Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ROG-X είπε

Aφου εισαι σε 1080p παρε μια 2060 Super.

Δηλαδή η 2060 super θα είναι ικανή να ανταπεξέλθει και να μου προσφέρω τα απαραίτητα fps για μια 240hz οθόνη? Το βλέπω λίγο αδύνατον

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμια δεν θα σου προσφερει 240 fps γιατι θα τρως μπουκαλι ετσι και αλλιως απο τον επεξεργαστη( δεν μιλαω για csgo , league of legends και αλλα παρομοια που πιανεις 400+ για πλακα).

Αν θες οπωσδηποτε ray tracing  παρε την 2060super , αλλιως μεσα Αυγουστου βγαινουν οι custom 5700xt. 

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.

Για 1080p/240 σε ΑΑΑ games και high settings πάμε σε ultra high end καταστάσεις. 9900k 5+ Ghz All Core, tuned bdies και 2080ti. Αλόγιστη σπατάλη μετρητού για κάτι που είναι Κ@υλ@ντα και δεν αποφέρει εισόδημα (εκτός αν είσαι ο insomnia shroud).😂

Το πιο vfm και από μένα είναι να περιμένεις τις custom 5700xt (λογικά Την sapphire nitro).

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω αγορασα απο εδω την  Galax 1080ti 480 ευρω. 

Ειναι factory oc στα 1840 και σε ανεβαινει στα 1920. 

Σε αυτα τα λεφτα θα πάρεις μετα απο 6 μήνες μια 5700 xt η οποία είνια περιπου 10% κάτω.

Η 2070 super  θα αργησει να πεσει απο το 620-630   και ειναι 3-4% απο την  1080 ti.

• Like 1
Δημοσ.

Απο την στιγμη που παιζουν πλεον οι 5700xt αλλα και οι 2080,δεν υπαρχει λογος καποιος να δωσει 500αρες για μτχ 1080ti με λιγοτερη κιολας εγγυηση.

• Like 3
Δημοσ.

Άσχετα αν είναι ακόμα δυνατή η 1080ti δεν μπορεί νομίζω κάποιος εδώ να την προτείνει όταν υπάρχει η πιο νέα γενιά. Ακόμα και αν είναι 5% κάτω συγκριτικά λέμε τώρα η 2070/2070 Super θεωρώ πισογύρισμα στο να πας στην προηγούμενη απλά και μόνο για την παραπάνω vram. (η συχνή ψιλοάκυρη δικαιολογία) Είναι και η εγγύηση, και εφόσον μιλάμε για μεταχειρισμένο πόσο να της έχει μείνει; 

Ανέφερες και 1080p 240hz και προβλέπεται μπουκάλα στο cpu αν θέλεις όντως να τα πιάνεις αυτά τα fps κτλ.

Αnw imo περίμενε για τις 5700xt όπως σου πρότειναν ή κάποια αλλαγή στις τιμές των Touring(πολύ αμφιβάλω για αυτό xD)

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Άσχετα αν είναι ακόμα δυνατή η 1080ti δεν μπορεί νομίζω κάποιος εδώ να την προτείνει όταν υπάρχει η πιο νέα γενιά. Ακόμα και αν είναι 5% κάτω συγκριτικά λέμε τώρα η 2070/2070 Super θεωρώ πισογύρισμα στο να πας στην προηγούμενη απλά και μόνο για την παραπάνω vram. (η συχνή ψιλοάκυρη δικαιολογία) Είναι και η εγγύηση, και εφόσον μιλάμε για μεταχειρισμένο πόσο να της έχει μείνει; 

Ανέφερες και 1080p 240hz και προβλέπεται μπουκάλα στο cpu αν θέλεις όντως να τα πιάνεις αυτά τα fps κτλ.

Αnw imo περίμενε για τις 5700xt όπως σου πρότειναν ή κάποια αλλαγή στις τιμές των Touring(πολύ αμφιβάλω για αυτό xD)

Eιπαμε, μετχ. 1080ti μεχρι 400, αντε 450 βαρια αν ειναι καλη υλοποιηση. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δν ξέρω αν αγόρασες αλλά μπες στο site της evga έχει 1080ti Εδω .βάλε επιλογή τιμ η ψηλά προς χαμηλά.

Επεξ/σία από Ouranium
  • Like 1
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 10/9/2019 στις 2:50 ΜΜ, Ouranium είπε

Δν ξέρω αν αγόρασες αλλά μπες στο site της evga έχει 1080ti Εδω .βάλε επιλογή τιμ η ψηλά προς χαμηλά.

Η 980 ti που πουλάει στα 265 ευρώ είναι καινούρια ή refurbished; Αξίζει η αγορά από άποψη ότι δε θα χαλάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, meletis94 είπε

Η 980 ti που πουλάει στα 265 ευρώ είναι καινούρια ή refurbished; Αξίζει η αγορά από άποψη ότι δε θα χαλάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα;

χρησιμοποιημενες ειναι,σου παρεχει εγγυηση ενα ετος,το οποιο για να στεκει νομικα δεν ξερω πως θα σε χρεωσει φπα,ειναι λιγο γκρι το τοπιο

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 3DJIN είπε

χρησιμοποιημενες ειναι,σου παρεχει εγγυηση ενα ετος

Ευχαριστώ! Τελικά βγαίνει +30 με μεταφορικά :(

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα δεν συμφέρει καθόλου γιατί με τα ίδια χρήματα παίρνεις 1660 ti η οποία αποδίδει ελαφρώς καλύτερα από την 980 ti. Περιμένω black Friday :D

Δημοσ.

ημουν και εγω στο διλημα και τελικα προτιμησα να παρω 5700xt nitro +

θεωρω ειναι ποιο future proof και λιγοτερα λεφτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...