν λεφτά κτλ γιατι π.χ. τους δημιουργείς πρόβλημα στην ηρεμία την υγεία, κτλ. 

41 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

Δηλαδή απ ο,τι καταλαβαίνω, αυτή τη στιγμή για παράδειγμα 4:00μμ που ο διπλά κάνει εργασίες με κρουστικό στον τοίχο και σφυρί καλέμι, και το κάνει εδώ και μέρες, ή ο άλλος που έχει μπαρ και το πάει μέχρι 01:00-02:00πμ με μουσική, δε μπορώ να φωνάξω αστυνομία να τους κάνει σύσταση, σωστά;

Η φωνάζω δικηγόρο οπότε ζήσε Μάη, ή περνάω στα αντίποινα-αυτοδικία

Η αυτοδικια είναι από τα ελαχιστα πταίσματα που δεν καταργήθηκε και τροποπηθηκε και προβλέπει χρηματικό πρόστιμο η κοινωφελούς εργασία. Τα βάζεις κάτω, βλέπεις τι σε συμφέρει και επιλέγεις νόμιμη δικαστική οδό η άμεσες λύσεις. Έφτιαξαν έναν νέο π.κ. και τον πέρασαν μπαμ μπαμ, χωρίς σοβαρή διαβούλευση, με πολλές ενστάσεις από ενώσεις δικαστών και εισαγγελέων κτλ. Να δείτε τι αλλά θα ακούσετε σύντομα στις ειδήσεις γιατί θα βγούνε σε λίγο μαργαριτάρια . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν καπου αναρτημενες αυτες οι αλλαγες του Π.Κ. ?

24 λεπτά πριν, Skoundouflis είπε

Αυτό λέω τόση ώρα, δεν μπορούν να σου κάνουν μήνυση αφού δεν θα κάνεις κάτι παράνομο αφού πλέον δεν υπαρχει νόμος για να τιμωρηθείς!!! Δώσε άφοβα πόνο αλλά μπορούν να σε τρεξουν στα αστικά δικαστήρια να σου διεκδικήσουν λεφτά κτλ γιατι π.χ. τους δημιουργείς πρόβλημα στην ηρεμία την υγεία, κτλ. 

Η αυτοδικια είναι από τα ελαχιστα πταίσματα που δεν καταργήθηκε και τροποπηθηκε και προβλέπει χρηματικό πρόστιμο η κοινωφελούς εργασία. Τα βάζεις κάτω, βλέπεις τι σε συμφέρει και επιλέγεις νόμιμη δικαστική οδό η άμεσες λύσεις. Έφτιαξαν έναν νέο π.κ. και τον πέρασαν μπαμ μπαμ, χωρίς σοβαρή διαβούλευση, με πολλές ενστάσεις από ενώσεις δικαστών και εισαγγελέων κτλ. Να δείτε τι αλλά θα ακούσετε σύντομα στις ειδήσεις γιατί θα βγούνε σε λίγο μαργαριτάρια . 

Εαν δηλαδη κανουν οι απο πανω παρτυ και κλαιει το μωρο ολο το βραδυ γιατι δεν μπορει να κοιμηθει.

Εαν καλεσω την αστυνομια θα μου πει δεν ερχομαι ?

Μα εγω θελω να υποβαλω μυνηση .

Ελατε καταγραψτε το γεγονος δωστε μου το χαρτι να παω στον εισαγγελεα να δωσω τα 100€.

Καπως ετσι θα δουλευει..? ή εαν υποβαλω μυνηση επιτοπου θα πανε αυτόφωρο ? 

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, NickS74 είπε

πριν το βλακα τον παπαθεμελη ΚΑΝΕΝΑΣ δε σκεφτοταν ετσι (αληθεια ζει αυτος η εχει ψωφισει κι εμεινε μονο ο νομος του? )

51 λεπτά πριν, harskouf είπε

Τι σχέση έχει ο Παπαθεμελής με τις ώρες κοινής ησυχίας. Ο Παπαθεμελής έβαλε ωράριο στα νυχτερινά κέντρα.

Εδώ μιλάμε οτι κάποιοι δεν σέβονται τους συνανθρώπους τους που θέλουν να κοιμηθούν στα σπίτια τους. Μην μπλέκουμε πατάτες με λεμόνια

Aυτο ακριβώς, αλλο το ένα αλλο το άλλο.
Μ αρέσει πάλι που καποιος παντως μιλησε για σεβασμο, και οι  προηγουμενες του λεξεις ειναι αν "ψωφησε" καποιος αλλος ανθρωπος

Επεξ/σία από TasosPk
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Υπαρχουν καπου αναρτημενες αυτες οι αλλαγες του Π.Κ. ?

Εαν δηλαδη κανουν οι απο πανω παρτυ και κλαιει το μωρο ολο το βραδυ γιατι δεν μπορει να κοιμηθει.

Εαν καλεσω την αστυνομια θα μου πει δεν ερχομαι ?

Μα εγω θελω να υποβαλω μυνηση .

Ελατε καταγραψτε το γεγονος δωστε μου το χαρτι να παω στον εισαγγελεα να δωσω τα 100€.

Καπως ετσι θα δουλευει..? ή εαν υποβαλω μυνηση επιτοπου θα πανε αυτόφωρο ? 

Εάν κάνουν αυτά οι από πάνω τράβα μιλά τους πρώτα ανθρώπινα γιατί οι άλλες λύσεις είναι μανίκι όπως και εχω περιγράψει. Ο εισαγγελέας το αυτόφωρο η αστυνομία ασχολούνται και ισχύουν στα ποινικα δικαστήρια. Για να του επιβάλει η πολιτεία ποινή για το αδίκημα που διαπράττει, εφόσον δεν υπάρχει πλέον νόμος δεν υπάρχει και ποινή. Τι 1ο άρθρο του π.κ. λέει καμία ποινή χωρίς νόμο. Στα αστικά δικαστήρια θα πας για αποζημιώσεις, για αξιώσεις για περιοριστικούς όρους κτλ. Η απλα βάζεις και εσύ φουλ διαπασών και το κάνετε ζούγκλα.

https://www.e-nomothesia.gr/kat-kodikes-nomothesias/nomos-4619-2019-phek-95a-11-6-2019.html

Στο τέλος έχει το φεκ. Δες από άρθρο 407 έως 459 καταργούνται. Επίσης δες άρθρο 468 δλδ αν στο γείτονα είχε γίνει μήνυση για διαταραξη πριν 1/7  πήγε Κούβα δλδ αρχείο

Επεξ/σία από Skoundouflis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Skoundouflis είπε

Εάν κάνουν αυτά οι από πάνω τράβα μιλά τους πρώτα ανθρώπινα γιατί οι άλλες λύσεις είναι μανίκι όπως και εχω περιγράψει. Ο εισαγγελέας το αυτόφωρο η αστυνομία ασχολούνται και ισχύουν στα ποινικα δικαστήρια. Για να του επιβάλει η πολιτεία ποινή για το αδίκημα που διαπράττει, εφόσον δεν υπάρχει πλέον νόμος δεν υπάρχει και ποινή. Τι 1ο άρθρο του π.κ. λέει καμία ποινή χωρίς νόμο. Στα αστικά δικαστήρια θα πας για αποζημιώσεις, για αξιώσεις για περιοριστικούς όρους κτλ. Η απλα βάζεις και εσύ φουλ διαπασών και το κάνετε ζούγκλα.

ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ717867974.pdfUnavailable

Δεν με αφηνει να το κατεβασω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, harskouf είπε

Ναι αφήστε την Ελλάδα να γίνει η χώρα των κάφρων. Να κάνει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να σέβεται τους διπλανούς του!

Δηλαδή αν ο άλλος πρέπει να ξυπνήσει το πρωί να πάει στη δουλειά του ή είναι άρρωστος ή ότιδήποτε άλλο και πρέπει να κοιμηθεί εμποδίζει την Ελλάδα να γίνει ζωντανή χώρα.

Θυμήθηκα όταν είχα πάει κάποτε τριήμερη στην Θεσσαλονίκη, πέσαμε σαν πτώματα για ύπνο μετά το club. Από το δίπλα δωμάτιο ήταν κάτι κρητικοί που ήταν όλη μέρα χωμένοι στο ξενοδοχείο. Είχανε βάλει κάτι σκυλάδικα και λαϊκά, βάραγαν τα ντουβάρια και μας φώναζαν από την βεράντα "ρεε είστε ζωντανοί ρε μλκες σηκωθείτε να χωρέψουμε". 

Συγνώμη για το offtopic 

37 λεπτά πριν, Skoundouflis είπε

https://www.e-nomothesia.gr/kat-kodikes-nomothesias/nomos-4619-2019-phek-95a-11-6-2019.html

Στο τέλος έχει το φεκ. Δες από άρθρο 407 έως 459 καταργούνται. Επίσης δες άρθρο 468 δλδ αν στο γείτονα είχε γίνει μήνυση για διαταραξη πριν 1/7  πήγε Κούβα δλδ αρχείο

Αυτά στον ΠΚ αλλάξανε με τις τελευταίες αλλαγές; 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ELMastas είπε

Αν δεν κάνει η Αστυνομία κάτι για αυτούς που παρανομούν γιατί ακόμη υπάρχει ο νόμος δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κατηγορία όμως αν γίνεται κατ εξακολούθηση θα πρέπει να επέμβουν αν δεν το κάνουν ωθούν τον κόσμο να πάρει τον νόμο και το δίκαιο στα χέρια του και ο κόσμος θα έχει δίκιο να το κάνει όταν δεν προστατεύεται αλλιώς ο άνθρωπος χρειάζεται ξεκούραση έστω τις ώρες κοινής ησυχίας και αυτό το έχει προβλέψει ο νομοθέτης δεν μπορεί να χάσει ο άλλος τον ύπνο και εφόσον αυτό συνεχιστεί και την υγεία του γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν και δεν σέβονται τους άλλους,αν τύχαινε τέτοια περίπτωση και παρόλες τις παρατηρήσεις δεν αναλάβει ο ιδιοκτήτης και δεν συμμορφωθούν,θα είχα καταφύγει σίγουρα και γω και άλλοι γείτονες μου σε διάφορες άλλες λύσεις οχι και τόσο πολιτισμένες.:ph34r:

εσυ καλά τα λες ..... και όλοι η άλλοι ποιος ακούει όμως....

για αυτό και πήρα τον νόμο στα χέρια μου και εγώ αφου δεν καλύπτει τέτοια ο νόμος

17 ώρες πριν, kage είπε

Ο τυπος κυνηγαει ratings...

Το διαμερισμα θα ελεγα οτι εχει φτηνο ενοικιο /βραδια οποτε και μαζευει κυριως τετοιο κοσμο...δεν ειναι νορμαλ να ερχονται συνεχεια τουριστες και να μενουν μεσα καθε βραδυ να μπεκροπινουν...(μερα συνηθως γυρνανε σε αξιοθεατα ή παραλιες οποτε βραδυ θα επρεπε να κοιμουνται)

Παιρνεις 100 ερχονται για συστασεις χ φορες χωρις εξηγησεις.. μετα απο 2 3 φορες αυτεπάγγελτα κληση για δικαστηριο ...ποτε να αλλαξε αυτο?αν ειναι να κανουμε παρτυ σπιτια μας.. 

Κανενα καταστατικο δεν γινετε να απαγορεύει βραχυχρονια ειτε μακρυχρονια ενοικιαση. Ειναι hoax

Καλο θα ταν 2 3 βιντεακια για να δει και ο ιδιος οτι δεν μλκζεστε για απλη φασαρια αλλα οτι οντως εχει θεμα με τους πελατες του...

Οπως σε ενα ξενοδοχειο απαιτουν ησυχία ετσι πρεπει να γινετε και εκει...

αυτό ακριβός μου είπε και αστυνομία αν έρθουμε 4 5 φορές μετά μπορείς να κάνεις μήνυση να πας δικαστήριο... (το οποιο θα γίνει σε μερικά χρονιά)

• Like 1
Δημοσ.

Και οπως καταλαβατε και απο αυτο το θεμα, στην Ελλαδα τελικα 'ολα γινονται για τους δικηγορους'....

Αφου κρατος ΔΕΝ λειτουργει (αμφιβολια κανεις;), μετα πρεπει για το καθετι, να τρεχει ο καθε πολιτης να βρει το δικιο του στα δικαστηρια....με το αζημιωτο φυσικα, και εκδικαση σε κατι χρονακια...απο που να το πιασεις δηλαδη....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, NickS74 είπε

Τι λες ρε , δηλαδή να κοπαναμε μουσικές και Μπαμ μπουμ πόρτες όλη μέρα και σεξ με δυνατούς οργασμόυς. Ελληναρας ουγκα μπουγκα

3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Θυμήθηκα όταν είχα πάει κάποτε τριήμερη στην Θεσσαλονίκη, πέσαμε σαν πτώματα για ύπνο μετά το club. Από το δίπλα δωμάτιο ήταν κάτι κρητικοί που ήταν όλη μέρα χωμένοι στο ξενοδοχείο. Είχανε βάλει κάτι σκυλάδικα και λαϊκά, βάραγαν τα ντουβάρια και μας φώναζαν από την βεράντα "ρεε είστε ζωντανοί ρε μλκες σηκωθείτε να χωρέψουμε". 

Συγνώμη για το offtopic 

Αυτά στον ΠΚ αλλάξανε με τις τελευταίες αλλαγές; 

Ειδικά οι Κρητικοί έχουν όλα τα καλά του Έλληνα * 2

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο διαταραξη κοινης ησυχιας  απο οτι βρηκα ηταν στο 1023/2/37-ια. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΥΠ ΑΡΙΘ. 3 – ΦΕΚ B 15 – 12.01.1996 . και ο 91/1968 που τροποποιηθηκε στο 1974.

Ποιος ηταν ο νομος που καταργηθηκε..? ο 417 του 1951 ?

5 ώρες πριν, Skoundouflis είπε

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Ο διαταραξη κοινης ησυχιας  απο οτι βρηκα ηταν στο 1023/2/37-ια. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΥΠ ΑΡΙΘ. 3 – ΦΕΚ B 15 – 12.01.1996 . και ο 91/1968 που τροποποιηθηκε στο 1974.

Ποιος ηταν ο νομος που καταργηθηκε..? ο 417 του 1951 ?

Στο έχω γράψει στο Λινκ βρε άνθρωπε, γράφει και νόμο και φεκ και πότε συντάχθηκε και στο τέλος από ποτέ ισχύει και τεεεεεεερμα κάτω έχει το φεκ αυτούσιο.

Η αστυνομική διάταξη περί ώρες κοινής ησυχίας και αύριο να τροποποιηθεί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΊΑ!!! Μη κολλάς σε αυτή αφού η παραβιαση αυτης δεν τιμωρείται!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι στο ποινικο κωδικα αλλα συνεχιζει να ειναι στον αστικο κωδικα...

1003 ΑΚ 1108Ακ. ο μισθωτής προστατεύεται επίσης με την αγωγή διατάραξης νομής (989 σε συνδ. με 997).

Τα airbnb ειναι 70χιλ σπιτια μεσα σε αυτα κ rooms to let, απεγνωσμενοι ιδιοκτητες που κοιμουνται στο υπογειο /γκαραζ /γνωστους οποτε το νοικιαζουν!...τα μμε γραφουν μονο μλκς για το θεμα απο οποιαδηποτε μερια και να το δεις...

_______

Η βιντεοσκοπηση γινεται για τον ιδιοκτητη για να δει αν ειναι ή οχι υπερβολικη η φασαρια καθε φορα κ προφανώς οχι για δικαστηρια

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...