procostas1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλημέρα παιδιά... ο ανιψιός μου ψήνετε για νέο κινητό τώρα έχει ένα mate lite αν θυμάμαι καλά που ξαφνικά άρχισε να έχει θέματα στην αφή το ποσό που διαθέτουμε είναι έως 275€ (θα κοπεί τιμολόγιο με απαλλαγή οπότε έως 275€ χωρίς φπα) σκεφτόμαστε για ένα 1 all around vfm κινητό καταλήξαμε στο mi9 μιας και πριν απο το mate είχε το redmi note 3 το οποίο του είχε βγει σκυλί και είπαμε να ξαναπάμε προς xiaomi επειδή δεν πολυ παρακολουθώ πλέων τις εξελίξεις και βλέπω στο σκρούτζ 3 εκδόσεις mi9, mi9t και mi9t..... σε ποια έκδοση να πάμε???? και κάποιο αξιόπιστο μαγαζί με 2 χρόνια εγγύηση???? ευχαριστώ φυσικά οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι δεκτή ...... ας συμπληρώσω και την φόρμα για τυχών απορίες... 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 275 χωρίς φπα (350 περιπου με φπα) 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; απο όπου συμφέρει περισσότερο.... αν το βρούμε απο εξωτερικό φθηνότερα δεν υπάρχει θέμα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; 5,5+ 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);οχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; εντάξει μην ειναι και σαν του note 3 που είχε ..... 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; να βγάζει μέρα άνετα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) fb, insta, viber, no games Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από procostas1
saruman123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Δεν έχει OIS. Υψηλό Sar(αν τον ενδιαφέρει). Δεν έχει θύρα ακουστικών. Δεν έχει ραδιόφωνο. Σχετικά μικρή μπαταρία. Αν όμως δεν τον ενδιαφέρουν τότε μπορεί να κοιτάξει και το Huawei Honor View 20. Δεν παίρνει κάρτα μνήμης αλλά έχει 128GB Δεν έχει OIS αλλά πιστεύω ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Mi9. Το Sar του είναι μικρότερο. Θύρα ακουστικών έχει. Ραδιόφωνο δεν έχει. Μπαταρία αρκετά μεγαλύτερη. Εγγύηση αντιπροσωπείας θα το βρεις σε όλα τα Σκρουτζάδικα με σχέση του Mi9. Σχετικά λίγο πο φτηνό από το Mi9 (-20€). Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από saruman123
procostas1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.... δεν θέλει να ξανά πάει σε huawei.... μήπως το poco είναι καλύτερη επιλογή???? ευχαριστώ Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από procostas1
maneas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 αν παιζει παιχνίδια στο κινητό το poco είναι απο τις καλύτερες επιλογές και βγαίνει και οικονομικό. άν δεν τον πειράζει περσινη συσκευή δες και το mi8 που βγαίνει επισης πιο οικονομικό mi 9 355 ευρω με 2 χρονια εγγύηση (λεει): http://skyfon.gr/Phones/Xiaomi-Smatphones/xiaomi-mi-9-4g-64gb-dual-sim-ocean-blue-eu
saruman123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, maneas είπε αν παιζει παιχνίδια στο κινητό το poco είναι απο τις καλύτερες επιλογές και βγαίνει και οικονομικό. άν δεν τον πειράζει περσινη συσκευή δες και το mi8 που βγαίνει επισης πιο οικονομικό mi 9 355 ευρω με 2 χρονια εγγύηση (λεει): http://skyfon.gr/Phones/Xiaomi-Smatphones/xiaomi-mi-9-4g-64gb-dual-sim-ocean-blue-eu Το Skyfon δεν είναι διανομέας ,οπότε ξεχνάει την διετή εγγύηση αντιπροσωπείας.
samsunglife Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Στα χρήματα που διαθέτεις του παίρνεις το mi8, το 128αρι από τον Γερμανό, αν έχεις κάρτα eurobank. 429:1,24=346-20%=276€ Το mi8 το θεωρώ καλύτερο (τα είχα και τα 2) γιατι είναι φθηνότερο, 2ετη εγγύηση infoquest, έχει καλύτερη κάμερα και μπαταρία, αλλά το mi9 έχει ασύρματη φόρτιση και snap855.
procostas1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 δεν γράφει να είναι global στο skyphone..... 11 ώρες πριν, samsunglife είπε Στα χρήματα που διαθέτεις του παίρνεις το mi8, το 128αρι από τον Γερμανό, αν έχεις κάρτα eurobank. 429:1,24=346-20%=276€ Το mi8 το θεωρώ καλύτερο (τα είχα και τα 2) γιατι είναι φθηνότερο, 2ετη εγγύηση infoquest, έχει καλύτερη κάμερα και μπαταρία, αλλά το mi9 έχει ασύρματη φόρτιση και snap855. δεν έχω κάρτα eurobank .....
maneas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, saruman123 είπε Το Skyfon δεν είναι διανομέας ,οπότε ξεχνάει την διετή εγγύηση αντιπροσωπείας. και τι να την κανει την επισημη εγγύηση αν ειναι να μπλεξει με ινφο? καλύτερα σερβις καταστηματος
music_lover Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, maneas είπε και τι να την κανει την επισημη εγγύηση αν ειναι να μπλεξει με ινφο? καλύτερα σερβις καταστηματος Καλύτερα service καταστήματος που θα το στείλει Κίνα για επισκεύη? 🤔
maneas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/8/2019 στις 5:51 ΜΜ, music_lover είπε Καλύτερα service καταστήματος που θα το στείλει Κίνα για επισκεύη? 🤔 Διετες σερβις καταστήματος σημαίνει εξωτερικός συνεργάτης, η σερβις καταστηματος, ποιος μιλησε για κινα? (εφόσον σου δινει διετη εγγύηση δεν πάει κινα, εκει τα προιοντα εχουν 1 χρονο εγγύηση) Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από maneas
music_lover Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, maneas είπε Διετες σερβις καταστήματος σημαίνει εξωτερικός συνεργάτης, η σερβις καταστηματος, ποιος μιλησε για κινα? (εφόσον σου δινει διετη εγγύηση δεν πάει κινα, εκει τα προιοντα εχουν 1 χρονο εγγύηση) Ολα τα φθηνά skroutzομαγαζα δίνουν 1 έτος εγγύησης στα Xiaomi δλδ Κίνα φάση.
Fulgore Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, maneas είπε Διετες σερβις καταστήματος σημαίνει εξωτερικός συνεργάτης, η σερβις καταστηματος, ποιος μιλησε για κινα? (εφόσον σου δινει διετη εγγύηση δεν πάει κινα, εκει τα προιοντα εχουν 1 χρονο εγγύηση) Δεν υπαρχει επισημο service/αντιπροσωπεια στην χωρα οπως οπως στις αλλες εταιρειες. Η Infoquest ειναι εισαγωγεας. Αρα οσες συσκευες πωλουνται στο skroutz περαν των συνεργατων της Infoquest,ειναι συσκευες απο Κινα.
samsunglife Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Στις 5/8/2019 στις 10:05 ΠΜ, maneas είπε Διετες σερβις καταστήματος σημαίνει εξωτερικός συνεργάτης, η σερβις καταστηματος, ποιος μιλησε για κινα? (εφόσον σου δινει διετη εγγύηση δεν πάει κινα, εκει τα προιοντα εχουν 1 χρονο εγγύηση) Ίσως να ήταν καλύτερα να πήγαινε Κίνα!!! Από gearbest ένα ελαττωματικό mi8 που είχα πάρει (δεν δούλευε το δαχτυλικο) το έστειλα Κίνα, μου πλήρωσαν τα μεταφορικά και μου έστειλαν καινούριο - σφραγισμένο (μου πρότειναν μάλιστα και επιστροφή χρημάτων) και όλα αυτά σε 1,5 μήνα περίπου! Από σκρουτζομαγαζο με 1 έτος εγγύηση καταστήματος όταν τους πήγα ένα redmi note 4 που η οθόνη του είχε κιτρινισει ο... Αχμεντ μου απάντησε ότι είναι πολύ γνωστό πρόβλημα αλλά δυστυχώς δεν καλύπτεται από την εγγύηση!!! Μου πρότεινε βέβαια να πληρώσω κάνα 40αρι για να αγοράσω την οθόνη και τα εργατικά δωρεάν!!! Οπότε καλύτερα Κίνα... 1
procostas1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 αν δεν μπορούσα να κόψω τιμολόγιο ...... δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου και θα το ειχα πάρει απο κινα.... το θέμα ειναι ότι με το τιμολόγιο μπορώ να γλιτώσω το φπα + οτι θα μπει σαν έξοδο αν και με το φπα όλα τα σκρουτζομάγαζα ειναι απατεώνες και δεν θέλουν να κόβουν χωρίς φπα για να το τσεπώνουν αυτοί..... ο άλλος μου λέει στείλε μου τα χαρτιά να δούμε αν δικαιούσαι και θα σου απαντήσουμε σε ένα μήνα περίπου..... η λαμογιά παει σύννεφο....
music_lover Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Τα έχουμε πει για τα skroutzομαγαζα..καλύτερα Κίνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα