Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, jmmys είπε

Όταν πας δικαστήριο θα καταλάβεις αν η χειρόγραφη απόδειξη είναι κωλόχαρτο.Δεν μπορεί με τίποτα να ζητήσει τα χρήματα πίσω εφοσων έχει δώσει απόδειξη ότι τα έλαβε.Αν τολμησει ο ιδιοκτητης ας τον παει δικαστικως.

Τι ακούμε πάλι εδώ μέσα,αν είναι δυνατόν.

μιλας για χειρογραφες αποδειξεις που μπορει ο καθενας να αγορασει και να ισχυριστει ο,τι θελει? ναι κωλοχαρτα ειναι.

τεσπα, τζαμπα τα γραφουμε εδω, αφου φαινεται οτι και ο μεν και ο δε τα ιδια μυαλα εχουν, ηθελα να ξερα τι ανοιγετε τα τοπικ αφου εχετε ηδη κανει ο,τι ειναι να κανετε. απλα θελετε να σας χρυσωσουμε το χαπι

Επεξ/σία από duende
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, duende είπε

μιλας για χειρογραφες αποδειξεις που μπορει ο καθενας να αγορασει και να ισχυριστει ο,τι θελει? ναι κωλοχαρτα ειναι.

τεσπα, τζαμπα τα γραφουμε εδω, αφου φαινεται οτι και ο μεν και ο δε τα ιδια μυαλα εχουν, ηθελα να ξερα τι ανοιγετε τα τοπικ αφου εχετε ηδη κανει ο,τι ειναι να κανετε. απλα θελετε να σας χρυσωσουμε το χαπι

Πρωτον το θεμα το ανοιξα εγω και οχι εκεινος που απαντας. Δευτερον, εκανα ερωτηση πριν κλεισω το οτιδηποτε με τον ανθρωπο και ρωτησα αν καποιος γνωριζει κατι πανω στο θεμα για να ξερω τι θα εχω στον αντιλογο. Και τριτον δεν ειναι κοσμιο παντα ή εστω σχεδον παντα ολα τα θεματα του insomnia να καταληγουν σε φρασεις του τυπου "ελεος, τρολ, κτλ κτλ" ή με τη δικη σου φραση που τελειωνεις το ποσταρισμα σου. Το λεω εντελως φιλικα απλα εχω παρακολουθησει πολλα θεματα εδω μεσα, που το 90% των σχολιων που εχουν απο κατω ειναι ασχετα ή χωρις καμια ουσια και ο καθενας ποσταρει απλα για να ποσταρει. Οποιος δεν εχει να πει κατι, ας μην γραψει καθολου, ειναι προτιμοτερο απο το να γινεται αυτο το μπαχαλο 

• Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, duende είπε

τεσπα, τζαμπα τα γραφουμε εδω, αφου φαινεται οτι και ο μεν και ο δε τα ιδια μυαλα εχουν, ηθελα να ξερα τι ανοιγετε τα τοπικ αφου εχετε ηδη κανει ο,τι ειναι να κανετε. απλα θελετε να σας χρυσωσουμε το 

Ρώτησε έναν οποιοδήποτε δικηγόρο τι ισχύ έχουν αυτές οι αποδείξεις σε δικαστήριο,με ολογράφως τα ονοματεπώνυμα και των δύο,γραμμένη από τον λαβων,με υπογραφές και των δύο πλευρών,και μετά έλα πες μας τι σου είπαν.

28 λεπτά πριν, Fontas000 είπε

Πρωτον το θεμα το ανοιξα εγω και οχι εκεινος που απαντας. Δευτερον, εκανα ερωτηση πριν κλεισω το οτιδηποτε με τον ανθρωπο και ρωτησα αν καποιος γνωριζει κατι πανω στο θεμα για να ξερω τι θα εχω στον αντιλογο. Και τριτον δεν ειναι κοσμιο παντα ή εστω σχεδον παντα ολα τα θεματα του insomnia να καταληγουν σε φρασεις του τυπου "ελεος, τρολ, κτλ κτλ" ή με τη δικη σου φραση που τελειωνεις το ποσταρισμα σου. Το λεω εντελως φιλικα απλα εχω παρακολουθησει πολλα θεματα εδω μεσα, που το 90% των σχολιων που εχουν απο κατω ειναι ασχετα ή χωρις καμια ουσια και ο καθενας ποσταρει απλα για να ποσταρει. Οποιος δεν εχει να πει κατι, ας μην γραψει καθολου, ειναι προτιμοτερο απο το να γινεται αυτο το μπαχαλο 

Στο μπλα μπλα του ινσομνια είσαι,τι περίμενες δηλαδη.Εδω είναι μόνο για χαβαλέ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, duende είπε

καθολου κωλοχαρτα δεν ειναι φιλε. Αν φτασουν μεχρι εκει να δεις τι ωραια αποδεικτικα στοιχεια ειναι. Κωλοχαρτα μπορει για την εφορια η για τι αλλο λογο δεν ξερω εγω αλλα σε καμια των περιπτωσεων κωλοχαρτο δεν ειναι.

Δημοσ.

Αν το συμβόλαιο γράφει 200€ και τα καταθέτεις σε τράπεζα, είσαι πλήρως καλυμμένος. Η προσωπική του απόδειξη επίσης σε καλύπτει, αλλά η κατάθεση σε τράπεζα είναι ακόμα πιο μπετόν αρμέ σε περίπτωση στραβής στο μέλλον.

Δημοσ.

Η χειρογραφη αποδειξη δεν είναι παλιοχαρτο.

Εχει υπογραφες .Το κανω σε ένα ενοικο που εισπρατω .Δηλωμενο κανονικα στο συνολικο ποσο.

Σιγουρα η καταθεση είναι πιο επισημη αλλα δεν μπορει ενας εργαζόμενος να πηγαινει κάθε μηνα σε τραπεζα ουτε ολοι εχουν ebanking.

Αν δημιουργηθεί  πρόβλημα ότι λεει το μισθωτηριο που πρεπει να ταυτιζεται με την καταθεση-αποδειξη .

Ρισκο εχει ο ιδιοκτητης που αν παιρνει 400 ευρω και δηλωνει 200 δεν μπορει να τα διεκδικησει τα υπολοιπα 200 αν υπαρξει πρόβλημα .

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από 10 χρόνια κρίση για άπειρους λόγους, μεταξύ των οποίων φοροδιαφυγή, γίνεται η εξής ερώτηση σε γνωστό φόρουμ:

" θέλω να παρανομήσω με τον σπιτονοικοκύρη μου για να φοροδιαφύγει. Λέτε να μπλέξω ή να τον πιώ? "

Η συμβουλή του ινσόμνια θα έπρεπε να είναι:

" Μην παρανομήσεις. Δηλώστε 400€, πληρώστε 400€ μέσω τραπέζης και τέλος. Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να βοηθήσετε τον σπιτονοικοκύρη να φοροδιαφύγει."

Είναι τόσο απλά τα πράγματα κυρίες και κύριοι...

• Like 4
Δημοσ.

Επειδη εχω βαρεθει μονο κατι ηλιθιοι σαν και εμενα να τα δηλωνουν ολα,πες οτι δεχεσαι και στη συνεχεια δινε του μονο 200,να δω αν μπορει να σου κανει κατι

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nikolas.stamb είπε

Μετά από 10 χρόνια κρίση για άπειρους λόγους, μεταξύ των οποίων φοροδιαφυγή, γίνεται η εξής ερώτηση σε γνωστό φόρουμ:

" θέλω να παρανομήσω με τον σπιτονοικοκύρη μου για να φοροδιαφύγει. Λέτε να μπλέξω ή να τον πιώ? "

Η συμβουλή του ινσόμνια θα έπρεπε να είναι:

" Μην παρανομήσεις. Δηλώστε 400€, πληρώστε 400€ μέσω τραπέζης και τέλος. Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να βοηθήσετε τον σπιτονοικοκύρη να φοροδιαφύγει."

Είναι τόσο απλά τα πράγματα κυρίες και κύριοι...

Ναι αλλά δεν είδες το τυράκι,  ο νοικιαρης θα τσιμπήσει επιδοματακι αφού δε χρειάζεται να δηλώσει και αυτός τι βγάζει,  οπότε δηλώνει 5 χιλιάρικα και του πληρώνει το σπίτι το κράτος.  Δηλαδή εμείς...

Μνημόνια μέχρι η Μπουργκινα Φασο να μπει στο ευρώ....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Ναι αλλά δεν είδες το τυράκι,  ο νοικιαρης θα τσιμπήσει επιδοματακι αφού δε χρειάζεται να δηλώσει και αυτός τι βγάζει,  οπότε δηλώνει 5 χιλιάρικα και του πληρώνει το σπίτι το κράτος.  Δηλαδή εμείς...

Μνημόνια μέχρι η Μπουργκινα Φασο να μπει στο ευρώ....

Αυτο δεν το σκεφτηκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 6 ημέρες έβαλα δικηγόρο να παραδώσει το σπίτι που ενοικίαζα επί σχεδόν 3 χρόνια έτσι ώστε να πάρω την εγγύηση πίσω (ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να ακούσει καν για επιστροφή εγγύησης, ήθελε μάλιστα να του παραδώσω το σπίτι και βαμμένο - ότι να' ναι). Τελικά πήραμε πίσω την εγγύηση και το πιο ισχυρό χαρτί ήταν η εκτυπωμένη λίστα με όλες τις συναλλαγές κατάθεσης ενοικίου μέσω e-banking κάθε 1η του μήνα. 

Με την φτωχή μου εμπειρία στα ενοίκια, δεν θα σκεφτόμουν καν να δίνω τα λεφτά στο χέρι για πολλούς λόγους.

1ον, γιατί να γίνεται μάγκας ο κάθε ιδιοκτήτης και να μαζεύει μαύρο χρήμα;

2ον αλλά και σημαντικότερο, γιατί να δέχεσαι κάθε μήνα να βλέπεις την φάτσα του καθενός; Γιατί να πρέπει να τον συναντάς και να έρχεται είτε σπίτι σου ή να πρέπει εσύ να κανονίζεις 12 φορές μέσα στο χρόνο να τον πετύχεις για να του τα ακουμπάς; Γιατί να πηγαίνεις κάθε μήνα στο ATM, να κουβαλάς χρήμα και να περιμένεις να σου χτυπήσει το κουδούνι για να πάρει την είσπραξη;

Προσωπική μου άποψη είναι: e-banking και κράτα αποδεικτικά για όλα, καταθέσεις ενοικίου, πληρωμές ΕΥΔΑΠ, αποδείξεις πληρωμής κοινοχρήστων, κ.λπ. γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγηθεί η ιστορία με τον καθένα. Οι δουλειές πρέπει να γίνονται καθαρά και νόμιμα. Για να είσαι εσύ καλυμμένος, για να είναι και αυτός καλυμμένος και για να είστε και οι δύο εντάξει απέναντι στο κράτος που όλοι μας βρίζουμε.

Επεξ/σία από snarp7
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι συμφωνίες που κάνετε και αφορούν απόκρυψη εισοδημάτων κλπ, δεν αφορούν ένα δημόσιο φόρουμ.

Μεγάλα παιδιά είστε, βρείτε τα μεταξύ σας και αναλάβετε ο καθένας τις ευθύνες του. :) 

• Like 5
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...