D.Luffy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, taramas είπε Ναι δεν διαφωνώ σε αυτό. Και εγώ δεν θα πλήρωνα 50 ευρώ σε ένα παιχνίδι σε android. Αλλά αυτό είναι πιστεύω αποτέλεσμα ότι έχουμε συνδυάσει android με δωρεάν εφαρμογές και όχι ότι μερικά παιχνίδια δεν θα άξιζαν τη τιμή. Αν για παράδειγμα μου έδιναν ενα Crash Bandicoot n.sane Trilogy με παρόμοια γραφικά στο κινητό μου θα έδινα ίσως και 30 ευρώ για να λιώνω στο κρεβάτι, στη τουαλέτα στη παραλία κλπ. Αν το portability είναι σημαντικό για σένα, τότε θα κάνεις πολύ καλύτερα τη δουλειά σου με ένα Nintendo Switch το οποίο όχι μόνο έχει και το n.sane trilogy αλλά και ένα σωρό άλλους ποιοτικούς τίτλους που δεν θα δεις ποτέ σε κινητό τηλέφωνο... 2
Alex-V Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 12gb RAM λέει ρε φίλε και γω είμαι ακόμα με ένα netbook με 1gb RAM
KostasKri Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, taramas είπε Ναι δεν διαφωνώ σε αυτό. Και εγώ δεν θα πλήρωνα 50 ευρώ σε ένα παιχνίδι σε android. Αλλά αυτό είναι πιστεύω αποτέλεσμα ότι έχουμε συνδυάσει android με δωρεάν εφαρμογές και όχι ότι μερικά παιχνίδια δεν θα άξιζαν τη τιμή. Αν για παράδειγμα μου έδιναν ενα Crash Bandicoot n.sane Trilogy με παρόμοια γραφικά στο κινητό μου θα έδινα ίσως και 30 ευρώ για να λιώνω στο κρεβάτι, στη τουαλέτα στη παραλία κλπ. Σωστό, αλλά όπως ανέφερε και ένα παιδί παραπάνω, δοκίμασε να παίξεις crash, σε touch οθόνη... Νομίζω θα είναι δύσκολο έως αδύνατο για μερικούς. Γι αυτό τέτοια μεγάλα παιχνίδια βγαίνουν μόνο για consoles και PC και όχι για smartphones. Τώρα σκέψου να παίζεις παιχνίδια τύπου Witcher 3 σε ένα κινητό.... 1
korbatsof Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Ότι να ναι για ακόμη μια φορά!!!! Πάρτε κινητά 500+€ να παίζετε παιχνίδια 😅😂🤣
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, tz_aristotelis είπε Και ξανά η πιο σημαντική ερώτηση: τι παιχνιδια? Και μην ακούσω pubg, Fortnite κλπ Α ξέχασα...temple run Και οι κονσολες οταν ξεκινησαν Pong και τετοια ειχαν. Η αγορά προσπαθεί να παει στο mobile/stream. Αν θα το πετυχει δεν ξερω. Προσωπικά θα ηθελα να εχω 1 συσκευη για ολα. Ο τροπος που οραματιζομαι το μελλον ειναι μια foldable συσκευή 6 ιντσων (που θα ανοιγει σε 12 ιντσες ας πουμε) και ενα smart ηχειο. Φαντάσου το εξής. Εχεις το 6ιντσο κινητο. Οταν εισαι εκτος σπιτιου το χρησιμοποιεις ως κινητο. 6 ιντσες, internet, chat αντε και κανα angry birds στο metro. Γυρίζεις σπιτι, το βαζεις στο dock διπλα στην τηλεοραση και εχεις Netflix, Amazon, internet browser και μέσω stream games οπως Gears, Last of Us κτλ. Ξαπλώνεις το βραδυ και μεχρι να κοιμηθεις εχεις το 12ιντσο tablet να χαζεψεις στο Youtube η στο Netflix. Ούτε 200 συσκευες, ουτε γεματο το σπιτι καλωδια. Μπορει να μην γινει ποτε. Η μπορεί να γινει οταν θα ειμαι σε μια ηλικία που το μονο που θα με νοιαζει ειναι να μην ξεχασω τα φαρμακά μου. Αλλά θεωρώ οτι καποια στιγμή στο μελλον θα εχουμε 1 συσκευη για τα παντα
taramas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 14 minutes ago, KostasKri said: Σωστό, αλλά όπως ανέφερε και ένα παιδί παραπάνω, δοκίμασε να παίξεις crash, σε touch οθόνη... Νομίζω θα είναι δύσκολο έως αδύνατο για μερικούς. Γι αυτό τέτοια μεγάλα παιχνίδια βγαίνουν μόνο για consoles και PC και όχι για smartphones. Τώρα σκέψου να παίζεις παιχνίδια τύπου Witcher 3 σε ένα κινητό.... Όχι όχι το Witcher!😆 Αυτό το παιχνίδι είναι ιερό! Αυτό θέλει 60ρα tv και surround για χάνεσαι με τις ώρες χωρίς καν να παίζεις το story! Αχ τι μου κανες τώρα! Πάω να το ξαναρχίσω😂
judgevag Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 48 λεπτά πριν, KostasKri είπε Ναι οκ, ισχύει εν μέρη αυτό που λες. Η λύση του προβλήματος δεν είναι πλέον όμως το πως να βάλουμε όσοι περισσότερη ραμ μπορούμε, όσο καλύτερο επεξεργαστή μπορούμε. Γιατί αν εξαιρέσεις κάποια flagship που ίσως να χρειάζονται μια μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ για να κάνουν κάποια daily tasks όπως να τραβάνε γρήγορα φωτογραφίες και να τις σώζουν σε HDR, τα υπόλοιπα τι κάνουν; Έχεις άψογο hardware και τρέχει πάνω του ένα σάπιο software που δεν μπορεί να το αξιοποιήσει και δεν είναι και optimized. Για αυτό και βλέπεις συσκευές android μετά τον 1 χρόνο, αρχίζουν και τρώνε κολλήματα, άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο. Και είδαμε και την Google με τα Pixel σε φάση πως θα πρέπει να είναι ένα android smartphone, και απέτυχε παταγωδώς. Σωστός. Για αυτό γενικά είμαι της άποψης ότι δεν αγοράζουμε κινητά του 400αρικου...250-300 τοπ ένα value flagship μεταχειρισμένο που σε 2-2.5 χρόνια θα μπορεί να πιάσει 80-100ε 1
KostasKri Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, judgevag είπε Σωστός. Για αυτό γενικά είμαι της άποψης ότι δεν αγοράζουμε κινητά του 400αρικου...250-300 τοπ ένα value flagship μεταχειρισμένο που σε 2-2.5 χρόνια θα μπορεί να πιάσει 80-100ε Ακόμα και flagship να πάρεις (μιλάμε για τα του χιλιάρικου) δεν το παίρνεις για να παίζεις παιχνίδια. Το παίρνεις για τα 2-3 πράγματα έξτρα που έχουν που σου διευκολύνουν την ζωή. Καλύτερη κάμερα, καλύτερα biometrics κτλ 4 λεπτά πριν, taramas είπε Όχι όχι το Witcher!😆 Αυτό το παιχνίδι είναι ιερό! Αυτό θέλει 60ρα tv και surround για χάνεσαι με τις ώρες χωρίς καν να παίζεις το story! Αχ τι μου κανες τώρα! Πάω να το ξαναρχίσω😂 Άσε και δεν έχω παίξει τα expansions.... Αλλά δεν βρίσκω χρόνο....
soundou Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μας προετοιμαζουν για το stadia...xcloud κ τετοια.στο μελλον με το streaming gaming θα δωσω κ 1000€ για ενα δυνατο κ αξιοπιστο κινητο με καλο cooling να παιζω οπου θελω.απλα για την ωρα ειναι ανουσιο.πιστευω σε 2 3 χρονια να καθιερωθει το streaming gaming κ τοτε θα προτιμησει πολυς κοσμος τετοια κινητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 43 λεπτά πριν, korbatsof είπε Ότι να ναι για ακόμη μια φορά!!!! Πάρτε κινητά 500+€ να παίζετε παιχνίδια 😅😂🤣 Απ' την τσέπη σου θα τα βάλεις; Άσε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει. Εδώ άλλοι έδιναν 500άρια για 4,5 ιντσες οθόνη iphone..
galistaboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) gaming η οχι ειναι φοβερα τα χαρα/κα του στα 128 και στα 256 και οι 2 εκδοσεις του Η τιμη των 435 ειναι για το 128gb για τα 256gb ειναι περίπου 580 τωρα με καποια παραπανω € απο οτι ειδα κυκλοφορει στην ευρωπη ΔΕΣ ΕΔΩ . να πω την αληθεια μαρεσε ολο το πακετο μαζι με το Black Shark Portable Gaming Kit ( αν και δεν παιζω παιχνιδια ) Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από galistaboy
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Εχοντας δωσει πανω απο 60 ευρω σε παιχνιδια στο κινητο μπορω να πω οτι μια χαρα μπορει να γινει ποιοτικο gaming σε ενα καλο κινητο. Εχω τερματισει san andreas με 42 ωρες στο Note 3 πριν 3-4 χρονια και το απολαυσα. Μπραβο που βγαινουν τετοια κινητα και μονο οι adreno μπορουν να προσφερουν τοσο καλο gaming. Απο emulators μπορειτε να παιξετε απο god of war σε damonps2 μεχρι mario galaxy σε dolphin μεχρι pokemon στο drastic ds. Τις σαβουρες με τα in app purchases ουτε τις βλεπω. Οποιος θελει μπορω να βαλω τα παιχνιδια που εχω αγορασει να παρει μια ιδεα τι σημαινει ποιοτικο gaming σε κινητο ολα ειναι ενα και ενα. Να πω οτι ειμαι hardcore gamer και σε υπολογιστη οποτε ξερω τι γραφω.
G3orge_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, NamelessDead είπε Και οι κονσολες οταν ξεκινησαν Pong και τετοια ειχαν. Η αγορά προσπαθεί να παει στο mobile/stream. Αν θα το πετυχει δεν ξερω. Προσωπικά θα ηθελα να εχω 1 συσκευη για ολα. Ο τροπος που οραματιζομαι το μελλον ειναι μια foldable συσκευή 6 ιντσων (που θα ανοιγει σε 12 ιντσες ας πουμε) και ενα smart ηχειο. Φαντάσου το εξής. Εχεις το 6ιντσο κινητο. Οταν εισαι εκτος σπιτιου το χρησιμοποιεις ως κινητο. 6 ιντσες, internet, chat αντε και κανα angry birds στο metro. Γυρίζεις σπιτι, το βαζεις στο dock διπλα στην τηλεοραση και εχεις Netflix, Amazon, internet browser και μέσω stream games οπως Gears, Last of Us κτλ. Ξαπλώνεις το βραδυ και μεχρι να κοιμηθεις εχεις το 12ιντσο tablet να χαζεψεις στο Youtube η στο Netflix. Ούτε 200 συσκευες, ουτε γεματο το σπιτι καλωδια. Μπορει να μην γινει ποτε. Η μπορεί να γινει οταν θα ειμαι σε μια ηλικία που το μονο που θα με νοιαζει ειναι να μην ξεχασω τα φαρμακά μου. Αλλά θεωρώ οτι καποια στιγμή στο μελλον θα εχουμε 1 συσκευη για τα παντα Απο πραγματικη ζωη τπτ δλδ;;; αυτο ειναι το μελλον;;; δεν εχει καφε ποτο μπαλιτσα γυμναστηριο κλαμπακι ξενυχτι στο σπιτι επιτραπεζια κοινωνικοποιηση;;; μονο παιχνιδια νετφλιξ φεισμπουκ ινστα μπροουζινγκ;;;φακ !!!γρηγορα ενα ταιμ μασιν να γυρισω 15 χρονια πισω 1
whoever81 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, NamelessDead είπε Ο τροπος που οραματιζομαι το μελλον ειναι μια foldable συσκευή 6 ιντσων (που θα ανοιγει σε 12 ιντσες ας πουμε) και ενα smart ηχειο. Δεν είναι και πολύ μακρινό μέλλον. Έρχεται σύντομα λογικά. Διαφωνώ πάντως με το μία συσκευή για όλα. Γίνονται αναπόφευκτα κακοί συμβιβασμοί. Στη δύναμη, μπαταρία, φορητότητα κτλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, G3orge_ είπε Απο πραγματικη ζωη τπτ δλδ;;; αυτο ειναι το μελλον;;; δεν εχει καφε ποτο μπαλιτσα γυμναστηριο κλαμπακι ξενυχτι στο σπιτι επιτραπεζια κοινωνικοποιηση;;; μονο παιχνιδια νετφλιξ φεισμπουκ ινστα μπροουζινγκ;;;φακ !!!γρηγορα ενα ταιμ μασιν να γυρισω 15 χρονια πισω Εσυ οταν πας για μπαλα/καφε/γυμναστηριο/ποτο ή οταν παιζεις επιτραπεζια βλεπεις netflix; Προφανώς μιλαω για τις ωρες που βλεπουμε netflix απλά με διαφορετικό τρόπο. Αν εσυ οταν βρισκεσαι με φιλους για ποτο βλεπεις Netflix δεν μπορώ να σε βοηθήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα