Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα θεματάκι. Μερικές φορες κατα την εκκίνηση του laptop acer aspire 5930g, (οχι συχνά , συνήθως όταν μεσολαβήσει αρκετός χρόνος που δεν είναι σε λειτουργία) βγαίνει οθόνη σχεδόν λευκή ίσως με κάποιες ανεπαίσθητες κάθετες γραμμές. Κλείνοντας και κάνοντας εκ νέου επανεκκίνηση λειτουργεί κανονικά. Ποτέ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα. 

Δημοσ.

Τώρα μπορεί να πω και τούβλο,ξέρω πάντως πως αυτά τα λάπτοπ είχαν θέματα με τις κάρτα γραφικών,έχεις κοιτάξει θερμοκρασίες ?Είναι καθαρισμένο εσωτερικά ?

Δημοσ.

Για πρόβλημα lcd screen μου κάνει. Τις επόμενες φορές πριν ξεκινήσεις το λάπτοπ, σύνδεσέ το με μια εξωτερική οθόνη ή τηλεόραση.  Αν τότε δεν δεις άσπρη εικόνα τότε σημαίνει πρόβλημα lcd screen και όχι στην κάρτα γραφικών. 

Θέλεις αρκετή παρακολούθηση γιατί το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι δεν στο κάνει συνέχεια.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έκανα την προσπάθεια σε εξωτερική οθόνη, και έδειχνε κανονικά (ταυτόχρονα στην εξωτερική σωστά, και στη δική του λευκή ανοικτή σιελ) οπότε περιμένω βοήθεια για τα πεεταιρω... Όπως και να έχει Σας ευχαριστώ πολύ όλους. 

Δημοσ.

Αντικατάσταση οθόνης. Στο ebay έχει γύρω στα 35 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά. Πρέπει όμως να πάει σε τεχνικό για να αλλαχτεί εκτός και αν πιάνουν τα χέρια σου. Και φυσικά να διαπιστώσει ο τεχνικός ότι αυτό είναι το πρόβλημα 100%. Κατά 99% αυτό είναι. Υπολόγισε και πόσα θα πάρει ο τεχνικός.

Δημοσ.

Εχω μια σχετική εμπειρία με το ίδιο μοντέλο Φίλε. Και μάλλον η κάρτα γραφικών φταίει. Εμένα έβγαζε άσπρη οθόνη και κάθετες έγχρωμες γραμμές. 

Άλλαξα την καρτουλα και ολα έφτιαξαν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...