Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα αρχικά

Υπάρχει ένα θέμα που μάλλον το εχουν και άλλοι

Η Vodafone καταργεί το δίκτυο της Cyta στις 30/9 και υποχρεώνει τους συνδρομητές της Cyta που τα συμβόλαιά τους δεν έχουν λήξει ακομα να πανε στα καταστήματα για να επιλέξουν νεα συμβόλαια κλπ, δεν έχω πάει ακόμα.

Η ερώτηση είναι: μπορούν να διακόψουν τροποποιήσουν το συμβόλαιο μονομερώς και αν το διακόψουμε και φύγω έχω κάποια επιβάρυνση αποχώρησης

Η επόμενη ερώτηση είναι μπορώ να μείνω μέχρι το τέλος του συμβολαίου με το ίδιο ακριβώς συμβόλαιο.

_________

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI ΣTIΣ 30/9/19 ΘA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI H OPIΣTIKH ΔIAKOΠH TΩN YΠHPEΣIΩN KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ TOY ΠPΩHN ΔIKTYOY CYTA EΛΛAΔAΣ. ΠAPAKAΛOYME EΠIΣKEΦTEITE AMEΣA ENA KATAΣTHMA VODAFONE KAI EΠΩΦEΛHΘEITE ΣHMEPA AΠO MIA AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA, ME THN OΠOIA ΘA MΠOPEITE NA ΔIATHPHΣETE TON APIΘMO ΣAΣ KAI TA XAPAKTHPIΣTIKA TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣAΣ, ENΩ TAYTOXPONA ΘA AΠOΛAMBANETE TIΣ YΨHΛEΣ TAXYTHTEΣ 4G TOY ΔIKTYOY MAΣ.

Δημοσ.

Εγώ που έχω σταθερό δεν μου έχουν πει τίποτα.

Χθές μάλιστα πλήρωσα και τον μήνα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Καλημέρα αρχικά

Υπάρχει ένα θέμα που μάλλον το εχουν και άλλοι

Η Vodafone καταργεί το δίκτυο της Cyta στις 30/9 και υποχρεώνει τους συνδρομητές της Cyta που τα συμβόλαιά τους δεν έχουν λήξει ακομα να πανε στα καταστήματα για να επιλέξουν νεα συμβόλαια κλπ, δεν έχω πάει ακόμα.

Η ερώτηση είναι: μπορούν να διακόψουν τροποποιήσουν το συμβόλαιο μονομερώς και αν το διακόψουμε και φύγω έχω κάποια επιβάρυνση αποχώρησης

Η επόμενη ερώτηση είναι μπορώ να μείνω μέχρι το τέλος του συμβολαίου με το ίδιο ακριβώς συμβόλαιο.

_________

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI ΣTIΣ 30/9/19 ΘA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI H OPIΣTIKH ΔIAKOΠH TΩN YΠHPEΣIΩN KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ TOY ΠPΩHN ΔIKTYOY CYTA EΛΛAΔAΣ. ΠAPAKAΛOYME EΠIΣKEΦTEITE AMEΣA ENA KATAΣTHMA VODAFONE KAI EΠΩΦEΛHΘEITE ΣHMEPA AΠO MIA AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA, ME THN OΠOIA ΘA MΠOPEITE NA ΔIATHPHΣETE TON APIΘMO ΣAΣ KAI TA XAPAKTHPIΣTIKA TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣAΣ, ENΩ TAYTOXPONA ΘA AΠOΛAMBANETE TIΣ YΨHΛEΣ TAXYTHTEΣ 4G TOY ΔIKTYOY MAΣ.

Ούτε εγώ έχω ενημερωθεί για κάτι τέτοιο.
Συμβόλαιο δε νομίζω να μπορούν να διακόψουν έτσι, πιο πιθανό μου φαίνεται να σε ''μεταφέρουν'' σε κάποιο ανάλογο δικό τους πακέτο - με την όποια διαφορά τιμής.

Εαν μάθεις, πες μας και εμάς

Δημοσ.

Εμένα με πήραν και μου έκαναν καλύτερη προσφορά, για να μείνω σε αυτούς (vodafone),για 24 μήνες. 

Την δέχτηκα και περιμένω να συνδεθώ ,επειδή υπάρχει κάποιο τεχνικό θέμα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχετε κάποιο νεότερο σχετικά? Έχω 2 νούμερα σε κινητή και ένα σε σταθερή. Και στα 3 μου έχουν κάνει προτάσεις αλλά όχι καλύτερες, και δεν προχώρησα. Πάντως μύνημα δεν μου έχει έρθει όπως του ts

Δημοσ.

Εχω κάνει καταγγελία και περιμένω απάντηση

"Η προθεσμία για την απάντηση της καταγγελίας σας είναι 06-09-2019"

η προσφορά που έκαναν σε μενα ειναι 25 ευρω απο 20 που πληρώνω τωρα.

Δημοσ.

στους τελευταίους λογαριασμούς που μου ήρθανε για 2 διαφορετικά νούμερα, μου γράφουν όντως ότι καταργούνται οι υπηρεσίες cyta κινητής 30/09.

Γνωρίζετε αν μονομερώς μπορούν να καταργήσουν το συμβόλαιο; Πού μπορούμε να κάνουμε καταγγελίες;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον ναι μονομερώς μπορούν και θα το κάνουν, απο οτι έμαθα, σε οσους δεν πάνε να υπογράψουν νεο συμβόλαιο.

Το καλο ειναι οτι προσφέρουν το ιδιο πακέτο με αυτό που ειχα στη cyta και με τα ιδια χρήματα

Οπότε οκ, όλα καλά.

Επεξ/σία από NikosKallithea

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...