Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλος ετοιμάζεται να ανοίξει μαγαζί κ ψάχνει ένα πρόγραμμα για την αποθήκη του. τύπου ERP, χρηση barcode scanner . όχι δωρεάν εννοείται. έχετε κάποιο αξιόπιστο κ όχι τρελά ακριβό να προτείνεται?

Επεξ/σία από ilias78
Δημοσ.

Απο προσωπική εμπειρία, επειδή δουλεύω το εμπορικό της megasoft, δεν το λές ιδιαίτερα φτηνό αλλά κάνει παπαδες και ειναι παρα πολύ εύκολο. Έχει επίσης και κάθετες λύσεις, πχ κάβα-εντατική λιανική-serial numbers και διαφορα τετοια.... το εχω λίγο καιρό και ψάχνω ακομα αλλα είμαι ευχαριστημένος

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mpentenis είπε

Απο προσωπική εμπειρία, επειδή δουλεύω το εμπορικό της megasoft, δεν το λές ιδιαίτερα φτηνό αλλά κάνει παπαδες και ειναι παρα πολύ εύκολο. Έχει επίσης και κάθετες λύσεις, πχ κάβα-εντατική λιανική-serial numbers και διαφορα τετοια.... το εχω λίγο καιρό και ψάχνω ακομα αλλα είμαι ευχαριστημένος

αν θες στελε μου με πμ το κοστος. θα του πω να το τσεκαρει

μονο διαχειρηση. θελει βασικα ανα πασα στιγμη να ξερει τι στοκ εχει. να το σκαναρει στην ταμειακη (πωληση) κ να ενημερωνεται αυτοματα η αποθηκη.

Δημοσ.

κατσε γιατι για να σκανάρει στην ταμειακη θελει ταμειακή συνδεόμενη και να παίρνει PLU πανω της, αλλιώς μια που να διαβάζει live ή  αλλιώς να τα σκανάρει στο πρόγραμμα και η ταμειακή να κόβει απόδειξη (θα δουλευει ως εκτυπωτής δηλαδή). Σε καθε περίπτωση δεν θέλει μονο να βλεπει υπόλοιπα αποθήκης γιατι αυτό προυποθέτει οτι το πρόγραμμα θα ξέρει τις ποσότητες, αρα θα καταχωρεί και τιμολόγια αγοράς. Αλλιώς, θα ξέρει οτι έχει -200 νερά πχ, δηλαδή έχει πουλήσει 200 νερά, πόσα έχει αγοράσει και ποσα έχει τώρα? ο θεός ξέρει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...