vrwmiaris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 22 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε Αν και εκτως topic, το που κατασκευάστηκε κατι δεν εχει σημασια, οι προδιαγραφές και η τεχνογνωσία εχουν σημασια. Τι εννοείς με το προδιαγραφές και τεχνογνωσία; Αφού και τα δύο στο ίδιο μέρος φτιάχνονται 1
theoilia Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) και κάποιοι πανάκριβοι ενισχυτές ήχου στην Κίνα φτιάχνονται αλλά με τις προδιαγραφές και τα υλικά που ζητά η εταιρία... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από theoilia 4
macovet Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, iakoboss7 said: Αν και εκτως topic, το που κατασκευάστηκε κατι δεν εχει σημασια, οι προδιαγραφές και η τεχνογνωσία εχουν σημασια. δεν διαφωνώ, αρκετές φορές όμως τέτοιου είδους προϊόντα είναι white-label products.. ..ενώ το εργοστάσιο που τα κατασκευάζει τα δίνει και no-label στη μισή τιμή. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από macovet
nek4d Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, macovet είπε δεν διαφωνώ, αρκετές φορές όμως τέτοιου είδους προϊόντα είναι white-label products.. ..ενώ το εργοστάσιο που τα κατασκευάζει τα δίνει και no-label στη μισή τιμή. Σωστο αυτο, εχω βρει στο aliexpress no-label iPhone 😋
d_gkal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 On 01/08/2019 at 15:03, Doubt said: https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=19071932pnb6uuhw2y5pvl3568 Newsletter, χθες το βράδυ. 35€ στα media markt 5 1
hpdra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/8/2019 στις 6:00 ΜΜ, macovet είπε Επίσης βρήκα αυτό https://www.banggood.com/12V-120W-150PSI-Electric-Car-Tyre-Inflator-Digital-Tire-Air-Compressor-Pump-Tool-p-1438957.html και αυτό https://www.gearbest.com/car-inflatable-pump/pp_009398445502.html €48.96 michelin vs €39.90 black & decker vs € 26 banggood (σχεδόν τα μισά από m), τι λέτε; Πριν χρόνια είχα πάρει ένα no-name (από eBay) - δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε ένα φούσκωμα... Σίγουρα δεν είναι ίδια όλα τα made in china. PS: Όπως ακριβώς το γιαουρτι του Lidl που ειναι made by Κρι-κρι δεν έχει την ιδια γευση με το γιαούρτι Κρι-κρι. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από hpdra
moure Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Στις 1/8/2019 στις 11:54 ΠΜ, caasi70 είπε Έχω την εντύπωση ότι ο black and decker βοηθάει ενεργά και στο ξεφούσκωμα ενώ ο michelin όχι. Ξεφούσκωμα όπως πχ. ενός στρώματος ή μιας μικρής βάρκας. Το επιβεβαιώνει κανένας; Υποστηρίζει και ξεφούσκωμα ναι,το πρόβλημα με τον Β&D είναι ότι ενώ στα χαρτιά φαίνεται πολύ καλός στην πράξη ζεστενεται παρά πολύ γρήγορα.Στα δυο λεπτά λειτουργίας ζεματάει. 1
DownUNDERground Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, moure είπε Υποστηρίζει και ξεφούσκωμα ναι,το πρόβλημα με τον Β&D είναι ότι ενώ στα χαρτιά φαίνεται πολύ καλός στην πράξη ζεστενεται παρά πολύ γρήγορα.Στα δυο λεπτά λειτουργίας ζεματάει. Ο Michelin δε ζεσταίνεται καθόλου δηλαδή; Φαντάζομαι πάντως ότι για περιστασιακή χρήση δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Ο B&D έχει φως;
oceanborngr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Ανταπτορες ξερουμε αν εχει μεσα? Για μικρο φουσκωτακι σκεφτομαι να αγορασω ενα.
moure Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Ο Michelin δε ζεσταίνεται καθόλου δηλαδή; Φαντάζομαι πάντως ότι για περιστασιακή χρήση δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Ο B&D έχει φως; Για περιστασιακή χρήση όπως το φούσκωμα του ελαστικού η ενός στρώματος θαλασσης δεν θα έχεις θεμα,αν πας να φουσκωσεις τίποτα μεγάλο θα έχεις πρόβλημα.Εγω πήγα να φούσκωσω μια μπάλα με διάμετρο 1,20 μέτρα και μου βγήκε η πίστη,πρέπει να έκανα κανα δίωρο να την φουσκωσω αφού έπρεπε συνεχώς να σταματάω για να κρυώσει.
DownUNDERground Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 26 λεπτά πριν, moure είπε Για περιστασιακή χρήση όπως το φούσκωμα του ελαστικού η ενός στρώματος θαλασσης δεν θα έχεις θεμα,αν πας να φουσκωσεις τίποτα μεγάλο θα έχεις πρόβλημα.Εγω πήγα να φούσκωσω μια μπάλα με διάμετρο 1,20 μέτρα και μου βγήκε η πίστη,πρέπει να έκανα κανα δίωρο να την φουσκωσω αφού έπρεπε συνεχώς να σταματάω για να κρυώσει. Προληπτικά το έσβηνες; Μήπως υπερβάλλεις λίγο με το πόσο εύκολα μπορεί να χαλάσει; Δεν είναι ειρωνικό το ερώτημα, αλλά ειλικρινές, μιας και έχεις την εμπειρία της χρήσης του. Θεωρείς πχ. ότι θα πάθαινε κάτι αν το άφηνες ένα 15λεπτο στη χαμηλή ένταση;
messacc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Εκτός από τα psi να κοιτάτε και τη παροχή (lt/min) ιδαίτερα αν θέλετε να φουσκώσετε μεγάλο όγκο. Οι χαμηλής παροχής είναι 10-12lt/min και είναι ψυχοβγαλτικοί, έχω ένα λιντλίσιο με 35lt/min και είμαι πολύ ικανοποιημένος. 1
d_gkal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Τελικά το black & decker είναι οκ για άμεση αγορά από Ελλάδα;
cris41 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Τσίμπησα τον Black & Decker εγώ για το αμάξι μου στα 39,90€. Αναμένω ενημέρωση απο eshop. Γελάω με αυτούς ( https://www.mandis.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=440&flypage=flypage.tpl&product_id=24663&redirected=1&option=com_virtuemart&Itemid=29 ) που τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα να μου κατεβάσουν την τιμή (όπως λένε δηλαδή) και μου λένε δε γίνεται υπάρχουν όροι κλπ κλπ. Off topic: Μήπως έχετε να προτείνετε και κανένα spray επισκευής για τα ελαστικά; Update: Παρέλαβα το Black Decker εχτές το απόγευμα και σήμερα το δούλεψα δείχνει να είναι καλή κατασκευή και να δουλευεί. Θα δείξει. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από cris41
Προτεινόμενες αναρτήσεις