Προς το περιεχόμενο

Ένας 16χρονος είναι ο νικητής του επάθλου 3 εκατομμυρίων δολαρίων στο Fortnite World Cup

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

57 λεπτά πριν, Guitar6 είπε

Ουάου τι χαρούμενοι πρέπει να είναι οι γονείς του...Ένας ακόμα εθισμένος με λεφτά...που θα τα φάει χωρίς να το καταλάβει λόγω του εθισμού του!

Φιλε μου τι λες?

Μιλας για ενα 16χρονο παιδακι που ουτε καν τον ξερεις και κατακρινεις με το χειροτερο τροπο.Την υγεια του να χει να τα χαρει οπως θελει τωρα ή στα 18 του.

Επισης που κολλαει το fortnite σαν εθισμος με το οτι θα τα φαει εκει.Ποσα skins να αγορασει το παιδακι?

Πολυ απαισιοδοξια για το τιποτα,δεν υπαρχει λογος.

• Like 9
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μπραβο στον τσακαλο που θα παρει τα χρηματα ευχομαι να τα χαρει. Για το παιχνιδι απο την αλλη δεν εχω αφιερωσει ουτε 1 δευτερολεπτο για να ασχοληθω θεωρω οτι προσβαλλει την νοημοσυνη ενος καθαρου gamer που τον ενδιαφερει το story και το gameplay.

Το μονο battle royale που αξιζε ηταν η ταινια του 2000 απο εκει και περα το χαος.

https://www.imdb.com/title/tt0266308/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Τα batle royales games δεν προσφέρουν story, προσφέρουν όμως άλλα στοιχεία. Πχ αγωνία, ανταγωνισμό, κάποιες φορές ομαδικότητα, στρατηγική, ένταση και αδρεναλίνη. Σεβαστό ότι δεν σου αρέσουν αλλά θεωρώ υπερβολική την τοποθέτηση σου για προσβολή της νοημοσύνης. Αν δεν έχεις ξοδέψει ούτε ένα δευτερόλεπτο τότε δεν γνωρίζεις τι παίζει και η άποψη σου είναι κάπως περιορισμένη και στερεότυπη. Για μένα δοκίμασε το με ανοιχτό μυαλό και αν δεν σου αρέσει το παρατάς.

Σχετικά με την ταινία που παρέθεσες, είναι καλή; Βλέπω καλή βαθμολογία.

Επεξ/σία από antbyron
  • Like 8

Εχω παιξει ελαχιστα fortnite κανα 1,2 ημερες και το παρατησα λογω και της ηλικιας μου. Ειναι η ιδεα μου ή ολοι οι τελικοι γινοταν ενω η πιστα ειχε γινει μισο μετρο;

55 λεπτά πριν, Guitar6 είπε

Για κλάματα είναι ο εθισμός που έχει.Οχι εγώ!Να τα χεσω τα τρία εκατομμύρια αν είμαι πρεζάκιας...

58 λεπτά πριν, Guitar6 είπε

Ουάου τι χαρούμενοι πρέπει να είναι οι γονείς του...Ένας ακόμα εθισμένος με λεφτά...που θα τα φάει χωρίς να το καταλάβει λόγω του εθισμού του!

Υπάρχουν, φαντάζομαι, αρκετοί από εμάς που μπορεί σαν πιτσιρίκα να μην είχαμε μεγάλη έκθεση σε κονσόλες και video games γενικότερα, αλλά είμαστε "εθισμένοι" ο καθένας με κάποιο παιχνίδι, αθλητική δραστηριότητα κλπ.  Ο καθένας στο δικό του κόλλλημα.  Αυτό συμβαίνει με πολλά παιδιά. 

Το να κρίνεις κάποιον που δεν έχεις γνωρίσει, προδικάζοντας το μέλλον του και τον χαρακτήρα του επειδή το χόμπι του είναι τα βιντεοπαιχνίδια, είναι άκυρο.  Το λιγότερο.

• Like 7
  • Thanks 3

Επισκέπτης
46 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μπραβο στον τσακαλο που θα παρει τα χρηματα ευχομαι να τα χαρει. Για το παιχνιδι απο την αλλη δεν εχω αφιερωσει ουτε 1 δευτερολεπτο για να ασχοληθω θεωρω οτι προσβαλλει την νοημοσυνη ενος καθαρου gamer που τον ενδιαφερει το story και το gameplay.

Το μονο battle royale που αξιζε ηταν η ταινια του 2000 απο εκει και περα το χαος.

https://www.imdb.com/title/tt0266308/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Δεν χρειάζεται ολα τα παιχνιδια να εχουν στορι. Υπάρχουν παιχνίδια που ειναι απλά μιση ωρα ξεσπασμα. Οπως για παράδειγμα δεν χρειάζεται ολες οι ταινίες να ειναι Πολίτης Κειν και δεν χρειάζεται ολα τα τραγούδια να ειναι Pink Floyd. Κάποιες φορές θέλεις απλά κατι απλοΪκο να ξεχαστεις απο μια κουραστική μέρα. Αν γυρισεις απο την δουλειά πεθαμενος δεν θα δεις το Λωρενς της Αραβίας. Θα δεις μια dumb action/comedy να κλεισεις το μυαλο σου.

Επισκέπτης

Πάω πάσο,μάλλον έχετε εσείς δίκιο κι εγώ είμαι λάθος.Τι ξέρω εγώ άλλωστε από αυτά;Απλά να σας πω ότι η συνέδρια με ψυχίατρο ή ψυχολόγο κοστίζει 50 ευρώ...κι αν έχεις τα χρήματα πάει στο καλό...αν δεν έχεις τι κανεις;

7 λεπτά πριν, Guitar6 είπε

Πάω πάσο,μάλλον έχετε εσείς δίκιο κι εγώ είμαι λάθος.Τι ξέρω εγώ άλλωστε από αυτά;Απλά να σας πω ότι η συνέδρια με ψυχίατρο ή ψυχολόγο κοστίζει 50 ευρώ...κι αν έχεις τα χρήματα πάει στο καλό...αν δεν έχεις τι κανεις;

Εσύ μάλλον δε τα έχεις. Αν τα έχεις δωστα! Το χρειάζεσαι φιλε.. Έχεις βγάλει συμπεράσματα από το πουθενά. Μάγκας το παλικαράκι. 

• Like 1

Επισκέπτης

Ναι είναι μάγκας,το παραδέχομαι!Στα 16 όλοι μάγκες είμαστε,μετά τα 40 όμως αρχίζεις και γίνεσαι δαγκας...

13 λεπτά πριν, Guitar6 είπε

Έλα πες την αλήθεια. Παίζεις φανατικά και δε σταυρώνεις kill...

• Like 2

Useful Idiot - Dostojevski

Συγχαριτηρια για τα εκατομυρια πιτσιρικια που θα το κανουν σκοπο ζωης να βγαλουν λεφτα με τετοιο τροπο αντι να διαβασουν.

Συγχαριτηρια επισης στους εκατομυρια καυγαδες μεταξυ γονεων και παιδιων που οι γονεις λενε το αυτονοητο απεναντι στη παραλογια του 13-17 χρονων παιδι τους που εχει σαν παραδειγμα αυτον.

---

pffff

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...