Eλληνας Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Το βράδυ συνήθως το βάζω στη δόνηση αλλά μήπως γντ να έχω ήχο κ δόνηση μόνο σε έναν συγκεκριμένο αριθμό ? Μήπως γντ να το κάνω και σε μία εφαρμογή? Ώστε όλες οι ειδοποιήσεις να έχουν ήχο κ δόνηση ακόμα και αν το εχω σε αθόρυβο LG G7 Android 8.1.0
zx1234r Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δεν γίνεται εκτός και αν βάλεις κάποια εφαρμογή που να το κάνει.
coolnetgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Κάνοντας χρήση του "Do not Disturb" μπορείς να ορίσεις εξαιρέσεις (οπότε όλο το κινητό θα είναι αθόρυβο αλλά όταν καλεί κάποια επαφή σε εξαίρεση θα χτυπάει κανονικά.) Εξαίρεση σε εφαρμογή δεν νομίζω ότι γίνεται να δοθεί, ωστόσο γίνεται το αντίθετο. Να απερνεργοποιήσεις δηλαδή τις ειδοποιήσεις για όλες τις εφαρμογές πλην αυτής που θες να χτυπάνε.
gpolic Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το συγκεκριμένο contact που θέλεις να χτυπάει κανονικά, θα το προσθέσεις στα Favorite. Του βαζεις ενα αστέρι δηλαδη Το βράδυ βάζεις το κινητό σε Do not Disturb. Το ξυπνητήρι σου θα χτυπάει κανονικά Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από gpolic
Eλληνας Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Το do not disturb είναι εφαρμογή από το play store οπως η εφαρμογή "Nights Keeper (do not disturb)" ? Δεν έχω ιδέα οπότε μην σας φανεί παράξενη η ερώτηση μου 😁
jim_p Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το dnd (do not disturb) ειναι built in feature του android απο την 6 και μετα. Στην 9 καταφερανε και το κανανε σαν τα μουτρα τους, γιαυτο εγω βασιζομαι σε αυτη την εφαρμογη που απλοποιει πολυ το σεταρισμα του https://play.google.com/store/apps/details?id=com.strangerweather.easydnd Γενικα παντως, για οποιες επαφες θες να εχει διαφορετικη μεταχειρηση, τις βαζεις πρωτα σαν favorites και μετα οριζεις τι θα γινεται με αυτες. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα